Transfery - zima 2012/2013

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
ozzy
Kontakt:

Re: Transfery - zima 2012/2013

#1246 Post autor: ozzy » 30 sty 2013, o 22:22

HombReee... pisze:
cheapgun pisze:
HombReee... pisze:Może będzie grał w ramach wolontariatu? :)

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
:rotfl: :rotfl:
to nie jest śmieszne, Stawarczyka na boisku ktos musi z naszych kryć :)

StawaR wom jeszcze pokoże!!!;)ciulnie z kepy na żabolach i bedziecie go na rękach nosić...;)jo w nich wieRza...bo moja wiaRa nie zachwiana w Ruchu Chorzów zakochana!!!;)

ozzy
Kontakt:

#1247 Post autor: ozzy » 31 sty 2013, o 00:27

Po zakończonych testach medycznych w Busto Arsizio, Mario Balotelli udał się wspólnie z Adriano Gallianim do restauracji Giannino w Mediolanie. Nie mogło się obyć bez zademonstrowania oryginalnego humoru nowego napastnika Milanu. W pewnym momencie Balo wyszedł do grupy około 1,000 kibiców Milanu zgromadzonych przed Giannino i krzyknął: "Kto nie skacze, ten z Interu!". Kibice natychmiast zareagowali na hasło Balotelliego. Adriano Galliani stojący obok Mario, nie miał wyjścia i również zaczął skakać! Jo jest kibicem Milanu też(wiadomo Ruch to Ruch ale Milan drugi.widziałęm mój Milan na żywo....żeby nie było kochom ich!)zadejcie się pytanie który gracz by wyszedł do kibiców z obecnej kadry Ruchu i zaspiewoł kto nie skacze ten żabol?(jakby było takie przyzwolenie,moda że się je po testach kolacja)?Janoszka(może)Sadlok napewno Baszczu na bank Szyndrowski na bank i w mojej opini z Sultesa mogą być ludzie też by ryknął kto nie skacze ten żabol....noi Andrzej?doceńmy tych co momy pokożmy MY że grają w klubie nie byle jakim a nie ino na wyjazdach u siebie tyż!!temat transferów uważom za zawarty chyba momy Niebieskich w ekipie jeszcze niech dołażą do formy i jadymy po PuchaR bo w lidze zaje........li!Kuświk Sultes Niedzielan udżwignijcie ciężar bo Jankes dla mnie to nie jest napastnik a podwieszony pomocnik....momy mocno kadra na papierze czas to pokozać,czas panie Jacku skończyć godać w mediach a przemawiać wynikami!!!!domy rada nie z takiego gówna my wyłazili na prosto z 6 razy gorszymi graczami....tak pryawtnie jest MaRio jest impreza;)czekom na deRby Mediolanu Balo ich udupi;)

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1248 Post autor: jajo » 31 sty 2013, o 09:53

ozzy pisze:Po zakończonych testach medycznych w Busto Arsizio, Mario Balotelli udał się wspólnie z Adriano Gallianim do restauracji Giannino w Mediolanie. Nie mogło się obyć bez zademonstrowania oryginalnego humoru nowego napastnika Milanu. W pewnym momencie Balo wyszedł do grupy około 1,000 kibiców Milanu zgromadzonych przed Giannino i krzyknął: "Kto nie skacze, ten z Interu!". Kibice natychmiast zareagowali na hasło Balotelliego. Adriano Galliani stojący obok Mario, nie miał wyjścia i również zaczął skakać! Jo jest kibicem Milanu też(wiadomo Ruch to Ruch ale Milan drugi.widziałęm mój Milan na żywo....żeby nie było kochom ich!)zadejcie się pytanie który gracz by wyszedł do kibiców z obecnej kadry Ruchu i zaspiewoł kto nie skacze ten żabol?(jakby było takie przyzwolenie,moda że się je po testach kolacja)?Janoszka(może)Sadlok napewno Baszczu na bank Szyndrowski na bank i w mojej opini z Sultesa mogą być ludzie też by ryknął kto nie skacze ten żabol....noi Andrzej?doceńmy tych co momy pokożmy MY że grają w klubie nie byle jakim a nie ino na wyjazdach u siebie tyż!!temat transferów uważom za zawarty chyba momy Niebieskich w ekipie jeszcze niech dołażą do formy i jadymy po PuchaR bo w lidze zaje........li!Kuświk Sultes Niedzielan udżwignijcie ciężar bo Jankes dla mnie to nie jest napastnik a podwieszony pomocnik....momy mocno kadra na papierze czas to pokozać,czas panie Jacku skończyć godać w mediach a przemawiać wynikami!!!!domy rada nie z takiego gówna my wyłazili na prosto z 6 razy gorszymi graczami....tak pryawtnie jest MaRio jest impreza;)czekom na deRby Mediolanu Balo ich udupi;)
Nie takie rzeczy z nami śpiewali, nie grając wcześniej u największego rywala.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Pavlique
Kontakt:

