PZPNDwumecz w finale Pucharu Polski!
Puchar Polski w sezonie 2012/2013 zakończą dwa spotkania finałowe: 2 i 8 maja – taką decyzję podjął zarząd Polskiego Związku Piłki Nożnej na posiedzeniu 13 marca.
Czym jest podyktowana taka decyzja? - Brakiem możliwości organizacji finału Pucharu Polski na Stadionie Narodowym w Warszawie, będącym jedynym neutralnym obiektem piłkarskim w Polsce, na którym nie występuje żadna drużyna klubowa. Jednocześnie zmiana formuły finału była konsultowana ze wszystkimi klubami nadal uczestniczącymi w rozgrywkach. Gospodarzem pierwszego meczu finałowego zostanie zwycięzca pierwszej pary półfinałowej wyłonionej podczas losowania zaplanowanego na czwartek, 14 marca - informuje oficjalna strona internetowa Polskiego Związku Piłki Nożnej.
Puchar Polski 2012/2013
-
- Kontakt:
Re: Puchar Polski 2012/2013
- NaRonix
- Kontakt:
Paranoja ku***...
-
- Kontakt:
właśnie wróciłem z meczu. Jak dla mnie bardzo dobry w naszym wykonaniu. Po raz pierwszy od dawna przeciwnik bezradny - całkowicie odechciało im się grania. Skuteczność do poprawy, dziś chłopcy mogli sobie postrzelać
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
no to wiadomo, że Legia będzie w drugiej parze
A co do dzisiejszego meczu, bardzo dobry mecz, Zagłebie bardzo słabe myślołech, że się soldnie postawią i będzie nerwówka do końca, a tak po prawdzie mieli jedna sytuacja i może ze dwie do tego po nieporozumieniach Peskovica z obrońcami.
Jankowski siła strzału słabo, ale za to za***prza za dwóch w praodzie, ale i inni też mogli i powinni podwyższyć wynik meczu. Awans najważniejszy teraz ciekawe kogo nam ITI przydzieli, bo teoretycznie Legia pewnie.
Acha i kolejny raz brawo Malina ino raz zagrał nie pewne, a presing w końcówce jak pokazał młodym jak się za***prza za przeciwnikiem klasa. Ino niestety rogi dalej nie wychodzą, bo jo dziś znów zagrożenia po żadnym nie widzioł.
Jakoś nie wiem ale do wczoraj jasno nikaj nie przeczytołech, że 10 mo być zamknięta, a że szedłem prosto z roboty to dymałem w koło stadionu, dobrze że przynajmniej koło sektora gości szło przejść, bo czasami tam pały blokują.
A co do dzisiejszego meczu, bardzo dobry mecz, Zagłebie bardzo słabe myślołech, że się soldnie postawią i będzie nerwówka do końca, a tak po prawdzie mieli jedna sytuacja i może ze dwie do tego po nieporozumieniach Peskovica z obrońcami.
Jankowski siła strzału słabo, ale za to za***prza za dwóch w praodzie, ale i inni też mogli i powinni podwyższyć wynik meczu. Awans najważniejszy teraz ciekawe kogo nam ITI przydzieli, bo teoretycznie Legia pewnie.
Acha i kolejny raz brawo Malina ino raz zagrał nie pewne, a presing w końcówce jak pokazał młodym jak się za***prza za przeciwnikiem klasa. Ino niestety rogi dalej nie wychodzą, bo jo dziś znów zagrożenia po żadnym nie widzioł.
Jakoś nie wiem ale do wczoraj jasno nikaj nie przeczytołech, że 10 mo być zamknięta, a że szedłem prosto z roboty to dymałem w koło stadionu, dobrze że przynajmniej koło sektora gości szło przejść, bo czasami tam pały blokują.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
z meczu na mecz co raz lepiej gromy !!! dziś nie było słabego ogniwa !!!
