IV Kolejka T-Mobile Ekstraklasy Ruch Chorzów-Korona Kielce
-
- Kontakt:
Re: IV Kolejka T-Mobile Ekstraklasy Ruch Chorzów-Korona Kiel
Co do karnych Zienczuka to wkurwio mnei to juz ze on wszystkie karne tak samo strzelo
Skopje-prawy dolny od strony bramkarza nie strzelil
Wolbrom-prawy dolny od strony bramkarza strzelil
Dzisiej-prawy dolny od bramkarza nie strzelil
Skopje-prawy dolny od strony bramkarza nie strzelil
Wolbrom-prawy dolny od strony bramkarza strzelil
Dzisiej-prawy dolny od bramkarza nie strzelil
-
- Kontakt:
nikt za takimi jak ty plakac nie bedzie !! kibice sukcesu !! szczewa postawiom nowy stadion to mozecie juz szukac swoj ulubiony zic !!stRoszek pisze:Miałem zacząć jeździć na Ruch po powrocie z GB. A tymczasem.... To co dziś zobaczyłem i w trzech poprzednich meczach w tym na żywo we Wrocławiu.Nie, dziękuję. Nie widzę w tych ludziach Ruchu Chorzów.Szczególnie jak broni się u siebie remisu. Moim zdaniem jesteśmy pewnym kandydatem do spadku. Malinowski to asystent i niepotrzebny gracz. Co on robi z opaską kapitana? Przecież on wcale się nie zachowuje jak kapitan.Kikut to cień tego gracza z Lecha.W TV widać to wyraźnie . W tych ludziach nie ma zadziorności woli walki . Ani razu nie było widać u nich na twarzy złości no może poza Piechem. To wyrobnicy nie mający w sercu klubu. Z taką ekipą spadamy do I ligi. No i z tym stadionem i prezydentem Chorzowa który robi kibiców Ruchu za idiotów.Przykro mi tym bardziej ,że wracając do Polski myślałem ,że będę jeździł na mecze Wielkiego Ruchu a tu się okazuje ,że mam to samo co miałem jak byłem ostatnio w II lidze. Choć wtedy był awans i radość po meczu z Podbeskidziem. Szkoda bo chyba tracimy szansę na dobry klub na wiele lat a może nawet na zawsze.
pozdrawiam wszystkich
Litość to zbrodnia NISZCZ KSG
-
- Kontakt:
Cos tutaj nie pasuje. Ale to kompletnie! Atak i kompletnie gubi sie w swoich poczynanniach. Brak kompletnego zgrania. Sporo nieporozumirn miedzy zawodnikami. Co dalej bedzue szanowni zawodnicy?
- stRoszek
co ty o mnie wiesz chłopie, szkoda gadać. Zresztą jak widać sam nie byłeś na meczu.Czy ty w ogóle rozumiesz na czy polega nowoczesny klub piłkarski.Załamka.Fanatyk z Rudy pisze:nikt za takimi jak ty plakac nie bedzie !! kibice sukcesu !! szczewa postawiom nowy stadion to mozecie juz szukac swoj ulubiony zic !!stRoszek pisze:Miałem zacząć jeździć na Ruch po powrocie z GB. A tymczasem.... To co dziś zobaczyłem i w trzech poprzednich meczach w tym na żywo we Wrocławiu.Nie, dziękuję. Nie widzę w tych ludziach Ruchu Chorzów.Szczególnie jak broni się u siebie remisu. Moim zdaniem jesteśmy pewnym kandydatem do spadku. Malinowski to asystent i niepotrzebny gracz. Co on robi z opaską kapitana? Przecież on wcale się nie zachowuje jak kapitan.Kikut to cień tego gracza z Lecha.W TV widać to wyraźnie . W tych ludziach nie ma zadziorności woli walki . Ani razu nie było widać u nich na twarzy złości no może poza Piechem. To wyrobnicy nie mający w sercu klubu. Z taką ekipą spadamy do I ligi. No i z tym stadionem i prezydentem Chorzowa który robi kibiców Ruchu za idiotów.Przykro mi tym bardziej ,że wracając do Polski myślałem ,że będę jeździł na mecze Wielkiego Ruchu a tu się okazuje ,że mam to samo co miałem jak byłem ostatnio w II lidze. Choć wtedy był awans i radość po meczu z Podbeskidziem. Szkoda bo chyba tracimy szansę na dobry klub na wiele lat a może nawet na zawsze.
pozdrawiam wszystkich

-
- Kontakt:
Powiem ino to Piech i Sultes cos grali reszta to dno...kaj srodek pomocy? o karnym nie wspomna bo Zieniu sie do tego nie nadaje!
-
Zienczuk caly mecz beznadziejny, dogrania do nikogo oprócz bramki, pierwszy do zmiany,tymczasem Janoszka wchodzi za najlepszego chłopa na boisku czyli Sultesa.Szyndrowski to jest koleś, który nie powinien graćna takim poziomie rozgrywek, brać juniora, niech sie ogrywa na pewno nie bedzie grał gorzej.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jak Zienczuk dzis był pierwszy do do zmiany to chyba meczu nie widziałesRoni2580 pisze:Zienczuk caly mecz beznadziejny, dogrania do nikogo oprócz bramki, pierwszy do zmiany,tymczasem Janoszka wchodzi za najlepszego chłopa na boisku czyli Sultesa.Szyndrowski to jest koleś, który nie powinien graćna takim poziomie rozgrywek, brać juniora, niech sie ogrywa na pewno nie bedzie grał gorzej.
A gdzie Kikut gdzie Stawar i Jankowski oraz Malina z pierwszej połowy? oni cos grali czy tylko statystowali?
Dodam że co jak co ale Szyndrowski wirtuozem nigdy nie był dzisiejszy mecz jednak bez poważnych wpadek bez przesady.
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2012, o 20:35 przez Ozor, łącznie zmieniany 2 razy.
- vinc84
- Kontakt:
pewni ludzie sie wypalili i zaden trener nic z tym nie zrobi...
Sultes potwierdzil tym szpilem ze jest naszym najlepszym wzmomcnieniem.

GŮRNY ŚLŮNSK
-
- Kontakt:
A ja mimo wszystko, po tym co dzisiaj widziałem jakieś światełko w tunelu zobaczyłem. Już sam fakt, że jest +1 a nie 0. Ale nawet nie o to chodzi. Jeszcze dużo pracy przed Zielińskim, ale tragicznie to dzisiaj nie wyglądało.
Zieńczuk słabiutko, gdzie te wolne się podziały? Te wrzutki? Każdy wolny czy wrzutka w poprzednim sezonie to była szansa na bramke a w tym? słabo to wygląda.. Mam nadzieje, że na następne karne będzie ktoś inny wychodził...
Malinowski to jest dramat, niech już lepiej Starzyński gra, albo nawet Lisowski..
Na plus Arek Piech. Nie tylko za bramke, za cały mecz. No i Sultes.
Zieńczuk słabiutko, gdzie te wolne się podziały? Te wrzutki? Każdy wolny czy wrzutka w poprzednim sezonie to była szansa na bramke a w tym? słabo to wygląda.. Mam nadzieje, że na następne karne będzie ktoś inny wychodził...
Malinowski to jest dramat, niech już lepiej Starzyński gra, albo nawet Lisowski..
Na plus Arek Piech. Nie tylko za bramke, za cały mecz. No i Sultes.
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2012, o 20:37 przez Lukas89, łącznie zmieniany 1 raz.

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jedno pytanie do osób co oglądali w tv, albo widzieli na stadionie czy Sultes poprosił o zmiana, bo inaczej nie rozumia, jak można ściągać najlepszego chopa z boiska, nawet jak mu sił by całkiem brakło to by zrobił więcej niż Malinowski z Janoszką razem wzięci.
Zieńczuk no sory, ale przecież on beznadziejnie wykonuje te elwry, który to już raz trzeci, czwarty, a może i więcej, nawet jak zestawimy strzelone do niestrzelonych to nie wiem czy on co drugiego nie trafia, a co trzeciego to już na pewno, jak na niby podstawowego egzekutora karnych to jest to bardzo słaba skuteczność, z resztą wykonanie dziś tego karnego to jakaś katastrofa lekko , z dala od słupka.
Reszta no to powiem taki ostatnio standard, czyli gramy bez środka pomocy, choć Straka się przynajmniej staro, Malinowski gro bardziej zachowawczo niż najbardziej cofnięty obrońca, 5 m w jedna strona 5 m w drugo zero nawet próby wyjścia do bali, a w akcji co kartka załapoł jakby ruszył od razu to on mioł dwa razy bliżej do tej bali.
Czy my na prawdę nie mamy tam lepszego chopa, mom nadzieja, że jo już go nie zobocza, ale jakoś w to z drugiej strony w to nie wierza.
Obrona nerwówka, ale to jest pokłosie także beznadziejnego środka pomocy, który jedyne dobre podania to mo do tyłu, a czasami i tak na styk do przechwytu.
I przyjęcia, gra z pierwszej piłki Kikuta, Kuświka, Malinowskiego to dzisiej był dramat,
Plusy, kuźwa jakie plusy, bo chyba nie to, że po trzech porażkach, momy punkt, że nie źle zagał Sultes, Piech, czy ze na całe 90 minut zagrali dobre chyba tylko 5 minut między 45-50 minutą, po karnym zostali rozbicie, a końcówka, gdy nawet nie potrafili zagrać do przodu to już dno.
