jo tyz jest na takluki232 pisze:![]()
![]()
![]()
scouser pisze:chyba trzeba się stawić na najbliższym treningu!!!!

jo tyz jest na takluki232 pisze:![]()
![]()
![]()
prędzej ich idzie spotkac w SCC19katowice20 pisze:jo tyz jest na takluki232 pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
maile i oswiadczenia nic nie dadza im trzeba powiedziec co myslimy o tej sytuacji albo pokazac sie na treningu albo pod stadionem jak z gornikiem wygrali patrz ile ludzi przylazlo moze teraz tyz domy radateamdox pisze:A może tak pod stadion dzisiaj wszyscy i po prostu wykrzyczeć piłkarzom, że coś jest nie halo ? Dno totalne, wstyd i metr mułu, widać nasze maile zadziałały pozytywnie, jest poprawa, z 4:0 na 2:0, za tydzień 1:0 przegramy, za 2 tygodnie zremisujemy u siebie z Koroną 0:0Dno piłkarskie, każdego grajka z osobna bym zbeształ z błotem za ten mecz.
O tej poprawie to to był żart, czarny humor ;pRadzion-ków pisze:Jaka poprawa, Lech jest lepszy od Widzewa, to i z Widzewem przegraliśmy niżej.Znowu przegraliśmy po biernej grze i kompletnej głupocie trenera. Jeszcze parę dni temu byłem zaniepokojony, ale nieskory do ostrych wyroków. Dzisiaj mam już dość trenera, i piłkarzy którzy biegają wolniej niż ja na autobus(mi bardziej zależy na zdążeniu na busa, jak im na punktach).
my sie staromy a loni to pierdolom co sie bydom "wysilac"Mr. Fantastic pisze:W tych dwóch czerwonych kartkach najlepsze jest jedynie to, że Djokic i Sadlok nie zagrają w następnym meczu...
za sport Śląski...chyba najlepszy narazie koment do tego co musieliśmy niestety oglądaćFacet pracujący w obsłudze tunezyjskiego hotelu, gość z drugiej ligi maltańskiej plus zgraja nastolatków - ci ludzie pokonali dziś wicemistrza Polski z Chorzowa. Dwóch zawodników Ruchu pokazało skrajną głupotę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 55 gości