Transfery - zima 2012/2013
-
- Kontakt:
Re: Transfery - zima 2012/2013
Ja nie lubie takich kurdupli w polskiej lidze.Do tego 30 lat na karku.Ale na bezrybiu i rak ryba jak to mowia ...
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
- Radzion-ków
Wróbel łapie sporo kartek, bramkostrzelny nie jest, wiek już swój ma, a koszt ze względu na występowanie w Ekstraklasie będzie zawyżony. Dla mnie nijaka wiadomość. Natomiast kupno Baszczyńskiego to naprawdę dobra informacja.
Kogo trzeba wyrzucić z Rady Miejskiej
Marek Dudek (Wspólny Chorzów)
Romuald Fojcik (WCh)
Halina Hiltawska (WCh)
Marek Kopel (WCh)
Tomasz Krawczyk (WCh)
Joachim Otte (WCh)
Tomasz Piecuch (WCh)
Bożena Pietrzyk (WCh)
Mariola Roleder (WCh)
Ryszard Sadłoń (WCh)
Marian Salwiczek (WCh)
Adam Trzebińczyk (WCh)
Henryk Wieczorek (WCh)
Marek Dudek (Wspólny Chorzów)
Romuald Fojcik (WCh)
Halina Hiltawska (WCh)
Marek Kopel (WCh)
Tomasz Krawczyk (WCh)
Joachim Otte (WCh)
Tomasz Piecuch (WCh)
Bożena Pietrzyk (WCh)
Mariola Roleder (WCh)
Ryszard Sadłoń (WCh)
Marian Salwiczek (WCh)
Adam Trzebińczyk (WCh)
Henryk Wieczorek (WCh)
-
- Kontakt:
Radzion-ków pisze:Wróbel łapie sporo kartek, bramkostrzelny nie jest, wiek już swój ma, a koszt ze względu na występowanie w Ekstraklasie będzie zawyżony. Dla mnie nijaka wiadomość. Natomiast kupno Baszczyńskiego to naprawdę dobra informacja.
Baszczyński rowniez łapie kartki, bramkostrzelny nie jest , wiek juz swój ma, a kasy tez bierze nie mało
Co niykiere to chcieliby aby bramkorz u nos gwarantowoł okolo 9-10 bramek w sezonie.
-
- Kontakt:
Baszczynski to jest srodkowy obronca.Poza tym sportowo to tak 2 klasy wyzej od Wrobla przez cala swoja kariere.Nie ma w ogole czego porownywac.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Baszczynski, Wrobel byloby na prawde super .. mam nadzieje, ze to wypali 

My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...
-
- Kontakt:
wiesiek1 pisze:Baszczynski to jest srodkowy obronca.Poza tym sportowo to tak 2 klasy wyzej od Wrobla przez cala swoja kariere.Nie ma w ogole czego porownywac.
to porownejmy Wrobla do Sultesa, Janoszki i Smektały?
lepszy czy gorszy?
-
- Kontakt:
Jak dla mnie mniej wiecej poziom Sultesa ale starszy.Nie mowie, ze ten transfer to bedzie jakis niewypal ale uwazam, ze sytuacja w lidze jest taka, ze lepiej postawic na mlodszych pilkarzy.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jak na prawo prosza bardzo ino z tego co ostatnio durch widza to łon gro na lewej a jo uwielbiom tzw. uniwersalnych graczy kerych nie ściago sie do klubu pod gra na konkretno pozycja ino na chama szuko sie im miejsca na boisku no ja w koncu uniwersalny nie idzie poszukac grajka kery durch gro na prawej? Ktoś tu dodoł wiek kery też do za bardzo perespektywiczno rozwojowych nie należy, zajs bydzie przez pół sezonu godka że po latach gry na lewej pomocy tera sie przyzwyczajo do gry na prawej i pewnie kiedys sie przyzwyczai bo w koncu już tam groł ino w tym wypadku szybko do kościoła i fest rzykać co by te przyzwyczajenie nie trwało tyla co u Panki. Nie twierdza tu bron Boże że chop jest zły. Z Bełchatowa jak kogoś sciagnac to tych bliźnioków co w Radzionkowie grali.HKSADIK pisze:tommy, Wróbel to prawy pomocnik, chociaż na lewej stronie też mu się zdarza grać. Zresztą jeden boczny się przyda, w tej rundzie musiał tam grac Jankowski, Niedzielan albo KikutByło jakiś czas temu info, że może zrezygnujemy ze Smektały.
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ale on zdecydowaną większość meczów grał na prawej pomocy
Z ostatnich dwóch sezonów:
http://www.transfermarkt.de/de/Tomasz%2 ... 2.html#PL1
http://www.transfermarkt.de/de/Tomasz%2 ... 1.html#PL1

http://www.transfermarkt.de/de/Tomasz%2 ... 2.html#PL1
http://www.transfermarkt.de/de/Tomasz%2 ... 1.html#PL1
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nie wiem Adik co to za źródło ale jo patrzac na transmisje szpili Bełchatowa (fakt że wszystkich żech nie widzioł) w naszej tv bardziej go kojarza jednak z ta lewą strona choć fakt w tych ostatnich na lewej groł Bozok a Wróbel na prawyj. Generalnie to na lewo obrona szło by pomyslec o tym Bożoku u nos przeca w koncu był przymierzany do nos na ta pozycja fakt że po przeprowadzonych badaniach pitnył do Arki nie stawio go w jasnym swietle ale z drugiej strony w Ruchu to normalka ze po przeprowadzonych badaniach zawodnicy podpisuja kontrakt z innym klubem.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nad tym Cotrą bym jeszcze pomyślał, na lewą obronę, czemu nie90minut.pl pisze:Ośmiu piłkarzy Polonii złożyło wnioski o rozwiązanie kontraktów
Ośmiu piłkarzy Polonii Warszawa złożyło wnioski o rozwiązanie kontraktów z winy pracodawcy. Chodzi o duże zaległości finansowe, jakie wobec drużyny ma właściciel "Czarnych Koszul" Ireneusz Król.
W tej grupie są: Wladimer Dwaliszwili, Sebastian Przyrowski, Đorđe Čotra, Aleksandar Todorovski, Tomasz Brzyski, Adam Kokoszka, Łukasz Piątek i Marcin Baszczyński, choć ten ostatni jest bliski odejścia do Ruchu

Ostatnio zmieniony 27 gru 2012, o 11:36 przez HKSADIK, łącznie zmieniany 1 raz.
- Lutz
- Kontakt:
Z całym szacunkiym do tego karlusa, ale on nawet niy wiy jak słowo "forma" przeliterować. Zagroł on kiedy za***isty szpil w Ruchu ? Niech mi kery przypomni ?Janoszka - tyn to nawet przed kontuzja niy miol formy i niy ma co czekac na to ze ja łapnie
- lukasz1
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No mecz z Odrą 3-2 mu wyszedł 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
na Odrze w sezonie 09/10 i PP w Zdzieszowicach 

- Lutz
- Kontakt:
OK .... To teroz nabijcie sie postów i przypomnijcie mi szpile kaj sie o własne szłapy obaloł 
tak na poważnie ... jakby Janoszka boł choby przeciyntny kopaczyk to downo w Ruchu by go już niy boło ..... podowoł by bale na Legii u milicjantów abo na Amice.

tak na poważnie ... jakby Janoszka boł choby przeciyntny kopaczyk to downo w Ruchu by go już niy boło ..... podowoł by bale na Legii u milicjantów abo na Amice.