Waldek King Fornalik trenerem reprezentacji
-
Re: Waldek King Fornalik trenerem reprezentacji
Waldek sam sobie jest tej porażki winien, ugiął się pod naciskiem pseudogwiazdeczek, Lewandowski wielka gwiazda światowego formatu, tracił piłeczkę po każdym podaniu, 0 celnych strzałów na bramkę, choć za przeciwników miał tuzów z nie byle Estonii. Nam zabiera WF Piecha na zgrupowanie a raczej na wycieczke by pograł 5 minut, choć Sobiech no i Lewy grali dno i obaj powinni być zmienieni po 1 połowie.
- kodak1920
- Kontakt:
On go oszczędza na PyryRoni2580 pisze:Waldek sam sobie jest tej porażki winien, ugiął się pod naciskiem pseudogwiazdeczek, Lewandowski wielka gwiazda światowego formatu, tracił piłeczkę po każdym podaniu, 0 celnych strzałów na bramkę, choć za przeciwników miał tuzów z nie byle Estonii. Nam zabiera WF Piecha na zgrupowanie a raczej na wycieczke by pograł 5 minut, choć Sobiech no i Lewy grali dno i obaj powinni być zmienieni po 1 połowie.

- 19flasteR20
- Kontakt:
To po c*iul go powolywol?? Mog juz zabrac Jankowskiegokodak1920 pisze:On go oszczędza na PyryRoni2580 pisze:Waldek sam sobie jest tej porażki winien, ugiął się pod naciskiem pseudogwiazdeczek, Lewandowski wielka gwiazda światowego formatu, tracił piłeczkę po każdym podaniu, 0 celnych strzałów na bramkę, choć za przeciwników miał tuzów z nie byle Estonii. Nam zabiera WF Piecha na zgrupowanie a raczej na wycieczke by pograł 5 minut, choć Sobiech no i Lewy grali dno i obaj powinni być zmienieni po 1 połowie.

Ruch Autonomii Gůrnygo Ślůnska

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]

-
- Kontakt:
Mając w pamięci czas spędzony przez Pana Waldka u Nas, lepiej nie skomentuje tego meczu...
Chociaż właściwie, na boisku byli piłkarze a nie sam Fornalik.

Chociaż właściwie, na boisku byli piłkarze a nie sam Fornalik.

- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zobaczysz jaka będzie teraz nagonka mediów i kibicow na Waldka. W lidze amatorskiej zwanej też Ekstraklasa jego myśl szkoleniowa ma jakas rację bytu. W Europie grają jednak trochę powazniejsi gracze i z gowna bicza nie ulepisz. Życzę mu powodzenia ale wkrótce przeciwko sobie będzie miał 3/4 narodu. Zobaczysz.MaRko22 pisze:HullCityFC pisze:Ma Waldi co chciał. Dla społeczności polskiej juz jest ch***m. U nas był królem. Piech w 5 minut bardziej widoczny niż Lewandowski z Abdulem przez resztę szpilu
-
- Kontakt:
Mnie ciekawi ino to jak to jest że Lewandowski trzy dni wcześniej bawi się z obrońcami Bayernu a chwilę później traci większość piłek z estońskimi średniakami??
-
to trzeba bylo go nie powolywac wcale albo dać mu zagrać 20-25 minut, nogi by mu nie odpadły, zregenerowałby się do soboty. Powoli potwierdza się za to, że Lewandowski jest kupą a nie klasowym napastnikiem, ten grajek bez podań pomocników nie jest nic warty. W Borussii ma to szczęście, że jak na ligę niemiecką są nieźli pomocnicy (nie bez przypadek nazywanie niemiecką Barceloną). Sam jednak nie potrafi stworzyć sobie żadnej sytuacji, tak było na Euro, tak było dzisiaj.kodak1920 pisze:On go oszczędza na PyryRoni2580 pisze:Waldek sam sobie jest tej porażki winien, ugiął się pod naciskiem pseudogwiazdeczek, Lewandowski wielka gwiazda światowego formatu, tracił piłeczkę po każdym podaniu, 0 celnych strzałów na bramkę, choć za przeciwników miał tuzów z nie byle Estonii. Nam zabiera WF Piecha na zgrupowanie a raczej na wycieczke by pograł 5 minut, choć Sobiech no i Lewy grali dno i obaj powinni być zmienieni po 1 połowie.
Ostatnio zmieniony 15 sie 2012, o 23:01 przez Roni2580, łącznie zmieniany 1 raz.
- 19flasteR20
- Kontakt:
Lukas89 pisze: Chociaż właściwie, na boisku byli piłkarze a nie sam Fornalik.
A czy jedno drugiemu przeczy ?
Pilkarze jak wykonaja dobrze swojo robota, to i trener ni musi byc wszedzie widoczny.Jo bych na miejscu Waldka sciepnal im nazwiska z tresek, bo niezlo ganba sobie zrobili, a co dopiero kibica lub trenerowi.

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
szkoda Piecha .. bo tak jak ktos wspomnial pojechal On tam na wycieczke chyba, a nie zagrac mecz, liczylem, ze przynajmniej dostanie pol godziny gry, a jak bylo widac, facet w te 5 min zrobil wiecej niz Lewandowski, o Sobiechu nie wspominam, bo go nawet nie bylo widac, ze gra.
My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
zadałem sobie trud i ogladałem poSmudowych gladiatorów pod wodzą naszego trenera i tu przyszła mi mysl bał sie postawic w tym jednym meczu bez konsekwencji na nowych według swojego pomysłu czy zaufał starym ?
Raczej to drugie skoro wpuszcza Piecha na ostatnie minuty mimo katastrofalnej gry to sie boi ,skoro nie robi zman w składzie przed meczem o pietruszkę tylko stawia na zdarte karty to sie boi.
Smutne to że kolejne rozdanie rozpoczyna sie od wpadki niekoniecznie potrzebnej ,niekoniecznie z tymi ludzmi ,ale nie mój cyrk i nie moje małpy .
Widziały gały co brały
Raczej to drugie skoro wpuszcza Piecha na ostatnie minuty mimo katastrofalnej gry to sie boi ,skoro nie robi zman w składzie przed meczem o pietruszkę tylko stawia na zdarte karty to sie boi.
Smutne to że kolejne rozdanie rozpoczyna sie od wpadki niekoniecznie potrzebnej ,niekoniecznie z tymi ludzmi ,ale nie mój cyrk i nie moje małpy .
Widziały gały co brały

-
- Kontakt:
Piech przez 8 minut zrobiol wiyncy zamiyszania na szpilplacu niz drewniany Lewandowski przez caly szpil. No ale to juz jes przeciyz gwiazda najwyzszego europejskiego formatu 

-
- Kontakt:
Za chwilę dojdzie do paradoksu. Do tej pory cała Polska kibicowała kadrze a kibice Ruchu byli delikatnie mówiąc powsciągliwi. Za dwa, trzy tygodnie bedzie odwrotnie.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Piech zrobił więcej niż inni napastnicy mówicie?
OK ale popatrzcie na to tak, że on zdupił te dwie setki - może pierwsza nie była setką ale bala ledwo co się dokulała do tora
o ostatniej minucie nie wspomnę bo to klasowy gracz kończy celnym strzałem
ogólnie nic nowego - wymienić wszystkich tylko na kogo
OK ale popatrzcie na to tak, że on zdupił te dwie setki - może pierwsza nie była setką ale bala ledwo co się dokulała do tora
o ostatniej minucie nie wspomnę bo to klasowy gracz kończy celnym strzałem
ogólnie nic nowego - wymienić wszystkich tylko na kogo

nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
scaneRboy pisze:Za chwilę dojdzie do paradoksu. Do tej pory cała Polska kibicowała kadrze a kibice Ruchu byli delikatnie mówiąc powsciągliwi. Za dwa, trzy tygodnie bedzie odwrotnie.
w sumie chyba mosz recht, chociaz jo i tak byda powsciagliwy co do kibicowanio polskiymu manszaftowi

Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
- 19flasteR20
- Kontakt:
pedro-sbl pisze:
Lepiyj by miol u nos w walce o majstra
Cza ci poloc