[21 kolejka] Ruch Chorzów - Podbeskidzie 5.04.2013; 18:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
19flasteR20
Kontakt:

Re: [21 kolejka] Ruch Chorzów - Podbeskidzie 5.04.2013; 18:

#211 Post autor: 19flasteR20 » 6 kwie 2013, o 00:21

kattowitz pisze:Po dzisiejszym meczu mom doś. Mom takiego doła że głowa mała, choć wiem że we wtorek znów się pojawia na Cichej bo żech jest głupi i cały czos wierza że łoni potrafią.
Jo tyz mom kwadratowo gowa. Ale uoni nie potrafia walczyc i zostawic hercka na szpilplacu.Za to maja dupny geld i wylazi, ze wyznaja motto ''czy sie stoi czy sie lezy dupny geld sie nalezy''
Ale patrzmy na problem szerzej i glebiej, bo dobry manszaft mo 1 lub 2 liderow, a czy my momy choc jednego?
Baszcza ukarala komisja Ligi i Podbeskidzie wjezdzalo w nosze szyki obronne jak noz w maslo!?
Jak tak mozna w obronie szpilac, a kozdy manszaft zestawia sie od obrony!!
Fakt faktem, ze momy dosc licho kadra pod wzgledem umiejetnosci, ale kaj sie podziala ambicja i wola walki, kaj?
Jo dzis widziol ich jak zagubione panienki we mgle, jakby za kara musieli wyjsc na szpil.
Chopy tu cza walczyc, grac, konstruowac skladne akcje itp. itp. Czy wosz profesjonalizm opiero sie na gra, ze roz na tydzien styknie mi szlus?!
Tu cza grac, bo kibice po to przychodza na szpil i placa za bilet/tank poogladac dobre widowisko, a nie poziom okregowki.

Chorzow grac k...

kattowitz pisze:P.S.
Nalatujecie na Jankesa a ja się pytam z kim ten synek mo grać? Osamotniony w przodzie mo walczyć z całą formacją obronną przeciwnika? Bez żadnego wsparcia?

Jak jo widziol Jankesa zamiast cis na brama, dryblowac i rombac na tora, to on podaje na bok.On je napastnikiem czy pomocnikiem?
Jo rozumia, ze cza czasym podac, ale do pierona napastnik mo kiwac i cis na tora po to on je.No ale fakt brakuje nom Arka i to fest. :zalamany:

mauryc1990
Kontakt:

#212 Post autor: mauryc1990 » 6 kwie 2013, o 00:27

zagramy w tym sezonie jakiś szpil na 0 z tylu do ch..ja pana?

McCoy
Kontakt:

#213 Post autor: McCoy » 6 kwie 2013, o 00:33

Może Probierz nos uratuje przed spadkiem? Zioło nie mo pomysłu,a te panienki na boisku to ku*** ani ambicji ani umiejetnosci. Jak spiewała GAGA w Jarocinie panowie "grajki":
-wy***rdalać,wy***rdalać!!!! (do fryzjera,do silesii,do kosmetyczki.etc)

Bania
Kontakt:

#214 Post autor: Bania » 6 kwie 2013, o 00:44

Ten Chwastek to jest jakiś kurw.. żart. Ja sie nie dziwie że Fornalik go nie chciał przecież on nie wie co sie dzieje na boisku biegał jak by miał nawalone w gacie. Ja nie wiem jak można mając w alternatywie conajmiej 3 bocznych obrońców Lewczuk, Kikut, Konczkowski wystawić kogoś takiego. Wiadomo dzisiaj nikt się nie popisał i to najgorszy mecz Ruchu od wielu wielu sezonów mam wrażenie że Pan Zieliński już sam nie wie co z tymi grajkami zrobić bo to że nie ma formy to jedna sprawa, ale co aż razi w oczy NIE MA ZESPOŁU. Zieńczuk czasami coś mu wyjdzie czy to dośrodkowanie czy gdzies tam sie znajdzie ale patrząc na całokształt przechodził całe spotkanie. Jedyny kto moze dzis nie dał aż tak du*y to Djokić któremu najzwyczajniej się chce. I naprawde nie umie znaleźć racjonalnego wytłumaczenia dla tego co sie dzieje w tej drużynie. i serio jeżeli mają wychodzic na boisko w meczu z Bełchatowem i zagrać taką kaszane to może lepiej żeby nie wychodzili przynajmniej oszczędzą nerwów. Chyba czas na radykalne zmiany i mam nadzieje że przestaniemy kolekcjonować złom i w końcu ktoś da szansę takiemu Babiarzowi, Kołodziejskiemu czy Włodyce bo myśle że gorsi niż te nazwiska które dziś miały przyjemność przebywać na boisku by nie byli .

