Puchar Polski 2012/2013
- SODA
Re: Puchar Polski 2012/2013
w sumie pierwsza połowa zaś miernota ,druga i dogrywka znacznie lepiej to wyglądało ,bardzo dobrze zagrali Sultes i Smektała
miło było popatrze na grę Lisowskiego chyba jego najlepszy mecz w tym sezonie a wynik cieszy i awans do następnej rundy
a i rośnie nam dobry środkowy pomocnik Starzyński
miło było popatrze na grę Lisowskiego chyba jego najlepszy mecz w tym sezonie a wynik cieszy i awans do następnej rundy
a i rośnie nam dobry środkowy pomocnik Starzyński
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
-
- Kontakt:
Do obrażalskich piłkarzy Ruchu, którzy może tu czasami wpadają by zerknąć co myślą kibice !
Gdyby się wczoraj tak stało, że pomimo Waszego wysiłku, zaangażowania, starań a w konsekwencji dobrej gry nie udało się wyrównać i doprowadzić do zwycięskiej dogrywki Wasi wierni i obiektywni kibice nie mieliby do Was najmniejszych pretensji. Cóż, taki jest ten sport, trochę krzywdzący ale też cudowny, że nie zawsze wygra lepszy. Po meczu podziękowaliby Wam za włożony wysiłek, przyszli na kolejny i jeszcz mocniej wsperali z trybun by tym razem osiągnąć sukces. Wiem co mówię, bo na ten stadion przychodzę od około 40 lat.
Prawdziwa cnota krytyk się nie boi. Jeśli wola walki, chart ducha, poświęcenie drużynie, gra na całego nie wystarczy do zwycięstwa bo przeciwnik i tak jest lepszy piłkarsko nikt nie będzie z trybun krzyczał tego co dało się słyszeć w pierwszej połowie meczu z Zagłębiem Lubin. Czy słyszeliście coś takiego choćby po meczu z Austrią Wiedeń w Chorzowie?
Dokąd sił i zdrowia starczy będę na ten stadion chodził i wspierał Ruch Chorzów tak jak "piknik" potrafi najlepiej. Starajcie się również zawsze robić to co umiecie najlepiej jak potraficie a zapiszecie jeszcze wiele wspaniałych kart w historii naszego ukochanego klubu.
Gdyby się wczoraj tak stało, że pomimo Waszego wysiłku, zaangażowania, starań a w konsekwencji dobrej gry nie udało się wyrównać i doprowadzić do zwycięskiej dogrywki Wasi wierni i obiektywni kibice nie mieliby do Was najmniejszych pretensji. Cóż, taki jest ten sport, trochę krzywdzący ale też cudowny, że nie zawsze wygra lepszy. Po meczu podziękowaliby Wam za włożony wysiłek, przyszli na kolejny i jeszcz mocniej wsperali z trybun by tym razem osiągnąć sukces. Wiem co mówię, bo na ten stadion przychodzę od około 40 lat.
Prawdziwa cnota krytyk się nie boi. Jeśli wola walki, chart ducha, poświęcenie drużynie, gra na całego nie wystarczy do zwycięstwa bo przeciwnik i tak jest lepszy piłkarsko nikt nie będzie z trybun krzyczał tego co dało się słyszeć w pierwszej połowie meczu z Zagłębiem Lubin. Czy słyszeliście coś takiego choćby po meczu z Austrią Wiedeń w Chorzowie?
Dokąd sił i zdrowia starczy będę na ten stadion chodził i wspierał Ruch Chorzów tak jak "piknik" potrafi najlepiej. Starajcie się również zawsze robić to co umiecie najlepiej jak potraficie a zapiszecie jeszcze wiele wspaniałych kart w historii naszego ukochanego klubu.
-
- Kontakt:
Starzyński z Lisowskim w pomocy zupełnie "przykryli" Malinę, który przez 120 minut nie pokazał nic, ani w obronie, ani w ofensywie. Chyba młodzi wykorzystali swoją szansę. Nie ma w jedenastce miejsca dla kapitana w obecnej formie. Dochodzą Zieniu i Straka, i nie chce mi się wierzyć, że Zieliński postawi na Malinę zamiast na Lisowskiego. Jankowski też niech się zabierze do roboty, bo na dziś Starzyński wygląda lepiej.
Sultes i Smektała, to najwięksi wygrani na odejściu Kinga. Widać wyraźnie, że obaj potrzebują jak najwięcej gry i wygląda, że będą coraz lepsi. Niespodziewanie szansa otwiera się też przed Kamińskim, przynajmniej na ławkę.
W obronie niestety nic się nie poprawiło. Mecz pokazał, że Djokić i Sadlok nie nadają się jeszcze do gry. Nawet słabi Kikut i Skuter są w tej chwili lepsi od nich. Szkoda zwłaszcza talentu Sadloka ale mam nadzieję, że się odbuduje. Taki talent i tak się opuścił.
Sultes i Smektała, to najwięksi wygrani na odejściu Kinga. Widać wyraźnie, że obaj potrzebują jak najwięcej gry i wygląda, że będą coraz lepsi. Niespodziewanie szansa otwiera się też przed Kamińskim, przynajmniej na ławkę.
W obronie niestety nic się nie poprawiło. Mecz pokazał, że Djokić i Sadlok nie nadają się jeszcze do gry. Nawet słabi Kikut i Skuter są w tej chwili lepsi od nich. Szkoda zwłaszcza talentu Sadloka ale mam nadzieję, że się odbuduje. Taki talent i tak się opuścił.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
-
- Kontakt:
- 19flasteR20
- Kontakt:
W koncu przyszla skutecznosc jadymy dalyj...
Ruch Autonomii Gůrnygo Ślůnska

