[9 kolejka] Ruch Chorzów - Górnik Zabrze 29.10.12; 18:30
- Lutz
- Kontakt:
Re: [9 kolejka] Ruch Chorzów - Górnik Zabrze 29.10.12; 18:30
Jedyn celny strzał !! Tak szpilu wygrać niy idzie. K.... mać 

-
- Kontakt:
Lutz pisze:Jedyn celny strzał !! Tak szpilu wygrać niy idzie. K.... mać
Lutzek to ku*** dzisioj nie bol tyn Ruch co sie chce ogladac.
Inna druzyna jak w zeszlym sezonie.
Mecz nieciekawy a krupnioki mieli wiecej szans.
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]
-
- Kontakt:
A czego wyście sie spodziewali? Ta drużyna trzeba od poczatku budować połowa składu do wywalenio... a Niedzielan... takie sytuacje sie wykorzystuje i tyle.
-
- Kontakt:
Cała Defensywa dziś zagrała za***isty mecz ! szkoda że w grze ofensywniej wyglądało to TRAGICZNIE 3 celnych podań nie potrafiliśmy zagrać ! wszystki piłki wysokie na niskiego Niedzielana ... zero pomysłu na gre !
Bardzo dobry pomysł dania do pierwszej jedynastki Lewczuka,Djokica ! jeszcze ino Maliny wy***ac i będzie dobrze.
Bardzo dobry pomysł dania do pierwszej jedynastki Lewczuka,Djokica ! jeszcze ino Maliny wy***ac i będzie dobrze.
Niebieska Dzielnica Halemba
-
- Kontakt:
Bardzo słaby mecz w naszym wykonaniu. Brak Piecha przerażający, mamy namiastkę tego, jak nasza gra będzie wyglądać w przyszłości bez niego. Malinowski to jakaś masakra, Zieńczuk też. Smektała nieźle próbował, ale jakoś brak wykończenia. Obrona niepewna, niepotrzebne zgrzyty między Djokićem i Smektałą/Sadlokiem. Jankowski bardzo, bardzo przeciętnie. W ogóle nie było gry piłką, tylko bezsensowne wybijania, granie górą... Masakra.. Górnik był zdecydowanie lepszy w tym meczu i gdyby nie nasze szczęście, to 3 pkt były bu Górnika. Choć sytuacja Niedzielana.. ehh
-
- Kontakt:
Gdyby Niedzielan wykorzystał setkę, to moglibyśmy wygrać. Gdyby Pesković nie wybronił setki dla Zabrza, moglibyśmy przegrać. Ogólnie, dość średni mecz. Brak Piecha jest aż niesamowity, Jankowski bez Piecha nie istnieje, Niedzielan tak jak był słaby tak jest. Zdziwił mnie mimo wszystko brak Szultesa w pierwszym składzie, zdziwiła mnie obecność Panki.
Na koniec powtórzę to co kiedyś już pisałem, gdzie się podział Zieńczuk z tamtego sezonu? Gdzie są wolne, gdzie są rożne? Żadnego zagrożenia.
Nie wiem jak to ocenić, pozostawie bez komentarza.
Na koniec powtórzę to co kiedyś już pisałem, gdzie się podział Zieńczuk z tamtego sezonu? Gdzie są wolne, gdzie są rożne? Żadnego zagrożenia.
Nie wiem jak to ocenić, pozostawie bez komentarza.
Ostatnio zmieniony 29 paź 2012, o 20:47 przez Lukas89, łącznie zmieniany 1 raz.

- Yego
Nie narzekajcie az tak. To byl pierwszy mecz ligowy w tym sezonie z zerem z tylu. Wiadomo 3 punkty chcialoby sie miec, ale trzeba sie tez cieszyc ze szczewa bez zwyciestwa. Pozatym pomijajac deRby a patrzac na lige to dla nas jeden punkt jest wazniejszy w dole tabeli niz dla szczew w walce o wyzsze cele. Pomyslcie sami jak sie szczewa wsciekaja. Media zrobily z nich faworyta, Arek nie zagral a tu raptem 0:0. Wiadomo ze to nie marzenie taki wynik ale nie ma co popadac w zalobe.
Na wiosne Arek im znowu wpakuje gola w Szczewogrodzie, pokaze rusom na trybunie eRke na piersi i swiat znowu wroci do normy.
Na wiosne Arek im znowu wpakuje gola w Szczewogrodzie, pokaze rusom na trybunie eRke na piersi i swiat znowu wroci do normy.
Z tobą Thoth
niy chce mi sie godać

