[21 kolejka] Ruch Chorzów - Podbeskidzie 5.04.2013; 18:00
-
Re: [21 kolejka] Ruch Chorzów - Podbeskidzie 5.04.2013; 18:
Pocieszajace jest to ze po wtorkowym wpierdolu z legia u siebie co normalne jedziemy na Bełchatów:)Potem mamy znowu wp***dol na Łazienkowskiej i z podniesiaona glowa walczymy z Polonia!oj ciezko to widze!
-
- Kontakt:
stRoszek pisze:Wykonuje swoją prace uczciwe i sumiennie zarabiam kilkanaście razy mniej. Jestem uczciwy.Nie kombinuję.Chodzę do pracy z gorączką.Dbam o wizerunek swojej firmy.Utożsamiam się z nią i nie przynoszę jej wstydu.SODA pisze:gadają ludzie co w życiu nic nie zrobili
Na Ruch jeżdże ood powrotu z GB. płacę za bilety chodząc na stary zgnity stadion. Wspieram klub pieniędzmi i zdartym gardłem.Za co otrzymuję deszcz na łeb , olanie przez grajków i śmieszność.Nie mając wpływu na nic bo nie mieszkam w Chorzowie.
masz mi jeszcze coś do powiedzenia? A może ty jesteś jakaś rodzinka kogoś z tych niedorajdów?
chciol sprowokowac, to sprowokowol.... a ze mu niy wyszlo...
PS. Jeszcze mna trzynsie, zona mie musi uspokajac...
-
- Kontakt:
Mam nadzieje, ze tego meczu nikt nie przeswietli bo jak on byl czysty to mi kaktus wyrosnie ... Przykre to.A wybijanie po autach przy 1:2 zeby Podbeskidziu krzywdy nie zrobic az nadto ordynarne.
Ostatnio zmieniony 5 kwie 2013, o 20:31 przez wiesiek1, łącznie zmieniany 1 raz.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
-
- Kontakt:
boje się że to może być upadek naszego klubu nawet jak sie utrzymamy Boniek ogarnie że Smagor nie płaci odejdzie od nas Węglokoks nie dostaniemy licencji, przepłacone piłkarzyki jak Stawar, Szyndro, Kikut nie odejdą będzie ciężko jeżeli coś lub ktoś nie uratuje naszego klubu to czeka nas upadek i to taki że nie będzie nawet derbów z Gieksą...
Batory Fans
-
- Kontakt:
nie zgodza sie co do Djokicia ! to byl jedyny chop kery zapier...reszta przeszla obok szpilu! O Stawarczyku ani nie godom bo nie wiem kto sie zgodzil aby mu kontrakt przedluzyc...
- jackman69
- Kontakt:
Brak słów jak można mecz o pewne utrzymanie na własnym stadionie wj***ć.Widać że w tym zespole brakuje przywódcy który by dał zjebe.
ku*** chopcy bez JAJ
ku*** chopcy bez JAJ
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Brak słów. Zieliński to już jest twój koniec w Ruchu. Brak stylu, brak wyników. Djokić, Lewiński, Chwastek, Stawar - nie boję się tego powiedzieć - WYPAD!
I nie mogę po prostu słuchać tego jak teraz się usprawiedliwia Djokića - ludzie go lubią bo walczy. ALE JEST DAREMNY JAK DUPA WĘŻA, na poziomie Stawarczyka. Lewczuk na ławie? Za CO!!??
I nie mogę po prostu słuchać tego jak teraz się usprawiedliwia Djokića - ludzie go lubią bo walczy. ALE JEST DAREMNY JAK DUPA WĘŻA, na poziomie Stawarczyka. Lewczuk na ławie? Za CO!!??
In Siemian We Trust
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
brak słów...
Jak Zieliński w takim meczu nie jest w stanie wykrzesać z tych chopów odrobiny ambicji, to jo nie wiem kiedy będzie umioł, tu jest może 4 chopów co warto się zastanowić czy ich nie zostawić, a reszta to po prostu jak ino się będą kończyć kontrakty, bo wątpia co by ktoś ich chioł to do widzenia:
Robert Chwastek (obrońca Ruchu):
- Trudno debiutuje się w pierwszym składzie, kiedy przegrywa się tak pechowo.
ku*** pechowo jo był na innym meczu chyba.
