Najbardziej udany/nieudany transfer Ruchu ostatnich lat...
- Neo
- Kontakt:
- Blaszany
- Kontakt:
NIYYY!!!batory pisze:Lillestrøm chce bramkarza Ruchu
Bramkarz Ruchu Sebastian Nowak znalazł się w kręgu zainteresowań norweskiego pierwszoligowca Lillestrøm SK - informuje "Przegląd Sportowy".
Chorzowskiego olbrzyma polecił Norwegom Polski menedżer mieszkający w Szwecji Bogdan Maślanka. Nowak był już obserwowany przez wysłanników Lillestrøm w trakcie jednego z drugoligowych występów i po zakończeniu rundy jesiennej ma szansę wyjechać na testy.
źródło: Przegląd Sportowy / Tempo
INO NIY TO!
NA RUCHU DYCKI BYLI NOJLEPSZE BRAMKARZE... I WSZYJSKICH CHCOM NAM ZABRAĆ.... (oczywiście mom na myśli ostatnie lata)
CHOĆ NOJLEPIYJ JAKBY SIE WYPOWIEDZIOŁ SOM SEBA, CZY WOLI GÓRNOŚLONSKI RUCH, CZY WIKINGOWSKI .. jakiś tam badziew...
PS. Szkoda własnie że piłkarze sie niy wypowiadajom na forum

Wydaje mi się że niestety wybierze grę u Norwegów ponieważ tam ma większe możliwości rozwoju swojej kariery.Ale mam nadzieję że mimo wszystko zostanie przynajmniej do końca sezonu u nas.Trzeba być dobrej myśli a się nie zamartwiać na zapas. 8)Blaszany pisze:CHOĆ NOJLEPIYJ JAKBY SIE WYPOWIEDZIOŁ SOM SEBA, CZY WOLI GÓRNOŚLONSKI RUCH, CZY WIKINGOWSKI .. jakiś tam badziew...
- Neo
- Kontakt:
Popatrz na Wierzchowskiego. Poszedł bo miał większe możliwości rozwoju. I siedzi na ławie. To jest ten rozwój? :roll:Luke pisze:Wydaje mi się że niestety wybierze grę u Norwegów ponieważ tam ma większe możliwości rozwoju swojej kariery.Ale mam nadzieję że mimo wszystko zostanie przynajmniej do końca sezonu u nas.Trzeba być dobrej myśli a się nie zamartwiać na zapas. 8)Blaszany pisze:CHOĆ NOJLEPIYJ JAKBY SIE WYPOWIEDZIOŁ SOM SEBA, CZY WOLI GÓRNOŚLONSKI RUCH, CZY WIKINGOWSKI .. jakiś tam badziew...
A jakby został u nas to możliwe, że teraz by grał w jakimś np. angielskim klubie. Bo Ruch by z nim grał już dawno w lidze majstrów

Werder Brema to klub z wyższej półki ligi niemieckiej i nie możesz porównywać tego klubu do klubu który interesuje się Sebastianem teraz.Przechodząc do tak mocnej ligi jaką jest liga w Niemczech trzeba mieć w zamyśle że o miejsce w wyjściowym składzie będzie niezwykle trudno i należy wspiąć się na wyżyny swych umiejetności aby wywalczyć podstawowe miejsce.Ze względu finansowego to Jakub na pewno nie narzekał a i zaplecze treningowe drużyna z Niemiec miała podobno świetne bo sam Wierzchowski mówił w wywiadzie że mógłby siedzieć w klubie cały dzień.Jestem ciekaw jak ocenia Kuba swój pobyt w Werderze teraz.NeoKibol19R20 pisze:Popatrz na Wierzchowskiego. Poszedł bo miał większe możliwości rozwoju. I siedzi na ławie. To jest ten rozwój? :roll:Luke pisze:Wydaje mi się że niestety wybierze grę u Norwegów ponieważ tam ma większe możliwości rozwoju swojej kariery.Ale mam nadzieję że mimo wszystko zostanie przynajmniej do końca sezonu u nas.Trzeba być dobrej myśli a się nie zamartwiać na zapas. 8)Blaszany pisze:CHOĆ NOJLEPIYJ JAKBY SIE WYPOWIEDZIOŁ SOM SEBA, CZY WOLI GÓRNOŚLONSKI RUCH, CZY WIKINGOWSKI .. jakiś tam badziew...
A jakby został u nas to możliwe, że teraz by grał w jakimś np. angielskim klubie. Bo Ruch by z nim grał już dawno w lidze majstrówMoże lekka przesada, ale jakby u nas grał dalej niż przełaził do Werderu to by mu to się lepiej opłaciło. I myśle, że Seba powinien zostać do końca sezonu. Jak będzie ten sponsor to Seba według mnie powinien zostać będzie miał wypłate na czas premie itd. Wyjazdy na mecze reprezentacji... występy w lidze majstrów
- Blaszany
- Kontakt:
Obyś miał racja!Ale ciekawi mnie jak wygląda infrastruktura tego klubu który chce Sebe pozyskać.Nigdy wcześniej nie słyszałem o tym klubie.Blaszany pisze:szczerze powiedziawszy, to Seba by sie u nos barzyj rozwinoł niż w Norwegi... Wkońcu momy nojlepszego w Polsce trenera bramkarzy... i to niy ino mojo opinia.
-
- Kontakt:
http://www.lsk.no/wallpaper/wp1024_station_termin.jpgLuke pisze:Obyś miał racja!Ale ciekawi mnie jak wygląda infrastruktura tego klubu który chce Sebe pozyskać.Nigdy wcześniej nie słyszałem o tym klubie.
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
A kto by kiedyś pomyślał że piłkarze z Polski będą w stanie jechać do Rosji aby szlifować swoją formę?!A teraz to jest możliwość że Żurawski i Baszczu pojadą do klubu na wschód.Jeśli w Gruzji kluby będą kiedyś silne takie np. jak na rosyjskim poziomie to dlaczego by nie?Scypion pisze:typowo Polski kompleks neofity...ku*** ludzie od kiedy to jacys norwescy rybacy sa lepsi od polskich rolnikowza niedlugo za szanse rozwoju bedzie uwazany wyjazd do gruzji...
- Blaszany
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- vahanara
- Kontakt:
Niewiem czy ktoś tu już wspominał ale dla mnie największym "hitem" transferowym Ruchu - wręcz w całej historii - był gośc który miał zastąpić Gucia. Niejaki Tomasz Jaworek :roll:
To czym gość się wsławił w Chorzowie najbardziej to handel magnetowidami pod Hutnikiem :lol:
To czym gość się wsławił w Chorzowie najbardziej to handel magnetowidami pod Hutnikiem :lol:
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...