jo jes tak dumny z Piłkarzy ,że calo runda mi wynagrodzili
no a Bogdan to juz jes moj idol

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Akurat na tym meczu to nie byl tylko spiker, powiedzialbym nawet, ze byl rzecznikiem kibicow, powiedzial glosno, dla niektoyh pewnie za glosno co nas boli, niezly tez byl tekst do Rafala Franke jak mu dawal ciuchy Reportera "bo ja pracuje w teatrze i mi placa" czy jakos tak.hanys1920 pisze:Gratulacje dla Bogdana Kalusa za postawę przez cała rundę i przez większość dzisiejszego meczu na spikerce. Spiker to jednak przede wszytskim tylko i wyłącznie spiker. Za ocenianie sędziów i PZPN się nie powinien brać- kara będzie jak najbardziej słuszna.
Dzialaczy. Powiem wiecej. Dzialacze chcieli mnie wrobic w debiut jako spiker, ale udalo mi sie z tego wykrecic i mikrofon na cale szczescie przejal zaskoczony redaktor Radia Katowice.wolfik pisze:Dlaczwego w trakcie meczu zmieniono spikera, czyja to byla decyzja?
Na jakiej podstawie został on wybrany kimś więcej niż spikerem? PZPN go mianował do roli oceniania sędziów, ktoś konkretny go mianował do roli rzecznika kibiców- czy to może była "samowolka"?wolfik pisze:Akurat na tym meczu to nie byl tylko spiker, powiedzialbym nawet, ze byl rzecznikiem kibicowhanys1920 pisze:Gratulacje dla Bogdana Kalusa za postawę przez cała rundę i przez większość dzisiejszego meczu na spikerce. Spiker to jednak przede wszytskim tylko i wyłącznie spiker. Za ocenianie sędziów i PZPN się nie powinien brać- kara będzie jak najbardziej słuszna.
Frustracja tym co sie dzieje w Ruchu, i ta atmosfera jaka byla dzisiaj na meczu to tez w pewnym sensie jego zasluga, zreszta po decyzji dzialaczy widac, ze trafil w czuly punkt, mozna dyskutowac o tym czy przesadzil oceniajac prace sedziow, wg mnie to nie ma az takiego znaczenia, a ze mial racje kazdy kto chodzi na Ruch to wie,hanys1920 pisze: Na jakiej podstawie został on wybrany kimś więcej niż spikerem? PZPN go mianował do roli oceniania sędziów, ktoś konkretny go mianował do roli rzecznika kibiców- czy to może była "samowolka"?
To było pytanie retoryczne :)była samowolka, tak więc trzeba ponosić konsekwencje za swe czyny i tyle, co nie zmienia faktu, że mówił też to co ja myśle i że mam nadzieje że już na meczu z Bełchatowem ponownie usłyszymy pana BogdanaKkubicki pisze:Samowolka. A raczej glos ktory plynie z ust kazdego lepiej zorientowanego kibica Ruchu.hanys1920 pisze:Na jakiej podstawie został on wybrany kimś więcej niż spikerem? PZPN go mianował do roli oceniania sędziów, ktoś konkretny go mianował do roli rzecznika kibiców- czy to może była "samowolka"?
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 39 gości