I ta końcówka kaj nagle się cufalem zrobiło 2-1 i komuś chyba to nie pasowało bo nagle stanęli i sobie sami w jebali tora.
2-1 to przynajmniej w dwumeczu byłby remis, bo jakoś są spore szanse, że na koniec się z Podbeskidziem zrównamy punktami
Jak Zieliński w takim meczu nie jest w stanie wykrzesać z tych chopów odrobiny ambicji, to jo nie wiem kiedy będzie umioł, tu jest może 4 chopów co warto się zastanowić czy ich nie zostawić, a reszta to po prostu jak ino się będą kończyć kontrakty, bo wątpia co by ktoś ich chioł to do widzenia:
Robert Chwastek (obrońca Ruchu):
- Trudno debiutuje się w pierwszym składzie, kiedy przegrywa się tak pechowo.
ku*** pechowo jo był na innym meczu chyba.
I ta końcówka kaj nagle się cufalem zrobiło 2-1 i komuś chyba to nie pasowało bo nagle stanęli i sobie sami w jebali tora.
2-1 to przynajmniej w dwumeczu byłby remis, bo jakoś są spore szanse, że na koniec się z Podbeskidziem zrównamy punktami
Ostatnio zmieniony 5 kwie 2013, o 20:36 przez heli, łącznie zmieniany 1 raz.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- Lutz
- Kontakt:
No to je bezczelno ku*** , bez honoru i ambicji. Rynce opadajom.Robert Chwastek (obrońca Ruchu):
- Trudno debiutuje się w pierwszym składzie, kiedy przegrywa się tak pechowo. Zagrałem dzisiaj na obronie i uważam, że za bardzo się nie popisałem. Nie zagrałem tak, jak powinienem. Motywacja w naszym zespole była taka jak do każdego meczu, bo nie ma już takich drużyn, którym łatwo przychodzi wygrywanie. Zagraliśmy dzisiaj na maksimum, ale to nie wystarczyło. Jest mi bardzo przykro, że musimy dzisiaj gratulować zwycięstwa drużynie Podbeskidzia.
- _BiADACZ_
- Kontakt:
Brawo dla dziesiony za Legia to stara ku***, a jak Jankes strzeli brama to sikocie z radości.
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
-
- Kontakt:
Ciagle mam w glowie slowa, ktore powiedzial Smagorowicz nad grobem Jerzego Wyrobka: "ludzi oddanych Ruchowi jest bardzo niewielu".
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Co to za zgraja ludzi ktorzy mysla ze graja w klubie Ruch Chorzow. Przeciez w lidzie >> A << Tez by dostali w pie....... .
Jednym slowem >>>>>>> F-U-J <<<<<<< To juz nie jest kompromitacja. To jest SKANDAL. A co robi pan Zielinski?
Jednym slowem >>>>>>> F-U-J <<<<<<< To juz nie jest kompromitacja. To jest SKANDAL. A co robi pan Zielinski?
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Padlo tu wiele zasluzonych inwektyw. Z wiekszoscia nalezy sie zgodzic. Poza jedna. Amator. Slowo to z łaciny znaczy milosnika, kogos kto cos wykonuje z zamilowania. Dlatego uprzejmie prosze aby ludzi, ktorzy przebrani w koszulki Ruchu snuja sie po boisku nie nazywac amatorami, gdyz krzywdzi to wiele osob ktore z zamilowaniem realizuja sie w roznych dyscyplinach. Celniejsze okreslenia dla osob pobierajacych pensje z Ruchu to - nieudacznik, nierobol, len.
-
- Kontakt:
nie wiem czy myslami byli w Lubinie
-
W lubinie im sie udało tylko i wyłacznie udało!Kibic1983 pisze:nie wiem czy myslami byli w Lubinie