[13 kolejka] Ruch Chorzów - Wisla Kraków; 25.11.12, 17:00
-
- Kontakt:
Re: [13 kolejka] Ruch Chorzów - Wisla Kraków; 25.11.12, 17:0
zanosi się na to że ten sezon będzie też fest ciekawy, niestety nie dlatego że do ostatniej kolejki będziemy walczyć o mistrzostwo ale raczej o utrzymanie. drużyna ewidentnie jest źle przygotowana do sezonu, paskudnie na morale wpłynęło odejście Kinga i koszmarny początek Tomka, teraz Zieliński też sobie przestał radzić z tym "gwiazdozbiorem". on nigdy wielkim trenerem nie był, podejrzewam też że już nigdy nie będzie, wylansował się na poznańskim samograju a potem nic już nie zrobił w piłce. Nie wierzę w niego ale wierzę że samym zawodnikom bedzie jeszcze zależało na tym by w barwach Ruchu coś zrobić choćby nawet w celu autopromocji.
Dziś Edek Lorens obserwował jakiegoś zawodnika Miedzi Legnica w zaległym meczu z Dolcanem, może ten ktoś to nasze zbawienie w obronie bo to co te asy wyprawiają to jest tandetna wersja kabaretu a Sadlok przechodzi juz sam siebie.
Filip wkońcu odegrał ważną rolę w meczu, ewidentnie widać było że cieszy sie zaufaniem reszty i z duzym spokojem rozdawał podania. będzie jeszcze popełniał błędy bo jest młody i gra na bardzo odpowiedzialnej pozycji ale ma wielkie papiery na dobrego zawodnika. Pewnie pożegnamy sie z Arkiem więc miło by było częściej oglądać Kwiatka na boisku, to mu pomoże szybko wejśc w ligę.
Głupio to zabrzmi ale powinniśmy sie jakoś utrzymać
Dziś Edek Lorens obserwował jakiegoś zawodnika Miedzi Legnica w zaległym meczu z Dolcanem, może ten ktoś to nasze zbawienie w obronie bo to co te asy wyprawiają to jest tandetna wersja kabaretu a Sadlok przechodzi juz sam siebie.
Filip wkońcu odegrał ważną rolę w meczu, ewidentnie widać było że cieszy sie zaufaniem reszty i z duzym spokojem rozdawał podania. będzie jeszcze popełniał błędy bo jest młody i gra na bardzo odpowiedzialnej pozycji ale ma wielkie papiery na dobrego zawodnika. Pewnie pożegnamy sie z Arkiem więc miło by było częściej oglądać Kwiatka na boisku, to mu pomoże szybko wejśc w ligę.
Głupio to zabrzmi ale powinniśmy sie jakoś utrzymać
-
- Kontakt:
postawia jak Ci to sprawi przijemnoscspyru pisze:To mu piwo postaw na pocieszenie
NRŚL GANG
- ObeRschlesien
- Kontakt:
TAM WYGROMY !niebieski73 pisze:A najgorsze dopiero przed nami...aż sie boja myśleć co bydzie za tydzień w Warszawie

-
- Kontakt:
Zmiana trenera natychmiast. Jak my bydymy czekac do wiosny na efekty jego pracy to obudzymy sie w I lidze. Tera momy 3 porazki i jeszcze 2 kolejki a na wiosna w piyrwszy kolyjce od razu Lech i mozliwe ze bydymy mieli wtedy 6 porazek z rzedu. I co wtedy zmiana trynera kiery powiy ze poprzednik mo zle zespol przygotowol?
Kwiatkowski dzis nojlepszy na boisku. Walczyl i byl aktywny i z jego strony bylo najwiynksze zagrozenie w ataku.
Na Legia w skladzie Lewinski, Gruzin,, Kwiatkowski, Flis Starzynski i jeszcze z 1-2 mlodych i tego szpilu niy przegromy
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Kwiatkowski dzis nojlepszy na boisku. Walczyl i byl aktywny i z jego strony bylo najwiynksze zagrozenie w ataku.
Na Legia w skladzie Lewinski, Gruzin,, Kwiatkowski, Flis Starzynski i jeszcze z 1-2 mlodych i tego szpilu niy przegromy
-
- Kontakt:
Druzyna ma potencjal bo pilkarze jak: Jankowski,Starzynski,Kwiatkowski,Sadlok mimo swojego dosc mlodego wieku potrafia grac w pilke ale cos z glowa jest nie tak.Nic nie wychodzi.Bardzo ladne uderzenia przechodza obok slupka, jak juz bramka wpadnie to sedzia jej nie uzna, zawsze braknie czubka buta.Ogolnie rzecz biorac jak nie idzie to nie idzie.
Ja jednak o utrzymanie jestem wmiare spokojny.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
I niych tyla niy żerechorzowski_rsl pisze:postawia jak Ci to sprawi przijemnoscspyru pisze:To mu piwo postaw na pocieszenie
- Kotlet
- Kontakt:
Odstaw to zielemarek79 pisze:Zmiana trenera natychmiast. Jak my bydymy czekac do wiosny na efekty jego pracy to obudzymy sie w I lidze. Tera momy 3 porazki i jeszcze 2 kolejki a na wiosna w piyrwszy kolyjce od razu Lech i mozliwe ze bydymy mieli wtedy 6 porazek z rzedu. I co wtedy zmiana trynera kiery powiy ze poprzednik mo zle zespol przygotowol?