#1249 Post autor: Pavlique » 31 sty 2013, o 10:05

Powiym krótko ino InteRnazionale i Lazio!!!!!
Materazzi, Zanetti to som goście a niy jakiś za przeproszeniem balotelli - paczonc na nasz plac derek to samo co niyjaki gorawski, czyż niy? ino co to mo wspólnego z transferami???
I'm a man who walks alone

Awatar użytkownika
Biszkopt
Kontakt:

#1250 Post autor: Biszkopt » 31 sty 2013, o 10:26

ozzy pisze:Po zakończonych testach medycznych w Busto Arsizio, Mario Balotelli udał się wspólnie z Adriano Gallianim do restauracji Giannino w Mediolanie. Nie mogło się obyć bez zademonstrowania oryginalnego humoru nowego napastnika Milanu. W pewnym momencie Balo wyszedł do grupy około 1,000 kibiców Milanu zgromadzonych przed Giannino i krzyknął: "Kto nie skacze, ten z Interu!". Kibice natychmiast zareagowali na hasło Balotelliego. Adriano Galliani stojący obok Mario, nie miał wyjścia i również zaczął skakać! Jo jest kibicem Milanu też(wiadomo Ruch to Ruch ale Milan drugi.widziałęm mój Milan na żywo....żeby nie było kochom ich!)zadejcie się pytanie który gracz by wyszedł do kibiców z obecnej kadry Ruchu i zaspiewoł kto nie skacze ten żabol?(jakby było takie przyzwolenie,moda że się je po testach kolacja)?Janoszka(może)Sadlok napewno Baszczu na bank Szyndrowski na bank i w mojej opini z Sultesa mogą być ludzie też by ryknął kto nie skacze ten żabol....noi Andrzej?doceńmy tych co momy pokożmy MY że grają w klubie nie byle jakim a nie ino na wyjazdach u siebie tyż!!temat transferów uważom za zawarty chyba momy Niebieskich w ekipie jeszcze niech dołażą do formy i jadymy po PuchaR bo w lidze zaje........li!Kuświk Sultes Niedzielan udżwignijcie ciężar bo Jankes dla mnie to nie jest napastnik a podwieszony pomocnik....momy mocno kadra na papierze czas to pokozać,czas panie Jacku skończyć godać w mediach a przemawiać wynikami!!!!domy rada nie z takiego gówna my wyłazili na prosto z 6 razy gorszymi graczami....tak pryawtnie jest MaRio jest impreza;)czekom na deRby Mediolanu Balo ich udupi;)
Ja pi****e, gość robi coś na pokaz by się przypodobać kibicom, a ci mają z tego radochę. Sorry ale szczerze mam w du*** takich cwaniaków którzy jak tylko dostaliby ofertę z innego klubu mogliby zrobić to samo dla tamtych kibiców. Sztuczność piłkarzy związaną z przywiązaniem do klubu jest najgorszą rzeczą z możliwych, już wola goroli którzy tylko są namiestnikami niż takich co by przypodobać się kibicom zrobią wszystko (czyt. obrażą rywala, czy pocałują herb). Ballotelli należy do tych sztucznych, nie ma się czym jarać ozzy, za rok dwa pójdzie do Juvenutusu czy innego klubu i zrobi to samo z Milanem, tak już robił Ibrahimovic który całowal każdy herb klubu w którym grał :hurra: :hurra: :hurra: :hurra: ;)

Co do transferów najlepiej żeby nikt nie przychodził, na naszym polskim rynku nie ma nic ciekawego sam plebs, bieda i ubóstwo.
Ruch Chorzów... Legenda bez końca...

Awatar użytkownika
_BiADACZ_
Kontakt:

#1251 Post autor: _BiADACZ_ » 31 sty 2013, o 11:43

Scypion pisze:
daniel1222 pisze:dziwne trochę, że oficjalnie nie było żadnego newsa, a on już w akcjach promocyjnych klubu bierze udział

Moze po prostu mu sie chce? Moze jako synek od nos nie wydziwio? Oby :)

Chce mu sie na pewno. :)

Walczysz Chwaściol!
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1252 Post autor: HKSADIK » 31 sty 2013, o 17:44

RuchChorzow.com.pl pisze:Robert Chwastek zawodnikiem Ruchu

25-letni pomocnik podpisał dziś umowę z Ruchem.

Zgodnie z parafowanym w siedzibie klubu kontraktem, będzie reprezentował „Niebieskie” barwy przez najbliższe dwa lata.

-Jestem chłopakiem z Chorzowa, więc to dla mnie ogromna radość, że będę mógł grać w klubie z mojego rodzinnego miasta. Sam fakt, że dołączyłem do zespołu sprawi, że w drużynie będzie większa rywalizacja, a to z pewnością podniesie jej wartość. Dla mnie ważne jest również to, że w szatni Ruchu jest świetna, bardzo przyjazna atmosfera. Wiele o tym słyszałem, a teraz trenując z „Niebieskimi” od kilku tygodni mogłem się o tym przekonać – zapewnia Robert Chwastek.

