[9 kolejka] Ruch Chorzów - Górnik Zabrze 29.10.12; 18:30
-
- Kontakt:
Re: [9 kolejka] Ruch Chorzów - Górnik Zabrze 29.10.12; 18:30
RUCH-górnik 3:0
Niedzielan dwie bramki i jedną Malina.
Niedzielan dwie bramki i jedną Malina.
- ch-R
Jak wywalą Stawara ,Sadloka ,Kikuta i Szynadowskiego do ME to wygramy a jak ci Panowie zostaną to nawet szcewusy nie muszą sie starać o gola bo te patałachy same se strzelą .
Zapomniałem jeszcze o Malinowskim.
Zapomniałem jeszcze o Malinowskim.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
- Kontakt:
Malina to może nam znów za***rdolić tora, a nie strzelić !!!
Niebieska Dzielnica Halemba
-
- Kontakt:
Za Maline Lisowski, za Stawarczyka Djokic i walczymy o remis.
-
Jak czytom takie szkryflanie gupot, ze walczymy o remis to mie chyto. Dom se łeb uwalić, że ftoby niy wyloz na szpilplatz to bydzie walczył do upadłego i w rezultacie zgrarnemy 3 punkty, szczewa niy tylko zdupiom pierwszy szpil, ale w dodatku rozjebiemy ich
Gromy u siebie i takie pi***olenie że walczymy o rymis, to mogesz Dzemik wrazić se do rzici , sorry. ps. Kreple tys mom pomogom w tym pieknym dniu 29.10. o godz 18.30 

-
- Kontakt:
Ruch rozjedzie Gornika chopcy sa tak na nich naładowani a po za tym to gramy duzo lepiej w ataku pozycyjnym niz w tamtym sezonie wiec jestem spokojny o wynik .Stwarczyk bedzie chciał sie zrehabilitować i połamie gyry Milikowi w 5 minucie .
-
- Kontakt:
i sie nagle budzisz z snu ..bielszowice pisze:Ruch rozjedzie Gornika chopcy sa tak na nich naładowani a po za tym to gramy duzo lepiej w ataku pozycyjnym niz w tamtym sezonie wiec jestem spokojny o wynik .Stwarczyk bedzie chciał sie zrehabilitować i połamie gyry Milikowi w 5 minucie .

- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ze wszystkim bych sie może i zgodził ,ale co Ci zawinił Milikbielszowice pisze:Stwarczyk bedzie chciał sie zrehabilitować i połamie gyry Milikowi w 5 minucie .

Stawar to drwal ale ma wy***rdalać bal a nie kosić przeciwników,jeśli ma z tym problem to powinien odpocząć od ligowego grania w piłkę.
pewnie z Arkiem Piechem byli byśmy spokojniejsi o wynik ale po to mamy szeroką kadrę i innych napastników ,żeby radzić sobie w takich sytuacjach.
Jo licza na duet Jankes Wtorek ,bo pewnie są w stanie zagrać na wysokim poziomie i na tyle skutecznie,żeby odprawić szczewa z bagażem bramek