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]
-
- Kontakt:
TYLKO DLACZEGO TYLKO NA TERENIE Polski? Co kibice ktorzy mieszkaja za granica Polski sa czyms innym ?coRny pisze:skrót meczu : http://www.orange.pl/kid,4002670858,id, ... ticle.html
- daniel1222
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
http://aksmikolow.futbolowo.pl/news,166 ... inalu.html
AKS Mikołów - Reprezentacja Śląska Oldbojów Katowice 9 października, 15:00
AKS Mikołów - Reprezentacja Śląska Oldbojów Katowice 9 października, 15:00
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
co do Dokicia to sie zgodzę bo narazie lepeij mu wychodzi karate niż gra w piłkę, natomiast zupełnie nie zgodzę się co do Sadloka, który wczoraj był jednym z lepszych na boisku , widać że wraca do pełnej dyspozycji, taki Kikut i Skuter moga co najwyżej mu szczewiki wiązać...Witek46 pisze:Starzyński z Lisowskim w pomocy zupełnie "przykryli" Malinę, który przez 120 minut nie pokazał nic, ani w obronie, ani w ofensywie. Chyba młodzi wykorzystali swoją szansę. Nie ma w jedenastce miejsca dla kapitana w obecnej formie. Dochodzą Zieniu i Straka, i nie chce mi się wierzyć, że Zieliński postawi na Malinę zamiast na Lisowskiego. Jankowski też niech się zabierze do roboty, bo na dziś Starzyński wygląda lepiej.
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
-
- Kontakt:
Dżem a cos Ty się tak Maliny uczepił? Czy ja coś o nim pisałem? Fakt, Malina słabo wygląda bo mu się nie chce grać ... niestety. Wcześniej napisałem, że Lisowski jest słaby i że zdecydowanie lepiej od niego wypadli m.in. Piech, Sultes czy Lewczuk - tyle - koniec kropka.Dżem pisze:Sebaro, chciałeś zabłysnąć, a Ci nie wyszłoDefensywny pomocnik ma ciut inne zadania do wykonania niż skrzydłowy czy napastnik, i te zadania są mniej efektowne ale mają być efektywne. Ja nie uważam, by Lisowski to była wschodząca gwiazda naszej ligi, po prostu na tle marnego Malinowskiego ten chłopak wypadł dzisiaj za***iście. A i pozwolisz omnibusie taktyczno piłkarski, że pozwolę sobie mieć własne przemyślenia.
Nie jestem omnibusem

