Puchar Polski 2012/2013

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
kiep23
Kontakt:

Re: Puchar Polski 2012/2013

#1201 Post autor: kiep23 » 17 kwie 2013, o 09:28

Mirek pisze:kiep23 i kasztanklopik:
warszafka zawsze ma swoje racje i jest najlepsza, reszta prowincji się do was nawet nie umywa. O my głupcy dopiero teraz to zrozumieliśmy. Bardzo przepraszamy.
Mirek kto jest najlepszy weryfikuje boisko. Dla przykładu w zeszłym sezonie Ruch był lepszy od Legii i ja wtedy na tym forum potrafiłem pogratulować. Teorie że wszyscy robią wszystko aby "warszafka" zdobyła mistrza zaczynają przypominać teorie znanego wszystkim szefa pewnego zespołu parlamentarnego. Czy tak ciężko jest przełknąć gorycz porażki? Sezon trwa i niec nie jest obecnie pewne, puki co Legia nie zdobyła ani mistrzostwa ani pucharu choć wiele osób usilnie już wręcza te trofea - i to nie ludzie ze stolicy. Każdy ma taką sytuację ekonomiczno-kadrową jaką sobie wypracuje. Śląsk nie jest najbiedniejszym regionem w Polsce

maciek1973

#1202 Post autor: maciek1973 » 17 kwie 2013, o 09:29

Smagor powiedzioł publicznie to co wszyscy widzom

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1203 Post autor: Thoth » 17 kwie 2013, o 09:30

kiep z mistrzem może nie ale rozgrywki PP i te przetaczanie was co sezon to jest jawna kpina nie dziwia potem wasze oprawy "obrońcy pucharu" mnie by wcale ni dziwiło że szykujecie takie oprawy jeszcze zanim sezon sie zacznie.
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1204 Post autor: Ozor » 17 kwie 2013, o 09:33

Przypomnij mi się jak zagracie w pucharach europejskich jak będziecie mieli dobre wyniki bardzo chętnie ci pogratuluję tam niestety jesteście prowincją jak my w Polsce i na układy liczyc się nie da.

Witek46
Kontakt:

#1205 Post autor: Witek46 » 17 kwie 2013, o 09:33

maciek1973 pisze:Smagor powiedzioł publicznie to co wszyscy widzom
Zrobiłby mądrzej gdyby to co mówi potrafił udowodnić. A zrobiłby jeszcze lepiej gdyby zajął się skuteczniej finansami Ruchu.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo

kiep23
Kontakt:

#1206 Post autor: kiep23 » 17 kwie 2013, o 09:44

viperR pisze:mnie tylko zastanawia jak bardzo jest gorzki smak takich zwycięstw? ale pewnie sobie to osładzają kreplami od Bliklego ;)
poczytaj sobie komentarze na oficjalnej stronie kluby pod artykułami po meczach z Wisłą i Ruchem. Nikt nie jest szczęśliwy bo nikt nie oczekuje ingerencji sędziów. Legia obecnie gra jak gra i wszyscy zdają sobie z tego sprawę.
tommy tauzen pisze: kiep z mistrzem może nie ale rozgrywki PP i te przetaczanie was co sezon to jest jawna kpina nie dziwia potem wasze oprawy "obrońcy pucharu" mnie by wcale ni dziwiło że szykujecie takie oprawy jeszcze zanim sezon sie zacznie.
Rywale Legii:
Okocimski KS Brzesko
Piast Gliwice
Olimpia Grudziądz

Rywale Ruchu:
Pelikan Łowicz
Korona Kielce
Zagłębie Lubin

wydaje się Ruch nie miał w tym sezonie w pucharze bardzo trudnych przeciwników. Zerknęłem na poprzedni sezon i też nie widzę nic ciekawego (Legia: Rozwój Katowice, Widzew Łódź, Gryf Wejcherowo, Arka Gdynia Ruch: ŁKS, Cracovia, Ruch Zdzieszowice, Wisła Kraków)

Przypomnę tylko że Ruch jest wicemistrzem Polski, Wisła skończyła poprzedni sezon an 7 miejscu. Obecnie obie drużyny są sąsiadami w tabeli. Więc jeśli wszystko miałoby być ustawione Legia powinna trafić na Wisłę jako teoretycznie najsłabszego rywala :)

viperR
Kontakt:

#1207 Post autor: viperR » 17 kwie 2013, o 09:45

kiep, z tym Blikle to był joke nie bierz tak dosadnie wszystkiego ;)

kiep23
Kontakt:

#1208 Post autor: kiep23 » 17 kwie 2013, o 09:50

Nie biorę :)

Czasem trzeba wziąć wynik "na klatę" i nie szukać usprawiedliwienia w jednym czy 2 błędach sędziowskich, zresztą obustronnych z czym chyba większość się chyba zgodzi. Każdy zespół miał 180 minut aby pokazać że to jemu należy się awans. Legia strzeliła jedną bramkę więcej i jest w finale. Będzie okazja do rewanżu w przedostatniej kolejce :)