Cicha to twierdza dla szczew nie do zdobycia,nie wierza,że przyjadą z nastawieniem na otwartą grę i będą nas atakować bo wiedzą jak dobrze u siebie kontrujemy,więc na pewno zadecyduje dyspozycja dnia.
Jeśli zagramy skutecznie wygramy ,jeśli nie skończy się 0:0.
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
-
- Kontakt:
za Marcina Molka i paru innych pilkarzy im sie to nalezy .(Co on pożyteczniejszego mógłby zrobić?????)
- 19flasteR20
- Kontakt:
Kiedys dobra passa sie konczy i my ja przerwiemy !
Odciac od podan Milika i Nakolume, to bardzo wazne zadanie dla pomocnikow, a obroncy musza stosowac takie warianty jak podwojenie krycia.
Przy stalych fragmentach gry grajki z formacji obronnych powinni dostac od trenera zadanie indywidualnego krycia tych najgroznieszych na papierze(Milik,Nakoulma).
Jesli zagra Arek mozna zagrac systemem 4-4-2(wariant w ukladzie Jankowski-Niedzielan nie wiem czy zdalby egzamin w systemie 4-4-2 moze 4-4-1-1 ?!).
Szybko strzelony tor, to podstawa (ale nie przymus mysle, ze daje najwiekszy efekt polaczony z atutem psychologicznym kibice i wlasny stadion) jak sie gra z rozpedzonymi druzynami, a pozniej przejscie na system obronno-zaczepny czyli. kontratak. Na szczewa powinno styknac.
Derby, sa wyjatkowym szpilem wiec rzadza sie swoimi prawami i poki walczysz, to wygrywasz.
Jeden za wszystkich wszyscy za jednego do boju Niebiescy !
Garsc statystyk zaboli
gole na wyjeździe
Milik 4
Nakoulma, Szeweluchin, Przybylski 1
asysty na wyjeździe
Bemben 3
Gancarczyk 2
Milik 1
Odciac od podan Milika i Nakolume, to bardzo wazne zadanie dla pomocnikow, a obroncy musza stosowac takie warianty jak podwojenie krycia.
Przy stalych fragmentach gry grajki z formacji obronnych powinni dostac od trenera zadanie indywidualnego krycia tych najgroznieszych na papierze(Milik,Nakoulma).
Jesli zagra Arek mozna zagrac systemem 4-4-2(wariant w ukladzie Jankowski-Niedzielan nie wiem czy zdalby egzamin w systemie 4-4-2 moze 4-4-1-1 ?!).
Szybko strzelony tor, to podstawa (ale nie przymus mysle, ze daje najwiekszy efekt polaczony z atutem psychologicznym kibice i wlasny stadion) jak sie gra z rozpedzonymi druzynami, a pozniej przejscie na system obronno-zaczepny czyli. kontratak. Na szczewa powinno styknac.
Derby, sa wyjatkowym szpilem wiec rzadza sie swoimi prawami i poki walczysz, to wygrywasz.
Jeden za wszystkich wszyscy za jednego do boju Niebiescy !
Ruch Autonomii Gůrnygo Ślůnska

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Żeby dalej nie lamentować nad kontuzją Piecha, formą Milika i antyformą Stawara oraz Maliny proponuja aby kożdy zamiast tego napisoł sam post o treści:"J E B A Ć ŻABOLI".
To zastąpi wszelkie komentarze i dywagacje oraz da Wam odpowiedni nastrój do tego szpilu.
To zastąpi wszelkie komentarze i dywagacje oraz da Wam odpowiedni nastrój do tego szpilu.
-
- Kontakt:
ja a potem będzięsz zaś mioł powód do narzekania, że na szpilu 80% dopingu będzie je.... żaboli i że jak jest doping pro Ruch to śpiewają nie liczni, a jak jest ks ksg ks górnik ....rwy to śpiewają prawie wszyscy.
Śmieszna postawa trochę to jest jak mam być szczery.
Po to jest forum by dyskutować, a że to temat sportowy to o formie graczy się dyskutuje.
Śmieszna postawa trochę to jest jak mam być szczery.
Po to jest forum by dyskutować, a że to temat sportowy to o formie graczy się dyskutuje.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
W tym przypadku "J E B A Ć ŻABOLI" zastępuje wszelkie jałowe dyskusje o braku formy bo co niektórzy to sie już poddają przed tym meczem i roztaczają aurę paniki.
Gdyby od pisania lub niepisania w necie zależaoło to co bedzie śpiewane w sektorach lub grane na boisku to ja pierwszy napisze tu psalm, kolędę lub wiersz biały.
Gdyby od pisania lub niepisania w necie zależaoło to co bedzie śpiewane w sektorach lub grane na boisku to ja pierwszy napisze tu psalm, kolędę lub wiersz biały.
-
- Kontakt:
fajnie by jeszcze było,jakbyście robili to w ralnym świecie,a nie przez łącza
posty do wyjebania. Panowie trzymejcie jakiś fason,to jest temat piłkarski!

posty do wyjebania. Panowie trzymejcie jakiś fason,to jest temat piłkarski!

NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!
-
- Kontakt:
Dobrze ze Tyś jest niy ograniczony w otaczającym Cie świecie panie wiem wszystko o niczym

NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!