Czyżby krach??
- m-p
- Kontakt:
Jest beznadziejnie, nie ma na dzien dzisiejszy zadnych perspektyw (podobno ktos widzi swiatelka i tunele)... Pilkarze nie dostaja kasy, sprzataczki oraz ludzie zatrudnieni w klubie kasy nie widzieli od czasow Rogali, nie ma cieplej wody, nie ma gazu do ogrzania budynku klubowego i szatani, wisimy sporo kasy starym pilakrzom i panu Ptakowi, SSA nie istnieje, sponsorow na horyzoncie brak... kompetetni ludzie od klubu trzymaja sie z daleka, prezes wrocil bo liczy ze skapnie mu troche kasy z transferu Nowaka (o ile do niego dojdzie, a jesli juz dojdzie to zwracam juz teraz uwage na to co stanie sie z kasa, bedzie powiedziane ze trafila do dluznikow, a ja proponuje wtedy na glos przeczytac nazwiska tych ludzi na ktorych konta kasa trafi). KS RUCH CHORZOW upadnie... ale czy wstanie? to pytanie powinno byc skierowane do dzialaczy i wladz miasta.
Od siebie dodam ze dzialo sie to wszystko na oczach nas wszystkich ale wy poza tym forum i czubkiem swoich noskow nie chcieliscie chyba nic widziec... Jak sie pisalo jak jest naprawde do rozni ludzie mnie opierdzielali ze pisze zlosliwosci i ze marudze... teraz widzicie co jest grane, ale jak zwykle widzicie za pozno
Od siebie dodam ze dzialo sie to wszystko na oczach nas wszystkich ale wy poza tym forum i czubkiem swoich noskow nie chcieliscie chyba nic widziec... Jak sie pisalo jak jest naprawde do rozni ludzie mnie opierdzielali ze pisze zlosliwosci i ze marudze... teraz widzicie co jest grane, ale jak zwykle widzicie za pozno

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- m-p
- Kontakt:
WojtekO pisze:Jest beznadziejnie, nie ma na dzien dzisiejszy zadnych perspektyw (podobno ktos widzi swiatelka i tunele)... Pilkarze nie dostaja kasy, sprzataczki oraz ludzie zatrudnieni w klubie kasy nie widzieli od czasow Rogali, nie ma cieplej wody, nie ma gazu do ogrzania budynku klubowego i szatani, wisimy sporo kasy starym pilakrzom i panu Ptakowi, SSA nie istnieje, sponsorow na horyzoncie brak... kompetetni ludzie od klubu trzymaja sie z daleka, prezes wrocil bo liczy ze skapnie mu troche kasy z transferu Nowaka (o ile do niego dojdzie, a jesli juz dojdzie to zwracam juz teraz uwage na to co stanie sie z kasa, bedzie powiedziane ze trafila do dluznikow, a ja proponuje wtedy na glos przeczytac nazwiska tych ludzi na ktorych konta kasa trafi). KS RUCH CHORZOW upadnie... ale czy wstanie? to pytanie powinno byc skierowane do dzialaczy i wladz miasta.
WojtkuO !
Dzieki za napisanie jak jest. Chciałbym aby to nie była prawda ale chyba jest inaczej. Piszesz ze działo sie to wszystko na naszych oczach ale wiekszość z nas na Ruch przychodzi raz na dwa tygodnie a o sytuacji w klubie dowiadujemy sie z albo z jakiś dziwnych artykułow prasowych albo
z tego co zechcecie ty i inni "kumaci" napisać na forum zazwyczaj w formie riposty. Bardzo czesto czytając wpisy forumowiczow czytam teksty typu " nie pisz bo nie wiesz" "nie dups" itp.
Na głowniej stronie artykułow o problemach klubujest jak na lekarstwo, wiem ze nie Ty prowadzisz strone www.ruch.chorzow.pl ale skąd mamy brac informacje? Czytając forum mam wrazenie ze niektorymi wpisami zaspokajacie własną próznośc a nie rzetelnie informujecie o losach Ruchu
Pozdrawiam
- Patton
- Kontakt:
m-p - a kogo sie pytales prywatnie o sytuacje w klubie? Moze jakby wiekszosc z was byla bardziej zainteresowana dzialaniem w SS, badz pomaganiem w klubie, oprawach itd. to by wiedzieli z 1 reki. Sorry, ale ja nie portal informacyjny dla kazdego!! I nie miejcie do nas pretensji teraz. Bo o tym jak jest pisalismy dobre kilkadziesiat postow. :roll:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
- Kontakt:
Coz, chyba nie zostaje nic jak rozpoczecie od najnizszej klasy rozgrywkowej jako nowy RUCH, ale jezeli do tego dojdzie to nie wierze zebysmy juz kiedys grali w meczach na "szczycie" Patton wiem ze pisaliscie co sie dzieje, ja sie nie udzielalem bo myslalem ze jakos sie ulozy ta sprawa ( kiedys zawsze sie jakos ukladalo) teraz zaluje bo patrze jak NASZ klub upada a mnie krew zalewa !!! Moze wczesniej by pomogly jakies manifestacje ale to tylko "moze" :?
[img]http://img34.imageshack.us/img34/6540/fanalaziska7cp.gif[/img]
"On nie umarł za Ciebie, lecz po to by syjonu wiara zabiła Nas, Bóg to Twoje sumienie, to nie semicki fetysz który nadstawia twarz"
"On nie umarł za Ciebie, lecz po to by syjonu wiara zabiła Nas, Bóg to Twoje sumienie, to nie semicki fetysz który nadstawia twarz"
- Patton
- Kontakt:
Niestety tak jak Ty tradycyjnie myślą ludzie w zarządzie Ruchu i to nie od wczoraj ale od bardzo długiego czasu. Było pewne,że kiedyś sprawa się rypnie,że kiedyś ktoś przegnie,że kiedyś w końcu coś nie wyjdzie i będzie bum.myslalem ze jakos sie ulozy ta sprawa ( kiedys zawsze sie jakos ukladalo)
PS.Ha właśnie też pomyslałem dlaczego nie ma tego na głównej... tak po ostatniej rozmowie z Pattonem :twisted: :roll: ... a jednak w końcu się pojawiło :x
- osik
- Kontakt:
Teraz nie widać tych ktorzy tak bronili Mleczke . Jeszcze raz to powiem MLECZKO JEST PACHOŁKIEM ROGALI nie ma tez honoru i dalej jest prezesem a podal sie do dymisji !!! Ale najgorsz jest to ze NASZ KLUB sie ro***erdala a my nie mozemy na to nic poradzic !!!
Jedyne co mozemy zrobic to byc z NIEBIESKIMI na mecz w sobote

- Kontakt:
NIe bede wymianiał z imienia i nazwiska ale z kilkoma ludźmi ze stowarzyszenia mam kontakt .Patton pisze:m-p - a kogo sie pytales prywatnie o sytuacje w klubie? Moze jakby wiekszosc z was byla bardziej zainteresowana dzialaniem w SS, badz pomaganiem w klubie, oprawach itd. to by wiedzieli z 1 reki. Sorry, ale ja nie portal informacyjny dla kazdego!! I nie miejcie do nas pretensji teraz. Bo o tym jak jest pisalismy dobre kilkadziesiat postow. :roll:
NIe biore i nie bede brał udziału w organizowaniu opraw gdyz jestem na to za stary

Moj post miał adresata a nie przypominam sobie a bym Ciebie o coś pytał.
Nie mam do nikogo pretensji poprostu napisalem co mysle
Pozdawiam