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1209 Post autor: Thoth » 17 kwie 2013, o 09:56

kiep zobacz tylko szczebel rozgrywek dziwne że na danym etapie Legia ma zawsze teoretycznie najsłabszego, Ruch - Wisła, Legia - Arka :D teraz Wisła - Sląsk , Ruch - Legia żeby sie tylko ograniczyc do dwóch ostatnich sezonów smiem twierdzić ze gdyby Flota przeszła Slask to rozkład byłby taki Ruch - Wisła , Legia - Flota i u buka naprawde spora kase mógłbym na to postawić. A co do błedów sedziowskich to może zrobisz ten rachunek sumienia i powiesz i le była na wasza korzyśc a ile na nasza.

kiep23
Kontakt:

#1210 Post autor: kiep23 » 17 kwie 2013, o 09:58

już pisałem teoretycznie najsłabszym półfinalistą jest Wisła. Niewiem czemu wciskacie w to miejsce Ruch :)

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1211 Post autor: Thoth » 17 kwie 2013, o 10:02

kiep23 pisze:już pisałem teoretycznie najsłabszym półfinalistą jest Wisła. Niewiem czemu wciskacie w to miejsce Ruch :)
wiesz gdybym był trenerem Legii i wiekszość zdrowo myslacych ludzi interesujacych sie piłka miała wybierać łatwiejszego przeciwnika to 95% wybrało by Ruch niż Wisłe mimo twoich "ciekawych" teorii na ten temat rodem z PR tvn-owskiego majacych wszystkim potwierdzić słusznośc i sprawiedliwosc losowan PP od kliku lat przeprowadzanych na Pepsi Arena :D Wisła ma moze i dołek ale tzw. jakośc jest zdecydowanie po ich stronie.

_pnwk_
Kontakt:

#1212 Post autor: _pnwk_ » 17 kwie 2013, o 10:14

kiep23 pisze:Rywale Legii:
Okocimski KS Brzesko
Piast Gliwice
Olimpia Grudziądz

Rywale Ruchu:
Pelikan Łowicz
Korona Kielce
Zagłębie Lubin

wydaje się Ruch nie miał w tym sezonie w pucharze bardzo trudnych przeciwników. Zerknęłem na poprzedni sezon i teżbnie widzę nic ciekawego (Legia: Rozwój Katowice, Widzew Łódź, Gryf Wejcherowo, Arka Gdynia Ruch: ŁKS, Cracovia, Ruch Zdzieszowice, Wisła Kraków)
Po pierwszym pogrubionym cytacie,pomyślałem ze jesteś pierd*olnym idiotą,bo tylko taki ktoś nie widzi różnicy. Po drugim pogrubionym cytacie utwierdziłem sie w przekonaniu. Tak jestes pier*olonym idiotą jeśli nie widzisz różnicy między Rozwojem a ŁKS lub Arką Gdynia i Wisłą Kraków.A może Okocimski Brzesko i Olimpia Grudziądz to ta sama półka co Korona I Zagłębie? Nie,to nie ta sama półka,to Ty jesteś pier*olonym idiotą.
Obrazek
NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!

robotrix
Kontakt:

#1213 Post autor: robotrix » 17 kwie 2013, o 10:52

niy moglech wczorej ogladac szpilu bo musiolech byc w robocie wiec czekolech na powtorka do 3 w nocy i myslolech ze krew mie zaleje!!! Chopcy piyknie zagrali, wielkie wielkie brawa bo widac ze serducho zostawili.

Po tym co sie ostatnio dzieje to jo sie juz niy dziwia ze przy wyborach w pzpn slask glosowol za lesnymi dziadkami bo nawet za ich kadyncji niy bylo takich walkow jak tera za tego ryszawego skur*ysyna...

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

scaneRboy
Kontakt:

#1214 Post autor: scaneRboy » 17 kwie 2013, o 10:58

na razie dajcie spokój z idiotami, bo trzeba będzie cały ten wątek wywalić, a ja mam do naszego gościa inne pytanie. Jak sądzi, dlaczego w poprzednim sezonie na "losowanie" półfinałów nie pojechali przedstawiciele wszystkich zainteresowanych klubów, a pozostali wysłali podrzędnych urzędników?
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

kiep23
Kontakt:

#1215 Post autor: kiep23 » 17 kwie 2013, o 11:03

_pnwk_ nie obrażaj mnie bo ja nigdzie tego nie robię. Jeśli nie potrafisz inaczej dyskutować to nie rób tego bo to co wypisujesz świadczy tylko o Twojej kulturze osobistej.

Okocimski, Olimpia - I liga,
Piast Gliwice - ekstraklasa, średniak

Pelikan - II liga
Korona, Zagłębie - ekstraklasa, średniak

nie są to jacyś potentaci, Wy mieliście jednego łatwiejszego rywala, my jednego mniej z ekstraklasy

idąc tym tropem rozumowania Lech Poznań, Górnik Zabrze miały też wymarzonego przeciwnika (Flota) a przegrały.

scaneRboy niewiem czemu nie przyjechali to pytanie do przedstawicieli tych klubów. Szukanie wszędzie spisku to nie jest metoda. Ja mógłbym napisać że przecież w PP występuje de facto Legia II Warszawa więc rywale też mieli ułatwione zadanie. Ale nikogo nie obchodzi jakich piłkarzy wystawia trener na dany mecz

Zablokowany