[21 kolejka] Ruch Chorzów - Podbeskidzie 5.04.2013; 18:00
- arango-mokre
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: [21 kolejka] Ruch Chorzów - Podbeskidzie 5.04.2013; 18:
na kaca najlepszy jest nastepny zwycieski mecz:) oby juz we wtorek;d
-
- Kontakt:
Nie placa im ? i co nie maja za co jesc ? Te panienki zarabiaja kilkaset tysiecy rocznie ich miesieczna pensja wystarcza przecietnemu czlowiekowi zycie przez rok
Znowu przypomne o Polonii (Tam nie placa ponad 6 miesiecy ) Ale oni chca za***rdala.c A dlaczego ?
Jaki klub z ekstraklasy w przypadku spadku/braku licencjii bedzie chcial zawodnika ktory w calym sezonie nie zagral dobrego meczu bo mu sie nei chcialo ?
A moze klub bedzia chcial kogos komu zalezy na grze a w przeciagu calego sezonu mu zalezalo bo chce sie wybic ? I w nastpenych sezonach zarabiac dobre $$$ ?
I teraz zadajmy sobie pytanie czy wy jako prezesi klubow chcielibyscie w swoim klubie takich pilkarzy jak
Piatek/Przybecki/
A moze Sultesa albo Sadloka ?
Znowu przypomne o Polonii (Tam nie placa ponad 6 miesiecy ) Ale oni chca za***rdala.c A dlaczego ?
Jaki klub z ekstraklasy w przypadku spadku/braku licencjii bedzie chcial zawodnika ktory w calym sezonie nie zagral dobrego meczu bo mu sie nei chcialo ?
A moze klub bedzia chcial kogos komu zalezy na grze a w przeciagu calego sezonu mu zalezalo bo chce sie wybic ? I w nastpenych sezonach zarabiac dobre $$$ ?
I teraz zadajmy sobie pytanie czy wy jako prezesi klubow chcielibyscie w swoim klubie takich pilkarzy jak
Piatek/Przybecki/
A moze Sultesa albo Sadloka ?
-
- Kontakt:
To jest przykra sprawa, ale ja po takim meczu nie dziwię się rozgoryczeniu kibiców. Oni płacąc za bilet mają prawo zwyzywać zawodników, trenera, więc trzeba się do tego przyzwyczaić i z tym żyć - powiedział szkoleniowiec "Niebieskich"
Po takim komentarzu ręce opadają. Po to idę na mecz żeby zobaczyć walkę mojej ukochanej drużyny do upadłego a nie zbieraninę gamoni przypadkowo ustawionych przez trenera. Niech żyje z przekonaniem , że jest cienki ale gdzie indziej. Jak Zieliński chce się przyzwyczaić do tego że co mecz będzie żegnany gwizdami i wyzwiskami to dla takich jełopów nie ma miejsca przy Cichej. Raus czym prędzej póki nie jest za późno.
Po takim komentarzu ręce opadają. Po to idę na mecz żeby zobaczyć walkę mojej ukochanej drużyny do upadłego a nie zbieraninę gamoni przypadkowo ustawionych przez trenera. Niech żyje z przekonaniem , że jest cienki ale gdzie indziej. Jak Zieliński chce się przyzwyczaić do tego że co mecz będzie żegnany gwizdami i wyzwiskami to dla takich jełopów nie ma miejsca przy Cichej. Raus czym prędzej póki nie jest za późno.
- SODA
gańba jak ciul
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
-
- Kontakt:
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
A kto za niego ? Tu potrzeba ponad 10 nowych graczy bo do wyrzucenia sa
Chwastek
Kikut
Stawarczyk
Sadlok
Malina
Smektala
Straka
Sultes
Kuswik
Niedzielan
Kwiatkowski
Chwastek
Kikut
Stawarczyk
Sadlok
Malina
Smektala
Straka
Sultes
Kuswik
Niedzielan
Kwiatkowski
Ostatnio zmieniony 5 kwie 2013, o 21:51 przez 19gorek20, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
B. Pietrzak19gorek20 pisze:A kto za niego ?

- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- SODA
seba ze sosnowca
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
-
- Kontakt:
Czesto dzis pojawialo sie nazwisko Lenczyka..
-
A myślisz że ile jeszcze Lenczyk potrenuje? przecież on już ledwo co chodzi.cheapgun pisze:Czesto dzis pojawialo sie nazwisko Lenczyka..
Po sezonie warto się zainteresować Demjanem
-
- Kontakt:
Lenczyk...czy to nie czasem ten pan co porównywał nasz Klub do panny lekkich obyczajów??? Jeśli mi się coś pomyliło, to sorry
-
- Kontakt:
koles spasuj ... ten wasz wielki fanatyzm trwal dzis 2 minuty ... a jankes we wtorek znowu wqrwi wielu ludzi i bedzie palil glupa ze niby przyjaciele itp ... stary on jest ku*** napastnikiem ma strzelac problem w tym ze jest cienki bolek a jego ukochana i wymarzona cwelka ma na niego wyjebanearango-mokre pisze:wyście sa poryci jak qwa wygrywaja to komentarze na 7 stron pieknie jazda- a jak wdupia to patalachy, dno itp:) zawodnicy dzis zagrali tak jak kibice sie zachowywali na trybunie gornej i na 10:), rozumia ze przegrywaja ale sie dopinguje swoja druzyna a nie cały mecz wyzywa:) a po szczale jankesa przyspiewka Legia to st............ to żenua, po nastepnym wygranym szpilu to na miejscu zawodnikow bych wom palca srodkowego pokozoł, dupne kibice na dobre i na złe
-
- Kontakt:
Obrony nie ma. To jest nasz największy dramat. Akcje ofensywne jako tako wyglądają, a pewnie byłoby ich wiele więcej gdyby z tyłu nie stały tyczki co przeszkadzają. Od nich powinna wychodzić pierwsza piłka na kontrę. Oni mają szybko przerywać akcję i dawać spokój.
Stawarczyk to obecnie jest najgorszy obrońca w lidze.
Tak jak dawałem Zielińskiemu szansę tak nie rozumiem zestawienia tej obrony. ku***, Chawstek ? Lewiński na środku ? Stawarczyk ? Nie wierzę, że w ME gra na środku ktoś gorszy.
wy***rdalać wszyscy.
EDIT: No rzeczywiście, jebło mi się w nerwach
Stawarczyk to obecnie jest najgorszy obrońca w lidze.
Tak jak dawałem Zielińskiemu szansę tak nie rozumiem zestawienia tej obrony. ku***, Chawstek ? Lewiński na środku ? Stawarczyk ? Nie wierzę, że w ME gra na środku ktoś gorszy.
wy***rdalać wszyscy.
EDIT: No rzeczywiście, jebło mi się w nerwach
Ostatnio zmieniony 5 kwie 2013, o 22:01 przez Dżem, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A co ma Pedrijic do nas obecnie?
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]