Puchar Polski 2012/2013
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Puchar Polski 2012/2013
Karnet przykładom i właża za darmo, czy cza po jakiś ticket iśc?
Ostatnio zmieniony 8 kwie 2013, o 14:06 przez kibol-siem-ce, łącznie zmieniany 1 raz.
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE
-
- Kontakt:
Jakibol-siem-ce pisze:Z karnetem właża za darmo czy nie?

NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!
-
pzpn plSędzia z Torunia poprowadzi pierwszy mecz Ruchu w półfinale Pucharu Polski
Polski Związek Piłki Nożnej wyznaczył Bartosza Frankowskiego jako arbitra głównego wtorkowego meczu na Cichej. O 18:30 zespół Jacka Zielińskiego zmierzy się z obrońcą tytułu - Legią Warszawa.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nie wiem czy kontuzje, czy nas zlekcewazyli .. ale w takim momencie fajnie by bylo wygrac i pokazac im, ze nie sa Realem Madryt.Jacek Zieliński pisze:Wie pan w jakim składzie wybiegnie na boisko Legia?
- Znam osiemnastkę, która przyjechała do Chorzowa. Wiem, że będą zmiany, bo zabrakło w tym gronie Kuciaka, Koseckiego, Bereszyńskiego, Wawrzyniaka. Nie zagra również Ljuboja. Ale Legia ma tak szeroką kadrę, że to wcale nie musi oznaczać, że będzie słabszym zespołem.
Ale czy tylko naszym wspanialym kopaczom sie bedzie chcialo.
My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...
-
- Kontakt:
Stronka bilet online działa, przed chwilą kupiłem.
Puchar to puchar, tym bardziej z takim przeciwnikiem - walczymy o FINAŁ !
Też wierzę w to, że Jasiu nas zlekceważy, i pomimo katastrofalnego ostatniego meczu nasi jednak wzniosą się na wyżyny.
2:0 - super optymistycznie.![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
PS. doczytałem, ze przyjechali bez Kosy, Wawrzynia, Ludojada i Kuciaka. Dobrze jest
Puchar to puchar, tym bardziej z takim przeciwnikiem - walczymy o FINAŁ !
Też wierzę w to, że Jasiu nas zlekceważy, i pomimo katastrofalnego ostatniego meczu nasi jednak wzniosą się na wyżyny.
2:0 - super optymistycznie.
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
PS. doczytałem, ze przyjechali bez Kosy, Wawrzynia, Ludojada i Kuciaka. Dobrze jest

Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
a my bez Zienia i chyba dalij Sultesa...
Peskovic - Zelek, Baszczu, Skuter, Konczi/Lewczuk - Smektala, Tyminski, Panka/Malina, Ecik - Starzynski - Jankes
mom nadzieja ze Zielinski pudzie w ta strona a nie bez urazy Chwastka, Kikuta i Stawarczyka bo niy widza tego...
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Peskovic - Zelek, Baszczu, Skuter, Konczi/Lewczuk - Smektala, Tyminski, Panka/Malina, Ecik - Starzynski - Jankes
mom nadzieja ze Zielinski pudzie w ta strona a nie bez urazy Chwastka, Kikuta i Stawarczyka bo niy widza tego...
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
- Kontakt:
do kiedy będzie szło doładować karta na jutrzejszy szpil ? bo na ogół jest do 24h przed meczem, a tu jeszcze działa, wiecie coś?
-
- Kontakt:
Zieniu ostatnio gwiazdorzy - zamiast walczyć o bal, to rozkłada ręce. Wkurza mnie od kilku meczy.
Co powiecie na Niedzielana od początku meczu?
Niebieskie serce od 1988 R.
- arango-mokre
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
trzeba pamietac ze w sobota gromy wazny szpil a Widzew dzis wygrol sklad na legia Peskovic-LEWCZUK,BASZCZYNSKI,STAWARCZYK,SZYNDROWSKI-SMEKTALA,TYMINSKI,LEWINSKI,JANOSZKA,JANKOWSKI-KUSWIK(NIEDZIELAN)
-
- Kontakt:
lewiński w składzie, ciekawe czy bedzie podawać do legionistów czy besposrednio wwali samoboja a może rzeczywiscie ten gnojek i cała reszta podłożyła się tak jak było napisane w Rzeczpospolitej
-
- Kontakt:
A moze niech Wlodyka pokaze swoj talent ? 19 lat wiec czas najwyzszy zeby pokazac sie z dobrej strony
-
- Kontakt:
arango-mokre pisze:trzeba pamietac ze w sobota gromy wazny szpil a Widzew dzis wygrol sklad na legia Peskovic-LEWCZUK,BASZCZYNSKI,STAWARCZYK,SZYNDROWSKI-SMEKTALA,TYMINSKI,LEWINSKI,JANOSZKA,JANKOWSKI-KUSWIK(NIEDZIELAN)
Jo jest Za...Pewnie zaś Zieliński zostowi samego Jankesa na przodzie i bydzie tyla

-
- Kontakt:
Peskovic/Djokic-Baszczynski-Szyndrowski-Konczkowski/Zienczuk-Malinowski-Starzynski-Janoszka/Jankowski-Niedzielan
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To już wolę zamiast Niedzielana dać Zieńczukowi snickersa.Harpo pisze:Zieniu ostatnio gwiazdorzy - zamiast walczyć o bal, to rozkłada ręce. Wkurza mnie od kilku meczy.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
cheapgun pisze:Peskovic/Djokic-Baszczynski-Szyndrowski-Konczkowski/Zienczuk-Malinowski-Starzynski-Janoszka/Jankowski-Niedzielan
Tyn Układ najbardziej pasuje... Bo jak zaś Mo grać Stawar aka Drefffno to lipa... On nawet w fifie 2013 poruszo sie jak cyrkiel... Ciekawy czy Zieliński pójdzie po rozum do głowy aby Roz