[LE Q3 REWANŻ] Viktoria Pilzno = Ruch Chorzów, 9.8.12; 20:00
-
- Kontakt:
Re: [LE Q3 REWANŻ] Viktoria Pilzno = Ruch Chorzów, 9.8.12; 2
Kozdy w jakims % wierzy w majsta po tym co bylo w tamtym roku. Ino czy je to mozliwe, kej ta druzyna poprostu zwyczajnie frajersko oddaje szpile o stawka? Finaly PP, szpil z leglom w tamtym roku, szpile w LE i tak idzie wymieniac.
A Hajduk 2-0 na Interze...
A Hajduk 2-0 na Interze...
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Można stracić bramkę w pierwszej i ostatniej minucie - to nie powinno wywrzeć wpływu na postawę zawodników, ale tutaj tak się niestety stało. Już na początku meczu przegrywaliśmy 0-3 i sytuacja była bardzo trudna - mówił Tomasz Fornalik.
- Nasi zawodnicy dali z siebie wszystko. [/size]Cóż, taki jest sport - ktoś jest lepszy, a ktoś musi być gorszy - tłumaczył szkoleniowiec Ruchu i dodał: - Możemy podziękować naszym kibicom za doping w trakcie dzisiejszego spotkania.
- Chciałbym pogratulować Viktorii tego zwycięstwa i życzyć jej szczęścia w następnej rundzie eliminacji Ligi Europy - podkreślił Tomasz Fornalik.

Boze Swiety, ale roznica klas, takiego czegos sie nie spodziewalem

Brawa dla kibicow, a samego meczu to nie ma co oceniac, bo to Viktoria grala w pilke.
-
- Kontakt:
'PYJTER' pisze:arcio pisze:jak tam czytam i czytam te wypowiedzi to tylko jedna dotyczyła trenera
...
Jo na to godom:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Du%C5%A1an_Radolsk%C3%BD
Grę Ruchu śledzi na bieżąco. - Szkoda pierwszego meczu z Viktorią. Dwie stracone bramki, w końcówce spotkania, a w dodatku ta druga była wyjątkowo pechowa... - wzdycha, mając w pamięci błąd Michala Peskovicia.
- Dodam, że nadal mam bardzo dobry kontakt z Tomkiem Fornalikiem. Jesteśmy w kontakcie - dodaje.
Czym się dziś zajmuje Radolski? - Jestem na emeryturze - mówi z szerokim uśmiechem i opowiada, że czerpie wiele radości z zajmowania się wnukami. O piłce jednak nie zapomina. EURO 2012, jak każdą inną wielką imprezę piłkarską, rozłożył na czynniki pierwsze, a wnioski wypisał w swoich zeszytach. Kolekcja zapisek Słowaka jest imponująca.
Ostatnią propozycję ze słowackiego Rużomberoka odrzucił, ale gdyby zadzwonił Polski klub... - Wszystko zależy od propozycji i samych rozmów - wyjaśnia.

-
- Kontakt:
a wiesz czemu Zienczuk zlazi do srodka? bo nie mo juz tej szybkosci... przyspieszenia... wiek robi swojearcio pisze:jak tam czytam i czytam te wypowiedzi to tylko jedna dotyczyła trenera
zespół kompletnie źle ustawiony i źle zmotywowany, bez wizji
Lisowski na prawej? co on tam robił?
bramkarza po pierwszym meczu trzeba było odstawić i dać mu przemyśleć bramkę na 0-2
Zieńczuk to obecnie nie jest typ skrzydłowego tylko rozgrywającego i dając go na lewą stronę automatycznie go blokujemy!
dlaczego? on 90% akci ścina do środka, a jak gra na lewej to idzie na prawą nogę którą ma tylko do wsiadania do tramwaju
obrona? nie będę komentować...
atak - bez wsparcia pomocy mogą iść na grzyby i tak nic nie wywalczą a jak cufalem wywalczą to z 6 m nie trafiają do pustej bramki
ogólnie pokazali nam jak się gra obecnie nowocześnie i szybko
a my zostaliśmy frajerami kolejki LE
i tego wlasnie nom tez trzeba - takigo skrzydlowego, ktory wlezie na boisko i niy bydzie zesrany pociagnac do linii koncowej i wciepnac bal w biegu (a nie ino zwalnianie i poprawianie sie bali przez kilkanascie sekund, ze wszyscy obronca przeciwnikow zdarza sie wrocic
-
- Kontakt:
Panowie tak najezdzamy powoli na Tomka, a powiedzcie mi jedno - Myślicie ze Waldek zagrał by inaczej? zrobil by dokladnie to samo, pokazały to wszystkie mecze o stawke także zostawmy naradzie trenera i dajmy mu szanse. W meczu z Lechem wyjdzie charakter nie tylko trenera ale i drużyny..
co do meczu, kompromitacja na calej lini
co do meczu, kompromitacja na calej lini

PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
W meczu z Lechem wyjdzie to samo co ostatnio wyszło w Poznaniu. Bo co innego ma wyjść? Tam też jest drużyna teoretycznie z większym potencjałem, a u nas dalej są w większości drwale, z których Waldek wyciągnął co mógł wyciągnąć.
Jak można się tak skompromitować ?

0-7 w dwumeczu, noż ku*** nie mogę
Jak można się tak skompromitować ?