-
- Kontakt:
"Nie narzekajcie aż tak" Słucham ?! Nie obchodzi mnie teraz to, ze graliśmy z Górnikiem i że były to derby. Grając w taki sposób będziemy mogli myśleć tylko o utrzymaniu. Podoba Ci się taka gra ? W porządku, ale ja widziałem dzisiaj, jak Górnik zdominował Ruch i niestety był zespołem lepszym. To, że media kreują Górnika do kandydata na mistrza mnie nie obchodzi, ja chcę widzieć zaangażowanie i wolę walki zawsze. Sezonowi kibice tego nie zrozumieją, ale ktoś, kto chodzi na mecze regularnie widzi, jaka przepaść jest między Ruchem z tego sezonu a zeszłego.
- Duszello
- Kontakt:
Dobre jest Chopy......1 punkt tez jest dobry.Nareszcie zmiany w składzie....Stawarczyk na ławie i inaczej obrona gro.....Sadlok dzisiaj rehabilitacja.Dobry mecz. Brakuje 2 Piecha ale tez nie narzekajmy na Niedzielana bo widac że chcioł....Brakuje tych podań w tgz. uliczke...Jeszcze Malinowski na ława i nie bedzie to żle wygladać........
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Gra taka jak doping - żadna
In Siemian We Trust
-
Defensywa na duży plus z taką ambitną grą w tyłach jak dziś bylibyśmy nie na 10 a na 3 miejscu. Co do reszty to słabo lub bardzo słabo, jedynym wyjątek Jankowski, który dzięki inteligentnej grze (szczególnie w 1 połowie) przykrył według mnie dzisiaj "reprezentanta" Milika nad którym wszyscy się tak spuszczali.
-
- Kontakt:
Kurde ale ta nasza liga jest słabo, dzisiej na boisku zabrakło walki, denerwujące były te straty Żieńczuka w końcówce. Jako sytuacja musi mieć Andrew żeby strzelić gola? Jedyny plus tego meczu to poprawa gry w defensywie. Lanie w meczach z Pilznem to nie był przypadek, tyn mecz to udowodnił. Jo nie wiem czymu wszyscy tak sie podniecają tym milikiem, chop jest daremny jak cało ta nasza liga, Piechowi to on może buty czyścić.
- Duszello
- Kontakt:
Bez oprawy lipa to fakt !!! Piknik z dreszczykiem Emocji
-
- Kontakt:
jo juz to dawno pisol za niedzielana powinien zostac abbott jaki byl taki byl ale wprowadzol dobrego ducha do druzyny a i swoje niekiedy potrafil zrobic , nie byl wirtuozem ale potrafil sie znalezc w odpowiednim miejscu
-
- Kontakt:
Gra obronna ok nareszcie, Stawar niech zostanie tam kaj jest. Ino, że pełna koncentracja na grze obronny doprowadziła do tego, że nie bylo gry pilka wcale. Bij a lec pieronie! Najgorsze jest to, ze to niy jest piyrszy nasz taki mecz, od downa widza brak jaj w ofensywie, obronca mo miejsce a zamiast przyjac bije do przodu zeby sie pilki pozbyc. Taktyka prosto i czytelno dlugi bal na szybkiego napastnika i tyle. Gornik nie byl lepszy prowadzili trocha gra ale nasza gra w defensywie nie pozwolila im na wiele. Szkoda ze Niedzlan nie wcisnol tego tora bo by my to wygrali... Malina i Panka fest słabo zero kreatywności w grze... wynik nie jest zły gra jest niepokojaca, Z Arkiem w skladzie tyz my tak grali ino ze on czasym poradiz strzelic cos z niczgo i on richtig robi roznice... ale spoko Niedzialn sie rozegro jeszcze
Ruch Ruch HKS!