to Ci odpowiem..chcesz mi powiedzieć że to wina Zielińskiego że Chwastek nie wraca i Stawarczyk idzie na asekuracje i zostawia środek nie obstawiony, chcesz mi powiedzieć że to wina Zielińskiego że w tym zespole kopacze nie ma ambicji,tumanowi możesz mowić że ma robić to czy tamto ale jak ktoś nie potrafi a i tak bedzie robił swoje to co na to poradzisz..przecież w środku rundy nie zrobi 4 transferów, co ten chłop ma wbiec na boisko i dorosłych facetów którzy od x lat grają we fusbal wytargać za uszy? ta drużyna poza 3 pierwszymi meczami z reszta tez przegranymi nie zgarała więcej jednym i tym samym składem.Czy to wina Zielińskiego że Lewiński asystuje przy 3ciej bramce !?cheapgun pisze:I gdzie Ci forumowi znawcy i obroncy Zielinskiego? Czego jeszcze trzeba by przejrzeli w koncu na oczy??? Wstyd i zenada, zawodnicy dno, trener dno...
To kto miał grać .. Kikut ?

Kuświk ma nas zbawić !? Niedzielan, Pretensje można mieć o to że nie gra Włodyka czy inni , ale czy inny trener w tej sytuacji postawiłby na młokosa nieogranego i podjął takie ryzyko!? Wstawił Konczkowskiego totalnie nieogranego synka, podjął ryzyko, raz mu się opłaciło innym razem Martin zawala bramki, ale nie odmłodzi nagle 50% 1szej jedenastki,
Kogo ten facet ma wystawić!? w meczu z Zagłębiem wchodzi Skuter i co robi..lata razem z sędzią i głupim wślizgiem łapie kartkę która go eliminuje z gry, to też jest wina Zielińskiego !? Czy to wina Zielońskiego że Baszczyński wystawił łokieć !? Baszczu zaryzykował i skończyło się jak skończyło..
Do tego dziś im się zwyczajnie nie chciało !!! Dziś bylo to widoczne bardziej niż kiedykolwiek..do momentu jak jeszcze grał o dziwo Malina ta gra jakos wygladała..Zieńczuk ma muchy w nosie..Jedni nie ma ją umiętności to nadrabiają walczenością, ale u nas tego nie ma, niestety, wszystkich za mordę,powtarzam za mordę trzymał Grzybek, teraz ta drużyna nie mam jaj.
"Jak spadniemy zaj.....my.Kur..a mać Chorzów grać!"
Amen.