-
- Kontakt:
Prócz partacza sadloka wystawilimy najmocniejszy skład na jaki nos w tym momencie stać. W przerwie kupjymy jakiś środkowych obrońców z 3 ligi nimieckiej i utrzymanie momy pewne a od trenera wara!
-
- Kontakt:
Kotlet a co ty bieresz?
Napisz mi co momy do stracynio w Warszawie. oprocz 4 porazki. Mlodzi przynajmiej polotaja na boisku
Napisz mi co momy do stracynio w Warszawie. oprocz 4 porazki. Mlodzi przynajmiej polotaja na boisku
- arango-mokre
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak Kwiatkowski był najlepszy:) to dziekuje:) te nasze talenty to niech pl roku pograja w 1lidze a potem nazot.Kwiatkowski talent i ambicja mo ale nie narazie na ekstraklasamarek79 pisze:Zmiana trenera natychmiast. Jak my bydymy czekac do wiosny na efekty jego pracy to obudzymy sie w I lidze. Tera momy 3 porazki i jeszcze 2 kolejki a na wiosna w piyrwszy kolyjce od razu Lech i mozliwe ze bydymy mieli wtedy 6 porazek z rzedu. I co wtedy zmiana trynera kiery powiy ze poprzednik mo zle zespol przygotowol?
Ostatnio zmieniony 25 lis 2012, o 20:17 przez arango-mokre, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
a jak u ciebie daleko jest od słów "w miarę spokojny" do słowa "spokojny"? u mnie niestety jedna i druga opcja powoduje że mam problemy z układem pokarmowym i dobrym humoremwiesiek1 pisze: Ja jednak o utrzymanie jestem wmiare spokojny.

też wydaje mi się że nie ma innego wyjścia, chyba że dogrywamy w takim zestawieniu do końca i od razu temu pseudotrenerowi dziękujemy ale wcześniej jak nie teraz już musimy wiedziec kto go zastąpi a kandydatów na horyzoncie nie ma.Zmiana trenera natychmiast.
dokładnie, młodziez niech uzupełni Arek, Jankes, Malina, bankowo nie wyopadniemy gorzej niż w potencjalnie najsilniejszym składzie
- Kotlet
- Kontakt:
Jeśli dla Ciebie Kwiatkowski był najlepszy na boisku zaś w Warszawie chcesz wystawiać jakiegoś Gruzina którego nawet na oczy nie widziałeś to nie mamy o czym rozmawiać.marek79 pisze:Kotlet a co ty bieresz?
- Radzion-ków
No niestety póki będziemy popełniać takie błędy to nawet dobra postawa poszczególnych piłkarzy nie zapewni sukcesu, a jedynie utrzymanie.wiesiek1 pisze:Druzyna ma potencjal bo pilkarze jak: Jankowski,Starzynski,Kwiatkowski,Sadlok mimo swojego dosc mlodego wieku potrafia grac w pilke ale cos z glowa jest nie tak.Nic nie wychodzi.Bardzo ladne uderzenia przechodza obok slupka, jak juz bramka wpadnie to sedzia jej nie uzna, zawsze braknie czubka buta.Ogolnie rzecz biorac jak nie idzie to nie idzie.
Kogo trzeba wyrzucić z Rady Miejskiej
Marek Dudek (Wspólny Chorzów)
Romuald Fojcik (WCh)
Halina Hiltawska (WCh)
Marek Kopel (WCh)
Tomasz Krawczyk (WCh)
Joachim Otte (WCh)
Tomasz Piecuch (WCh)
Bożena Pietrzyk (WCh)
Mariola Roleder (WCh)
Ryszard Sadłoń (WCh)
Marian Salwiczek (WCh)
Adam Trzebińczyk (WCh)
Henryk Wieczorek (WCh)
Marek Dudek (Wspólny Chorzów)
Romuald Fojcik (WCh)
Halina Hiltawska (WCh)
Marek Kopel (WCh)
Tomasz Krawczyk (WCh)
Joachim Otte (WCh)
Tomasz Piecuch (WCh)
Bożena Pietrzyk (WCh)
Mariola Roleder (WCh)
Ryszard Sadłoń (WCh)
Marian Salwiczek (WCh)
Adam Trzebińczyk (WCh)
Henryk Wieczorek (WCh)
-
- Kontakt:
Kotlet wystarczy ze widza co kolejka co " graja" gwiazdyci pewniaki do pierwszego skladu.
Polowa tych co sam pisze na tym forum je dupnych. Najpiyrw chcecie aby stawiac na mlodych i zeby Kwiatkowski dostol szansa a tera niy chcecie go juz widziec w skladzie i Ruchu. Jestem pewiyn ze tyn Gruzin niy bylby najslabszy w skladzie.
Polowa tych co sam pisze na tym forum je dupnych. Najpiyrw chcecie aby stawiac na mlodych i zeby Kwiatkowski dostol szansa a tera niy chcecie go juz widziec w skladzie i Ruchu. Jestem pewiyn ze tyn Gruzin niy bylby najslabszy w skladzie.
- Korfanty
- Kontakt:
Kolejny mecz przegrywamy jak frajerzy,z równie słabym zespołem jak my.Kabaret był identyczny z obu stron lecz z naszej strony było go minimalnie więcej i dlatego mamy taki wynik a nie inny.Ps.Murem stoję za trenerem Zielińskim,niech te nieroby wezmą się za siebie.Po tym meczu jest jasne,że walczymy o utrzymanie,chyba,że zdarzy się cud w przerwie zimowej oraz wykorzystamy 3 mecze z rzędu u siebie na wiosnę.Póki co 2 mecze przed nami minimum 3 pkt.
Jestem Górnoślązakiem czyli Polakiem
"Małe ojczyzny uczą żyć w ojczyznach wielkich i w wielkiej ojczyżnie ludzi"
Za Ruchem zawsze pochłonięty całkiem
44 !!!
"Małe ojczyzny uczą żyć w ojczyznach wielkich i w wielkiej ojczyżnie ludzi"
Za Ruchem zawsze pochłonięty całkiem
44 !!!