0-7 w dwumeczu, noż ku*** nie mogę

Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wiem że mecz nie był transmitowany ale to nie znaczy że nikt go nie widziałTomasz Fornalik: Mamy przeprosić kibiców? Nie rozumiem pytania...
- Proszę wejść do szatni i zobaczyć twarze moich zawodników. Oni dali z siebie wszystko. Za co mają przepraszać? - odpowiedział trener Ruchu zapytany, czy jego piłkarze skierują przeprosiny do kibiców.
- Taki jest sport - ktoś jest lepszy, a ktoś musi być gorszy - tłumaczył szkoleniowiec Ruchu i dodał: - Za podjęcie rywalizacji nie wolno przepraszać! Nie rozumiem pytania. Możemy oczywiście podziękować naszym kibicom za doping w trakcie dzisiejszego spotkania.
- Można stracić bramkę w pierwszej i ostatniej minucie - to nie powinno wywrzeć wpływu na postawę zawodników, ale tutaj tak się niestety stało. Już na początku meczu przegrywaliśmy 0-3 i sytuacja była bardzo trudna - mówił Tomasz Fornalik.
Naszą ciekawość wzbudziła pozycja Pawła Lisowskiego. Defensywny pomocnik został ustawiony na prawym skrzydle. Jakie miał zadania? - Miał w większości sytuacji zabezpieczać grę w środku pola i wspierać Żeljko Djokicia - wyjaśnił trener Ruchu.
Ani Lisowski, ani jego koledzy nie potrafili zatrzymać dziś Michala Durisa, autora hat tricka. - Uczulałem moich zawodników, jak gra Duris. Zresztą każdy piłkarz Viktorii został im przedstawiony w specjalnej rozpisce. Widzieli zatem wszystko - wzdychał Fornalik, bo nauka poszła w las.

nie zgadzam sie i to jak choleraOni dali z siebie wszystko

- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zjebany nastrój przed liga. Kompromitacja, wstyd, hanba....
0-7 z ekipa s Czech? To są jakieś jaja. W lidze bedzie w ch** ciężko. Bez stałych fragmentów gry Zienczuka juz zeszły sezon byłby w okolicach 6-8. Kadra jest jaka jest. Na max 6-8. Liga zweryfikuje szybko prognozy ekspertów z forum z innego tematu. Jus wiem czemu na forum discopolo nie panowała tragedia po odejściu Sadloka. Walczymy o utrzymanie, bez stadionu. A rywal zza miedzy jeszcze bedzie się nam wmial w twarz.
0-7 z ekipa s Czech? To są jakieś jaja. W lidze bedzie w ch** ciężko. Bez stałych fragmentów gry Zienczuka juz zeszły sezon byłby w okolicach 6-8. Kadra jest jaka jest. Na max 6-8. Liga zweryfikuje szybko prognozy ekspertów z forum z innego tematu. Jus wiem czemu na forum discopolo nie panowała tragedia po odejściu Sadloka. Walczymy o utrzymanie, bez stadionu. A rywal zza miedzy jeszcze bedzie się nam wmial w twarz.
-
- Kontakt:
Oj, coś Pan Tomasz Fornalik zaczyna się denerwować. A to nie rokuje dobrze na przyszłość. Po co ktoś ma wchodzić do szatni i oglądać twarze piłkarzy? Twarze piłkarzy i całych piłkarzy widziałem na boisku. I tam mieli się wykazywać. Troszkę mi jedno czy są smutni czy źli. Oni mają być dobrzy i walczyć. Pan Tomasz twierdzi, że dali z siebie wszystko. Jeśli tak, to to nie jest dobra wiadomość.
Oczywiście, że nie oczekuję od piłkarzy przeprosin. Oczekuję dobrej gry i ambicji.
Oczywiście, że nie oczekuję od piłkarzy przeprosin. Oczekuję dobrej gry i ambicji.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
-
- Kontakt:
eh panie trenerze, daliście ciała...
nigdy nie jest za późno
- R1
- Kontakt:
Dejcie na luz. Wiadomo że po 0:2 u siebie tam jadymy na sparing.
Gowa do góry
Tera liga i do przodu Niebiescy
PozdRo
Gowa do góry
Tera liga i do przodu Niebiescy
PozdRo
-
- Kontakt:
Ale blama!!!!! Wstyd
. Szkoda że nie trafili my na mistrz SAN MARINO,może by tak wysoko nie przegrali,nie wiem czy było chociaż"NIEBIESCY NIC SIĘ NIE STAŁO" i czy rodzina z pilzno mi napisze że 600 chopa sie dobrze bawiło(mom nadzieja że nie napiszom ze 5:0 to nie jest zaś tak źle

-
-
- Kontakt:
mlody, nowy trener musi bronic swoich pilkarzy, nie moze ich zjechac, bo dlugo nie popracuje...
gdybysmy przegrali ze szczewami czy z innymi dospelami 5;0, to przeprosin i glow mozna zadac. Viktoria nie byla nawet w naszym zasiegu, smutne ale prawdziwe.
w lidze bedzie dobrze
gdybysmy przegrali ze szczewami czy z innymi dospelami 5;0, to przeprosin i glow mozna zadac. Viktoria nie byla nawet w naszym zasiegu, smutne ale prawdziwe.
w lidze bedzie dobrze

nrsl
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: