a jednak ten zespol gra w lidze duzo lepszej od naszej i jakos sie tam utrzymujeten zespół u nas w lidze byłby jeszcze gorszy niż Podbeskidzie czy Bełchatów...
Sparingi/przygotowania - zima 2012/2013
-
- Kontakt:
Re: Sparingi/przygotowania - zima 2012/2013
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nrsl-halemba, to wg Ciebie liga Polska aż tak przewyższa ligę chorwacką? 

Można ten wynik potraktować na luzie, ale jakbyśmy przegrali to znów niektórzy mogliby sobie tu ponarzekać. Dobrze, że coś się dzieje pozytywnego w defensywie, drugi mecz bez straty bramki.

a co, zły?nrsl-halemba pisze:2:0 z takimi botami to dobry wynik ? .

Można ten wynik potraktować na luzie, ale jakbyśmy przegrali to znów niektórzy mogliby sobie tu ponarzekać. Dobrze, że coś się dzieje pozytywnego w defensywie, drugi mecz bez straty bramki.
-
- Kontakt:
haha19gorek20 pisze:Brawo
Pogramy w pomysly uzytkownika zeqqq ?
to jedziemy
czemu wygrali? Rzucajcie pomysły
A) Czytaja forum ?
B)?
C)?

ale jak już sie tak bawiymy to
B) fajno pogoda, zielone boisko
C) Pojedli se przed meczym
D) Tamci grali w 6ciu
-
- Kontakt:
Górnik, teoretycznie rewelacja obecnego sezonu w ubiegłą sobotę także grał z chorwatami, przegrali 2:0 - mnie tam wynik bardzo cieszy 

- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Rozumiem ze jestes specem od ligi chorwackiej i znasz jak jak wlasna kieszen...nrsl-halemba pisze:1- jedyny plus.
2-Fajnie że po jednym sparingu z ogórkami piszesz ze mamy kim strzelać...
3- a ch** mnie obchodzi kogo oni pokonali...ten zespół u nas w lidze byłby jeszcze gorszy niż Podbeskidzie czy Bełchatów...
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
dobra, koniec żartów. Wynik cieszy, cieszy kolejne 0 z tyłu, tym razem 2 brameczki z przodu.
Ale nie porównujcie naszego meczu do meczu z Górnikiem, bo nie wiemy jakimi składami grali, może z nami grał 3 garnitur ?
Ale nie porównujcie naszego meczu do meczu z Górnikiem, bo nie wiemy jakimi składami grali, może z nami grał 3 garnitur ?
- Rafi88
- Kontakt:
E) Nie ma tam SCCzeqqq pisze:haha19gorek20 pisze:Brawo
to jedziemy
A) Czytaja forum ?
B)?
C)?To wszystko to żarty, mam nadzieje, że rozumiesz, bo jakoś wydaje mi sie, że do mnie bijesz
![]()
ale jak już sie tak bawiymy to
B) fajno pogoda, zielone boisko
C) Pojedli se przed meczym
D) Tamci grali w 6ciu
Ruch LEGENDA BEZ KOŃCA
Nie Zapomnij Gdzie Się Urodziłeś!! Horní Slezsko!!!

Nie Zapomnij Gdzie Się Urodziłeś!! Horní Slezsko!!!

- Dynastia_NRŚL
- Kontakt:
ByłKulka. pisze:B) nie ma Stawara19gorek20 pisze:Brawo
to jedziemy
A) Czytaja forum ?
B)?
C)?

"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" Przegląd Sportowy - 1934r
-
- Kontakt:
zeqqq pisze:dobra, koniec żartów. Wynik cieszy, cieszy kolejne 0 z tyłu, tym razem 2 brameczki z przodu.
Chorwaci grali praktycznie takim samym składem jak wcześniej ze szczewami i rosyjskim Spartakiem Nalczik (2-2)
-
- Kontakt:
nie wiem czym się tu podniecać. oni mają wygrywać w lidze a nie z jakimiś bliżej niezidentyfikowanymi ogórkami.
-
- Kontakt:
Zwrocil ktos uwage na to jakie zmiany byly? Napastnik za pomocnika, pomocnik za obronce - Chorwaci sie pewnie pogubili kto gra gdzie 
Anyway, faktycznie, cieszy zero z tylu, ciesza dwa tory, cieszy zwyciestwo z ekipa ktora wlala szczewom ALE po sparingach z BKS, Rozwojem, Zylina to jest dopiero malutkie swiatelko w 2km tunelu...

Anyway, faktycznie, cieszy zero z tylu, ciesza dwa tory, cieszy zwyciestwo z ekipa ktora wlala szczewom ALE po sparingach z BKS, Rozwojem, Zylina to jest dopiero malutkie swiatelko w 2km tunelu...
-
- Kontakt:
mie ciekawi,czy Zielińskiemu krystalizuje sie już jakiś skład w głowie,bo co mecz to inne ustawiynie i inne wykonawcy,a liga tuż,tuż...
Wynik cieszy.
Wynik cieszy.
-
- Kontakt:
BlueZawiercie pisze:nie wiem czym się tu podniecać. oni mają wygrywać w lidze a nie z jakimiś bliżej niezidentyfikowanymi ogórkami.
No najlepiej jakby sparingi grali z Barceloną, Realem, Bayernem i Manchesterem United a do kompletu City.
ku***, niektórym sie nie dogodzi. Przegrywają 2:9 tragedia. Wygrywają 2:0. Źle.
Weźcie napijcie się.. herbaty.
Cieszy 0 z tyłu, cieszy 2 z przodu. Oby tak dalej, ćwiczyć przed ligą.

-
- Kontakt:
kolego ja nie chce żebyś mi nikt dogadzał. po prostu mało mnie interesują te sparingi bo to tylko SPARINGI. tak samo obojętne mi jest to z kim je grają(mogą grać nawet z reprezentacją Watykan). formę mają mieć w lidze i tam pokazać na co ich stać. a co poniektórzy tutaj się cieszą po tym sparingu jakbyśmy rozdupcyli żaboli 5-0, a to tylko jakiś sparing. dobrze że wygrali ale bez podniety.
-
- Kontakt:
Zmiana z 2-9 na 2-0 musi cieszyc. Niy skamlejcie juz bo jakis postymp jest jakby na to niy paczec. Najbardzij mie cieszy chyba to ze wreszcie Ecikowi cos wpadlo, oby to byla zapowiedz jego dobryj rundy bo jak Szulti pudzie do przodku to lon musi cisnonc tom lewom stronom.
ftos napisol ze wygrali bo niy bylo Stawara a jo wompowiym z przikrosciom ze niy bylo Sadloczka. Smutne to bo duzo zech sie po nim obiecywol ale tako prowda jest.
ftos napisol ze wygrali bo niy bylo Stawara a jo wompowiym z przikrosciom ze niy bylo Sadloczka. Smutne to bo duzo zech sie po nim obiecywol ale tako prowda jest.