Lipiniorz25
Kontakt:

#215 Post autor: Lipiniorz25 » 6 kwie 2013, o 00:46

mauryc1990 pisze:zagramy w tym sezonie jakiś szpil na 0 z tylu do ch..ja pana?
02.03.2013 13:30 Ruch Chorzów - Widzew Łódź 3:0 :P
Niebieski od uRodzenia

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#216 Post autor: spyru » 6 kwie 2013, o 08:45

- Na pewno nikt nie zakłada przegranej, wychodząc na boisko. Chcieliśmy ten mecz wygrać, by zapewnić sobie spokojną grę do końca sezonu, jednak tak się nie stało. Na pewno teraz będzie nerwowo po tym spotkaniu, ale musimy się jakoś zebrać i grać w każdym meczu na "maksa" - krótko ocenił spotkanie Stawarczyk.
Powiedział, co wiedział defensor pierwszego planu.
Ty sprzedawczyku razem ze swoimi funflami zakładaliście porażkę wychodząc na boisko. Nie chcieliście tego meczu wygrać i nie graliście na maksa. Jedyne co powiedziałeś sensownego i co jest prawdą to to że będzie nerwowo. Złodzieju i kłamco je***y!
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Batory2006
Kontakt:

#217 Post autor: Batory2006 » 6 kwie 2013, o 09:15

Zieliński i ułomy raus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RudaSlaska7
Kontakt:

#218 Post autor: RudaSlaska7 » 6 kwie 2013, o 09:28

niestety,u nos jak leci kontra to leci Jankowski z balem i ... komu mo podac? som do siebie?
leci Zienczuk na skrzydle i komu mo wciepnac? skoro ani nikt na srodku,ani nikt na blizszym slupku ani nikt nie zamyko z drugiej strony
ile to bylo wrzutek,ktore przechodzily nad obroncami druzyny przeciwnej i ... nikogo z naszych po drugiej stronie?
ile to razy widza kiksy Stawara? w du*** mom czy mi napiszecie,zech sie uwzioł itp. do mie chop jest drewniany jak Abbott (chociaz on przynajmij cos z karnych postrzeloł)
nazwijmy rzeczy po imieniu - jestes słaby to jestes słaby i być swiadom tego ze nie posiadasz umiejetnosci a nie pi***ol jeden z drugim po meczu ,ze "zabrakło szczescia" , "zabrakło koncentracji" (ku*** w polsce to co mecz kozdo druzyna mo problem z ta KONCENTRACJA - jak cos to do jakiego psychologa czy kogos ,motywatora no ku*** nie wiem)
wstyd mi za ten zespół

Dorcia
Kontakt:

#219 Post autor: Dorcia » 6 kwie 2013, o 09:29

Robert Chwastek (obrońca Ruchu):
- Trudno debiutuje się w pierwszym składzie, kiedy przegrywa się tak pechowo. Zagrałem dzisiaj na obronie i uważam, że za bardzo się nie popisałem. Nie zagrałem tak, jak powinienem. Motywacja w naszym zespole była taka jak do każdego meczu, bo nie ma już takich drużyn, którym łatwo przychodzi wygrywanie. Zagraliśmy dzisiaj na maksimum, ale to nie wystarczyło. Jest mi bardzo przykro, że musimy dzisiaj gratulować zwycięstwa drużynie Podbeskidzia.
:przestraszony: :zly: :zabawa:
Wg mnie synek jest upośledzony i powinien dostać zakaz wypowiedzi albo tak jak Zieliński mo nos wszystkich w du*** i z nos jaja robi.

RudaSlaska7
Kontakt:

#220 Post autor: RudaSlaska7 » 6 kwie 2013, o 09:35

Zagraliśmy dzisiaj na maksimum
:rotfl:

az strach pomyśleć jak bedzie wygladała gra jak zagraja na 50% :hyhy:

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#221 Post autor: Mirek » 6 kwie 2013, o 09:36

Miałem nadzieję, że mi dziś trochę minie, ale jeszcze bardziej mnie trzęsie po wczorajszym "meczu".

Raulito
Kontakt:

#222 Post autor: Raulito » 6 kwie 2013, o 09:36

Nowy dzień, a myśli i niesmak po tym meczu jeszcze wiekszy..

Pierwszy do dymisji - mr Mosor i te jego fantastyczne transfery, Zielinskiego mialem za dobrego trenera ale zeby przez prawie rok nie rozgrac ani jedego PRZYZWOITEGO meczu? wszytsko jakis przypadek - a moze sie uda..

A juz najlepszy byl widok Zielinskiego ktory po bramce na 0:2 caly czas krzyczy do zawodników - spokojnie! To ja sie pytac on w szatni ich tez tak mobilizowal? hm to zagrali tak jak chcial !
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!

Witek46
Kontakt:

#223 Post autor: Witek46 » 6 kwie 2013, o 09:37

Nie wiem czy Strażnik im płaci regularnie - podejrzewam, że w Ruchu musi być pod tym względem tak jak w większości klubów.
Ale widzę jak jest na boisku. Nie ma sensu oceniać gry pojedyńczych graczy. Jeśli nagle wszyscy zapomnieli jak się prosto kopie piłkę, wszyscy są bez formy, wyglądają jakby widzieli się pierwszy raz, nie rozumieją się i nie stanowią drużyny to winien jest tylko TRENER. ZIELIŃSKI MIEJ HONOR I PODAJ SIĘ DO DYMISJI. Twój czas w Ruchu minął.

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo

chorzowski_rsl
Kontakt:

#224 Post autor: chorzowski_rsl » 6 kwie 2013, o 09:37

wy***rdolic tych co niechca grac na zbity ryj,gwiazdory zelowane!
NRŚL GANG

Rafik
Kontakt:

#225 Post autor: Rafik » 6 kwie 2013, o 09:42

WSTYD!

tak jak poprzednicy wy***ać te wszystkie drewna i grać młodymi, te wypowiedzi po meczu to jest jakaś kpina z kibiców? Chwastek wy***rdalaj stąd nie chcę cie już widzieć na C6 nigdy!!

Zablokowany