Malinowski to jest gracz co nie powienien się z taką formą na ławka chytać, Janoszka zero wzmocnienia, mimo, że groł na podmęczonego przeciwnika i tak był wolniejszy. Straka to powinno być conajwyżej jakieś uzupełnienie. Zieńczuk mo wciepy, ale ogólnie niestety słabo, a majstersztyk było jego zachowanie przy bramie dla Korony, przy pierwszej wciepie bala leci on stoi jako pierwszy i podlatuje do przodu i do niej nie doskakuje, jak chop może nie wiedzieć jak wysoko jest w stanie skoczyć, bo jakby wybił się dwa kroki wcześniej to nawet z tym jego wyskokiem by doskoczył. Chyba, ze to był taki wyskok na alibi by my nie pisali, że czekoł, aż bala do leci
Zieńczuk no sory, ale przecież on beznadziejnie wykonuje te elwry, który to już raz trzeci, czwarty, a może i więcej, nawet jak zestawimy strzelone do niestrzelonych to nie wiem czy on co drugiego nie trafia, a co trzeciego to już na pewno, jak na niby podstawowego egzekutora karnych to jest to bardzo słaba skuteczność, z resztą wykonanie dziś tego karnego to jakaś katastrofa lekko , z dala od słupka.
Reszta no to powiem taki ostatnio standard, czyli gramy bez środka pomocy, choć Straka się przynajmniej staro, Malinowski gro bardziej zachowawczo niż najbardziej cofnięty obrońca, 5 m w jedna strona 5 m w drugo zero nawet próby wyjścia do bali, a w akcji co kartka załapoł jakby ruszył od razu to on mioł dwa razy bliżej do tej bali.
Czy my na prawdę nie mamy tam lepszego chopa, mom nadzieja, że jo już go nie zobocza, ale jakoś w to z drugiej strony w to nie wierza.
Obrona nerwówka, ale to jest pokłosie także beznadziejnego środka pomocy, który jedyne dobre podania to mo do tyłu, a czasami i tak na styk do przechwytu.
I przyjęcia, gra z pierwszej piłki Kikuta, Kuświka, Malinowskiego to dzisiej był dramat,
Plusy, kuźwa jakie plusy, bo chyba nie to, że po trzech porażkach, momy punkt, że nie źle zagał Sultes, Piech, czy ze na całe 90 minut zagrali dobre chyba tylko 5 minut między 45-50 minutą, po karnym zostali rozbicie, a końcówka, gdy nawet nie potrafili zagrać do przodu to już dno.
Malinowski to jest gracz co nie powienien się z taką formą na ławka chytać, Janoszka zero wzmocnienia, mimo, że groł na podmęczonego przeciwnika i tak był wolniejszy. Straka to powinno być conajwyżej jakieś uzupełnienie. Zieńczuk mo wciepy, ale ogólnie niestety słabo, a majstersztyk było jego zachowanie przy bramie dla Korony, przy pierwszej wciepie bala leci on stoi jako pierwszy i podlatuje do przodu i do niej nie doskakuje, jak chop może nie wiedzieć jak wysoko jest w stanie skoczyć, bo jakby wybił się dwa kroki wcześniej to nawet z tym jego wyskokiem by doskoczył. Chyba, ze to był taki wyskok na alibi by my nie pisali, że czekoł, aż bala do leci
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2012, o 20:42 przez heli, łącznie zmieniany 2 razy.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
A przepraszam my graliśmy po to, żeby nie stracić bramki czy ją zdobyć bo jeśli to pierwsze to faktycznie najpierw powinni zmienić Szyndrowskiego lub Maline, co do Kikuta się nie zgodzę, widać, że chyba ty miałeś problem ze wzrokiem bo w 1 połowie świetnie klepał na boku z Sultesem, jeśli jednak, naszym celem było wygrać, to trzeba było zmienić Zieńczuka, bo jak się w ataku gra dobrze to można z tyłu stracić jedną bramkę, i wygrać, niestety nie z Zieńczukiem w składzie, bo stracił swój jedyny atut, czyli celne dośrodkowania i strzały z wolnych.Ozor pisze:jak Zienczuk dzis był pierwszy do do zmiany to chyba meczu nie widziałesRoni2580 pisze:Zienczuk caly mecz beznadziejny, dogrania do nikogo oprócz bramki, pierwszy do zmiany,tymczasem Janoszka wchodzi za najlepszego chłopa na boisku czyli Sultesa.Szyndrowski to jest koleś, który nie powinien graćna takim poziomie rozgrywek, brać juniora, niech sie ogrywa na pewno nie bedzie grał gorzej.
