Czyżby krach??

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
m-p
Kontakt:

#16 Post autor: m-p » 10 lis 2004, o 18:37

A może jeden z kumatych napisze tak po robiarsku jak faktycznie jest i co dalij?

Gość

#17 Post autor: Gość » 10 lis 2004, o 18:47

Jest beznadziejnie, nie ma na dzien dzisiejszy zadnych perspektyw (podobno ktos widzi swiatelka i tunele)... Pilkarze nie dostaja kasy, sprzataczki oraz ludzie zatrudnieni w klubie kasy nie widzieli od czasow Rogali, nie ma cieplej wody, nie ma gazu do ogrzania budynku klubowego i szatani, wisimy sporo kasy starym pilakrzom i panu Ptakowi, SSA nie istnieje, sponsorow na horyzoncie brak... kompetetni ludzie od klubu trzymaja sie z daleka, prezes wrocil bo liczy ze skapnie mu troche kasy z transferu Nowaka (o ile do niego dojdzie, a jesli juz dojdzie to zwracam juz teraz uwage na to co stanie sie z kasa, bedzie powiedziane ze trafila do dluznikow, a ja proponuje wtedy na glos przeczytac nazwiska tych ludzi na ktorych konta kasa trafi). KS RUCH CHORZOW upadnie... ale czy wstanie? to pytanie powinno byc skierowane do dzialaczy i wladz miasta.
Od siebie dodam ze dzialo sie to wszystko na oczach nas wszystkich ale wy poza tym forum i czubkiem swoich noskow nie chcieliscie chyba nic widziec... Jak sie pisalo jak jest naprawde do rozni ludzie mnie opierdzielali ze pisze zlosliwosci i ze marudze... teraz widzicie co jest grane, ale jak zwykle widzicie za pozno :!:

dylo
Kontakt:

#18 Post autor: dylo » 10 lis 2004, o 19:01

A co my Kibice mozemy teraz zrobić ??????

Luke

#19 Post autor: Luke » 10 lis 2004, o 19:04

dylo pisze:A co my Kibice mozemy teraz zrobić ??????
Jedynie co to chyba modlić się aby jakoś to się wszystko zmieniło na lepsze... :(

Gość

#20 Post autor: Gość » 10 lis 2004, o 19:34

dylo pisze:A co my Kibice mozemy teraz zrobić ??????
wstapic do SS "NIEBIESCY" w kupie sila :!:

Pavlique
Kontakt:

#21 Post autor: Pavlique » 10 lis 2004, o 19:38

Wojtek niy bołś som bo jo tyż - choć nimach tak blisko klubu jak Ty - pisołzech co jes grane i wto teroski rzondzi w klubie; nic to lepij upaść fes i porzondnie niźli pomału gnić; bele do nostympnyj biesiady; możno na Andrzejkach pogodomy konkretbnij z paroma ludziami :!:
I'm a man who walks alone

Awatar użytkownika
m-p
Kontakt:

#22 Post autor: m-p » 10 lis 2004, o 20:30

WojtekO pisze:Jest beznadziejnie, nie ma na dzien dzisiejszy zadnych perspektyw (podobno ktos widzi swiatelka i tunele)... Pilkarze nie dostaja kasy, sprzataczki oraz ludzie zatrudnieni w klubie kasy nie widzieli od czasow Rogali, nie ma cieplej wody, nie ma gazu do ogrzania budynku klubowego i szatani, wisimy sporo kasy starym pilakrzom i panu Ptakowi, SSA nie istnieje, sponsorow na horyzoncie brak... kompetetni ludzie od klubu trzymaja sie z daleka, prezes wrocil bo liczy ze skapnie mu troche kasy z transferu Nowaka (o ile do niego dojdzie, a jesli juz dojdzie to zwracam juz teraz uwage na to co stanie sie z kasa, bedzie powiedziane ze trafila do dluznikow, a ja proponuje wtedy na glos przeczytac nazwiska tych ludzi na ktorych konta kasa trafi). KS RUCH CHORZOW upadnie... ale czy wstanie? to pytanie powinno byc skierowane do dzialaczy i wladz miasta.
Od siebie dodam ze dzialo sie to wszystko na oczach nas wszystkich ale wy poza tym forum i czubkiem swoich noskow nie chcieliscie chyba nic widziec... Jak sie pisalo jak jest naprawde do rozni ludzie mnie opierdzielali ze pisze zlosliwosci i ze marudze... teraz widzicie co jest grane, ale jak zwykle widzicie za pozno :!:

