Spiker na Ruchu
- Neo
- Kontakt:
Czesc
Mojego postu prosze nie traktowac jako "prowokacja"
Sprawa jaka wadarzyla sie na stadionie Ruchu nie tylko powinna byc rozpatrywana w forum K.S. Ruch Chorzow. Jest to bardziej szersze zagadnienie. Dlaczego? W jaki sposob mozna bezposrednio przekazac oburzenie w kierunku PZPN-u. W jaki sposob , po przez burdy na stadionie? Nie. Po przez demonstracje w W-wie. Tez nie. Ta wlasnie sprawa powinni zajac sie dziennikarze sportowych programow,gazet.
Jest to problem calej polskiej pilki noznej. Jak wielu z Was pisalo " powiedzial co wszyscy mamy na mysli" Czyli prawde. Za prawde karac?
W tym miejscu niech sie PZPN mocno zastanowi, ile jest prawdy, co polskich kibicow boli, Nie tylko kibicow Ruch, lecz wielu innych klubow.Uwazam ze jest to dobry temat dla dziennikarzy, jezeli uwazaja ze pilke nalezy naprawic?
Mojego postu prosze nie traktowac jako "prowokacja"
Sprawa jaka wadarzyla sie na stadionie Ruchu nie tylko powinna byc rozpatrywana w forum K.S. Ruch Chorzow. Jest to bardziej szersze zagadnienie. Dlaczego? W jaki sposob mozna bezposrednio przekazac oburzenie w kierunku PZPN-u. W jaki sposob , po przez burdy na stadionie? Nie. Po przez demonstracje w W-wie. Tez nie. Ta wlasnie sprawa powinni zajac sie dziennikarze sportowych programow,gazet.
Jest to problem calej polskiej pilki noznej. Jak wielu z Was pisalo " powiedzial co wszyscy mamy na mysli" Czyli prawde. Za prawde karac?
W tym miejscu niech sie PZPN mocno zastanowi, ile jest prawdy, co polskich kibicow boli, Nie tylko kibicow Ruch, lecz wielu innych klubow.Uwazam ze jest to dobry temat dla dziennikarzy, jezeli uwazaja ze pilke nalezy naprawic?
http://www.90minut.pl/news.php?id=210469
ku*** jak w tym kraju sie prowda ukrywo... to jes pr***ebane , teraz z Bogdana wariata i alkoholika zrobiom :shock: je***e gorole !!
ku*** jak w tym kraju sie prowda ukrywo... to jes pr***ebane , teraz z Bogdana wariata i alkoholika zrobiom :shock: je***e gorole !!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mnie sie wydaje, że Bogdana usuneli działacze na których jechał rekami sędziego technicznego, gdyz z nikt nie miał odwagi podejść i odebrac mu mikrofonu na płycie, zrobiono to dopiero po zejsciu z płyty a Hermanowicz pilnie poszukiwał nastepcy. Kris chyba wie cos na ten temat.
Bogdan Kalus ma swój udział w sobotnim zwycięstwie. Zjednoczył wszystkich i wyzwolił adrenalinę, która pchnęła Ruch ku zwycięstwu.
Bogdan Kalus ma swój udział w sobotnim zwycięstwie. Zjednoczył wszystkich i wyzwolił adrenalinę, która pchnęła Ruch ku zwycięstwu.
-
- Kontakt:
- Bogdan Kalus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wielkie dzięki za słowa, które padają tu pod moim adresem! Szczególnie dziękuję tym, którzy zgotowali mi prawdziwą owację "na stojąco" w kawiarni po meczu. Oczywiście poniosły mnie nerwy, ale nie żałuję słow , które padły przez mikrofon. Nie rozumiem tylko jednej rzeczy jeśli ktokolwiek uważa, że byłem podczas meczu na bańce niech się liczy z konsekwencjami z mojej strony, do sprawy sądowej o pomówienie włącznie. Nie przywykłem do pracy na rauszu, a jesli ktos byl innego zdania trzeba mi bylo zbadac krew. Oczywiscie, ze jesli mi pozwola bede dalej spikerem na Cichej, tylko czy mi pozwola. Jak dostane kare to Was poinformuje. Pozdrawiam i niech niebieska moc bedzie z Wami.
-
- Kontakt:
- ZYGa91
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Brawo panie Bogdanie powiedział pan prawdę o tym całym syfie zwanym srodowiskiem piłkarskim,prawdę o pseudodzialaczach i facetach w czerni mieniących się sędziami a w rzeczywistośći będącymi grabarzami futbolu w polsce.Wiele powiedziano na tym forum o kibicach jako o tych którzy odstraszają ludzi od stadionów lecz to tylko jedna strona medalu druga to działacze złodzieje napychający własne kieszenie,sprzedajni sędziowie,skostniałe stare układy w PZPN,handel punktami przez zespoły ligowe,oraz dziennikarzy piszących sponsorowane przez pseudoprezesów artykuły.Pan jako osoba publiczna niebał się tego glosno powiedziec i w moich oczach jest pan jednym z największych autorytetów wsród kibiców naszego klubu.
A mnie się nie podoba tako rzecz:
Jedziesz na Legia, a tam spiker ryczy: Kto wygra mecz???Legia!!! i robi jakiś gówniany wsiowy gorolski szoł. I wszyscy sie z tego ryją. A kiedy przyjeżdzo zagraniczno drużyna na Puchar UEFA, to są w szoku i składają protest. Bo to już nie jest tylko nieobiektywne, to jest żenujące i przeszkadzo w grze.
Jedziesz na Sosnowieś i tam to samo. Spiker drze morda: Zagłębie!!Zaglębie!!!
I jak mi ma się ku*** na Ruchu podobać, że Kalus cieszy się że Gieksa spadnie (wielu ludzi mo mieszane uczucia, jo tych czorno dupa żółte cyce też nie lubia, ale za chwila w I lidze bedą same wsie typu Grodzisk Wronki, a na Śląsku będzie ino III liga), albo prowokuje publiczność. To jest niedopuszczalne. Spiker nie może się zachowywać jak psychofan, on ma wpływ na ludzi. Miejsce zagorzałych fanów jest na trybunach a nie przed mikrofonem!!! On oczywiście może sympatyzować z Ruchem, nawet kibicować, ale nie przed mikrofonem. Tyla.
Jedziesz na Legia, a tam spiker ryczy: Kto wygra mecz???Legia!!! i robi jakiś gówniany wsiowy gorolski szoł. I wszyscy sie z tego ryją. A kiedy przyjeżdzo zagraniczno drużyna na Puchar UEFA, to są w szoku i składają protest. Bo to już nie jest tylko nieobiektywne, to jest żenujące i przeszkadzo w grze.
Jedziesz na Sosnowieś i tam to samo. Spiker drze morda: Zagłębie!!Zaglębie!!!
I jak mi ma się ku*** na Ruchu podobać, że Kalus cieszy się że Gieksa spadnie (wielu ludzi mo mieszane uczucia, jo tych czorno dupa żółte cyce też nie lubia, ale za chwila w I lidze bedą same wsie typu Grodzisk Wronki, a na Śląsku będzie ino III liga), albo prowokuje publiczność. To jest niedopuszczalne. Spiker nie może się zachowywać jak psychofan, on ma wpływ na ludzi. Miejsce zagorzałych fanów jest na trybunach a nie przed mikrofonem!!! On oczywiście może sympatyzować z Ruchem, nawet kibicować, ale nie przed mikrofonem. Tyla.