Waldek King Fornalik trenerem reprezentacji

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
adamo_R

Re: Waldek King Fornalik trenerem reprezentacji

#346 Post autor: adamo_R » 29 mar 2013, o 09:42

Lutz pisze: zostawioł niydokończono robota bo zamiast źrenic w ślypiu mioł €.
Lutzek , a powjydz mi, kery tryner by odmówił , przeca kożdy by chcioł sie załapać na selekcjonera, pal licho czy sie udo, czy niy zagrać w 2014 Brazylii, to jus je co inkszego. Niy miou nic do stracenio. Kasa sie zgodzo, a i bezrobotny niy bydzie, kej go wyciepiom.

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#347 Post autor: Lutz » 29 mar 2013, o 09:47

Toż tyż godom , że mo to co chcioł, a nawet jeszcze tak cołkiym niy odpod z ty grupy śmierci :)

adamo_R

#348 Post autor: adamo_R » 29 mar 2013, o 09:53

W sumie to niy odpod jesce. Bydom jajca kej awansuje a tymi Adamiokami :hyhy: Tak czy owak, kej mu sie niy udo, to go widza u nos nazot, ino czy domy rada. Zaroz jakeś Amikorze lub Lubiny wyskoczom z €.

_pnwk_
Kontakt:

#349 Post autor: _pnwk_ » 29 mar 2013, o 11:39

Szkoda Lutz,ze jak my rozjebali szczewa 3-0 - 2-1,jak robiyli my 3 a potym 2 plac,to byś go po żici całowoł.
Typowo gorolske zachowanie. Jak jest z nami to ok,a jak niy,to zaro cza czowieka oczernić,obgodać i nojlepi wj***ć zakaz wstympu do Chorzowa. Na szczyńscie,niy Ty o tym decydujesz,a King zawsze jak pojawio sie na Cichyj,to jest pozdrawiany z młyna i z dzies10ny. No ale skąd Ty mozesz o tym wiedzieć,w tv nie zawsze słychać pra?
Obrazek
NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#350 Post autor: radzion » 29 mar 2013, o 12:19

Lutz pisze:Toż tyż godom , że mo to co chcioł, a nawet jeszcze tak cołkiym niy odpod z ty grupy śmierci :)
dlatego "dziecioly z pzpnu" cieszyli sie z takiego terminarza naszej grupy

po licza na zwyciestwa z moldawia i san marino na wyjazdach, i na lut cszczescia z czarnogora u siebie (te 3 punkty tez sa mozliwe)

wtedy o awansie zadecyduja 2 ostatnie mecze (z ukraina i anglia) scenariusz mozliwy a Polska teoretycznie do samego konca bedzie w grze
nie daje kadrze wiekszych szans na awans ale rowniez ich nie przekreslam, jeden a czasami 2 mecze pod rzad dobre to i nam co kilka lat sie zdarzaja, ogrywalismy i czechow i portugalczykow , problem polega na tym ze tu te mecze beda wyjazdowe

Rafał19R20
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#351 Post autor: Rafał19R20 » 29 mar 2013, o 13:25

_pnwk_ pisze:Szkoda Lutz,ze jak my rozjebali szczewa 3-0 - 2-1,jak robiyli my 3 a potym 2 plac,to byś go po żici całowoł.
Typowo gorolske zachowanie. Jak jest z nami to ok,a jak niy,to zaro cza czowieka oczernić,obgodać i nojlepi wj***ć zakaz wstympu do Chorzowa. Na szczyńscie,niy Ty o tym decydujesz,a King zawsze jak pojawio sie na Cichyj,to jest pozdrawiany z młyna i z dzies10ny. No ale skąd Ty mozesz o tym wiedzieć,w tv nie zawsze słychać pra?
100% racji!! :padam:
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie

sebaro
Kontakt:

#352 Post autor: sebaro » 29 mar 2013, o 13:36

Yego pisze:sebaro wybacz ale nie bede sie rozpisywal na temat TWOJEGO Lewandowskiego. Pomimo tego ze kupa ludzi tu na forum i kupa innych kibicow poza tym forum pisza Ci jaki jest ten TWOJ Lewandowski to ty i tak tego nie przyjmujesz do wiadomosci, dlatego moj kolejny wpis na ten temat to do Ciebie i tak nie dojdzie. Jestes wpatrzony w nazelowanego grajka ktory nie ma ochoty biegac za pilka w rerezentacji. Ale to Twoj problem nie nasz. Wielu kibicow w przeciwienstwie do Ciebie rozlicza tego TWOJEGO idola z bramek a nie z slawnego nazwiska, i tym sie roznimy. pozdRo
Możesz przeczytać moje posty ze zrozumieniem? A dopiero później konkludować?
- nigdzie NIE napisałem, że Lewandowski jest mój - po co to mi wmawiasz?
- nigdzie NIE napisałem, że Lewandowskiego nie trzeba rozliczać z bramek - pisałem tylko, że jest dobrym zawodnikiem i w takiej Borusii strzela....nie powiesz mi, ze byle piłkarzyna przyjedzie do Bundesligi i będzie strzelał po 20 bramek...
- napisałem tylko, żeby nie zwalać na Lewandowskiego całej winy jak na kozła ofiarnego - do grania potrzeba 11 chopa ...
Na marginesie zgadzam się że Lewandowski... i 10 innych sie nie angażuje w kadrze ale to nie oznacza że jest ciulatym piłkarzem - czujesz ten niuans?

