a z czym ty chcesz do tych pucharów wystartować?Roni2580 pisze:Jest to najgorsze losowanie z możliwych ponieważ żeby zagrać po raz kolejny w Europejskich pucharach trzeba wygrać Puchar Polski w sytuacji gdyby Legia była w drugiej parze na 90% starczałby finał. Inna sprawa, że jak awansujemy do finału to będzie to ostatnia edycja w której podczas finału będzie rozgrywany dwumecz, najważniejszy mecz rangą na stadionie ruinie już nie mogę się doczekać najlepiej niech będzie to dwumecz Flota - Ruch![]()
![]()
obstawiać idzie tylko wydarzenia nieprzewidywalneMNCH pisze:tak na przyszłosc idzie u buka losowanie obstawiac ?bo dzisiej bych na pewno kasa przytulił.
nikogo w tej lidze nie stać, przegraliśmy z drużyna, która teraz gra w 1/8 z Fenerbace. Dla Ciebie to może wstyd, a dla mnie powód do dumy, jak pokazaliśmy się (kibice) w WIedniu czy Pilznie i chciałbym to przeżyć jeszcze raz.arcio pisze:a z czym ty chcesz do tych pucharów wystartować?Roni2580 pisze:Jest to najgorsze losowanie z możliwych ponieważ żeby zagrać po raz kolejny w Europejskich pucharach trzeba wygrać Puchar Polski w sytuacji gdyby Legia była w drugiej parze na 90% starczałby finał. Inna sprawa, że jak awansujemy do finału to będzie to ostatnia edycja w której podczas finału będzie rozgrywany dwumecz, najważniejszy mecz rangą na stadionie ruinie już nie mogę się doczekać najlepiej niech będzie to dwumecz Flota - Ruch![]()
![]()
z tym składem i na tym stadionie?
zdobyć Puchar żeby go zdobyć to co innego - na puchary nas nie stać
sorry ale kibice nie grająRoni2580 pisze:nikogo w tej lidze nie stać, przegraliśmy z drużyna, która teraz gra w 1/8 z Fenerbace. Dla Ciebie to może wstyd, a dla mnie powód do dumy, jak pokazaliśmy się (kibice) w WIedniu czy Pilznie i chciałbym to przeżyć jeszcze raz.
ale jezdza i sa dumni z swojej druzynyarcio pisze:sorry ale kibice nie grająRoni2580 pisze:nikogo w tej lidze nie stać, przegraliśmy z drużyna, która teraz gra w 1/8 z Fenerbace. Dla Ciebie to może wstyd, a dla mnie powód do dumy, jak pokazaliśmy się (kibice) w WIedniu czy Pilznie i chciałbym to przeżyć jeszcze raz.
wygrac z Legia u siebie 1-0 - realnewojt pisze:Nie ma co płakać, trzeba sie Legii zrewanżować puknąć ją 1-0 u siebie, na Łazienkowskiej zagrać na remis, a w finale, w rewanżu cieszyć się po 17 latach z Pucharu na własnych śmieciach przed kompletem naszej publiczności. Amen
A może te krupnioki do biletu to nie taki zły pomysłjurek pisze:wygrac z Legia u siebie 1-0 - realnewojt pisze:Nie ma co płakać, trzeba sie Legii zrewanżować puknąć ją 1-0 u siebie, na Łazienkowskiej zagrać na remis, a w finale, w rewanżu cieszyć się po 17 latach z Pucharu na własnych śmieciach przed kompletem naszej publiczności. Amen
remis we Warszawie - realne
ograc Wilsa/Slask - realne
komplet na Cichej - Mission Impossible
njbardzi mi sie te amen podobowojt pisze:Nie ma co płakać, trzeba sie Legii zrewanżować puknąć ją 1-0 u siebie, na Łazienkowskiej zagrać na remis, a w finale, w rewanżu cieszyć się po 17 latach z Pucharu na własnych śmieciach przed kompletem naszej publiczności. Amen
Użytkownicy przeglądający to forum: Rickenn10, ruchfans i 90 gości