[13 kolejka] Ruch Chorzów - Wisla Kraków; 25.11.12, 17:00
- stRoszek
Re: [13 kolejka] Ruch Chorzów - Wisla Kraków; 25.11.12, 17:0
sędzia nas okrada po raz drugi. Z Lechią i teraz. ch** we dupę a nie piłka. To nie ma sensu.
-
- Kontakt:
Chopy...ni momy pomocnika z prawdziwego zdarzynio...kiery rozegro i dokładnie podo..tyla..zle nie grali
fux1920
- Radvan138
- Kontakt:
2 polowa to byla kompromitacja. Sadlok do wyjebania natychmiast, Jankowskiego jak jeszcze umiolech zniesc to po dzisiejszym szpilu jest out. 1 polowa byla ok, nieuznano brama, no trudno w ch**. ale ku*** mac na to co grali w 2 polowie niedalo sie patrzec !
-
:dobani: Tak jak poprzednie szpile , dno , dno, dno i jeszcze roz dno , Sadlok to je k...a jakos groteska podobnie jak wedle nikerych naszo gwiazda Jankowski , mojego zanio niy zmiynia , momy moze 6 grajkow co sie starajom reeszta do lamusa.
INO niy jedzcie zas po Zielinskim, on mo z ty nojmynij wspolnego bo jak jo widza ze k...a polowie druzynie sie niy chce lotac to mie mo h..j szczelic.
Broniymy sie przed spadkym , stoja przi tym.
INO niy jedzcie zas po Zielinskim, on mo z ty nojmynij wspolnego bo jak jo widza ze k...a polowie druzynie sie niy chce lotac to mie mo h..j szczelic.
Broniymy sie przed spadkym , stoja przi tym.
-
- Kontakt:
Grzecznie się zapytałem a cenzura tnie...
z Platformy Panowie moderatorzy czy ki ch**...?
-
- Kontakt:
Brak mi poprostu slow.
Sadlok do ME!!!!!!!!! Dwa razy tracisz bal i ci sie leciec za nim nie chce.
Z twojej winy albo lepiej powiedziawszy w wyniku twojego lenistwa tracimy 2 brame.
ku*** jak amatorzy ze slaba Wisla wygrac nie potraficie.
Przegieliscie PALE i to mocno.
Zjeb..y weekend.

Sadlok do ME!!!!!!!!! Dwa razy tracisz bal i ci sie leciec za nim nie chce.
Z twojej winy albo lepiej powiedziawszy w wyniku twojego lenistwa tracimy 2 brame.
ku*** jak amatorzy ze slaba Wisla wygrac nie potraficie.
Przegieliscie PALE i to mocno.

Zjeb..y weekend.

[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]
-
- Kontakt:
nie cenzura, a dublowanie postów - napisales, to moze ktos odpiszepikpok pisze:Grzecznie się zapytałem a cenzura tnie...
co do meczu... jeszcze ino 12 dni...
-
- Kontakt:
w pierwszej polowie bylo widac agresywnosc i pressing ze strony paru graczy, w drugiej cos siadlo i sie bali co by czerwonej nie zarobic, mecz sie skonczyl i lepiej juz o nim nic nie godac
-
- Kontakt:
Zacytuja Zielińskiego : trzeba się zastanowić, jak z tej sytuacji wybrnąć ? To ci podpowiem wypier... Sadloka do ME .
-
- Kontakt:
Słaby mecz Ruchu,z tak słabą Wisłą jest sztuką nawet nie zremisować u siebie.Na boisku rządził przypadek,żadnych przemyślanych akcji.To co prezentuje Sadlok ,Jankowski to tragedia,pozostali nie dużo od nich odstawali,Kwiatkowski może i jest materiałem na dobrego piłkarza ale w tyn mecz mu nie wyszedł.Do końca już nie wygramy,w przerwie zimowej musimy się wzmocnić bo możemy mieć problem z utrzymaniem się
- ObeRschlesien
- Kontakt:
Syndzie ch*** ładnie pojechali dzis
ku*** co to za spalony albo faul na Piechu syndzie na fantazji i tyla takie moje zdanie A I JESZCZE N ZDJECIU ZOBOCZCIE SIE KAJ JE SYNDZIA LINIOWY !!!!! , niebiescy cos tam walczyli ale nasza obrona i te kepy
jak nie idzie oszacowac lotu pilki hmm...... po gwizdku wiemy wiela je prawdziwych kibicow i na ile nom powinni postawic stadion

Ostatnio zmieniony 25 lis 2012, o 19:43 przez ObeRschlesien, łącznie zmieniany 3 razy.

