do kopalni ich wysłać na tydzień to może im coś zaświta w tych łepetynachwiesiek1 pisze:Ja oczekuje od KAZDEGO przyznanie, ze nie zasluguja na miano zawodowych pilkarzy i przemyslenia o zmianie zawodu.
Jak uslysze cos o ciezkich przygotowaniach to dalej nie czytam takie buca bezczelnego.
Sparingi/przygotowania - zima 2012/2013
-
- Kontakt:
Re: Sparingi/przygotowania - zima 2012/2013
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Z relacji telefonicznej 1 bramka Lewczuka, następne 4(!) Stawarczyka... 6 piękna
historiaruchu.pl
-
- Kontakt:
robotrix pisze:w czasie co som w hotelu to powinna być wewnutrzno telewizja kaj by na okrągło leciały stracone bramy z jesiyni...

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Nie jestem za takimi rozwiazaniami ale z pilkarzami powinna juz chyba porozmawiac jakas delegacja.I postawic sprawe jasno.Jak maja jakies problemy z kasa to otwarcie przyznac i nie wychodzic na boisko dobrowolnie jak maja w chu ja ciac.Beda grac mlodzi.Jak ktos wyjdzie i przytnie w chu ja to konsekwencje.Ja juz nie widze innego rozwiazania.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
-
- Kontakt:
to tylko sparing... poza tym po ciężkich przygotowaniach mogli se wziąć za rywala jakieś Zagłebie Sosnowiec a nie poważny klub w miare jakim jest Żylina bo mimo wszystko to się skompromitowali dRamat...
Batory Fans
-
- Kontakt:
To juz 2gi spar o poziomie tragicznym, ledwo zremisowany z Bielskiem 3:3 i terozki 2:9 z Zilina... To rozumia tragedia bedzie jak wdupimy spar np klubem z Wysp Owczych???arango-mokre pisze:cheapgun pisze:Placzki??? ku***, i my szpilali spar i one i roznica 7 torow??? Placzki? To kiedy zech powinien plakac, jak by bylo 20:2?? Ogarnij sie synek, nabier dystansu i popatrz prowdzie w oczy. Od POCZATKU sezony Ruch stacza sie na samo dno i NIE MA zadnych widokow na ty bylo lepiyj! Myslolzech ze moze Baszczy jakos zmieni ta gra w obronie, wiem ze po jednym szpilu ciezko Go oceniac ale wynik nie wystawia mu dobrej oceny... Chyba..arango-mokre pisze:boze sparing a juz płaczki sie odezwały ale fakt tak nie powinno byc
wdupia jeszcze 2,3 sparingi to idzie sie fest niepokoić ale nie juz po jednym lepij wdupic jeden 2-9 na opamietanie w sparingu niz potem w lidze po 0-1
ku***, co za ganba

-
- Kontakt:
" Trener Jacek Zieliński powiedział po sparingu, że Robert Chwastek zostaje, a Łukasz Cieślewicz najprawdopodobniej nie."
W tym klubie wszystko jest na odwrot.Nie ufam Zielinskiemu, Fornalik nie chcial Chwastka.Pewnie nie jest wiele warty.
W tym klubie wszystko jest na odwrot.Nie ufam Zielinskiemu, Fornalik nie chcial Chwastka.Pewnie nie jest wiele warty.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
-
- Kontakt:
2 sparingi 2 tory Cieslewicza i nie zostaje , ciekawe na jakiej podstawie Chwastek zostaje...... chyba ino skuli tego ze je z Chorzowa i nie bydzie godki ze w klubie nie ma ludzi ze Śląska
Ostatnio zmieniony 19 sty 2013, o 16:02 przez Halemba2, łącznie zmieniany 1 raz.
- _BiADACZ_
- Kontakt:
a jak bydom wygrywać w lidze, to piłkarzyki bydom fajni i za***iście i w ogóle sweet.
chorągiewy.
chorągiewy.
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Teraz będzie znęcanie na wszystkich możliwych portalach, a po nich to spływa... Zieliński i jego zbieranina właśnie zapisała się w annałach klubu, oby ostatni raz, jak to czyta Bełchatów i Podbeskidzie to zaczną wierzyć, że może im się udać..
historiaruchu.pl
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Z Chwastka chcą po prostu zrobić lewego obrońce 

-
- Kontakt:
Fornalik nie chcial Chwastka ale uwielbial Lisowskiego
Zielinski chce Chwastka a Lisowskiego juz nie
Zielinski chce Chwastka a Lisowskiego juz nie
- stRoszek
Widze ,że częśc z was się ludzi ,że ktokolwiek z grajkow odda za ten klub serce
to pasożyty ssące krew z organizmu Ruchu. Sparringi są równie ważne jak inne mecze bo trener wybiera sobie dobrych graczy. Kogo ma wybrać po dzisiejszym? Jeśli spadniemy w tym sezonie to będzie koniec Ruchu. Amen.

to pasożyty ssące krew z organizmu Ruchu. Sparringi są równie ważne jak inne mecze bo trener wybiera sobie dobrych graczy. Kogo ma wybrać po dzisiejszym? Jeśli spadniemy w tym sezonie to będzie koniec Ruchu. Amen.
-
- Kontakt:
No niestety, prowda..stRoszek pisze:Widze ,że częśc z was się ludzi ,że ktokolwiek z grajkow odda za ten klub serce![]()
-
- Kontakt:
- Oddali pięć strzałów, a zdobyli sześć bramek. To my staraliśmy się prowadzić grę, ale traciliśmy piłkę i kolejne gole. Rywale sięgnęli po proste środki, które w takich warunkach (grano przy minus sześciu stopniach na odśnieżonej, ale mocno zmrożonej murawie - przyp. red) okazały się one bardzo skuteczne - opisywał Baszczyński.