[21 kolejka] Ruch Chorzów - Podbeskidzie 5.04.2013; 18:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
viperR
Kontakt:

Re: [21 kolejka] Ruch Chorzów - Podbeskidzie 5.04.2013; 18:

#181 Post autor: viperR » 5 kwie 2013, o 22:29

cheapgun pisze:I gdzie Ci forumowi znawcy i obroncy Zielinskiego? Czego jeszcze trzeba by przejrzeli w koncu na oczy??? Wstyd i zenada, zawodnicy dno, trener dno...
to Ci odpowiem..chcesz mi powiedzieć że to wina Zielińskiego że Chwastek nie wraca i Stawarczyk idzie na asekuracje i zostawia środek nie obstawiony, chcesz mi powiedzieć że to wina Zielińskiego że w tym zespole kopacze nie ma ambicji,tumanowi możesz mowić że ma robić to czy tamto ale jak ktoś nie potrafi a i tak bedzie robił swoje to co na to poradzisz..przecież w środku rundy nie zrobi 4 transferów, co ten chłop ma wbiec na boisko i dorosłych facetów którzy od x lat grają we fusbal wytargać za uszy? ta drużyna poza 3 pierwszymi meczami z reszta tez przegranymi nie zgarała więcej jednym i tym samym składem.Czy to wina Zielińskiego że Lewiński asystuje przy 3ciej bramce !?
To kto miał grać .. Kikut ? :szok:
Kuświk ma nas zbawić !? Niedzielan, Pretensje można mieć o to że nie gra Włodyka czy inni , ale czy inny trener w tej sytuacji postawiłby na młokosa nieogranego i podjął takie ryzyko!? Wstawił Konczkowskiego totalnie nieogranego synka, podjął ryzyko, raz mu się opłaciło innym razem Martin zawala bramki, ale nie odmłodzi nagle 50% 1szej jedenastki,
Kogo ten facet ma wystawić!? w meczu z Zagłębiem wchodzi Skuter i co robi..lata razem z sędzią i głupim wślizgiem łapie kartkę która go eliminuje z gry, to też jest wina Zielińskiego !? Czy to wina Zielońskiego że Baszczyński wystawił łokieć !? Baszczu zaryzykował i skończyło się jak skończyło..

Do tego dziś im się zwyczajnie nie chciało !!! Dziś bylo to widoczne bardziej niż kiedykolwiek..do momentu jak jeszcze grał o dziwo Malina ta gra jakos wygladała..Zieńczuk ma muchy w nosie..Jedni nie ma ją umiętności to nadrabiają walczenością, ale u nas tego nie ma, niestety, wszystkich za mordę,powtarzam za mordę trzymał Grzybek, teraz ta drużyna nie mam jaj.

"Jak spadniemy zaj.....my.Kur..a mać Chorzów grać!"
Amen.

Harpo
Kontakt:

#182 Post autor: Harpo » 5 kwie 2013, o 22:30

Acha, zapomniałem: Smektała 3 pierwsze kontakty z piłką i wszystkie zwalone. Nie bardzo rozumiem co się stało też ze Stawarczykiem.
Panei Malina: czas zawiesić buty na kołku. Dzisiaj w sumie to wszyscy dali dupy :[
A na Lewińskim psów bym nie wieszał: miał asystę i kilka razy fajnie przerwał śmierdzącą golem akcję. Te PDB gra mi na nerwach: w ub. roku odebrali nam 2 mistrzowskie pkt. teraz będąc ostatnimi łajzami w lidze - leją nas 3:1.

Ogólnie jest coś niepokojącego : gdzie te czasy, w których Cicha 6 była nie do zdobycia? Gdzie przynajmniej wszystkim ciężko się grało, a będąc słabszymi - wygrywaliśmy mecze z "wielkimi"? To się nazywa(ła) AMBICJA...

ps.
viperR pisze:do momentu jak jeszcze grał o dziwo Malina ta gra jakos wygladała..
po jego stracie padła bramka zdaje się.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!

"PRECZ z polityczną poprawnością!"

