Buli, Jo Cia buagom , co Ty mi tu szkamroszbuli19R20 pisze: pytanie czy Piech bez treningu będzie wstanie coś pograć ????

Buli, Jo Cia buagom , co Ty mi tu szkamroszbuli19R20 pisze: pytanie czy Piech bez treningu będzie wstanie coś pograć ????
Beniek pogromca pisze:Ludziki mam sprawę powiem tak mam bilecik na derby to nie jest mój pierwszy mecz na jaki jadę ale nigdy nie miałem takiego problemu jak teraz gdyż brakło miejsc na dziesionię kumple kupili mi bilet na sektor 9 czy zamiast na 9 moge iść z nimi na dziesione czy nie proszę o jakiś odzew z góry dzięki
Derby dla Ruchu![]()
![]()
![]()
![]()
Od 12.00NRSL97 pisze:od kerej jutro je grzibek czynny ??
Do niedzieli do godz. 18:30 bilety można nabyć przez Internet. Jeżeli do tego momentu nie rozejdą się wszystkie, to w poniedziałek będą one do kupienia już tylko w Strefie Kibica ("grzybku") na parkingu klubowym przy ul. Cichej 6 w Chorzowie. W dniu meczu kasy stadionowe będą nieczynne.Wieczny pisze:Siemka mom pytanie czy na ostatnie 15 minut meczu sa bramy otwarte( tak kiedys bylo ) i idzie wlesc na stadion bo kumpel biletu zapomniol kupic i sie zastanawio czy wogule przyjechac ? prosza szybko odpowiedz
Użytkownicy przeglądający to forum: HullCityFC i 62 gości