Transfery - zima 2012/2013
-
- Kontakt:
Re: Transfery - zima 2012/2013
Mam nadzieję ze Smagowicz nie ulegnie presji i nie zmieni swojego zdania i nie odda Arka Piecha za psie pieniądze do klubu z ligi polskiej.Że nie będzie takiej sytuacji ze Arek za dwa dni podpisze z Lubiem kontrakt , a potem się będzie toczyć się dyskuja pt ,,a możne kluby się dogadaja i Arek Piech dołączy do Lubina juz teraz,, NIE MNIEJ NIŻ 1 mln zl a te 0,5 mln Euro to mozna juz pogadać nawet z miedziowymi bo uwazam ze to bardzo wysoka cena za takiego napastnika
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wyjąłeś mi to z ust. Gwiazdor się ku*** znalazł. Zdaje się jest tyle samo wart co ten jego menago. Ale w sumie o tym wiadomo było od dawna, liczyłem jednak że podpisze kontrakt na rok, po to żeby Ruch mógł za niego jakąś kasę dostać...Lutz pisze:Niy ma ludzi niyzastompionych. Jak to prowda co godo Smagorowicz to skuli mie i moich dzieci niech wyp.... Nie chcioł nawet słyszeć co mo Smagor do zaproponiwanio ???????? A kim on ku*** jest ??????
27 letni napastnik co raptym szczeloł pora torów w Polski lidze odrzuco propozycjo drużyny co gro w Lidze Mistrzów. a nom by nadupiła wiyncy jak Viktoria ?
Z całym szacunkiym i podziynkowaniami, ale ..................... lepi niydokończa bo mie zaroz ku***ca chyto i napisza jedno zdanie za dużo.

Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
gorące newsy zawsze dobrze się sprzedają
może narazie darujemy sie opinie ..
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
może narazie darujemy sie opinie ..
Litość to zbrodnia NISZCZ KSG
-
- Kontakt:
Jak jest chory to bym go wysłał na testy za miedzę do miasta na sz. 

