[21 kolejka] Ruch Chorzów - Podbeskidzie 5.04.2013; 18:00
-
- Kontakt:
Re: [21 kolejka] Ruch Chorzów - Podbeskidzie 5.04.2013; 18:
Wczoraj na treningu niosl bramke a tak poza tym to nie wiem.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
-
- Kontakt:
Fajnie, kadra liczy 27 zawodników w tym 10 obrońców z tego 7 gotowych do gry w dzisiejszym spotkaniu. Piszę gotowych bo tak sobie myślę że jeżeli ktoś jest włączony do pierwszej drużyny i nie ma kontuzji lub kartek to jest gotowy do gry a jeżeli tak nie jest to powinien być przesunięty do ME. Jeżeli nikt z Nas nie czytał że ktoś taki tam wylądował to uważam że mamy 7 obrońców zdolnych do gry w dzisiejszym spotkaniu.
P.S.
Kim jest dzisiaj w Naszej drużynie Andrzej Niedzielan? Czy tylko beneficjentem na liście płac? Jo nawet nie pamiętom kiedy on ostatnio powonioł murawa.
P.S.
Kim jest dzisiaj w Naszej drużynie Andrzej Niedzielan? Czy tylko beneficjentem na liście płac? Jo nawet nie pamiętom kiedy on ostatnio powonioł murawa.
-
Ktoś dupcy o lewej obronie, panowie jest Konczkowski dogra tą runde do końca i następny cały sezon i wyjedzie jako gwiazdy z tej ligi. Bo ma talent. Mam nadzieje że młodzi dziś dobry mecz zagrają chodzi mi o Konczkowskiego,Starzyńskiego,Jankowskiego
- jurek
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jankowski skonczyl 23 lata! Starzynski jest ino rok mlodszy. Jak dlugo bydom robic za modych? Zaroz wtos napisze ze Janoszka to nasz mody talynt.
Nawet Konczkowski juz mo 20 lot a to chyba ostatki jego mlodosci i abo sie gibko rozwinie abo nic z tego nie bydzie
Nawet Konczkowski juz mo 20 lot a to chyba ostatki jego mlodosci i abo sie gibko rozwinie abo nic z tego nie bydzie
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jo dupca o lewej obronie i wiem tez ze synek jest prawym obronca z musu wstawianym na lewo i gwarantuja ci że jak zagro ta runda i cały nastepny sezon na lewej to nie wyjedzie stad jako gwiazda zreszta juz widac ze z kozdym meczem jest coroz słabiej jak w pierwszym szpilu z Amika był jednym z lepszych to teraz podłazi pod beznadziejnośc a samo checia i ochota do gry oraz Niebieskim seRcem na nie swojej pozycji gwiazda nie ostanie. Jesli wróci na prawo to istnieje takie prawdopodobienstwo. Przypomnij mi no sam ino kery zawodnik z Lubina groł po naszej lewej stronie nie był to czasym strzelec dwóch torów niejaki Adrian Bład??slumsA pisze:Ktoś dupcy o lewej obronie, panowie jest Konczkowski dogra tą runde do końca i następny cały sezon i wyjedzie jako gwiazdy z tej ligi. Bo ma talent.

Ostatnio zmieniony 5 kwie 2013, o 13:12 przez Thoth, łącznie zmieniany 1 raz.
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Kontakt:
niestety Podbeskidzie w 1 połowie pewnie strzeli gola , nasza obrona jest dziurawa...
oby w końcówce nasz atak strzelił jednego gola więcej ;-)
oby w końcówce nasz atak strzelił jednego gola więcej ;-)
- atleticomadryt
- Kontakt:
Mozecie mi wytlumaczyc dlaczego prawy obronca nie moze zagrac dobrego meczu na lewej stronie i na odwrot?
Czy to swiadczy, ze zawodnik jest malo wszechstronny lub jednak mniej kreatywny??
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Czy to swiadczy, ze zawodnik jest malo wszechstronny lub jednak mniej kreatywny??
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
„Naszym HonoRem WieRnosc jeeeeeesst - Naszym Klubem (H)KS RUCH”
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"
- jurek
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jak lewo noga do podpieranio to na lewyj bydzie ino łotoł i nie zagro tego co z prawyj
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Gwiazda powiadasz? Od skrajnego obrońcy wymaga się żeby blokował ataki przeciwnika jego stroną i żeby włączał się do akcji ofensywnych robiąc przewagę. W ostatni meczu, chyba że mi się coś popierniczyło, Konczkowski ani razu nie włączył się do akcji ofensywnej. Ba, nie włączył się ani razu w tej rundzie. A jego skrzydłowy strzelił dwie bramki wjeżdżając w pole karne jak w masło.slumsA pisze:Ktoś dupcy o lewej obronie, panowie jest Konczkowski dogra tą runde do końca i następny cały sezon i wyjedzie jako gwiazdy z tej ligi. Bo ma talent. Mam nadzieje że młodzi dziś dobry mecz zagrają chodzi mi o Konczkowskiego,Starzyńskiego,Jankowskiego
Mówi się że potencjał oznacza że nie jesteś jeszcze wystarczająco dobry. Nie wiem czy Konczkowski ma potencjał, ale narazie gra beznadziejnie i jeszcze ogrom pracy przed nim żeby stał się jako takim ligowcem.
Apropo, dzisiaj się szykuje iście kapitalny szoł w obronie. Kikut który sprawia wrażenie jakby nie do końca wiedział którą połowę boiska ma bronić a którą atakować, Djokic który rozgrywa zawsze swój własny mecz, kopiący się po czole Stawar i wspomniany "mijaj mnie, zrobię ci miejsce" Konczkowski

Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
Spyru a kto wciepnol bal na Lubinie w pierwszy polowie kaj Zienczuk na raty szczyloł z 5 metrow w tormana?
-
- Kontakt:
skład Ruchu: Pesković - Djokić, Lewiński, Stawarczyk, Chwastek - Zieńczuk, Malinowski, Panka, Starzyński, Janoszka - Jankowski
ciekawy sklad, bardzo ciekawy, a tera wszyscy na szpil
ciekawy sklad, bardzo ciekawy, a tera wszyscy na szpil

- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
tu:Zip pisze:Gdzie jest Lewczuk?
Rezerwowi: Kamiński, Kuświk, Konczkowski, Lewczuk, Niedzielan, Tymiński, Smektała.
-
- Kontakt:
jo sie tyz dwoma rekami podpisuja za Lewczukiem . Co grol to zapierd.... az milo . Czego niy moga pedziec o takim Pance . Ale ogolnie zwyciynstwo dzis musi byc i basta
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie wiem, odlać się byłem akurat.marek79 pisze:Spyru a kto wciepnol bal na Lubinie w pierwszy polowie kaj Zienczuk na raty szczyloł z 5 metrow w tormana?
Jednak zamiast Kikuta i Konczkowskiego dwóch debiutantów. No, to już lepiej to wygląda.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!