Arka Gdynia - Ruch Chorzów
- Rafi88
- Kontakt:
Najpierw twierdzili cfaniaki że będzie 3:0,teraz już że 4:0!Do meczu jeszcze kilka godzin więc idąc tym tokiem myślenia to te buraki na chwilę przed meczem podają wynik 7:0!!! :roll:ARKA pisze:TYLKO ARKA GDYNIA. Niestety dla Was ukochana moja drużyna wygra 4:0. Pozdrowienia dla Michała Smażyńskiego.

- Neo
- Kontakt:
Luke nie wiem czy zauważyłeś, ale chyba nie, że Was (w poprzednim poście tak samo napisałem, z dużej litery bo szanuję NORMALNYCH kibiców R.) nie obrażam, więc te teksty o burakach zostaw dla siebie. A co do wyniku to jest to moje subiektywne zdanie i nie patrze na to co piszą inni. TYLKO ARKA GDYNIA. Pozdrowienia dla NORMALNYCH kibiców Ruchu, a nie dla napinaczy internetowych. odezwiemy się po meczu. Narka.
- wujotek
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- vinc84
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
"Niestety, życie tak się potoczyło, że gram w Ruchu. Jednak po rundzie jesiennej kończy mi się kontrakt w Chorzowie i jeli dostanę propozycję z Gdyni, to na pewno poważnie się nad niš zastanowię."-to powiedział Smarzyński!!
Chyba mu sie w głowie coś pojebało!!Niestety gra w Ruchu?? :twisted: :twisted:
Chyba mu sie w głowie coś pojebało!!Niestety gra w Ruchu?? :twisted: :twisted:
- Simone
- Kontakt:
no to co :roll: Smarzynski odchodzi :?- Jest Pan byłym zawodnikiem Arki. Czy mecz w Gdyni traktuje Pan szczególnie?
- Michał Smarzyński: Przed każdym meczem mobilizuję się w równym stopniu, ale przyznam, że tym razem czuję wewnętrzne podniecenie. Przecież po roku nieobecnoci wracam na "stare mieci". Dodatkowy smaczek tego meczu na pewno jest.
- Może nim być także Pana ewentualny powrót do Arki, której przydałby się dobry boczny pomocnik. Zwłaszcza w kontekcie walki o ekstraklasę.
- Nigdy nie mówię nigdy. Już wczeniej chciałem tu wrócić. Przed wyjazdem do Rosji [Smarzyński grał tam w CKA Energa Chabarowsk - red.] powiedziałem, że jak wrócę, to tylko do Gdyni. Niestety, życie tak się potoczyło, że gram w Ruchu. Jednak po rundzie jesiennej kończy mi się kontrakt w Chorzowie i jeli dostanę propozycję z Gdyni, to na pewno poważnie się nad niš zastanowię.
- Z jakim nastawieniem przyjeżdżacie do Gdyni?
- Zagramy o trzy punkty, bo zawsze gramy o zwycięstwo, ale nie ukrywam, że remis też nas zadowoli.

myslalem, ze az tak to sie nie bedzie wypowiadac... :roll:
-
- Kontakt: