http://sport.onet.pl/pilka-nozna/elimin ... omosc.html
to je dobre
A na kogo on krzyknie? Jakby się odezwał, to by mu powiedzieli: "Zamknij ryja, ch...!". Albo chciał wprowadzić zmiany. Zaczyna wołać napastnika, potem się jego wystraszył.
A na kogo on krzyknie? Jakby się odezwał, to by mu powiedzieli: "Zamknij ryja, ch...!". Albo chciał wprowadzić zmiany. Zaczyna wołać napastnika, potem się jego wystraszył.
Napisz "bilet" i kożdy bydzie wiedzioł o kogo sie rozchodziponzo pisze:Sory BŁASZCZYKOWSKI.
bo pod koniec roku jest nazod w RuchuscaneRboy pisze:Czy Wy też zauważyliście wg mnie dość dziwną rzecz. Waldek podpisując się pod kontraktem z PZPN najprawdopodobniej zobowiązał się do określonych działań i zachowań marketingowych. Myslałem, że lada moment zobaczymy go jak obmacuje Adamiakową i tańczy z biedronką na czole, a tymczasem... Wszędzie możemy go zobaczyć w naszych barwach, eRką i naszymi sponsorami... Ciekawe co jest na rzeczy. Ponieważ kontrakty na sponsoring kadry to raczej duże pieniądze trudno uwierzyć, że to jest przypadek.
tommy tauzen pisze:Wójcik o szpilu i Fornaliku
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/elimin ... omosc.html
to je dobreA na kogo on krzyknie? Jakby się odezwał, to by mu powiedzieli: "Zamknij ryja, ch...!". Albo chciał wprowadzić zmiany. Zaczyna wołać napastnika, potem się jego wystraszył.
Jeśli to prawda to... się w dupach poprzewracało gwiazdorom.
A jak kiedyś pisałem że gwiazdorki z BvB + Szczęsny będą się burzyć to nikt w to nie wierzył. Teraz z dużą uwagą będę przyglądał się co zrobi Waldek King, bo jeżeli ci "piłkarze" zostaną powołani na mecz z Czarnogórą to nie mom pytań. I nie chodzi wcale o ten artykuł ale również o poprzednie wypowiedzi Lewego czy Błaszczykowskiego. Mom tylko nadzieje że Pan Waldek mo jaja i nie pozwoli sobie w kaszę dmuchać. Oni to mają gdzieś, dla nich najwarzniejsze to grać w swoich klubach i niech tak zostanie a w RP dać szansę tym którzy chcą w niej grać i zostawić na boisku serducho.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot], koRnik i 30 gości