Prezentacja

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
fb71gx
Kontakt:

Re: Prezentacja

#196 Post autor: fb71gx » 7 lut 2013, o 19:02

Mam takie pytanie, dlaczego nie momy w teatrze rozrywki?! Niby jest ta współpraca "gramy razem" czy jakoś tak, a jest w ChCKu, chodzi mi o pojemność, gdyż rozrywki jest większy. Myślę, że te 400 osób to jest mało, no ale sala będzie wypełniona po brzegi. Dziwi mnie to! :/

Awatar użytkownika
Dynastia_NRŚL
Kontakt:

#197 Post autor: Dynastia_NRŚL » 7 lut 2013, o 22:33

Karnetowicze też mają normalnie za 15zł ja ?
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" Przegląd Sportowy - 1934r

henselek26
Kontakt:

#198 Post autor: henselek26 » 8 lut 2013, o 17:00

Wszyscy płacą 15 zł

Bania
Kontakt:

#199 Post autor: Bania » 9 lut 2013, o 00:34

fb71gx pisze:Mam takie pytanie, dlaczego nie momy w teatrze rozrywki?! Niby jest ta współpraca "gramy razem" czy jakoś tak, a jest w ChCKu, chodzi mi o pojemność, gdyż rozrywki jest większy. Myślę, że te 400 osób to jest mało, no ale sala będzie wypełniona po brzegi. Dziwi mnie to! :/
W Teatrze Rozrywki prezentacja nie mogła by dojśc do skutku moim zdaniem z 2 powodów po I. Repertuar jest na luty dość szczelnie zaplanowany i nie było by na tako prezentacja po prostu czasu a po II. moim zdaniem nie ma możliwości przygotowania tej prezentacji po w teatrze odbywają sie próby i przygotowania do spektakli na bieżąco więc chyba dla tego nie akurat tam
ale myśle że gdyby zarząd wpadł na to powiedzmy przed nowym rokiem to miejsce by sie znalazło na tako prezentacja no ale kto by sie przejmowol prezentacja i tym ze bedzie ja chcialo na zywo zobaczyć wiecej niż 300 osób

adamo_R

#200 Post autor: adamo_R » 10 lut 2013, o 15:28

Ruch Chorzów zdecydował się na pionierskie rozwiązanie, żeby udobruchać kibiców
Działacze Ruchu Chorzów zdają sobie sprawę, że w tym roku prezentacji drużyny nie zobaczą wszyscy chętni.

Prezentacja nie odbędzie się - jak było dotąd - w hali przy ulicy Dąbrowskiego (jest remontowana) tylko w Chorzowskim Centrum Kultury. Sala ChCK może pomieścić około 500 osób, a to oznacza, że wielu kibiców będzie musiało zostać w domach.

- Zdajemy sobie sprawę, że część naszych fanów będzie zawiedziona, ale tak naprawdę nie mieliśmy wyjścia. Rozwiązaniem byłaby organizacja prezentacji w innym mieście, ale przecież to byłoby jeszcze gorsze - mówi Donata Chruściel, rzecznik prasowy klubu. - Zdajemy sobie sprawę, że będą kibice, którzy nie zdobędą biletów. Jednak także im chcieliśmy dać możliwość, żeby chociaż w części mogli uczestniczyć w tej imprezie. Dlatego zdecydowaliśmy się na pionierskie rozwiązanie i transmisję prezentacji na żywo na internetowej stronie klubu - dodaje.

Projekt zrealizuje Telewizja Interaktywna COMTV.PL.
Sport.pl Śląsk

pedro-sbl
Kontakt:

#201 Post autor: pedro-sbl » 10 lut 2013, o 15:47

w koncu com.tv je naszym partnerem tyz wielkie mi mecyje...

Wnerwio mie te ograniczone myslenie, kierego ludzie marketingu niy powinni miec. Co znaczy, ze organizacja prezentacji w innym miescie bylaby jeszcze gorszym rozwiazaniym?