Elmer
Kontakt:

#183 Post autor: Elmer » 5 kwie 2013, o 22:34

Gdzie leży wina Zielińskiego? Oni nie mają dynamiki. Nie wmówi mi nikt, że to wina SCC. Mecz w poniedziałek, mecz w piątek i po 1/3 rundy już jest problem. Gra na jednego napastnika w polu karnym przy 0:2 to wybór kopaczy czy Zielińskiego? Inna rzecz to motywacja. Nie wiem jak to wygląda w szatni, ale mam wrażenie, że Zieliński nie potrafi wpłynąć na zespół. Wygrana w Lubinie to był fuks. Owszem, Zieliński ma nosa do zmian, ale też nie zawsze. Gdy piłkarze czują się fizycznie źle to i psychika zawodzi, brak pewności siebie no i nie chce się wracać, asekurować i robi się takie błędy jak Lewińskiego.

Oby nas ten trzeci gol za 2 miesiące nie kosztował spadku z ligi, bo teraz bilans z Podbeskidziem mamy na minus. A może właśnie tak miało być?
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

lesio115
Kontakt:

#184 Post autor: lesio115 » 5 kwie 2013, o 22:36

:zly: :zly: precz z zielińskim
rumcajs

Awatar użytkownika
SODA

#185 Post autor: SODA » 5 kwie 2013, o 22:37

wojt pisze:Dosyć duży policzek dzisiaj otrzymałem od piłkarzy i trenera przy ulicy Cichej. Nie pierwsze to strzały w moim 30 letnim kibicowaniu "niebieskim" i pewnie nie ostatnie, ale z wiekiem coraz bardziej piecze po nich skóra. :(
kto mądry ten zrozumie ;) sam kaloryfer wyjebałem przez okno :looka:
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#186 Post autor: spyru » 5 kwie 2013, o 22:40

Złodzieje, nic więcej. Całemu sztabowi by się odwiedziny należały, bo takiego skurwysyństwa już dawno nie widziałem.

FFF UUU JJJ !!!
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

juza
Kontakt:

#187 Post autor: juza » 5 kwie 2013, o 22:42

ludzie przecież terenero ustawia zespoł jak sie gro za kazdym razem innym składem a do tego z jednym napadziorem u siebie o chopy brak koncepcji gry to kogo wina pan Trener Rausssssss

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#188 Post autor: Mirek » 5 kwie 2013, o 22:43

wojt pisze:Dosyć duży policzek dzisiaj otrzymałem od piłkarzy i trenera przy ulicy Cichej. Nie pierwsze to strzały w moim 30 letnim kibicowaniu "niebieskim" i pewnie nie ostatnie, ale z wiekiem coraz bardziej piecze po nich skóra. :(
Dla mnie to były dziś ciosy poniżej pasa.

Rafal1920
Kontakt:

#189 Post autor: Rafal1920 » 5 kwie 2013, o 22:43

Bazjajeczne nazelowane panienki bez ambicji, kere zarabiajom zdecydowanie za duzo. Czas Zielinskiego i niektorych grajkow w Chorzowie dobieg konca. Jak w tak waznym szpilu trener moze wystawic w obronie Lewinskiego w srodku z drewnem Stawarczykiem, a na lewy biegajacego jak dziecko we mgle Chwastka???? Co przeszkrobol Lewczuk, ze zostol odstawiony nagle na boczny tor??? Bo watpia, ze obnizyl tak loty zeby dac sie wygryz ze skladu Chwastkowi. Czemu niy zagrol Konczkowski??? Slabszy wystep w Lubinie owszem zdrzyl mu sie, ale to niy znaczy ze mo grac za niego w nastepnym szpilu chop kery jes slabszy od niego. Jesli sie szybko co niektorzy nie obudzom bydzie po sezonie placz i zgrzytanie zebami. Jak pilkarzyki spadnom niych sie bojom Boga bo niy chca widziec co sie bydzie dzioc.

niemalipy1920
Kontakt:

#190 Post autor: niemalipy1920 » 5 kwie 2013, o 22:45

kooorwa,chopy popatrzcie na nosz skład,som w nim piłkarze kerzy nie łapali by sie do podstawowej 11 w innych zespołach noszej ekstraklapy (no oprócz Zienia ewentualnie jeszcze 1 czy 2 nazwiska ) a reszta to jest banda patałachów kerzy nie miescili sie w kadrze w swoich byłych zespołach,som słabi,daremni ino Waldek King potrafił z nich cos wycisnąc,nie ma Arka nie ma kto robic zamieszania,som my typowi średniacy,choc nawet jeszcze słabsi.Póki nie bedom transfery,Węglokoks niy sypnie kasą (choć na konferencji kiedys tam godali,ze interesują ich ino najlepsze miejsca) to nie ma co myslec o lepszych miejscach w tabeli. A deRby tuż tuż...

