Sparingi/przygotowania - zima 2012/2013
-
- Kontakt:
- aciubiciabiciba
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Sparingi/przygotowania - zima 2012/2013
Może by zrobić wjazd na trening? Nie taki jak przeważnie, ale dobrze by było wybrać się na trening i przypomnieć panom kulturalnie i grzecznie, że nie grają w byle klubie i że do rundy się trzeba przygotować odpowiednio, i to niekoniecznie w SCC
"A Panowie skauci, dyrektorzy i działacze do roboty. Szukać tych, którzy wymienią swoją krew na tę o Niebieskim zabarwieniu." Bogdan Kalus
-
- Kontakt:
Nie rozpaczajcie już prosza wos jo wiem ze to boli, ale dejcie na luz przynajmniej do kolejnego sparingu jak sie nic nie zmieni to potem mogemy coś mysleć ale pewnie zarząd tez widzi co się dzieje. jeszcze yno brakuje zeby my kibice dupcyli atmosfera. kero i tak moim zdaniem nie jest ostatnio najlepszo
-
- Kontakt:
To co wytrenował - dziś pokazał i nie chodzi tu o ,,szczewa" ale o przyszłość Ruchu, która zmierza w niepożądanym kierunku. Jak sam Zieliński zauważył, młodzież pokazała się z lepszej strony, to czemu więcej szans tej młodzieży nie daje i nawet nie stara się zauważyć jaki potencjał w sobie poszczególni mają ? Oni są na pewno lepsi, bo im zależy żeby grać, bo to normalne, że chcą się pokazać i z tego wynika ich zaangażowanie, a reszta ma zapewnione miejsce bez względu na umiejętności i po co się starać ?_pnwk_ pisze:A czemu wy maluczcy łączycie szczewa ze sparingiem Ruch Chorzów - MSK Żilina
Odejdźcie od monitorów co nikerzy... zakompleksieni,bo zaczynom zuważać,ze do wos wazniejsze jest co wom pedzom koledzy szczewa w robocie niz to co Ruch trenuje podczas zgrupowania
-
- Kontakt:
-
-
- Kontakt:
ku*** oni lezeli na tym boisku czy ki ch** ?? Pilkarze nie robcie nom ku*** wstydu !!
Litość to zbrodnia NISZCZ KSG
-
- Kontakt:
a moze to jest nowo strategia marketingowo? jakby przegrali 2-3 do zera to by bylo cicho, a tak z przytupem i jest glosnoCOBRA pisze:http://sport.interia.pl/klub-ruch-chorz ... nId,770759
http://sport.wp.pl/kat,75916,title,Blam ... omosc.html
http://www.sportslaski.pl/ruch-zylina-2 ... ,info.html
http://www.slask.sport.pl/sport-slask/1 ... kich_.html
Dali popis!Ten sparing przejdzie do historii!!
ostatnio toczyla sie dyskusja w temacie marketingu, wiec moze to jest pierwszy efekt?

niewazne jak o ciebie pisza, wazne ze pisza

-
- Kontakt:
najdupniejsze jest to że gejostwo bardziej sie cieszy z naszej kompromitacji w sparingu niz z tego że ich klub wogóle jeszcze istnieje.
jo myśla że tam we Rybniku muszą wkońcu tyn zasięg pochytać bo chopcy nie mogą bez przerwy na placu z tymi telefonami stać, przeziembiom sie i potym tak grajom
Mosór, załatwiej zasięg!!!
jo myśla że tam we Rybniku muszą wkońcu tyn zasięg pochytać bo chopcy nie mogą bez przerwy na placu z tymi telefonami stać, przeziembiom sie i potym tak grajom