-
- Kontakt:
Dramat.
Z tak słabą Wisłą przegrać, to już nie wiem jak to nazwać. Parodysta Sikorski z którego śmieje się cały stadion na Reymonta asystuje co to ma być ?!
Co oni robią na treningach, ja nie wiem. Sadlok to jest jakaś pomyłka na tą chwile, Jankowski na skrzydle? ja p****e !
Dla mnie na plus Starzyński no i może Kwiatkowski, ale co to daje jak mamy 0 pkt dzisiaj.
a za tydzień Legia, zaś się zesrają przed meczem.
Panie trenerze Zieliński - zrób im Pan w przerwie zimowej Armageddon w tej szatni..
Z tak słabą Wisłą przegrać, to już nie wiem jak to nazwać. Parodysta Sikorski z którego śmieje się cały stadion na Reymonta asystuje co to ma być ?!
Co oni robią na treningach, ja nie wiem. Sadlok to jest jakaś pomyłka na tą chwile, Jankowski na skrzydle? ja p****e !

Dla mnie na plus Starzyński no i może Kwiatkowski, ale co to daje jak mamy 0 pkt dzisiaj.
a za tydzień Legia, zaś się zesrają przed meczem.

Panie trenerze Zieliński - zrób im Pan w przerwie zimowej Armageddon w tej szatni..

