Ruch Chorzów w Młodej Ekstraklasie
-
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzów w Młodej Ekstraklasie
W ME jest 7 chopa ur. na Śląsku :
Kamil Lech - Chorzów
Jan Wleciałowski - Chorzów
Michał Helik - Chorzów
Martin Konczkowski - R.Śl
Michał Szal - R.Śl
Dominik Trzetrzelewski - Rydułtowy
Maciej Urbańczyk - Mikołów
Kadra liczy ok 23 chopa a momy 7 hanysow ... Wiec o czym my tu gadamy ta ME powinna sie skladac w zupelnosci z naszych chopcow, ale u nas sie nie szanuje chlopakow od nas, ktorzy kochaja ten klub.
Lepsi sa Ci "ze Szczecina"
Kamil Lech - Chorzów
Jan Wleciałowski - Chorzów
Michał Helik - Chorzów
Martin Konczkowski - R.Śl
Michał Szal - R.Śl
Dominik Trzetrzelewski - Rydułtowy
Maciej Urbańczyk - Mikołów
Kadra liczy ok 23 chopa a momy 7 hanysow ... Wiec o czym my tu gadamy ta ME powinna sie skladac w zupelnosci z naszych chopcow, ale u nas sie nie szanuje chlopakow od nas, ktorzy kochaja ten klub.
Lepsi sa Ci "ze Szczecina"
-
- Kontakt:
Mam pytanie.
Dziś o 12:00 nasi młodzi grają ze Śląskiem. Jako że nie mogę znaleźć żadnego info o tym meczu ani na oficjalnej, ani tutaj, a nigdy też nie byłem na ME u siebie, zadaję pytanie - na którym z boisk grają młodzi i czy wstęp jest darmowy?
pozdro
Dziś o 12:00 nasi młodzi grają ze Śląskiem. Jako że nie mogę znaleźć żadnego info o tym meczu ani na oficjalnej, ani tutaj, a nigdy też nie byłem na ME u siebie, zadaję pytanie - na którym z boisk grają młodzi i czy wstęp jest darmowy?
pozdro
- laciek20
- Kontakt:
wstęp darmowy, boczne boisko tuż za trybuną obok parkingupikpok pisze:Mam pytanie.
pozdro

kibole, bandyci ... stadionowi CELEBRYCI !
-
- Kontakt:
ooo
Dzięki śliczne.
Wolne dziś mam, przejadę się zobaczyć co narybek prezentuje

Wolne dziś mam, przejadę się zobaczyć co narybek prezentuje

-
- Kontakt:
nie biora przykladu
szczelili tora
szczelili tora
-
- Kontakt:
Grajom zajefajnie póki co 1:5 na lechu, normalnie postymp pieronowy 

I'm a man who walks alone
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
do dupy nakopac 

-
- Kontakt:
Tu jak najszybciej trzeba podziękować trenerowi, bo jaka jego praca takie i wyniki (tak już było w zeszłym sezonie)-parodia,szkoda młodych chłopaków, bo to nie Oni są do dupy, ale do dupy mają ,,trenejro"...
-
- Kontakt:
To chyba dobro fucha co by sie Tomek jak piyrszy tryner ogrywoł...
-
- Kontakt:
15 latek z Lecha im 2 tory klupnoł.... w składzie bez grajków z szerokiej kadry seniorów ale u pyr tyz zodyn znany; tako degrengolada w ciągu 3 lot, efekty pracy, naboru, skautingu.... ech............... 

I'm a man who walks alone
-
- Kontakt:
od pewnego czasu w Ruchu nastąpiła zmiana strategii , która zakłada poprawę szkolenia od dołu , wiec musimy sie tu uzbrojcic w cierpliwość i nadrobić ostanie lata stracone w tej materii, wszystko za sprawa Pietrzaka i spólki .
- atleticomadryt
- Kontakt:
TF do ME !
„Naszym HonoRem WieRnosc jeeeeeesst - Naszym Klubem (H)KS RUCH”
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"
-
- Kontakt:
Z tym skautingiem to się nie zgodzę, bo jak widać młodzież ,,ze skautingu" powoływana jest do młodzieżowych reprezentacji Polski
ki i dobrze sobie radzi,z całym szacunkiem reprezentując NIEBIESKICH (z czego na pewno są bardzo dumni),zresztą sama gra w Ruchu, to na pewno dla Nich zaszczyt, chodzi o to,że są źle trenowani i cierpią na tym wszyscy, zarówno Ślązacy jak i Ci przybrani Ślązacy:) A przecież jak to się mówi praca u podstaw jest najważniejsza.
ki i dobrze sobie radzi,z całym szacunkiem reprezentując NIEBIESKICH (z czego na pewno są bardzo dumni),zresztą sama gra w Ruchu, to na pewno dla Nich zaszczyt, chodzi o to,że są źle trenowani i cierpią na tym wszyscy, zarówno Ślązacy jak i Ci przybrani Ślązacy:) A przecież jak to się mówi praca u podstaw jest najważniejsza.
-
- Kontakt:
Jak Djokić jest zmieniany w przerwie nawet w ME to wiedz, że coś się dzieje..ME: Korona Kielce 0:0 Ruch Chorzów
Żółte kartki: Piwowar, Wrześniewski - Staszowski, Kołodziejski
Czerwona kartka: Kotus 90'
Składy:
Korona: Szlakotin - Piwowar (80' Szmalec), Rogala, Wrześniewski, Bodzioch - Kotarzewski (46' Merchut), Jeziorski (46' Załęcki), Mularczyk, Papka (60' Smolarczyk), Janota (46' Jamróz), Laskowski (60' Angielski).
Ruch: Kamiński - Djokić (46' Lewiński), Staszowski, Sadlok, Kotus - Konczkowski, Lisowski, Włodyka (46' Kwiatkowski), Urbańczyk (80' Otręba), Kołodziejski - Flis.
Sędzia: Sławomir Pipczyński (Radom)
No, chyba, że jakiś uraz.

-
- Kontakt:
Lukas89 pisze:Jak Djokić jest zmieniany w przerwie nawet w ME to wiedz, że coś się dzieje..ME: Korona Kielce 0:0 Ruch Chorzów
Żółte kartki: Piwowar, Wrześniewski - Staszowski, Kołodziejski
Czerwona kartka: Kotus 90'
Składy:
Korona: Szlakotin - Piwowar (80' Szmalec), Rogala, Wrześniewski, Bodzioch - Kotarzewski (46' Merchut), Jeziorski (46' Załęcki), Mularczyk, Papka (60' Smolarczyk), Janota (46' Jamróz), Laskowski (60' Angielski).
Ruch: Kamiński - Djokić (46' Lewiński), Staszowski, Sadlok, Kotus - Konczkowski, Lisowski, Włodyka (46' Kwiatkowski), Urbańczyk (80' Otręba), Kołodziejski - Flis.
Sędzia: Sławomir Pipczyński (Radom)
No, chyba, że jakiś uraz.
Nie żaden uraz ino w ME jest ograniczenie do przebywania na boisku graczy o wieku przekraczającym ME i dlatego bardzo często jak się chce wprowadzić kolejnego to musi wejść kosztem już grającego. Więc jak wpuszczali Lewińskiego to musiał ktoś zejść
Paragraf 5.3. Maksymalnie na boisku może być trzech graczy urodzonych przed 1 stycznia 1991 r.