Mosór, załatwiej zasięg!!!
- _BiADACZ_
- Kontakt:
a Wyście w ogóle widzieli tyn szpil?
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
-
- Kontakt:
Jeśli ktoś myśli, że w starciu z Lechem, Legią czy Polonią będzie to wyglądało lepiej to oszuka sam siebie. Panowie, postawmy sprawę jasno. Nie ważne, czy to sparing, nie ważne, czy mecz ligowy - poziom zaangażowania u naszych piłkarzy od jakiegoś czasu jest bliski zeru. Nieliczni grają dobrze, ale to są młodzi, którzy się starają. Popatrzcie tylko, ilu zawodników z podstawowego składu straciło 6 bramek ? Nie widziałem sparingu na żywo, ale mogę polemizować. Największe zastrzeżenia można mieć do Baszczyńskiego, Stawarczyka - to są stoperzy, którzy powinni bronić i kreować grę od podania bramkarza. Ciekaw jestem postawy Peskovica, który spisywał się w końcówce rundy całkiem przyzwoicie. Był wyróżniającą się postacią. Zieliński chwalił Jankowskiego, nic nie strzelił. Niedzielan także nic.. Piłkarz starający się o pracę w Ruchu strzela drugą już bramkę a trener nie wie, czy go brać. Ci, którzy go widzieli twierdzą, że gra z zaangażowaniem, jest waleczny... Więc ja się spytam, z czym problem ? Szanuję trenera Zielińskiego, ale moja cierpliwość powoli się kończy. Czy na prawdę nikt nie widzi, że ta kompromitacja to nie tylko przegrana w sparingu, ale uświadamia nas także, że nasi piłkarze mają w du*** grę.. Coś złego dzieje się w tym klubie, że nawet taki Marek Zieńczuk, który grał na naprawdę wysokim poziomie w tamtym sezonie nie potrafi pociągnąć gry do przodu, wstrząsnąć szatnią. O Baszczyńskim nie będę rozmawiał, bo nie widziałem jego gry w obronie, ale wynik 2:9 mówi sam za siebie. Stawarczyk do wylotu już dawno, Sadlok raczej też. Baszczyńskiego należy dokładnie sprawdzić w konkretniejszym meczu o stawkę, zobaczymy co w następnym sparingu pokaże. Atak nie istnieje, Niedzielan to przepłacony gwiazdor, który siedzi na ławce, dobrze się bawi i zarabia ogromne pieniądze, Jankowski jakoś zgasł, a zapowiadał się na perspektywicznego zawodnika, Kuświk to niewiadoma..
Na prawdę myślicie, ze piłkarze wezmą sobie nasze zdanie, Kibiców, nawet jeśli wbijemy do nich na trening ? My ich nie obchodzimy i nigdy nie obchodziliśmy.. Na palcach jednej ręki można wyliczyć piłkarzy, którzy utożsamiają się z klubami i są szanowani przez Kibiców, na prawdę szanowanych, a nie tak jak ostatnimi czasy Piech, który szacunek zyskał za grę, ale za podejście do klubu już nie.
To tyle na ten temat z mojej strony, zobaczymy, czy następny sparing z TSP również okaże się taką klęską.
Na prawdę myślicie, ze piłkarze wezmą sobie nasze zdanie, Kibiców, nawet jeśli wbijemy do nich na trening ? My ich nie obchodzimy i nigdy nie obchodziliśmy.. Na palcach jednej ręki można wyliczyć piłkarzy, którzy utożsamiają się z klubami i są szanowani przez Kibiców, na prawdę szanowanych, a nie tak jak ostatnimi czasy Piech, który szacunek zyskał za grę, ale za podejście do klubu już nie.
To tyle na ten temat z mojej strony, zobaczymy, czy następny sparing z TSP również okaże się taką klęską.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
życie uczy że w tym kompromitujacym wyniku nie ma przypadku, jak jesteś dobry to nie odpierdzielasz takiej żenady

-
- Kontakt:
Ja sie boje sparingu z kazachska ekipa.. Wtopa z Ruskimi, Turkami czy Slowakami zawsze mozna jakos wyjasnic. Jak dostanymy od Kazachow to juz bedzie dno dna...
- Lutz
- Kontakt:
No to sprawdzili .... i spełnili itd itp.To je sparing,to je okres przygotowawczy i ch** mie obchodzom wyniki tych meczy kontrolnych,bo tu wynik niy je nojważniejszy a sprawdzenie,czy zawodnicy sie nadajom,czy spełniane som załozenia taktyczne idt itp.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jest delikatna różnica pomiędzy LE a sparingiem. Poza tym trener Tomek wyleciał później, zostawiając zespół z ilością punktów równej ZERO.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!