Już zagraliśmy, w PP z Lubinem a wcześniej w PP z trzecioligowcami (obronione dwa karne). Jak na jeden sezon to już styknie, bo by nom się we łbach poprzewracało w radochy.mauryc1990 pisze:zagramy w tym sezonie jakiś szpil na 0 z tylu do ch..ja pana?
[21 kolejka] Ruch Chorzów - Podbeskidzie 5.04.2013; 18:00
-
Re: [21 kolejka] Ruch Chorzów - Podbeskidzie 5.04.2013; 18:
-
- Kontakt:
\pamiętom ale to bedom ogórkiPavlique pisze:NIy znosz tego posranio?... a szpile w legiom w lidze i pucharze, lechym, ślonskiym, niy pamiyntosz tego?

-
- Kontakt:
Posranie jest zowdy takie samo czy przed legiom czy pzred ogórkami - kaj niy wygrali my chybo łod 20 lot, a oni na wiosna jeszcze tora niy straciyli - wielki smrod i flek na rzici...
Ostatnio zmieniony 6 kwie 2013, o 10:33 przez Pavlique, łącznie zmieniany 1 raz.
I'm a man who walks alone
-
stRoszek pisze:Obejrzałem w nocy mecz w TV.Na stadionie to wyglądało inaczej. W TV jeszcze gorzej dlatego
apeluję do ludzi którym dobro Ruchu leży na sercu aby ukarać piłkarzy Ruchu karami finansowymi za lekceważące podejście do obowiązków a organy ścigania do sledztwa jak wyglądało obstawianie wyniku meczu w zakładach bukmacherskich.
Najgorsza jedna rzecz to to jak potraktowali nas kibiców..Protesty o kasę to niech sobie urządzają na treningach.Są związki zawodowe piłkarzy, sądy. Ale tego ,że mnie olali i wystawili mój klub na pośmiewisko nigdy im nie daruję. Profesjonalny piłkarz wychodzi na boisko i gryzie trawę a te PACIULOKI nie zasługują na to by nosić eRkę na piersiach.
Nie należę do kumatych kibiców .Zawsze podchodziłem do tych spraw z dystansem ale wizyta w szatni albo na treningu jest bezwględnie konieczna.
Wydaje mi się też ,że w jakiej formie nie byłby Niedzielan na pewno zagra lepiej niż Jankowski czy Kuświk.
Może ktoś z Was ma jakieś poważniejsze stanowisko na kopalni. Przydało by om się zorganizować wycieczkę na dół.
Grajki teraz do Was piszę bo to czytacie. Jesteście ludźmi bez HONORU.A zwykłymi SZMACIARZAMI. Dochodzi do Was,że przynosicie wstyd ludziom którzy wyznają jakieś wartości w życiu? Chcielibyście być potraktowani w podobny sposób przez innych? Robicie z piłki nożnej gówniane bagno a z siebie ludzi do których nie można mieć zaufania.Ten mecz będzie na Was ciążył do końca życia. JA JUŻ SOBIE W PRACY WŁAŚNIE POWIESIŁEM SKŁAD Z WCZORAJSZEJ KOMPROMITACJI. TE NAZWISKA ZAPAMIĘTAM NA ZAWSZE.
A jo sie obawiom, że za 5 lot nie beda pamiętoł ani jednego nazwiska z tej drużyny!
- mateusz1920
- Kontakt:
Nie ma co się łudzić ino spojrzeć prawdzie w oczy, zoboczcie że ogórki zatrzymali wronki, zatrzymali warszawiaków i pokonali mistrza ! na pewno są bardziej poukładani mimo że są na dole tabeli niż Ruch !
NIEBIESKIE 1000-LECIE
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Trocha na mecze łaża i wczorajszy SABOTAŻ wyszedł im doskonale PERFEKCJA
tylko grają przeciw Zielińskiemu czy zaległości
a legia przejdymy !!!
tylko grają przeciw Zielińskiemu czy zaległości
a legia przejdymy !!!