Niy pierdziel, ze prezentacja w Katowicach bylaby porazkom. Ruda by pewnie tyz wypolila. Dopiero bylby totalny rozpierdol.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.

http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280

COBRA

#202 Post autor: COBRA » 10 lut 2013, o 16:41

W Katowicach to by było coś!Pstryczek dla cy9anów jak ciul!

Awatar użytkownika
atleticomadryt
Kontakt:

#203 Post autor: atleticomadryt » 10 lut 2013, o 16:51

COBRA pisze:W Katowicach to by było coś!Pstryczek dla cy9anów jak ciul!
Tak, ale w Spodku :)
„Naszym HonoRem WieRnosc jeeeeeesst - Naszym Klubem (H)KS RUCH
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"

adamo_R

#204 Post autor: adamo_R » 10 lut 2013, o 16:56

w przyszłym roku w Spodku , to było by coś :)

FredyKruger
Kontakt:

#205 Post autor: FredyKruger » 12 lut 2013, o 08:50

Kto zapłaci za wynajęcie Spodka? ;) 2 tyś sprzedanych biletów za 15 zł to stanowczo za mało
Misiu, jeden z drugim!! W XXI wieku liczy się kasa, tylko kasa i jeszcze raz kasa! Historię, tradycję, honor można sobie między bajki włożyć! Przestańcie pisać, że ten jest nasz, ten jest gorol, ten czarny lub zółty, bo się kompromitujecie.

heinRich
Kontakt:

#206 Post autor: heinRich » 12 lut 2013, o 09:14

mie sie zdowo co tako prezyntacjo w kozdym FC by wypolila...oprocz Chorzowa oczywiscie :hyhy:

Awatar użytkownika
alek900
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#207 Post autor: alek900 » 13 lut 2013, o 09:47

Imprezę poprowadzi znany aktor i kibic Niebieskich Bogdan Kalus. Zaprezentowany również zostanie hymn Ruchu Chorzów w nowej aranżacji w wykonaniu zespołu Czarna Ofca, którego wokalistą jest DJ Cube.

:hyhy:

Rafal1920
Kontakt:

#208 Post autor: Rafal1920 » 13 lut 2013, o 10:24

Juz sie boja ty nowy wersji. Obych byl pozytywnie zaskoczony.

MeteoR1920
Kontakt:

#209 Post autor: MeteoR1920 » 18 lut 2013, o 17:34

możno żech je ślepy ale na comtv na razie nic niy widza, jak bydziecie mieli linka to dejcie no sam :)

CIU* przeca to je jutro :wstyd: :wstyd: :wstyd: sory.

KubaSpiker
Kontakt:

#210 Post autor: KubaSpiker » 18 lut 2013, o 18:28

Witam

Jutro będzie miała premiera naszej propozycji aranżacji hymnu Ruchu (Jak pamiętacie w trakcie sondy były podane trzy koncepcje a) zostaje stary hymn b) stara melodia i tekst ale nowa aranżacja c) zupełnie coś nowego) Moja kapela przygotowała propozycję b) - ale zaznaczam że melodia , szczególnie w refrenie, jest lekko zmieniona mam nadzieje że przypadnie Wam do gustu. Jest rockowo w angielskich piłkarskich klimatach. Na koniec dwie uwagi 1. Nie jest to oficjalna wersja hymnu i jeżeli nie zdobędzie aprobaty kibiców to nie stanie się nią (som uod bajtla łaża na Ruch to bardzo dobrze to rozumia) 2. Na końcu jest tzw "lolololo" dajcie znać co sądzicie o tym by jutro razem to zaśpiewać na prezentacji

pozdrawiam i bądźcie wyrozumiali! ;)

Kuba / Cube

PS. mamy już też zupelnie nową propozycję hymnu. Nagramy ją niebawem i oddamy pod Waszą ocenę.

http://www.youtube.com/watch?v=q7SdTbFr ... e=youtu.be
www.progres-music.com

ODPOWIEDZ