Co mieli zrobić skoro MY im nie dali dojść do słowa ? pełna kontrola nad spotkaniem.heli pisze: A co do dzisiejszego meczu, bardzo dobry mecz, Zagłebie bardzo słabe myślołech, że się soldnie postawią i będzie nerwówka do końca, a tak po prawdzie mieli jedna sytuacja i może ze dwie do tego po nieporozumieniach Peskovica z obrońcami.
Ostatnio zmieniony 13 mar 2013, o 21:10 przez nrsl-halemba, łącznie zmieniany 2 razy.
Niebieska Dzielnica Halemba
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
W sumie to nawet bardzo dobry mecz całego zespołu. Taki środek pomocy wydaje się optymalny, Panka kilka razy bardzo dobrze podawał, choć gorzej było z siłą tego podania
do poprawy! Jak w lidze tak będą grać to będzie nieźle. Bez hurraoptymizmu jedziemy teraz na Koronę

In Siemian We Trust
- czoRny
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Torman miol swój dziyn. Ale fajnie bal lazil miyndzy Naszymi pora akcji mogło sie podobac ino tak dalij :-) gratki za awans
Lubin wyglondol jakby sie piyrszy roz na boisku widzieli ale co tam
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Lubin wyglondol jakby sie piyrszy roz na boisku widzieli ale co tam
19.11.1947-24.10.2012 R.I.P
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
-
- Kontakt:
e no prowda, nareszcie dobry mecz w naszym wykonaniu! szkoda ze od 75 min zabraklo sily, bo mozna bylo dobic rywala.. i podnies morale.. bardzo dobra gra Szyndrowskiego, Starzynskiego, Jankowskiego, Panki.... Zienia (ale 70 min to juz max na co go stac) Konczkowski fajnie Zelko tez dobry szpil pora glupich sytuacji i przez jego emocje dziura na lewej stronie... niepotrzbnie kopnal goscia bo tyn go sztuchnal.. Stawar jak zwykle wybijanie glowa w ciemno chu*** moze czlowieka trafic ale chocioz niezle zagrol, niy miol okazji zeby zdupic! z tylu na 0 glownie dzieki nareszcie dobrej grze w pomocy, niektore akcje Jankes/Starzynski/Janoszka/Zieniu/Panka potyn z Sultesem serio fajne. Dziadostwo jesli chodzi o skutecznosc to piyrszo sprawa! dziadostwo jesli chodzi o wykonczenie nawet dobrze rozegranych akcji strzaly choby na placu... moze wleci.. jo wiym ze to niy jest ino nasz problem to jest ta liga... ale mimo wszystko mie to wkur.... zaczyno to nareszcie jakos wygladac, cieszy to ze Zaglebie jest dosc mocne w ty rundzie.. a my im dali rada dzis.... ale zeby nie bylo tak wesolo po 75 minucie za duzo gry na stojaco, koniec z dokladnosci ino bicie na pala! zamiast sie utrzymywac przy pilce to kulali tyn bal na przodek bez sensu!
Ruch Ruch HKS!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Widzołech jak to wyglądało, i nie wiele mogli zrobić i nie wiele zrobili, a myślołech tak przed meczem i bardzo dobrze, że byłech w błędzienrsl-halemba pisze:z meczu na mecz co raz lepiej gromy !!! dziś nie było słabego ogniwa !!!
Co mieli zrobić skoro MY im nie dali dojść do słowa ? pełna kontrola nad spotkaniem.heli pisze: A co do dzisiejszego meczu, bardzo dobry mecz, Zagłebie bardzo słabe myślołech, że się soldnie postawią i będzie nerwówka do końca, a tak po prawdzie mieli jedna sytuacja i może ze dwie do tego po nieporozumieniach Peskovica z obrońcami.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Jeszcze jedno mi sie wspomnialo,,, Peskovic wyciaga czasem masakryczne pilki, na lini bramkowy jest mocny, ale na przed polu jest slaby i z tego sie czasym biere te zamieszanie pod bramkom, pilka co powina byc jego londuje kajs miydzny grajkami i sie robi chasiok...