- mateusz1920
- Kontakt:
Jo tu ino widza zmiana trenera na Lenczyka albo nazot Waldka ! zrobić czystki w tym śmiesznym składzie, zostawić ino tych kerzy naprawdę coś chcą dać z siebie i wdupić tam młodych ! zacząć grać w końcu normalnym rozstawieniem i albo to się ruszy albo ni . Nic ino teraz iść na tyn szpil z warszawiakami dać im do zrozumienia i czekać naaa ... CUD !
NIEBIESKIE 1000-LECIE
-
- Kontakt:
Po wczorajszym szpilu czuje się jak "dziwka po gang bangu" , jak to powiedział nasz niedoszły (a może przyszły) piłkarz Tomasz Wróbel .
Jakbym chciał obejrzeć kabaret to bym kupił bilety na Neonówke , a nie na Cichą...
Co to ku*** miało być..jakaś demonstracja , protest ... ?!
Bo nie wierze , że to wszystko na co stać piłkarsko naszych grajków... mimo wszystko.
Wiadomo są jacyś "kabareciarze" w stylu Chwastka , Stawara itd .. , ale nie licząc Demiana (chętnie bym go zobaczył w naszym
składzie) to raczej Podbeskidzie nie ma w składzie jakichś wirtuozów .
Im się po prostu chciało grać , a nawet wystarczyło niektórym ...pobiegać za piłką .
Pewnie Smagor nie jest z nimi na bieżąco z kasą (za wicemistrza też) , ale do ku*** nędzy niech pogadają z chłopakami
z Widzewa , Bełchatowa i jeszcze paru innych klubów czy ich konto jest regularnie zasilane przez włodarzy ich klubów.
Bo chyba ku*** nie bardzo... Ale jak widać w TV zapierdalają , aż milo...
Dziś na Weszło napisali , że nad Zielińskim zbierają się czarne chmury... OBY !
Ile czasu można budować "autorska drużynę" i to nie zbieraniny z podwórka , ale jakby nie było wicemistrza Polski ?!
Zauważcie w jakich drużynach Zieliński miał wyniki... tam gdzie była kasa na zawodników lub
"wspomaganie wyników" .... Dyskobolia , Polonia , Lech. Myślę , że w Odrze też "czysto" nie utrzymał drużyny w lidze.
Podobno u nas zarabia 35 tyś. .. jak za pi***olenie głupot na konferencjach po przegranych szpilach to zdecydowanie
zbyt wiele .
Mam nadzieje , że nasi "kumaci" pójdą śladem szczew i zorganizują naszym kopaczom jakieś atrakcje na treningu .
U szczew to pomogło...mam nadzieję , że u nas też... PÓKI NIE JESTEŚ ZA PÓŹNO !
Zostało 9 meczy czyli do zdobycia teoretycznie 27 punktów, a przewagi mamy ... 7 !
Niemożliwe żeby spaść ... ? MOŻLIWE ! Szczególnie po tym co zobaczyłem wczoraj!
Jak dla mnie Zieliński won i może zatrudnić Probierza ...
I Panie Prezesie nie ma co liczyć ile będzie kosztowała odprawa dla Zielińskiego bo z pewnością nieznaczny
procent z tego co stracimy z Canal+ spadając z ligi .
Jak to grajki czytacie to... jak spadniemy to jak któregoś spotkam osobiście wy***ie mu kopa w ryj !
Potraktujcie to jako groźbę karalną .
Dla was piłkarzyki ten klub kolejny "etap" w swoim piłkarskim CV , a dla mnie "COŚ" co kocham od dziecka !
Jakbym chciał obejrzeć kabaret to bym kupił bilety na Neonówke , a nie na Cichą...
Co to ku*** miało być..jakaś demonstracja , protest ... ?!
Bo nie wierze , że to wszystko na co stać piłkarsko naszych grajków... mimo wszystko.