- To już drugie podejście Roberta do Ruchu, tym razem zakończone pozytywnym finałem. Mam nadzieję, że dzięki swojej postawie, którą do tej pory prezentował na treningach i w trakcie meczów kontrolnych, zdobędzie miejsce w podstawowej „jedenastce” i będzie mocnym punktem naszego zespołu – podkreśla dyrektor sportowy Ruchu Mirosław Mosór.

Robert Chwastek swoją przygodę z piłka zaczynał w juniorach Stadionu Ślaskiego i Józefki Chorzów. W sezonie 2007/2008 trafił do Młodej Ekstraklasy GKS-u Bełchatów. Od rundy jesiennej 2008 roku grał w płockiej Wiśle, skąd wiosną 2012 roku przeniósł się do Dolcanu Ząbki. Z „Niebieskimi” trenował od 6 stycznia, wyjechał na zgrupowanie do Kamienia i miał okazję, by zaprezentować się we wszystkich rozegranych w zimowym okresie przygotowawczym meczach kontrolnych.
I Chwastek podpisał umowę. Na tym prawdopodobnie kończą się transfery do klubu.

cheapgun
Kontakt:

#1253 Post autor: cheapgun » 31 sty 2013, o 17:49

Dalej uwazam ze brak nam rasowego napadziora... I nie dupcie mi som ze Niedzielan czy Jankowski styknom na wiosna. Jedyna nadzieja ze Sultes sie sprawdzi na nowej/starej pozycji i ze Grzesiek sie obudzi. Ale 2 napadziorow to deka za malo :(
Niebieski Chropaczów

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1254 Post autor: Ozor » 31 sty 2013, o 18:35

chcemy ludzi z naszego regionu i proszę mamy :)

Lukas89
Kontakt:

#1255 Post autor: Lukas89 » 31 sty 2013, o 20:10

No i spoko. Teraz niech jadą do tej Turcji, niech się zgrywają wreszcie i na wiosne powalczymy*..

Trzeba być optymistami. ;)

*o Puchar Polski.
Obrazek

Awatar użytkownika
Radvan138
Kontakt:

#1256 Post autor: Radvan138 » 31 sty 2013, o 20:11

Biszkopt pisze:
Ja pi****e, gość robi coś na pokaz by się przypodobać kibicom, a ci mają z tego radochę. Sorry ale szczerze mam w du*** takich cwaniaków którzy jak tylko dostaliby ofertę z innego klubu mogliby zrobić to samo dla tamtych kibiców. Sztuczność piłkarzy związaną z przywiązaniem do klubu jest najgorszą rzeczą z możliwych, już wola goroli którzy tylko są namiestnikami niż takich co by przypodobać się kibicom zrobią wszystko (czyt. obrażą rywala, czy pocałują herb). Ballotelli należy do tych sztucznych, nie ma się czym jarać ozzy, za rok dwa pójdzie do Juvenutusu czy innego klubu i zrobi to samo z Milanem, tak już robił Ibrahimovic który całowal każdy herb klubu w którym grał :hurra: :hurra: :hurra: :hurra: ;)

Co do transferów najlepiej żeby nikt nie przychodził, na naszym polskim rynku nie ma nic ciekawego sam plebs, bieda i ubóstwo.
To widac Balotellim malo wiesz. On od bajtla kibicow Milanowi i sie z tym nigdy nie kryl ;) o teksty o Ibrze to nawet nie zaczynej. Balotelli kiedy w interze grol przylazil na treningi w tresce z AC. zeby sie przypidobac kibica ?

wiesiek1
Kontakt:

#1257 Post autor: wiesiek1 » 1 lut 2013, o 11:03

Adamek nie dogadal sie z Podbeskidziem.Mogliby nasi dzialacze sie zainteresowac tematem bo chlopak moglby sie przydac.
Piękne w życiu są tylko szpile ...

Con cantera y afición, no hace falta importación

viperR
Kontakt:

#1258 Post autor: viperR » 1 lut 2013, o 11:34

a skąd wyciułasz 350tys zł bo chyba nie z transferu Arka..poza tym widać po tym co gość wyprawia w Podbeskidziu/Drzewiarzu że najmądrzejszy to chyba nie jest..

Elmer
Kontakt:

#1259 Post autor: Elmer » 1 lut 2013, o 22:42

http://www.orange.pl/kid,4002357422,id, ... video.html
tutaj macie jedynego gola strzelonego przez Chwastka jesienią (ostatnia bramka) - grał z nr 10
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1260 Post autor: spyru » 2 lut 2013, o 11:52

wiesiek1 pisze:Adamek nie dogadal sie z Podbeskidziem.Mogliby nasi dzialacze sie zainteresowac tematem bo chlopak moglby sie przydac.
Ten synek jest zdrowo pi***olnięty, niech się od Ruchu trzyma z daleka.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Zablokowany