[21 kolejka] Ruch Chorzów - Podbeskidzie 5.04.2013; 18:00
-
- Kontakt:
Re: [21 kolejka] Ruch Chorzów - Podbeskidzie 5.04.2013; 18:
- Po takim meczu trudno się temu dziwić. Zawiedliśmy na całej linii. Trener uczulał, apelował o koncentrację od pierwszych minut meczu. Niestety, właśnie wtedy przytrafił nam się błąd, który sprawił, że znowu musieliśmy gonić wynik. Druga bramka jeszcze bardziej skomplikowała naszą sytuację. Uważam jednak, że nawet przy tak niekorzystnym wyniku podjęliśmy walkę, ale z trybun mogło to wyglądać inaczej. TO KOLEJNA WYPOWIEDŹ CHWASTKA.
Osobiście nic do synka ni mom, bo zwyczajnie chop ni mo umiejętności, ale tymi wypowiedziami i nie tylko jego sie normalnie kompromitują, zero ambicji, zero honoru!!!!!!!!
Osobiście nic do synka ni mom, bo zwyczajnie chop ni mo umiejętności, ale tymi wypowiedziami i nie tylko jego sie normalnie kompromitują, zero ambicji, zero honoru!!!!!!!!
-
- Kontakt:
Wypier... Zilińskiego . Tyn chop mo nie po kolei w gowie . Gromy z ostatnią drużyną tabeli z jednym napastnikiem u siebie , do tego przy rogach wszyscy są w swoim polu karnym , a to jest logiczne że jak bydzie ktoś na przodziew to musi tam być chop , czasem dwóch co go kryje i są większe szanse na kontra .
Teraz wyłażą te durne wypowiedzi naszego trenera . Zoboczymy nowo jakość w drugi rundzie , nie potrzebny nom napastnik . Wszyscy o tym wiedzieli ino nie ten cep co za to pieniądze biere .
Co do skórokopów to bez komentarza , ale trza pamiętać że grają to co ich trener uczy na tych niby treningach . Może nie uczy ale to co robią przez cały tydzień pod okiem naszego zajebistego sztabu ...
Teraz wyłażą te durne wypowiedzi naszego trenera . Zoboczymy nowo jakość w drugi rundzie , nie potrzebny nom napastnik . Wszyscy o tym wiedzieli ino nie ten cep co za to pieniądze biere .
Co do skórokopów to bez komentarza , ale trza pamiętać że grają to co ich trener uczy na tych niby treningach . Może nie uczy ale to co robią przez cały tydzień pod okiem naszego zajebistego sztabu ...
-
- Kontakt:
powiedzcie mi co jest ze Stawarem?
tak sie przypominom 2x reka w zabrzu (po jednej karny),tera to samo,predzej w meczach chyba z Zaglebiem tez reka roz czy dwa... kvrwa
tak sie przypominom 2x reka w zabrzu (po jednej karny),tera to samo,predzej w meczach chyba z Zaglebiem tez reka roz czy dwa... kvrwa
- monisia2812
- Kontakt:
Jak Stawar wyjdzie z Legia to osobiscie pojda do straznika.on cos grol ale z grodkiem.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Każdy to powie Czternastokrotni Mistrzowie! CDN...
-
- Kontakt:
zieliński, michniewicz, kubicki i inne tego typu wynalazki to nie są trenery tylko ślizgacze po klubach, kompletny brak pokory i utożsamania się z klubem a gwoździem do trumny sa jego wypowiedzi. Od początku mi się ten pomysł nie podobał ale wcale sie nie cieszę że miałem rację.
jeśli chodzi o tych za przeproszeniem "piłkarzy" to im z całego serca życzę Oresta Lenczyka i cieżkie treningi w lasach jak w latach 80, taki wp***dol żeby im sie te ryje nie cieszyły gdy paraduja po silesii.
i jeszcze na koniec wielki minus dla nas za to że pozwalamu na taki kabaret i robienie posmiewiska z naszego kochanego klubu, juz dawno powinniśmy się zameldować na treningu lub dać swój wyraz "zadowolenia" w jakis dosadny sposób.
a jeśli chodzi o Stawarczyka to proponuję go przesunąc do sekcji piłki ręcznej, tam też są gwiazdy broniące się przed spadkiem więc może ze swoimi zdolnościami do gry ręką cos im ten inwalida sportowy pomoże. To jest bezdyskusyjnie najgorszy zawodnik w całej lidze!!! to ku*** nawet nie jest zawodnik, to jest zwykło tyczka, parodia piłkarza.