Wiadomo są jacyś "kabareciarze" w stylu Chwastka , Stawara itd .. , ale nie licząc Demiana (chętnie bym go zobaczył w naszym
składzie) to raczej Podbeskidzie nie ma w składzie jakichś wirtuozów .
Im się po prostu chciało grać , a nawet wystarczyło niektórym ...pobiegać za piłką .
Pewnie Smagor nie jest z nimi na bieżąco z kasą (za wicemistrza też) , ale do ku*** nędzy niech pogadają z chłopakami
z Widzewa , Bełchatowa i jeszcze paru innych klubów czy ich konto jest regularnie zasilane przez włodarzy ich klubów.
Bo chyba ku*** nie bardzo... Ale jak widać w TV zapierdalają , aż milo...
Dziś na Weszło napisali , że nad Zielińskim zbierają się czarne chmury... OBY !
Ile czasu można budować "autorska drużynę" i to nie zbieraniny z podwórka , ale jakby nie było wicemistrza Polski ?!
Zauważcie w jakich drużynach Zieliński miał wyniki... tam gdzie była kasa na zawodników lub
"wspomaganie wyników" .... Dyskobolia , Polonia , Lech. Myślę , że w Odrze też "czysto" nie utrzymał drużyny w lidze.
Podobno u nas zarabia 35 tyś. .. jak za pi***olenie głupot na konferencjach po przegranych szpilach to zdecydowanie
zbyt wiele .
Mam nadzieje , że nasi "kumaci" pójdą śladem szczew i zorganizują naszym kopaczom jakieś atrakcje na treningu .
U szczew to pomogło...mam nadzieję , że u nas też... PÓKI NIE JESTEŚ ZA PÓŹNO !
Zostało 9 meczy czyli do zdobycia teoretycznie 27 punktów, a przewagi mamy ... 7 !
Niemożliwe żeby spaść ... ? MOŻLIWE ! Szczególnie po tym co zobaczyłem wczoraj!
Jak dla mnie Zieliński won i może zatrudnić Probierza ...
I Panie Prezesie nie ma co liczyć ile będzie kosztowała odprawa dla Zielińskiego bo z pewnością nieznaczny
procent z tego co stracimy z Canal+ spadając z ligi .
Jak to grajki czytacie to... jak spadniemy to jak któregoś spotkam osobiście wy***ie mu kopa w ryj !
Potraktujcie to jako groźbę karalną .
Dla was piłkarzyki ten klub kolejny "etap" w swoim piłkarskim CV , a dla mnie "COŚ" co kocham od dziecka !
Ostatnio zmieniony 6 kwie 2013, o 11:57 przez Gerges, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Kontakt:
Gerges nic dodać nić ująć!!
Panowie od akcji typu "trans Szyndrowski" To jest wlasnie ten czas!
Panowie od akcji typu "trans Szyndrowski" To jest wlasnie ten czas!
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!
-
- Kontakt:
tyla co żech sie wczoraj nakurwowoł to chyba jeszcze nigdy w życiu mi sie niy zdarzyło. Ze wstydu,nerwów i bezradności chciało mi sie beczec i ro***erdalać wszystko,na roz.Przyjyżdżom do dom,a tu jeszcze wiynkszo ku***ca po wypowiedzi zawodników i tryn...sorry pana Zielińskiego.Ajak jeszcze roz przeczytom,że łon niy wiy co sie stało,to mie rozkurwi na miyjscu.
Zresztą uroczyście obiecyjua,że dopóki trynerem bydzie Zieliński moja noga na Cichej nie postanie.Jak bydzie do końca kontraktu,to karnet jak zawsze kupia,ale szpile byda se oglądoł w tv,żeby mieć alternatywa przełączyć na m jak milość,a niy oglądać takie ciulstwo jak wczoraj.