A co do argumentu, że
Yego pisze: Pomimo tego ze kupa ludzi tu na forum i kupa innych kibicow poza tym forum pisza Ci jaki jest ten TWOJ Lewandowski to ty i tak tego nie przyjmujesz do wiadomosci
to może zacznijmy jeść gówna przecież miliony much nie mogą się mylić..... ;)
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#353 Post autor: Ozor » 29 mar 2013, o 15:32

polokom to się wydaje że wszystko zależy od trenera to niech bierą tego z Realu czy Guardiolę zobaczymy czy im pomoże ,czyste ci***.

Awatar użytkownika
daniel1222
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#354 Post autor: daniel1222 » 29 mar 2013, o 15:49

shogi222
Kontakt:

#355 Post autor: shogi222 » 29 mar 2013, o 16:18

widze, ze duzo osob ma za zle Waldkowi, ze zostal slekcjonerem i maja z tego jeszcze wielka frajde...

Fornalik jako trener w Ruchu wypracowal sobie odpowiedni autorytet, a u dzialaczy mial 100% poparcia i to raczej on ich uczyl biznesu w sporcie.
Jako selekcjoner tez robi roznice (patrzac na jego poprzednikow) i co wazne robi bardzo dobre powolania (kto gra regularnie, dostaje w nagrode KADRE).

Szanujmy tego faceta bo to spoko gosciu, nie szukajmy na sile czegos, co go dyskryminuje czy osmiesza.

Aby wniesc cos wiecej do tematu, pamietam jak w CF na polsacie Boniek nie byl za kandydatura Waldka na selekcjonera, raczej byl za Nowakiem...
moim zdaniem ryży tylko czeka na przegranie eliminacji i go odwola.
nrsl

19SK20

#356 Post autor: 19SK20 » 29 mar 2013, o 17:29

sebaro pisze:Korzym - przez ostatnich kilka lat strzelał po 3,4 bramki na sezon ...dorobek napastnika w słabym zespole w jednej z najsłabszych lig w Europie.... fakt, teraz ma już osiem bramek i typ "walczaka" może się podobać ale to nie ta liga...
Saganowski - 35 lat... dobrze żeś z Bońkiem nie wyskoczył ;)
Teodorczyk - może się podobać, młody (22 lata) obiecujący ale 10 bramek jak napastnik w słabej polskie lidze prawie przez dwa lata to trochę mało...
Kędziora - no comment, zaraz mi tu będziesz wymieniał obiecujących napastników z Rozwoju czy innego Rakowa... rozmawiamy o reprezentacji a nie o turnieju charytatywnym granym na przyszkolnym orliku...
Sobiech - tak ale niech niech daje więcej z siebie

Saganowski, Teodorczyk i Sobiech byli próbowani

i co dalej...? gdzie Ci zawodnicy?

Jedyne co słusznie zauważyłeś gra z 1 napastnikiem to ch** a nie gra i jak nie zmienimy na 2 nominalnych napastników + 2 sensownych skrzydłowych w dobrej formie to nic z tego nie będzie.
Aha i jeszcze obrona a właściwie jej brak - to jest tragedia.