Kaj jest Lewczuk, Kwiatkowski, Tymiński???
jeśli chodzi o tych za przeproszeniem "piłkarzy" to im z całego serca życzę Oresta Lenczyka i cieżkie treningi w lasach jak w latach 80, taki wp***dol żeby im sie te ryje nie cieszyły gdy paraduja po silesii.
i jeszcze na koniec wielki minus dla nas za to że pozwalamu na taki kabaret i robienie posmiewiska z naszego kochanego klubu, juz dawno powinniśmy się zameldować na treningu lub dać swój wyraz "zadowolenia" w jakis dosadny sposób.
a jeśli chodzi o Stawarczyka to proponuję go przesunąc do sekcji piłki ręcznej, tam też są gwiazdy broniące się przed spadkiem więc może ze swoimi zdolnościami do gry ręką cos im ten inwalida sportowy pomoże. To jest bezdyskusyjnie najgorszy zawodnik w całej lidze!!! to ku*** nawet nie jest zawodnik, to jest zwykło tyczka, parodia piłkarza.
Kaj jest Lewczuk, Kwiatkowski, Tymiński???
-
- Kontakt:
Teroz my sie wpierdolemy na murawa i bedemy grac za nich i ch** . A one niech sie jadą do Scc na Kebaba i Wuszty . pi***olone Ciamajdy Won z Chorzowa bo to ino wstyd ... Ruch To My a Nie Wy ! Zieliński Won
-
- Kontakt:
scouser pisze:
po meczu i tak młyn zaintonuje "nic sie nie stało"

- monisia2812
- Kontakt:
I jeszcze jedno stadion na 12 tys. nom styknie w 1 lidze. Kotala się najbardziej cieszył z tej porażki .....
Trzeba im wjechac na trening bo Legia nos rozniesie.k....a zeby z takimi Reksiami przegrać.fest dno.
Trzeba im wjechac na trening bo Legia nos rozniesie.k....a zeby z takimi Reksiami przegrać.fest dno.
Każdy to powie Czternastokrotni Mistrzowie! CDN...
-
- Kontakt:
JESTEM ZA WJAZDEM NA TRENING NIECHCIE IM SIE GRAC DLA NASZEGO RUCHU TO WYPIERDALACZ KLUBU. LIGOTA Z RUCHEM
-
- Kontakt:
ciekawe jak będą sparaliżowani na wyjeżdzie z ogórkami?
-
- Kontakt:
NIy znosz tego posranio?
... a szpile w legiom w lidze i pucharze, lechym, ślonskiym, niy pamiyntosz tego?

I'm a man who walks alone
-
Wyobrażcie se wdupc teroz od ogórków - co sie wtedy stanie, strach sie boć. Ale myśla że na przekór wygromy tam, kej pisołech dla niepoznaki. Trza zapomnońć PP - bo niy ma szans, trza sie skupuć na lidze bo popłynymy i niy wlejzymy przez dugie lata spowrotym.
- stRoszek
Obejrzałem w nocy mecz w TV.Na stadionie to wyglądało inaczej. W TV jeszcze gorzej dlatego
apeluję do ludzi którym dobro Ruchu leży na sercu aby ukarać piłkarzy Ruchu karami finansowymi za lekceważące podejście do obowiązków a organy ścigania do sledztwa jak wyglądało obstawianie wyniku meczu w zakładach bukmacherskich.
Najgorsza jedna rzecz to to jak potraktowali nas kibiców..Protesty o kasę to niech sobie urządzają na treningach.Są związki zawodowe piłkarzy, sądy. Ale tego ,że mnie olali i wystawili mój klub na pośmiewisko nigdy im nie daruję. Profesjonalny piłkarz wychodzi na boisko i gryzie trawę a te PACIULOKI nie zasługują na to by nosić eRkę na piersiach.
Nie należę do kumatych kibiców .Zawsze podchodziłem do tych spraw z dystansem ale wizyta w szatni albo na treningu jest bezwględnie konieczna.
Wydaje mi się też ,że w jakiej formie nie byłby Niedzielan na pewno zagra lepiej niż Jankowski czy Kuświk.
Może ktoś z Was ma jakieś poważniejsze stanowisko na kopalni. Przydało by om się zorganizować wycieczkę na dół.