Zresztą uroczyście obiecyjua,że dopóki trynerem bydzie Zieliński moja noga na Cichej nie postanie.Jak bydzie do końca kontraktu,to karnet jak zawsze kupia,ale szpile byda se oglądoł w tv,żeby mieć alternatywa przełączyć na m jak milość,a niy oglądać takie ciulstwo jak wczoraj.
-
- Kontakt:
Pewnie znowu nie wpłyneła premia za wicemistrzostwo Polski , Smagor dobrze wiedział ze go niestać na zapłacenie kwoty 3 mln do podziału za mistrza i 1 mln za wice ale w koncu ulegl w tamtym sezonie i teraz ma problem szkoda mi go bo kazdy by chcial aby w tamtym sezonie Ruch zdobył mistrzostwo Polski a byla na to ogromna szansa .Nic to nie usprawiedliwia ćwierć mózgowych piłarzy którzy teraz zachowują sie jak dziwki i chca tego czego im obiecano zachowuja sie w stylu zrobisz mi jeszcze raz dobrze to kupie ci torebke w Mediolanie za 5 tys Euro tak to dokladnie dzisial wyglada .Wypieprzyć połowę tych dziadów nie uginać sie przed nimi choćby ten klub znowu mial zaczynać o nowa. ,dosyć pobłażania .Oprocz prawa jest tez odpowiedzialność moralna i ta w tym przypadku bierze góre.Domagam się ukarania pilkarzy w przeciwnym razie bedę zdania ze kierownictwu klubu nie zalezy na przyszlosci i dobru tego klubu.Tu po czesci jest odpowiedz na pytanie dlaczego frekwencja na stadionie ostatnio zaczyna wyraznie spadać w dół.BRAK ZAUFANIA DO TYCH LUDZI KTORZY RZADZA KLUBEM teraz to po czesci moga zmienic karajac pilkarzy nie finansowo ale rozwiazaniem kontraktu lub mloda Ekstraklasai jakiś klub kokosa
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ku*** no nie, no po prostu ku*** no nie- Media trochę podgrzewały atmosferę przed meczem z Podbeskidziem, pisząc, że to taka mała wojna, a przecież nadal mamy siedem punktów przewagi nad bielszczanami - mówi Robert Chwastek.

Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
za kozdo przegrano w miesiacu -5 tyś zł. z kontraktu!!
-
- Kontakt:
Mimo porażki 1:3 z Podbeskidziem Bielsko-Biała trener Jacek Zieliński zachowa posadę. Ale ukarani mogą zostać piłkarze - pisze "Przegląd Sportowy".
- Nie pamiętam, kiedy ostatnio czułem się tak fatalnie, obserwując mecz na Cichej. Najgorszy był brak walki. Podbeskidziu o wiele bardziej zależało na wygranej. Nie zamierzamy jednak zwalniać trenera. Znani jesteśmy z tego, że nie dokonujemy pochopnych kroków - powiedział prezes Ruchu, Dariusz Smagorowicz.
Nieoficjalnie mówi się, że zostaną ukarani niektórzy z graczy drużyny. Kilku zawodników może zostać przesuniętych do Młodej Ekstraklasy.
i bardzo dobrze to im sie nie chcialo a nie zielinskiemu.
- Nie pamiętam, kiedy ostatnio czułem się tak fatalnie, obserwując mecz na Cichej. Najgorszy był brak walki. Podbeskidziu o wiele bardziej zależało na wygranej. Nie zamierzamy jednak zwalniać trenera. Znani jesteśmy z tego, że nie dokonujemy pochopnych kroków - powiedział prezes Ruchu, Dariusz Smagorowicz.
Nieoficjalnie mówi się, że zostaną ukarani niektórzy z graczy drużyny. Kilku zawodników może zostać przesuniętych do Młodej Ekstraklasy.
i bardzo dobrze to im sie nie chcialo a nie zielinskiemu.
-
- Kontakt:
i dobrze bo Messi akurat więcej nie maRudaSlaska7 pisze:za kozdo przegrano w miesiacu -5 tyś zł. z kontraktu!!