Niebiescy w barwach narodowych

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Rafał19R20
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: Niebiescy w barwach narodowych

#166 Post autor: Rafał19R20 » 17 paź 2012, o 18:57

smutne że Waldek stawio na szczewola zamiast na ARKA.... i nie chodzi tu tylko o animozje klubowe, ale na stojących Anglików Piech wszedł by idealnie.. Milik nie widoczny....
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie

_pnwk_
Kontakt:

#167 Post autor: _pnwk_ » 17 paź 2012, o 19:25

Niych sie Fornalik do pokoj z powoływaniem Piecha i niych mu dupy niy zawraco bo Arek traci yno mikrocykle na ta kadra pezetpeenu...
Obrazek
NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!

Lukas89
Kontakt:

#168 Post autor: Lukas89 » 17 paź 2012, o 19:28

No, od początku tak myślałem, że Arek za dużo nie pogra. Bez sensu są te powołania według mnie. Co on tam na wycieczki jeździ?

Myślę, że Piech na podmęczonych anglików by się nadawał, ale tego się nie dowiemy.
Obrazek

JoK3r
Kontakt:

#169 Post autor: JoK3r » 17 paź 2012, o 19:46

wbijcie sie do gowy ze Piech nie bedzie grac w meczach o stawke bo jest cienki... i gadanie ze na podmeczonych skoro i tak by bali nie dostol do nogi tak jak Milik bo im nie ufaja

19aRtuR20
Kontakt:

#170 Post autor: 19aRtuR20 » 17 paź 2012, o 20:00

szkoda godac o ty zmianie

my to widzymy - pod koniec meczu malego ruchliwego Piecha co sie nie boi pociagnac gry...
dziwne wejscie Milika, a nie Piecha... nie chodzi o to, ze Milik jest z Gornika, tylko ze Fornalik nie wyciago wnioskow (atak Sobiech-Lewandowski)
na Piechu obroncy musieliby sie bardziej skoncentrowac, bo on jest wszedzie - wtedy bylaby szansa, ze bedzie miejsce dla innych, albo ze som Piech zrobi jakos sytuacja...

dziwia mie decyzje Fornalika, ale to jest jego cyrk i jego małpy

teraz ino cza miec nadzieja, ze Arek bedzie w formie na mecz w niedziela

Kibic1983
Kontakt:

#171 Post autor: Kibic1983 » 17 paź 2012, o 20:14

Jezu czekajcie skonczy sie 5 min Milika wejdzie Piech niech tylko pracuje nad skutecznoscia bo mysle ze tu jest przyczyna

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#172 Post autor: gerhat » 17 paź 2012, o 21:06

My widzielismy z RPA 45 min Piecha i kilkanaście Milika. Trener widział ich na treningach codziennie, nie mówiąc już o profilu zawodnika pasującym do koncepcji czy taktyki, nie mom wiec kompetencji by podważać decyzję Kinga twierdząc że Piech jest lepszy bo nigdy to nie będzie z mojej strony obiektywne. Tak na chlodno to nie ma żadnej gwarancji że Piech zagrałby lepiej od Milika. Przyjmuja że trener wie lepiej, ale trudno ukryć że Waldek King przysłużył sie szczewom przed derbami. Ten Milik wyjdzie na boisko w Chorzowie znacznie podbudowany.

ps
Piech wogóle był na ławce? mnie wdawało sie w pierwszej połowie siedzial na ławie obok Kuszczaka ale później już go nie widziałem

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#173 Post autor: Ozor » 17 paź 2012, o 21:14

Janoszkę tak samo widział dziennie i co z tego ?
Angole dzisiaj to jest najsłabsza ekipa jaką widziałem od niepamiętnych czasów ,a remis to tak jak mnie uczono u siebie to porażka.
Ale nie bedę psuc nastroju niech będzie że to sukces :)
Ostatnio zmieniony 17 paź 2012, o 21:20 przez Ozor, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bluemario
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#174 Post autor: bluemario » 17 paź 2012, o 21:19

Dziwię się tylko że przy tak grającym przeciwniku nie wprowadził 2 napastnika. Najwięcej na tym traci Lewandowski.

Ruch1997Chorzów
Kontakt:

#175 Post autor: Ruch1997Chorzów » 17 paź 2012, o 21:33

Mnie wnerwiają komentarze niektórych "ekspertów" np. W pewnym momencie pan Prusik (komentował z Borkiem na PS) mówi:"można wprowadzić wprowadzić któregoś z napastników: Milka albo Sobiecha". No to kurde DLACZEGO NIKT NIE ZAUWAŻA PIECHA, tylko na siłę wpycha tego Milika ???

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#176 Post autor: Scypion » 18 paź 2012, o 06:28

Bo to szczewo, a oni maja generalie rewelacyjny PR. Szkoda, że ten drugi Lubańki nie spotkał sie z jakims drugim McFarlandem.

19aRtuR20
Kontakt:

#177 Post autor: 19aRtuR20 » 23 paź 2012, o 14:19

U-15: Kadra na konsultację szkoleniową w Ciechanowie

Trener reprezentacji Polski do lat 15 Marcin Dorna ogłosił kadrę na konsultację szkoleniową w Ciechanowie, która odbędzie się w dniach 5-9 listopada.

U-15: Kadra na konsultację szkoleniową w Ciechanowie:
Hubert Adamczyk (Zawisza Bydgoszcz), Patryk Dziczek (Piast Gliwice), Bartosz Gęsior (Ruch Chorzów), Krystian Karbowski (Lech Poznań), Sebastian Kowalczyk (Pogoń Szczecin), Alan Krzesiński (UKP Zielona Góra), Marcin Listkowski (Lech Rypin), Rafał Maćkowski (Pogoń Szczecin), Jakub Rzeszut (Zagłębie Lubin), Mateusz Spychała (Lech Poznań), Karol Słomski (Zagłębie Sosnowiec), Dawid Śliwiński (Zagłębie Lubin), Kacper Szymankiewicz (Błękitni Wronki), Paweł Tomczyk (Lech Poznań), Szymon Waleński (Pogoń Szczecin), Jakub Wawszczyk (Zawisza Bydgoszcz), Szymon Weber (Pomologia Prószków), Paweł Witsanko (Zagłębie Lubin), Kacper Wojdak (Lech Poznań), Kajetan Zalewski (Lechia Gdańsk), Filip Żagiel (Pomologia Prószków), Maciej Żukowski (UKP Zielona Góra).

źródło: Lech Poznań/90minut

19aRtuR20
Kontakt:

#178 Post autor: 19aRtuR20 » 24 paź 2012, o 13:10

U-19: Kadra na dwumecz z Cyprem

Selekcjoner reprezentacji Polski do lat 19 (rocznik 1994) Janusz Białek powołał osiemnastu piłkarzy na wyjazdowy towarzyski dwumecz z Cyprem (6 i 8 listopada).

Kadra na dwumecz z Cyprem:

Bramkarze: Amadeusz Skrzyniarz (Zagłębie Lubin), Grzegorz Wnuk (MKS Kluczbork).

Obrońcy: Tomasz Kędziora (Lech Poznań), Bernard Powszuk (Lechia Gdańsk), Adam Radecki (Jagiellonia Białystok), Radosław Robakowski (Arka Gdynia), Patryk Stępiński (Widzew Łódź), Robert Sulewski (Arka Gdynia), Mateusz Żebrowski (Legia Warszawa).

Pomocnicy: Bartosz Biel (Tur Turek), Kamil Kurowski (Legia Warszawa), Krystian Nowak (Widzew Łódź), Vincent Rabiega (Hertha BSC Berlin, Niemcy), Alan Uryga (Wisła Kraków), Kamil Włodyka (Ruch Chorzów).

Napastnicy: Szymon Kapelusz (Pogoń Szczecin), Jakub Legierski (MFK Karviná, Czechy), Kamil Zieliński (Pogoń Szczecin).

źródło: PZPN/90minut

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#179 Post autor: ObeRschlesien » 24 paź 2012, o 13:22

Fajnie jak by trener wystawil Wlodyki w meczu P.P widac synek moze bydz dobrym grajkiem dla nos jak chocby Starzynski tez bydzie dobry chlym z tej maki .... wiadomo synek napewno jeszcze mo stresa ale wiecej gierek w 1 skladzie to bydzie na luzie wychodzil na boisko , szkoda ze Kwiotka nie powoluje chyba ze mo juz 20 lot
Obrazek

maciek1973

#180 Post autor: maciek1973 » 24 paź 2012, o 17:01

Ruch1997Chorzów pisze:Mnie wnerwiają komentarze niektórych "ekspertów" np. W pewnym momencie pan Prusik (komentował z Borkiem na PS) mówi:"można wprowadzić wprowadzić któregoś z napastników: Milka albo Sobiecha". No to kurde DLACZEGO NIKT NIE ZAUWAŻA PIECHA, tylko na siłę wpycha tego Milika ???
Wydaje mi się iż w środa Piecha nie było nawet na ławie. Jest przeca jakiś limit, chyba 16-stu do protokołu.

ODPOWIEDZ