WojtkuO !
Dzieki za napisanie jak jest. Chciałbym aby to nie była prawda ale chyba jest inaczej. Piszesz ze działo sie to wszystko na naszych oczach ale wiekszość z nas na Ruch przychodzi raz na dwa tygodnie a o sytuacji w klubie dowiadujemy sie z albo z jakiś dziwnych artykułow prasowych albo
z tego co zechcecie ty i inni "kumaci" napisać na forum zazwyczaj w formie riposty. Bardzo czesto czytając wpisy forumowiczow czytam teksty typu " nie pisz bo nie wiesz" "nie dups" itp.
Na głowniej stronie artykułow o problemach klubujest jak na lekarstwo, wiem ze nie Ty prowadzisz strone www.ruch.chorzow.pl ale skąd mamy brac informacje? Czytając forum mam wrazenie ze niektorymi wpisami zaspokajacie własną próznośc a nie rzetelnie informujecie o losach Ruchu
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#23 Post autor: Patton » 10 lis 2004, o 22:21

m-p - a kogo sie pytales prywatnie o sytuacje w klubie? Moze jakby wiekszosc z was byla bardziej zainteresowana dzialaniem w SS, badz pomaganiem w klubie, oprawach itd. to by wiedzieli z 1 reki. Sorry, ale ja nie portal informacyjny dla kazdego!! I nie miejcie do nas pretensji teraz. Bo o tym jak jest pisalismy dobre kilkadziesiat postow. :roll:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

19Gumis20
Kontakt:

#24 Post autor: 19Gumis20 » 10 lis 2004, o 22:32

Coz, chyba nie zostaje nic jak rozpoczecie od najnizszej klasy rozgrywkowej jako nowy RUCH, ale jezeli do tego dojdzie to nie wierze zebysmy juz kiedys grali w meczach na "szczycie" Patton wiem ze pisaliscie co sie dzieje, ja sie nie udzielalem bo myslalem ze jakos sie ulozy ta sprawa ( kiedys zawsze sie jakos ukladalo) teraz zaluje bo patrze jak NASZ klub upada a mnie krew zalewa !!! Moze wczesniej by pomogly jakies manifestacje ale to tylko "moze" :?
[img]http://img34.imageshack.us/img34/6540/fanalaziska7cp.gif[/img]
"On nie umarł za Ciebie, lecz po to by syjonu wiara zabiła Nas, Bóg to Twoje sumienie, to nie semicki fetysz który nadstawia twarz"

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#25 Post autor: Patton » 10 lis 2004, o 22:45

Gumis - w 20 mielismy to robic? Jak reszta tylko potrafila nas wysmiewac i gadac, ze podycamy to, ze zle sie dzieje... bez sensu... :(
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Gość

#26 Post autor: Gość » 10 lis 2004, o 23:56

myslalem ze jakos sie ulozy ta sprawa ( kiedys zawsze sie jakos ukladalo)
Niestety tak jak Ty tradycyjnie myślą ludzie w zarządzie Ruchu i to nie od wczoraj ale od bardzo długiego czasu. Było pewne,że kiedyś sprawa się rypnie,że kiedyś ktoś przegnie,że kiedyś w końcu coś nie wyjdzie i będzie bum.

PS.Ha właśnie też pomyslałem dlaczego nie ma tego na głównej... tak po ostatniej rozmowie z Pattonem :twisted: :roll: ... a jednak w końcu się pojawiło :x

Awatar użytkownika
osik
Kontakt:

#27 Post autor: osik » 11 lis 2004, o 03:02

:cry:

Dave82

#28 Post autor: Dave82 » 11 lis 2004, o 10:23

Teraz nie widać tych ktorzy tak bronili Mleczke . Jeszcze raz to powiem MLECZKO JEST PACHOŁKIEM ROGALI nie ma tez honoru i dalej jest prezesem a podal sie do dymisji !!! Ale najgorsz jest to ze NASZ KLUB sie ro***erdala a my nie mozemy na to nic poradzic !!! :( Jedyne co mozemy zrobic to byc z NIEBIESKIMI na mecz w sobote

MOJA JEDYNA MIŁOŚĆ TO NIEBIESCY !!!

Awatar użytkownika
m-p
Kontakt:

#29 Post autor: m-p » 11 lis 2004, o 12:48

Patton pisze:m-p - a kogo sie pytales prywatnie o sytuacje w klubie? Moze jakby wiekszosc z was byla bardziej zainteresowana dzialaniem w SS, badz pomaganiem w klubie, oprawach itd. to by wiedzieli z 1 reki. Sorry, ale ja nie portal informacyjny dla kazdego!! I nie miejcie do nas pretensji teraz. Bo o tym jak jest pisalismy dobre kilkadziesiat postow. :roll:
NIe bede wymianiał z imienia i nazwiska ale z kilkoma ludźmi ze stowarzyszenia mam kontakt .
NIe biore i nie bede brał udziału w organizowaniu opraw gdyz jestem na to za stary :D
Moj post miał adresata a nie przypominam sobie a bym Ciebie o coś pytał.
Nie mam do nikogo pretensji poprostu napisalem co mysle
Pozdawiam

bRyl4nt

#30 Post autor: bRyl4nt » 11 lis 2004, o 12:59

PŁAKAC SIE CHCE NORMALNIE ...

ODPOWIEDZ