Transfery - zima 2012/2013
- jurek
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Transfery - zima 2012/2013
ja, przidzie na uostatni driker ostatnigo lutego, potym bydzie budowol forma, poznij zas zgrywol z zespolem i po pol roku bydzie wreszcie wlazil koncowki ogrywac
skond my to znomy...
skond my to znomy...
-
- Kontakt:
Jakos nie wierze, ze ktos sensowny przyjdzie bo tak szczerze kto sensowny i za co ? Jakby bylo jeszcze jakies info, ze dostalimsy za Piecha zalozmy 300 tys Euro to moze 100 tys Euro by zainwestowali.A, ze cisza to niestety obawiam sie, ze tym razem wiedza co robia bo wstyd sie przyznac.Przecietniakow nie ma co sprowadzac kolejnych.Jedyny jaki przychodzi mi na mysl to : Wrobel
W kadrze sa tacy plkarze jak : Peskovic,Baszczynski,Sadlok,Malinowski,Panka,Straka,Starzynski,Zienczuk,Sultes,Jankowski,Smektala
Wiekszosc trenerow z tej ligi by sobie z usmiechem na ustach wybrala kilku z nich do swojej druzyny wiec niech Zielinski wkoncu stworzy druzyne z tego co ma i wycisnie z nich to co najlepsze bo to zalosne jest od dluzszego czasu.Nie wiem co sie tam dzieje w srodku.
W kadrze sa tacy plkarze jak : Peskovic,Baszczynski,Sadlok,Malinowski,Panka,Straka,Starzynski,Zienczuk,Sultes,Jankowski,Smektala
Wiekszosc trenerow z tej ligi by sobie z usmiechem na ustach wybrala kilku z nich do swojej druzyny wiec niech Zielinski wkoncu stworzy druzyne z tego co ma i wycisnie z nich to co najlepsze bo to zalosne jest od dluzszego czasu.Nie wiem co sie tam dzieje w srodku.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
- arango-mokre
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
czekaja na Wróbla chociaz ta sprawa sie przeciago w nieskonczonosc
-
- Kontakt:
Ale z tym Wroblem to tez tak, ze bedzie 3 prawych pomocnikow : Sultes, Wrobel, Smektala
Trzech lewych : Zienczuk, Wlodyka, Janoszka (kolejnosc nieprzypadkowa)
I zadnego napastnika co daje jakas gwarancje bramek.Niech sprobuja takiego Robaka sciagnac zamiast Wrobla, nie jestem wielkim zwolennikiem ale jak nie jego to kogo ?
Niestety tak w tym klubie wyglada polityka kadrowa.
I zadnego napastnika co daje jakas gwarancje bramek.Niech sprobuja takiego Robaka sciagnac zamiast Wrobla, nie jestem wielkim zwolennikiem ale jak nie jego to kogo ?
- Radvan138
- Kontakt:
czemu nie daje gwarancji zodnen? tako samo godka byla jak odlazil niedzielan i sobiech, niema nastepcow itp. moze kuswik sie odblokuje i zacznie ciulac tory, moze jankes wkoncu zacznie grac tak jak naserio umi. jako jest gwarancja ze jak sciagnemy jakiegos napastnika to bedzie szczelol tory? tako samo jak ze nasi zaczna szczelac 

-
- Kontakt:
Niedzielan wydaje sie juz nie do odbudowania.Jakby byl Fornalik to bym wierzyl ale narazie Zielinski w ogole sobie nie radzi z druzyna a co dopiero ze stawianiem na nogi pilkarzy co nie graja.Kuswik jakas szansa jest.Jankowski bedzie gral za napastnikami wiec jego glowna rola strzelanie nie bedzie.Moze ten Sultes ? Oglnie zle to wyglada i trzeba liczyc na trenera.A czy mamy trenera ? Na to chwile niezbyt.
Poza tym wracam do pytania po co nam 3 skrzydlowych na kazda strone jak bedzie gral pewnie i tak jeden 80% meczow.
Poza tym wracam do pytania po co nam 3 skrzydlowych na kazda strone jak bedzie gral pewnie i tak jeden 80% meczow.
- arango-mokre
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Smektała nic nie gra myśle ze po sezonie nas opusci ,Zienczuk tez juz pomałui finiszuje:) z Niedzielanem tez nie wiadomo jak bedzie po sezonie i wtedy za niego wskakuje Sultes,ktory jest nominalnym napastnikiem wiec az takiego bogactwa nie mamy:) a w dodatku Janoszka jest po ciezkiej kontuzjiwiesiek1 pisze:Ale z tym Wroblem to tez tak, ze bedzie 3 prawych pomocnikow : Sultes, Wrobel, Smektala
-
- Kontakt:
Wróbel jak rozwiąże kontrakt to będzie chcieć kasę i to nie mal jak na nasze warunki obawiam się ze możne nas ktoś przebić a piłkarz na pewno wybierze lepsza oferte .Ja bym sie ni napalał na tego zawodnika bo nawet jak go ściągniemy to trzeba bedzie mu dac ze 30-40 tys a to jest dla nas komin placowy a proporcjonalna korzysc z tego moze nie byc tak duza .Był juz Abbot którego wszyscy na początku tak chwalili Smagorowicz sam go czesto broił ze to nie bedzie niewypał i co chop biegoł na wyprostowanych nogach a zarabiał wiecej od Arka Kto odpowie za ten nie wypał który nas kosztował 32 tys miesiecznie pomyslcie ile to biletów trzeba sprzedac zeby zaplaci takiemu Abotowi czy Wroblowi.Lorens juz kiedys powiedział ze nas nie stac na gwiazdy my musimy szukać w mniejszych klubach trzeba sie wysilic troszka pojezdzic poogladac
-
- Kontakt:
dlatego nie głupim pomysłem byłoby zagadanie o tego Adamka z Bielska, w miare młody, pewnie nie za drogi, z liga juz obeznany... to taki przykład zawodnik że albo wypali i da gwarancje tych 10 - 15 goli w sezonie alebo skończy jak Jarka, Zahorski, Olszar itp... ale kto nie ryzykuje ten niema
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
-
- Kontakt:
nie sciagaja napastnikow bo przechodzymy na styl reprezentacji hiszpanii 4-6 

-
- Kontakt:
Nie zapomniałem, Maciek grał razem z Arkiem w ataku (ostatnio na skrzydle) więc dla mnie naturalne, że nie zastąpi Piecha (bo razem grali)PePe[19R20] pisze:Zapomniałeś o JankowskimLukas89 pisze:Znamy już te nazwiska - Niedzielan, Kuświk, Kwiatkowski.![]()
a tak po za tym, trener Zieliński wspominał w wywiadach, że jak Piech odejdzie, to przyjdzie zawodnik ofensywny, pożyjemy, zobaczymy co z tego będzie

Przyjdzie zawodnik ofensywny - z Młodej Ekstraklasy.

- arango-mokre
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wg. tej stronki za Piecha dostalismy 350 tys Euro http://www.kanonierzy.com/shownews_id-2 ... lowy.shtml
-
- Kontakt:
Tylko skad oni to wzieli jak nikt nie podal takich informacji.350 tys Euro to bylyby naprawde dobre pieniadze.Prawie 1,5 mln zl.
-
- Kontakt:
chyba 2-9Koniu90 pisze:nie sciagaja napastnikow bo przechodzymy na styl reprezentacji hiszpanii 4-6
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
jak narazie to z transferami dupa, dupa , dupa
za ta kase od turków to wypada kogoś sprowadzić 2 dobrych zawodników
za ta kase od turków to wypada kogoś sprowadzić 2 dobrych zawodników