Możemy sobie dywagować kto ma grać a kto nie ale i tak nic z tego nie będzie.
A z Lewandowskim chodziło mi tylko o to: żeby nie obwiniać go jako całe zło polskiej reprezentacji. Gra 11, wygrywa i tak samo przegrywa cała drużyna a nie jeden chłop.
Jak ktoś trochę kopał piłkę to oczywistym jest fakt i wie, że taki napastnik, który dostaje 5-10 dobrych piłek na mecz to wykorzystuje z 1-2...Czasami zdarza się fart i przy jednej setce zdobywa się bramke i wygrywa mecz 1-0. Ale to raczej w słabszych ligach (np. nasza). Na poziomie europejskim tych sytuacji jest więcej.
I jeszcze jedno: pokażcie mi zawodnika, który tak jak Lewandowski w dobrej lidze strzela po 20 bramek na sezon.
Nie liczymy Gucia... :hyhy:
a skąd wiysz,co np. Korzym by w kadrze niy zaskoczył i niy zaczon szczylać bramek??? :zdziwko: jasnowidz żeś je? jak ja to podej mi 6 liczb jak bydzie kumulacja w totka .Byda bardzo bardzo wdzięczny.Przypomna Ci jesiyń 2000 roku Emmanuel Olisadebe szczylo w Polonii Warszawa w 13 szpilach yno 3 tory.W reprezentacji Engela debiutuje z Rumunią i szczylo brama a potym szpil w Kijowie i jego dwa tory dowajom Polsce bardzo ważne wyjazdowe zwyciestwo.W lidze chop szczelić niy poradzi a kadra sie wtedy bez niego boło ciezko wyobrazić.Jak widać Engel zaryzykowoł.Niystety Fornalik asekurant tego niy zrobi i polegnie w tych eliminacjach.
Co do Saganowskiego,Teodorczyka i Sobiecha...próbowani byli,ale powiydz mi wiela dostali szans? Sobiech zmaścił 2 sety z RPA i zostoł odsuniynty od składu można pedzieć a Lewandowski co szpil marnuje dobre okazje do zdobycio bramy i durch gro w wyjściowym składzie.Teodorczyk zagroł w ostatnich dwóch szpilach eliminacyjnych coś 50 min i szczelił tora.Z akcji! niy z elwra a tyn raciok z bvb poczebuje kilkuset minut coby wreszcie szczelić brama :rotfl: faktycznie bardzo dobry zawodnik :rotfl:
A co do napastnika kery w dobrej lidze szczylo po 20 bramek na sezon to dowom dwóch Messi i Cristiano Ronaldo styknie?
aa i jeszcze żeś słusznie zauważył co brak obrony w kadrze to je tragedia...jakby selekcjoner niy wystawił z Ukrainą wiecznie rezerwowego Wasilewskiego to może by to lepij wyglądało.Bo kożdy co kopoł kiedyś bal wiy co znaczy brak ogranio ;)

Awatar użytkownika
_BiADACZ_
Kontakt:

#357 Post autor: _BiADACZ_ » 29 mar 2013, o 21:37

shogi222 pisze: Jako selekcjoner tez robi roznice (patrzac na jego poprzednikow) i co wazne robi bardzo dobre powolania (kto gra regularnie, dostaje w nagrode KADRE).
Milik to bardzo dobre powołanie. :)
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#358 Post autor: radzion » 30 mar 2013, o 07:00

milika bym sie akurat nie czepial, jest mlody, mo naprawde spore umiejetnosci, trenuje w czolowym klubie bundesligi, wchodzi tam na ogony , z braku lepszych kandydatow powinien byc powolywany

Awatar użytkownika
fryzjer83
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#359 Post autor: fryzjer83 » 30 mar 2013, o 07:27

sebaro pisze:
Yego pisze:sebaro wybacz ale nie bede sie rozpisywal na temat TWOJEGO Lewandowskiego. Pomimo tego ze kupa ludzi tu na forum i kupa innych kibicow poza tym forum pisza Ci jaki jest ten TWOJ Lewandowski to ty i tak tego nie przyjmujesz do wiadomosci, dlatego moj kolejny wpis na ten temat to do Ciebie i tak nie dojdzie. Jestes wpatrzony w nazelowanego grajka ktory nie ma ochoty biegac za pilka w rerezentacji. Ale to Twoj problem nie nasz. Wielu kibicow w przeciwienstwie do Ciebie rozlicza tego TWOJEGO idola z bramek a nie z slawnego nazwiska, i tym sie roznimy. pozdRo
Możesz przeczytać moje posty ze zrozumieniem? A dopiero później konkludować?
- nigdzie NIE napisałem, że Lewandowski jest mój - po co to mi wmawiasz?
- nigdzie NIE napisałem, że Lewandowskiego nie trzeba rozliczać z bramek - pisałem tylko, że jest dobrym zawodnikiem i w takiej Borusii strzela....nie powiesz mi, ze byle piłkarzyna przyjedzie do Bundesligi i będzie strzelał po 20 bramek...
- napisałem tylko, żeby nie zwalać na Lewandowskiego całej winy jak na kozła ofiarnego - do grania potrzeba 11 chopa ...
Na marginesie zgadzam się że Lewandowski... i 10 innych sie nie angażuje w kadrze ale to nie oznacza że jest ciulatym piłkarzem - czujesz ten niuans?

A co do argumentu, że
Yego pisze: Pomimo tego ze kupa ludzi tu na forum i kupa innych kibicow poza tym forum pisza Ci jaki jest ten TWOJ Lewandowski to ty i tak tego nie przyjmujesz do wiadomosci
to może zacznijmy jeść gówna przecież miliony much nie mogą się mylić..... ;)
Sebaro ja popieram Ciebie w 100% i także twierdze że Lewy jest bardzo dobrym napastnikiem.Bo 19 bramek w bundeslidze to nie strzela byle jaki kopacz a reprezentacja to inna bajka podam przykłady (Warzycha,Mesii,Benzema).

Awatar użytkownika
atleticomadryt
Kontakt:

#360 Post autor: atleticomadryt » 30 mar 2013, o 08:55

Chyba niektorzy zapomnieli jaki przydomek nadali mu kibice, gdy gral w polskiej ekstraklasie - "panienka".

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
„Naszym HonoRem WieRnosc jeeeeeesst - Naszym Klubem (H)KS RUCH
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"

Zablokowany