Ostatnio zmieniony 16 sty 2013, o 22:25 przez Elmer, łącznie zmieniany 1 raz.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
he he no tak z bohatera do zera i jak tu młody człowiek ma się identyfikowac z ulubionym zawodnikiem.
- Lutz
- Kontakt:
Napisołch wyraźnie, że jeśli to prowda co Smagor godo( ( co je napisane w mediach) , o tym że nawet niy chcioł wysłuchać tego co klub mo mu do zaproponowanio ( może 100 tys na miech ? ) i wcale go to niy interesowało to ......... co o tym sądzić ?Lutz - trocha zes przesadził , nie chce grac unos juz to trudno ale obrazajac go to trocha jest to nie fair szczegolne ze jak by nie bylo to byl chyba jedyny chop co zpierdalol po boisku w tyj rundzie co nom nie szlo ile mógł tyla nom doł szcegolnie tor ze szczewami
Ruch go "wykreowoł" na mini napastnika, zrobił z niego to czym teroz je .... to z choby z szacunku ...... siod bych sie przy kawie, przy barze i poczytoł .....co w tym nowym vertragu stoi.
-
- Kontakt:
Mówcie co chcecie, ale Lutz ma rację. Nie jest to piłkarz pokroju Falcao czy Messiego, żeby ofertami ciepać na lewo i prawo. Moim skromnym zdaniem lekko sodówka mu uderzyła, choć szacunek do Piecha mam i będę mieć za postawę, jaką prezentował na boisku. Na chwilę obecną nie ma co się więcej rozpisywać, na pewno na dniach pojawi się oficjalna wypowiedź trenera Zielińskiego i samego Arka w tej sprawie - wówczas można coś jeszcze na ten temat dopisać.
Nie ma sensu zaprzątać sobie więcej nim głowy, lubię Piecha ale nie będę go czcił nie wiadomo jak i klaskał na jego decyzje - Ruch ma większe zmartwienia niż ubytek napastnika.
Nie ma sensu zaprzątać sobie więcej nim głowy, lubię Piecha ale nie będę go czcił nie wiadomo jak i klaskał na jego decyzje - Ruch ma większe zmartwienia niż ubytek napastnika.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dziwie się, że Piech odrzucił ofertę Cluj (jeżeli to prawda), bo z całym szacunkiem do Arka, to lepszego klubu raczej nie znajdzie. Już kiedyś przedłużył kontrakt, żebyśmy mogli zarobić... i jak wyszło, skąd ta pewność, że teraz by wyszło ?
Nic nie trwa wiecznie, Piech powinien zostać sprzedany latem.
Nic nie trwa wiecznie, Piech powinien zostać sprzedany latem.
Mój głos rozsądku, wszyscy spuszczali wzrok:
https://ibb.co/0tL0xPD
https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U
https://ibb.co/0tL0xPD
https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U
-
- Kontakt:
Piecha niy mozna porownac ani do Gucia, ani do Śrutwy ani do Bizaka, o innych zawodnikach Ruchu nawet niy godom. niy mo ani ich umiejtenosci ani nie jest w zodyn sposbo zwizany z Ruchem emocjonalnie. Grol u nos wylansowali my go troche i tyla. Niy mozna mu odmowic zaangazowania i walki i za to plus. Za styl rozmow, odejscia, spraw kontraktowych duzy minus powodujacy niesmak. Niy byda za nim plakac..
Ruch Ruch HKS!
-
- Kontakt:
1. Przestance pi***olic o tym co sie winno zrobic po koncu sezonu bo wtedy, skuli (nieudanych ale fto to mogl wiedziec) pucharow swietnie grajacego Arka nikt nie chcial nawet 'teoretycznie' puszczac z klubu..
2. Dajmy 2 dni na to by Arek wyzdrowial (moze nie chcial gadac bo mial 41 goraczki??) i odniosl sie do 'rewelacji' Sportu'
3. Gdyby nie Arek to w rundzie jesiennej mielibysmy z ostatnia dwojka, GKS i Podbeskidziem, mniej wiecej tyle samo pkt.. Wlazil i zapierdalal, ot, wielka filozofia futbolu. Ciekawe ilu naszych 'Niebieskich' grajkow potrafi tak za***rdalac...
4. Gra w Zaglebiu, jak juz ktos wyzej napisal, to dla Arka pilkarska emerytura wiec raczej watpie by tam poszedl
5. Pamietajmy ze Arek ma 'prawie' pewne miejsce w reprezentacji wiec jesli juz ma decydowac sie na transfer to raczej tam gdzie ma pewne miejsce w wyjsciowej '11' i nie beda to, wybaczcie, Wyspy Owcze
Tu akurat sie zgadzam ze ten rumunski klub moze, przy odpowiednim kontrakcie (i nie mowie o kasie akurat), byc niezlym naprawde wyborem. Ma jakies tam, teoretyczne szanse w europejskich pucharach.
6. Kazdy powinien to w sumie przyzanc, Arek zasluzyl sobie w Ruchu na szacunek..
2. Dajmy 2 dni na to by Arek wyzdrowial (moze nie chcial gadac bo mial 41 goraczki??) i odniosl sie do 'rewelacji' Sportu'
3. Gdyby nie Arek to w rundzie jesiennej mielibysmy z ostatnia dwojka, GKS i Podbeskidziem, mniej wiecej tyle samo pkt.. Wlazil i zapierdalal, ot, wielka filozofia futbolu. Ciekawe ilu naszych 'Niebieskich' grajkow potrafi tak za***rdalac...
4. Gra w Zaglebiu, jak juz ktos wyzej napisal, to dla Arka pilkarska emerytura wiec raczej watpie by tam poszedl
5. Pamietajmy ze Arek ma 'prawie' pewne miejsce w reprezentacji wiec jesli juz ma decydowac sie na transfer to raczej tam gdzie ma pewne miejsce w wyjsciowej '11' i nie beda to, wybaczcie, Wyspy Owcze

6. Kazdy powinien to w sumie przyzanc, Arek zasluzyl sobie w Ruchu na szacunek..

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
oby tylko nie odszedł do innego Polskiego klubu! nie pierd..... już na niego, bo nie wiadomo jak było , że niby co ? może ktoś napisze jeszcze że Smagarowicz przyjechał do Rybnika woła Arek chodz kontrakt mam dla ciebie, nie pitej mi z nim nie chce go, napiszczie w prasie że nie chce go widziec!
jeśli odejdzie wielkia szacun za wszystko dla Piecha za gre dla Ruchu !!!

-
- Kontakt:
- arturus1989
Jak Piech odejdzie przidzie Adamek jo w to wierza. Synek bardzo perspektywiczny a i umiejetności na swoj wiek juz mo wielkie. 1- szy rok jako dżoker potym gwiazda drużyny ( zresztom z Arkiym boło podobnie) ino że boł starszy
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Z tymi wielkimi umiejętnościami to cie trochę czasem nie poniosło ?
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- arturus1989
wg mnie lepszy od Kuświka, Niedzielana jest napewno mieli swoja sznasa i to nie jedna Kuświk poza Piastym groł piach abo i gorzi Adamek w kożdym szpilu waleczny i widać że synek wie o co chodzi na boisku. Polsko liga jest tako słabo że taki Adamek może być w ni jedym z lepszych napastników