Ruch Ruch HKS!
- m-p
- Kontakt:
Habemus Papa, habemus Janoszka! Atmosfera na stadionie równie euforyczna jak na placu św. Piotra!
Coraz lepiej i ładniej nam ten Ruch pogrywa.
W sumie pewny awans a od siebie zyczyłbym sobie w następnej rundzie dostać Wrocław.
Coraz lepiej i ładniej nam ten Ruch pogrywa.
W sumie pewny awans a od siebie zyczyłbym sobie w następnej rundzie dostać Wrocław.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Najlepszy mecz w tym sezonie, no powiedzmy druga połowa najlepsza.
Chyba jako jedyny byłem zwolennikiem Panki od momentu podpisania kontaktu. Później było bardzo słabo, aż w końcu zagrał dobry mecz i mam nadzieje że odpali. Brawo Migdał !
Obrona o dziwo też praktycznie bezbłędnie, może Baszczu z Szyndrowskim okażą się optymalnym duetem. Skuter dzisiaj zagrał kapitalnie.
Już pisałem o tym wcześniej i dzisiaj zalążek było widać. Duet Starzyński-Jankowski jest nam w stanie dać więcej radości niż Jankowski-Piech. Kilka akcji z podłączającymi się Janoszką, Zieńczukiem czy Sultesem było bardzo, bardzo fajnych.
Ogólnie brawo Ruch
Jeszcze jedna rzecz apropo Zagłębia - oni bez Pawłowskiego nie są w stanie zrobić sztycha
Chyba jako jedyny byłem zwolennikiem Panki od momentu podpisania kontaktu. Później było bardzo słabo, aż w końcu zagrał dobry mecz i mam nadzieje że odpali. Brawo Migdał !
Obrona o dziwo też praktycznie bezbłędnie, może Baszczu z Szyndrowskim okażą się optymalnym duetem. Skuter dzisiaj zagrał kapitalnie.
Już pisałem o tym wcześniej i dzisiaj zalążek było widać. Duet Starzyński-Jankowski jest nam w stanie dać więcej radości niż Jankowski-Piech. Kilka akcji z podłączającymi się Janoszką, Zieńczukiem czy Sultesem było bardzo, bardzo fajnych.
Ogólnie brawo Ruch

Jeszcze jedna rzecz apropo Zagłębia - oni bez Pawłowskiego nie są w stanie zrobić sztycha

Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Bardzo fajnie to wygladało ,awans jest , fragmenty dobrej kombinacyjnej piłki.Gratulacje tak za grę jak i wynik
-
- Kontakt:
co tu duzo godac - cza tera forma potwierdzic w sobota 
cieszy dosc pewno gra w obronie - w ostatnich trzech meczach prawie obrona na czysto (jedynie strzal 'zycia' Kazmierczaka wloz) - niby naciagane statystyki, ale widac jakis maly postep (nie ma co popadac w hurraoptymizm)
cieszy to, ze Zeljko wygryzl Kikuta (z calym szacunkiem do Marcina), bo po prostu jest lepszy w danym momencie
jeszcze zeby Ruch to powtórzył w meczu z Zagłębiem w lidze

cieszy dosc pewno gra w obronie - w ostatnich trzech meczach prawie obrona na czysto (jedynie strzal 'zycia' Kazmierczaka wloz) - niby naciagane statystyki, ale widac jakis maly postep (nie ma co popadac w hurraoptymizm)
cieszy to, ze Zeljko wygryzl Kikuta (z calym szacunkiem do Marcina), bo po prostu jest lepszy w danym momencie
jeszcze zeby Ruch to powtórzył w meczu z Zagłębiem w lidze
- bluemario
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Bravo dla piłkarzy i dla kibiców nieźle piździło chyba dziś więcej poszło herbat niż kiełbas.
10 zamknięta bo coś się działo na dachu hali straż pożarna była.
10 zamknięta bo coś się działo na dachu hali straż pożarna była.