Awatar użytkownika
arango-mokre
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#191 Post autor: arango-mokre » 5 kwie 2013, o 22:45

we wtorek pyknymy Legia sobota Bełchatów:P i wszystko bedzie oko:)

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#192 Post autor: spyru » 5 kwie 2013, o 22:55

niemalipy1920 pisze:kooorwa,chopy popatrzcie na nosz skład,som w nim piłkarze kerzy nie łapali by sie do podstawowej 11 w innych zespołach noszej ekstraklapy (no oprócz Zienia ewentualnie jeszcze 1 czy 2 nazwiska ) a reszta to jest banda patałachów kerzy nie miescili sie w kadrze w swoich byłych zespołach,som słabi,daremni ino Waldek King potrafił z nich cos wycisnąc,nie ma Arka nie ma kto robic zamieszania,som my typowi średniacy,choc nawet jeszcze słabsi.Póki nie bedom transfery,Węglokoks niy sypnie kasą (choć na konferencji kiedys tam godali,ze interesują ich ino najlepsze miejsca) to nie ma co myslec o lepszych miejscach w tabeli. A deRby tuż tuż...
Ty się albo naćpałeś, albo najebałeś, albo po prostu właśnie w ten sposób budujesz zdania.... ?
Tak czy owak, merytorycznie, uważasz że ten mecz miał cokolwiek wspólnego z umiejętnościami "piłkarzy" ?

Elmer
Kontakt:

#193 Post autor: Elmer » 5 kwie 2013, o 22:57

Widzę, że nikt tego nie napisał tutaj jeszcze otwarcie tylko jedzie się domysłami lub pisaniem między wersami. Tak więc mamy bić brawo grajkom za hmmm odpuszczenie, żeby nie powiedzieć sprzedanie, meczu? O to chodzi w piłce nożnej? Jak tak to niech tacy "profesjonaliści" wy....ą z mojego klubu! Mni i nie tylko okradli dzisiaj z kasy! Pieniądze można było wydać na coś innego, a nie na coś w stylu wrestlingu, gdy wszystko jest wcześniej ustalone. Mam nadzieję, że ręka sprawiedliwości (nie koniecznie w postaci sądów) dosięgnie tych, którzy się tego dopuścili! Koszmarnych snów i dużych wyrzutów sumienia życzę!
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
Duszello
Kontakt:

#194 Post autor: Duszello » 5 kwie 2013, o 22:59

Dzisiej godok kategoryczne nie.......nie zobocza mnie juz na szpilu mom wyjebane na tych ciuli z wosami postawionymi.....niech sie robi ciepło biera rolki i wola sie pojezdzić po parku nich ogladać te ŚCIERWA........Zieliński wy***rdalaj, zreszta cało drużyna wydupiać z Chorzowa.....gorole je***e...........niech rozgrywki dokończy ME przynajmniej sie chopcy pokożom................terac beda ciulac foty tym kurwom w silesi i beda wdupiac na forum i wysyłac do gazet zeby pokozac co zamiast trenowania robiom żelowcy broniacy sie przed spadkiem.............mom ku*** dość po dzisiejszym szpilu.....

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#195 Post autor: spyru » 5 kwie 2013, o 23:04

Duszello pisze:Dzisiej godok kategoryczne nie.......nie zobocza mnie juz na szpilu mom wyjebane na tych ciuli z wosami postawionymi.....niech sie robi ciepło biera rolki i wola sie pojezdzić po parku nich ogladać te ŚCIERWA........Zieliński wy***rdalaj, zreszta cało drużyna wydupiać z Chorzowa.....gorole je***e...........niech rozgrywki dokończy ME przynajmniej sie chopcy pokożom................terac beda ciulac foty tym kurwom w silesi i beda wdupiac na forum i wysyłac do gazet zeby pokozac co zamiast trenowania robiom żelowcy broniacy sie przed spadkiem.............mom ku*** dość po dzisiejszym szpilu.....
A tam już im tak nie ciśnij. Ustawianie tam co drugi raz w miesiącu przerabia :P

Zablokowany