Z mojej strony koniec tematu, ważne że Zieliński widzi tutaj potencjał na puchary i to jest ważne! Pozdrawiam.
Użyłeś trybu przypuszczającego... - własnie bo jeszcze takiego nie zagrał w seniorskim składzie! Uwierz mi, jak zagra dobry mecz i przyczyni się do wygranej zespołu to będę pierwszy, który tu go pochwali ... a na razie to słabiutko.AndRe pisze:Niektorzy sa uprzedzeni co do Lisowskiego i chocby zagral super mecz to i tak bedzie pojechany na forum
Co do Twojej daty w podpisie,17.11 to

17.11.2011 młody AndRe,
17.11.1975 sebaro,
17.11.1964 Gucio!

[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]
[/quote]
- czoRny
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
podbijom jestjakos szansa wciepnonc jak ktos mo to nagrane na jakis serwer abo yt?dziynkiMarceli ~Sk~ pisze:TYLKO DLACZEGO TYLKO NA TERENIE Polski? Co kibice ktorzy mieszkaja za granica Polski sa czyms innym ?coRny pisze:skrót meczu : http://www.orange.pl/kid,4002670858,id, ... ticle.html
19.11.1947-24.10.2012 R.I.P
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
w tym skrócie nic nie ma są bramki (kere wrzucił tu na yt bodajże kojot) + jedna jedyna dodatkowa zmarnowana seta Piecha z ostatniej minuty regulaminowych 90 minutczoRny pisze:podbijom jestjakos szansa wciepnonc jak ktos mo to nagrane na jakis serwer abo yt?dziynkiMarceli ~Sk~ pisze:TYLKO DLACZEGO TYLKO NA TERENIE Polski? Co kibice ktorzy mieszkaja za granica Polski sa czyms innym ?coRny pisze:skrót meczu : http://www.orange.pl/kid,4002670858,id, ... ticle.html
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
10/10Paradoxides pisze:Do obrażalskich piłkarzy Ruchu, którzy może tu czasami wpadają by zerknąć co myślą kibice !

-
- Kontakt:
sebaro pisze:
Co do Twojej daty w podpisie,17.11 tolepszego dnia nie można sobie było chyba wybrać co?
![]()
17.11.2011 młody AndRe,
17.11.1975 sebaro,
17.11.1964 Gucio!
Pozdrawiam
qrde nawet nie skojarzylem ze moj syn urodzil sie tego samego dnia i miesiaca co Kristof

bedzie pilkarz jak nic !!
sorry za off top
pozdRawiam serdecznie
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
- aciubiciabiciba
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A ja uważam, że jeszcze dużo trzeba poprawić, długie okresy gry bez pomysłu, rozgrywanie z bramkarzem, brak wychodzenia na pozycje, nieumiejętność wyjścia spod pressingu. Wynik trochę fałszuje obraz gry, 2-1 byłoby bardziej sprawiedliwe, albo nawet 3-2. Byliśmy lepsi, ale przez długi czas nikogo nie potrafiliśmy o tym przekonać
"A Panowie skauci, dyrektorzy i działacze do roboty. Szukać tych, którzy wymienią swoją krew na tę o Niebieskim zabarwieniu." Bogdan Kalus
-
- Kontakt:
Należy pamiętać, że było to jeden mecz - być albo nie być w dalszych rozgrywkach. Nie można grać suer ofensywnie odkrywając się zupełnie. Taktycznie zagrali OK. Tylko ta bramka - znowu bezsensowna jak ta z Lubinem.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"