- tedeus63
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dramat to wy pokozaliscie dzisiej dupni najwierniejsi "'KIBICE " sukcesu i jednego meczu z gornikiem . Nawet belchatów mo lepszy mlyn jak wy WSTYD!!!!!!!!!!! NIECH WOS SZLAG TRAFI !!! Wy q ...a chcecie stadionu ????? taki h..j . NIe zaslugujecie na stadion. . A na legia zrobcie po 150zl wyjazd . co sie bydziecie rozdrabniac stowom . pojedzie nos 2 tys hhahahah .
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ku*** cały Polski fusbal.
Ten mecz zajebał
po pierwsze sędzia nie uznając prawidłowej bramki, potem wprowadzając parodię, że każdy się kładł i aua jedni i drudzy, zresztą jestem pewny, że Nioedzielan strzelił skolei ze spalonego, ale to już i tak ch warta przy takim wyniku, a każdy będzie pewnie dupił w gazetach, że Ruch stzrela ze spalonego, a nie to, że przy 0-0 sędzia gwiżdze spalonego co nie było.
po drugie Zieliński z całym szacunkiem, ale dzisiejszych zmian nie rozumia, Jankowski ewidentnie zajeboł ta seta, ale to był jeden z nielicznych obok Starzyńskiego co trocha ciągnął ta gra w przodzie i zapieprzał zarówno w odbiorze jak i w ataku. Po zmianie przez 18 minut nie mieliśmy praktycznie akcji jeden wolny, a na tablicy zrobiło się 0-2. Jaki sens mo wprowadzenie trzech chopa do przodku jak nie ma kto im zagrać piłki, a jeden z nielicznych co potrafi oczywiście też roz na pięć razy właśnie schodzi i momy wsrodku Skutera z Malin,ą dla mnie zejść powinien jak już Piech, a tak po prawdzie pierwsi do zmiany byli Kwiatkowski i Sadlok, szczególnie, że była rezerwa i szło wycofać Skutera na obronę, a w puścić do środka lub ataku kogoś jego kosztem. Kwiatkowski powiem tak jest młody więcej się wybacza, ale w decydujących chwilach podstawowe błędy, dwa razy mu bala odskoczyła na 5 m, roz nie wiem co chcioł zrobić, bo wyglądało jakby on swoją posturą chcioł zagrać zastawić się ciałem innym razem jakby nie mioł siły się z balą zagrać i w ostatniej chwili do niej dochodzi. Trzeci do zmiany moim zdaniem był Piech właśnie który zatracił swój największy atut czyli szybkość. Ale zdaja sobie sprawa, że jak się ktoś na kogoś uprze to zawsze będzie be, a niektórzy są cacy mimo, że nic nie grają, a młodemu się więcej wybacza.
Po trzecie Sadlok na początku na 5 pierwszych zagrań 4 zadupione potem roz za razem podstawowe błędy zarówno w defensywie jak i wyprowadzaniu i ta jego gra w stylu czekom niech leci inny jak zadupi nie będzie na mnie. Mo najbliżej do bali i się cofie, no, ale jak potem zagrywo tak jak przy drugim torze do Wisły, zresztą przy pierwszym też moim zdaniem to on nie był tam kaj powinien to nie ma co się dziwić.
Sory za styl, ale wkurwienie bierze górę, piszę to całkowicie na trzeźwo.
Ten mecz zajebał
po pierwsze sędzia nie uznając prawidłowej bramki, potem wprowadzając parodię, że każdy się kładł i aua jedni i drudzy, zresztą jestem pewny, że Nioedzielan strzelił skolei ze spalonego, ale to już i tak ch warta przy takim wyniku, a każdy będzie pewnie dupił w gazetach, że Ruch stzrela ze spalonego, a nie to, że przy 0-0 sędzia gwiżdze spalonego co nie było.
po drugie Zieliński z całym szacunkiem, ale dzisiejszych zmian nie rozumia, Jankowski ewidentnie zajeboł ta seta, ale to był jeden z nielicznych obok Starzyńskiego co trocha ciągnął ta gra w przodzie i zapieprzał zarówno w odbiorze jak i w ataku. Po zmianie przez 18 minut nie mieliśmy praktycznie akcji jeden wolny, a na tablicy zrobiło się 0-2. Jaki sens mo wprowadzenie trzech chopa do przodku jak nie ma kto im zagrać piłki, a jeden z nielicznych co potrafi oczywiście też roz na pięć razy właśnie schodzi i momy wsrodku Skutera z Malin,ą dla mnie zejść powinien jak już Piech, a tak po prawdzie pierwsi do zmiany byli Kwiatkowski i Sadlok, szczególnie, że była rezerwa i szło wycofać Skutera na obronę, a w puścić do środka lub ataku kogoś jego kosztem. Kwiatkowski powiem tak jest młody więcej się wybacza, ale w decydujących chwilach podstawowe błędy, dwa razy mu bala odskoczyła na 5 m, roz nie wiem co chcioł zrobić, bo wyglądało jakby on swoją posturą chcioł zagrać zastawić się ciałem innym razem jakby nie mioł siły się z balą zagrać i w ostatniej chwili do niej dochodzi. Trzeci do zmiany moim zdaniem był Piech właśnie który zatracił swój największy atut czyli szybkość. Ale zdaja sobie sprawa, że jak się ktoś na kogoś uprze to zawsze będzie be, a niektórzy są cacy mimo, że nic nie grają, a młodemu się więcej wybacza.
Po trzecie Sadlok na początku na 5 pierwszych zagrań 4 zadupione potem roz za razem podstawowe błędy zarówno w defensywie jak i wyprowadzaniu i ta jego gra w stylu czekom niech leci inny jak zadupi nie będzie na mnie. Mo najbliżej do bali i się cofie, no, ale jak potem zagrywo tak jak przy drugim torze do Wisły, zresztą przy pierwszym też moim zdaniem to on nie był tam kaj powinien to nie ma co się dziwić.
Sory za styl, ale wkurwienie bierze górę, piszę to całkowicie na trzeźwo.
Ostatnio zmieniony 25 lis 2012, o 19:49 przez heli, łącznie zmieniany 1 raz.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
No to z takim dorobkiem pkt skonczymy ta runda. Bo przy takich bledach to na legii dostanymy 4 a Jaga nom tyz jeb..! W pomocy momy ino jednego chopa...Starzynski! mom nadzieja ze sie tak dalej bydzie rozwijac. Z Sadlokiem co sie porobilo to jo ni wiym...nic ino po takim meczu czy by sie bylo najeb...