Grajki teraz do Was piszę bo to czytacie. Jesteście ludźmi bez HONORU.A zwykłymi SZMACIARZAMI. Dochodzi do Was,że przynosicie wstyd ludziom którzy wyznają jakieś wartości w życiu? Chcielibyście być potraktowani w podobny sposób przez innych? Robicie z piłki nożnej gówniane bagno a z siebie ludzi do których nie można mieć zaufania.Ten mecz będzie na Was ciążył do końca życia. JA JUŻ SOBIE W PRACY WŁAŚNIE POWIESIŁEM SKŁAD Z WCZORAJSZEJ KOMPROMITACJI. TE NAZWISKA ZAPAMIĘTAM NA ZAWSZE.
apeluję do ludzi którym dobro Ruchu leży na sercu aby ukarać piłkarzy Ruchu karami finansowymi za lekceważące podejście do obowiązków a organy ścigania do sledztwa jak wyglądało obstawianie wyniku meczu w zakładach bukmacherskich.
Najgorsza jedna rzecz to to jak potraktowali nas kibiców..Protesty o kasę to niech sobie urządzają na treningach.Są związki zawodowe piłkarzy, sądy. Ale tego ,że mnie olali i wystawili mój klub na pośmiewisko nigdy im nie daruję. Profesjonalny piłkarz wychodzi na boisko i gryzie trawę a te PACIULOKI nie zasługują na to by nosić eRkę na piersiach.
Nie należę do kumatych kibiców .Zawsze podchodziłem do tych spraw z dystansem ale wizyta w szatni albo na treningu jest bezwględnie konieczna.
Wydaje mi się też ,że w jakiej formie nie byłby Niedzielan na pewno zagra lepiej niż Jankowski czy Kuświk.
Może ktoś z Was ma jakieś poważniejsze stanowisko na kopalni. Przydało by om się zorganizować wycieczkę na dół.
Grajki teraz do Was piszę bo to czytacie. Jesteście ludźmi bez HONORU.A zwykłymi SZMACIARZAMI. Dochodzi do Was,że przynosicie wstyd ludziom którzy wyznają jakieś wartości w życiu? Chcielibyście być potraktowani w podobny sposób przez innych? Robicie z piłki nożnej gówniane bagno a z siebie ludzi do których nie można mieć zaufania.Ten mecz będzie na Was ciążył do końca życia. JA JUŻ SOBIE W PRACY WŁAŚNIE POWIESIŁEM SKŁAD Z WCZORAJSZEJ KOMPROMITACJI. TE NAZWISKA ZAPAMIĘTAM NA ZAWSZE.
-
- Kontakt:
Po tym, jaki poziom zaprezentowali nasze grajki na tym szpilu nasuwo sie ino jeden komentarz
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mCYuYfEYC8U[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mCYuYfEYC8U[/youtube]
- mateusz1920
- Kontakt:
Tutaj nawet najlepszy trener nie pomoże ! Nikt nie wyjdzie za nich i nie będzie grał w bala ! Nawet bali między sobą nie umią podać bo zaroz jakaś strata jest, zamiast grać do przodku to grają do zadku na obrońców, po ch.j wykopać ta bala do przodu żeby ino nie zagrażać swojej bramce lepiej się bawić pod własną bramką, a ta trzecia brama to już totalna porażka... Czas uświadomić grajkom żeby wzieli się do gry !, a nie tłumaczyć się meczem z przed tygodnia !. Ciesza się ze Waldek zostoł trenerem kadry chociaż już myślą nad zmianą ale jednak lepiej było jak był tu ! mioł to w swoich rękach, trzymał to krótko i było dobrze!
Chwastek powiedzioł że zagrali na maksimum?! Śmiech na sali ! na maksimum zagrali z warszawiakami po wygranym szpilu z 2:0 na 2:3 !. Nadszedł czas żeby odwiedzić grajków i uświadomić ich o tym co kibice myślą o tym wszystkim bo oni reprezentują 14-sto krotnego MISTRZA !, a nie jakieś gówno bez tradycji ! Jestem pewien że Ci którzy zapewnili dla Ruchu tako piękna historia to się w grobach przewracają !!
Chwastek powiedzioł że zagrali na maksimum?! Śmiech na sali ! na maksimum zagrali z warszawiakami po wygranym szpilu z 2:0 na 2:3 !. Nadszedł czas żeby odwiedzić grajków i uświadomić ich o tym co kibice myślą o tym wszystkim bo oni reprezentują 14-sto krotnego MISTRZA !, a nie jakieś gówno bez tradycji ! Jestem pewien że Ci którzy zapewnili dla Ruchu tako piękna historia to się w grobach przewracają !!
NIEBIESKIE 1000-LECIE