A gdzie Kikut gdzie Stawar i Jankowski oraz Malina z pierwszej połowy? oni cos grali czy tylko statystowali?
no ale kolego jak Ty piszesz, że gdyby Zienczuk wykorzystał karny to były najlepszym chopem na boisku, no to faktycznie nie mamy o czym gadać.
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2012, o 20:42 przez Roni2580, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ozor pisze:W dzisiejszym meczu na wyróżnienie zasłużyli
Piech,Sultes,Straka,Lewczuk,pewnie grał Szyndrowski a jak by nie niewykorzystany rzut karny najlepszy na boisku był by Zienczuk
Koleny mecz słabo Stawarczyk,komletnie zwiódł mnie Kikut,Malinowski w pierwszej połowie dramat w drugiej lepiej.
Kuswilk tylko zaliczył występ,podobnie Janoszka.
W spotkaniu dwóch słaniających sie bokserów z dna tabeli wyszedł remis.
Trudno o optymizm.
Dalej jest bardzo zle.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

Mój głos rozsądku, wszyscy spuszczali wzrok:
https://ibb.co/0tL0xPD
https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Malina katastrofa, Straka w drugiej połowie trochę lepiej. Zawiódł Kikut, bo we Wrocławiu dużo lepiej zagrał. Stawar to jest inny piłkarz bez Grodka. Zieńczuk i Sultes bardzo poprawnie, Jankowski ok, Piech grał tak naprawdę do czasu zmiany Jankesa, jak wszedł Kuswik - Piecha nie ma. Na szczęscie Malina sam się wyeliminował i teraz będzie musiał zagrać Panka (o ile się wykuruje) albo Lisowski lub Starzyński. Co do Zieńczuka jeszcze - widać, że się rozkręca, w tamtym sezonie było to samo, powoli się rozkręcał, ale będzie dobrze
Szkoda tego karnego bo Korony dzisiaj w ogóle nie było, tak samo jak naszej skuteczności. Coś się ruszyło, zobaczymy co będzie dalej, ale Malina i Janoszka jak najdalej od pierwszej jedenastki!

In Siemian We Trust
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zobacz jutro mecz w telewizji i ocen ile razy przy piłce był Zienczuk ile razy zagrał do nogi a ile niedokładnie potem ocenimy jak wypadł na tle innych.Roni2580 pisze:A przepraszam my graliśmy po to, żeby nie stracić bramki czy ją zdobyć bo jeśli to pierwsze to faktycznie najpierw powinni zmienić Szyndrowskiego lub Maline, co do Kikuta się nie zgodzę, widać, że chyba ty miałeś problem ze wzrokiem bo w 1 połowie świetnie klepał na boku z Sultesem, jeśli jednak, naszym celem było wygrać, to trzeba było zmienić Zieńczuka, bo jak się w ataku gra dobrze to można z tyłu stracić jedną bramkę, i wygrać, niestety nie z Zieńczukiem w składzie, bo stracił swój jedyny atut, czyli celne dośrodkowania i strzały z wolnych.Ozor pisze:jak Zienczuk dzis był pierwszy do do zmiany to chyba meczu nie widziałesRoni2580 pisze:Zienczuk caly mecz beznadziejny, dogrania do nikogo oprócz bramki, pierwszy do zmiany,tymczasem Janoszka wchodzi za najlepszego chłopa na boisku czyli Sultesa.Szyndrowski to jest koleś, który nie powinien graćna takim poziomie rozgrywek, brać juniora, niech sie ogrywa na pewno nie bedzie grał gorzej.
Kikut i jego klepki? no to ja nic takiego nie widziałem tylko bojazliwe próby pozbycia sie piłki a on nie jest juniorem aby mu to uszło płazem.
A co do Kujava
Sprawdz jak wyglądał srodek w poprzednich meczach bez Straki - tak samo polecam zobaczyc mecz na spokojnie i ocenic
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ok, ja oceniając piłkarzy nie biorę pod uwagi tego, że ich koledzy z formacji grają mizerię. Straka był lepszy od tragicznego Malinowskiego. Na chwilę obecną chyba nikt nie zasługuje na grę w środku pomocy (może Starzyński, a co do Panki to...).
Pokuszę się o stwierdzenie, że Zieńczuk czy Jankowski zagraliby lepiej na środku niż Straka (na chwilę obecną).
Pokuszę się o stwierdzenie, że Zieńczuk czy Jankowski zagraliby lepiej na środku niż Straka (na chwilę obecną).
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2012, o 20:52 przez Kujav, łącznie zmieniany 1 raz.
Mój głos rozsądku, wszyscy spuszczali wzrok: