[LE Q3 REWANŻ] Viktoria Pilzno = Ruch Chorzów, 9.8.12; 20:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
pedro-sbl
Kontakt:

Re: [LE Q3 REWANŻ] Viktoria Pilzno = Ruch Chorzów, 9.8.12; 2

#196 Post autor: pedro-sbl » 9 sie 2012, o 21:57

przemo79 pisze:
Zip pisze:Obrazek
Tyś to chyba przesadził !!!!
jo bych ich przeprosil jeszcze! i dupy do masowania nog bych najol!
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.

http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280

shogi222
Kontakt:

#197 Post autor: shogi222 » 9 sie 2012, o 21:57

napisze tak, nalezalo sie! Jest przed nami w ch** roboty! slaby bramkarz, slaba obrona, niemrawa pomoc, przecietny atak!
Tomek ma tak szeroka kadre, ze moze mieszac, wymieniac, karac zeslaniem do ME i motywowac. Przed liga jestem optymista, a przygode w LE traktuje jako dobre mecze sparingowe, ktore nauczyly nas i pilkarzy czegos nowego... POKORY!

W lidze bedzie dobrze, zobaczycie :)
nrsl

robotrix
Kontakt:

#198 Post autor: robotrix » 9 sie 2012, o 21:59

jak dobrze żed tyn szpil sie już skończył. Masakra to była ale nima co płakać jak jo bych tam był na tym szpilplacu i 1 minucie by brama po takim rykoszecie wpadła to tyż bych mioł serdecznie doś... pi***olić puchary, może nom pon boczek do gyszynk i tera pilzno legia wylosuje?:D W lidze bydzie lepij i skończcie sie tu wadzić jak jakieś pedały z gieksy bo to jes poniżyj krytyki. Jakby my do tyj LE awansowali to by zajś był przez to sezon zesrany a to mo być nasz Miszczowski sezon i tego sie czimejmy!!!

Ta transmisjo to chyba na Polska wyłonczyli żeby nom żol niy było... Pyrsk!!

Awatar użytkownika
west72
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#199 Post autor: west72 » 9 sie 2012, o 22:00

:dobani: :dobani: :dobani: masakrrrrrrrrrrrrrrra :zalamany: :zalamany: :zalamany:
nie wierzyłem ,że Ruch awansuje ale ta porażka bardzo boli.
Czesi pokazali nam miejsce w szeregu ,jestem ciekaw ,czy Smagorowi starczy determinacji w budowie Silnego nie na naszą lige RUCHU bo po takich występach w Europie o kolejnych sponsorów będzie chyba trudno :zdegustowany:
Ale w lidze pewnie będziemy wymiatać :hyhy: :hyhy: :hyhy: ,cóż nom innego zostało :zalamany:
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA

19aRtuR20
Kontakt:

#200 Post autor: 19aRtuR20 » 9 sie 2012, o 22:00

FredyKruger pisze:
19aRtuR20 pisze:Wy juz trenera w to mieszejcie ....
no ale czyja to jest wina? Moja? Jo ich trynuja? Zeby to jeszcze była jakos klasowo drużyna to pół biydy, ale jakos viktoria Pilzno? Co to ko***a jest?
jakies kelnery to nie sa

skad mosz pewnosc, ze Waldemar Fornalik zrobil by lepszy wynik? tamci pilkarze to calkiem inny poziom... inny w porownaniu z naszym zespole

roznicy klas nie przeskoczysz... nie wiem, bo pierwszego meczu nie widziolch, dzis tez sie uwaznie nie ogladalo, ale tu wyglado jakby Ruch ten mecz odpuscil... jakos watpia zeby tak bylo

Ozor pisze:
Qfaj pisze:Dobra nie pie...lcie ,tego cza sie bylo spodziywac.Te pepiki to je fest dobro druzyna!
a jaka tania :orany:
jasne, ze tania, ale w Czechach - chcac ich sprowadzic (juz nie godom o odstepnym) to by cza im pora razy wiecej zaplacic... to tak jak ludzie emigruja zeby zarobiac w przeliczeniu pora razy wiecej niz u siebie w kraju

19gorek20
Kontakt:

#201 Post autor: 19gorek20 » 9 sie 2012, o 22:01

teraz cza sie modlic o WEGLOKOKS

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#202 Post autor: Scypion » 9 sie 2012, o 22:02

Qfaj pisze:Dobra nie pie...lcie ,tego cza sie bylo spodziywac.Te pepiki to je fest dobro druzyna!

I z taka mentalnoscia jestesmy wlasnie tu gdzie jestesmy. Przegrac 5:0 z Czechami... ale byle 30 tysiecy wplywalo na konto. "Wszyscy wypierda..."

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#203 Post autor: jalboss » 9 sie 2012, o 22:04

brak stadionu, brak druzyny, zabrali trenera, co niektórym sodówka od***rdoliła, nadzieja umarła, obysmy sie tylko utrzymali
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#204 Post autor: AdiC » 9 sie 2012, o 22:05

west72 pisze::dobani: :dobani: :dobani: masakrrrrrrrrrrrrrrra :zalamany: :zalamany: :zalamany:
Czesi pokazali nam miejsce w szeregu ,jestem ciekaw ,czy Smagorowi starczy determinacji w budowie Silnego nie na naszą lige RUCHU bo po takich występach w Europie o kolejnych sponsorów będzie chyba trudno :zdegustowany:
Ale w lidze pewnie będziemy wymiatać :hyhy: :hyhy: :hyhy: ,cóż nom innego zostało :zalamany:
A najlepsi wymiatacze to Sadloczek z Szyndrowskim do kompletu z Peskovicem. Obyś mioł racja.... ale jakoś tego niy widza. Na dzień dzisiejszy to i z Poloniom Bytom chopcy mieli by kłopoty...
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

Awatar użytkownika
19wiRek20
Kontakt:

#205 Post autor: 19wiRek20 » 9 sie 2012, o 22:07

vinc84 pisze:jo sie chyba nie znom ale jak do mnie to niedosc ze pilkarze jak zwykle sie obsrali to jeszcze nas skompromitowali i nie trafiaja do mnie argumenty ze druzyna z Pilzna to jakis zespol z kosmosu. Moze w lidze bydzie lepiej moze....co nie zmienia faktu ze dzisiej to byla kpina :dobani:
a co mieli zrobić, jak przed dwumeczem dziennikarze nas przekreślali. Później czyta jeden z drugim takie bambyrały a na meczu sra w galoty.

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#206 Post autor: Ozor » 9 sie 2012, o 22:07

napisza to jeszcze roz pojechali reprezyntowac Ruch ,pojechali reprezyntowac Ślonsk obsrali sie w galoty i to niy piyrwszy roz tak sie niy godzi idzie przegrac ale po walce a tu boł walkower od poczontku .
U mie za tako robota fałszywyj pocieszajoncyj godki niy bydzie.
Jak majom trocha honoru to wiedzom co majom robic bo jo ich widzioł bardzij o stołki w Silesii walczyc jak dzisioj w tym szpilu :mad:

MaRko22
Kontakt:

#207 Post autor: MaRko22 » 9 sie 2012, o 22:10

AdiC pisze:
west72 pisze::dobani: :dobani: :dobani: masakrrrrrrrrrrrrrrra :zalamany: :zalamany: :zalamany:
A najlepsi wymiatacze to Sadloczek z Szyndrowskim do kompletu z Peskovicem. Obyś mioł racja.... ale jakoś tego niy widza. Na dzień dzisiejszy to i z Poloniom Bytom chopcy mieli by kłopoty...
Dajcie już spokój, wszystkie polskie zespoły grają padake, jedynie Legia trzyma poziom i na chwile obecną jest to kandydat do zdobycia MP w nadchodzącym sezonie.

Jednak jak widze komentarze, że nawet z PB mielibyśmy problemy to sorry, ale zajeliśmy 2 miejsce w Polskiej lidze a Polonia nawet na zapleczu nie umiała się utrzymać.

Po porażce okazuje się kto jest z klubem zawsze a kto jest kibicem sukcesu...

Wybaczcie Panowie, ale taka prawda. Trzeba wyciągnąć wnioski z tej "przygody", już w niedziele okazja do polepszenia sobie humorów.
Obrazek

Witek46
Kontakt:

#208 Post autor: Witek46 » 9 sie 2012, o 22:17

Jestem już taki stary, że pamiętam jak w roku 1969 Ajax Amsterdam rozniósł Ruch 7:0 (2:0). Byłem wtedy dzieckiem i płakać mi się chciało. Cała piłkarska Polska z nas się śmiała, a ja czułem się tak jakby to ze mnie się śmiali. Ale to był jednak Ajax z Cruyffem, Krolem i van Dijk’iem. A poza tym w rewanżu na Cichej udało nam się strzelić im gola i przegraliśmy tylko 1:2.
Po meczu z Viktorią w Chorzowie, w rewanżu nie spodziewałem się niczego innego, jak porażki. Ale liczyłem, że pokażemy się z dobrej strony, pozostawimy korzystne wrażenie, że strzelimy honorową bramkę. Nie sądziłem, że się skompromitujemy. A 5:0 z Viktorią Pilzno, to jednak jest kompromitacja.
Wiedziałem, że nie mamy lewego obrońcy (Szyndrowski zawalił pierwszą bramkę), widziałem, że Djokić w każdym z ostatnich meczów jest winien utraty jednej bramki (tym razem na 2:0) ale nie wiedziałem, że Sadlok w obecnej formie graj jak ci** (asysta przy pierwszej i drugiej bramce, całkowicie zawalona trzecia i wiele różnych wpadek i błędów).
Wiedziałem, że Pesković to podróbka bramkarza ale w ubiegłym sezonie proste dośrodkowania udawało mu się wyłapywać. Po bramkach, które wpuścił w Chorzowie i w Pilźnie na 4:0 trzeba się chyba zastanowić czy nie dać szansy Kamińskiemu. Wszyscy mówią, że to talent, to niech gra; przecież nie będzie gorszy od Peskovića. A jeśli nie jest jeszcze gotowy, to może przynajmniej zmiana powrotna na Pedjića. Może znowu na krótki czas będzie mała poprawa.
To, że Viktoria jest od nas o dwie klasy lepsza, to jedna sprawa ale co przeszkadza Piechowi trafić piłką z 6 metrów do pustej bramki?
Mecze z Pilznem pokazały, że mamy jednego utalentowanego piłkarza. To Jankowski. I jednego ambitnego, to Piech. I całą grupę przeciętniaków, którzy czasem zagrają lepiej, a czasem gorzej, czasem zawalczą, a czasem odpuszczą. A najgorsze, że to w zupełności wystarczy by być czołową drużyną tzw. Ekstraklasy.
Będziemy kochać tych słabeuszy gdy wygrają z Górnikiem, powalczą z Wisłą, Lechem czy Legią, będziemy szaleć gdy pewnie pokonają Jagiellonię czy Bełchatów, będziemy tłumaczyć, gdy wymęczą coś z Koroną czy Lechią i usprawiedliwiać, gdy dadzą d… z Podbeskidziem czy Pogonią. Jak dobrze pójdzie to za rok znowu zagramy w pucharach. Pamiętajmy wtedy o meczu w Pilźnie. Nie będzie rozczarowania.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo

pedro-sbl
Kontakt:

#209 Post autor: pedro-sbl » 9 sie 2012, o 22:32

Ozor pisze:napisza to jeszcze roz pojechali reprezyntowac Ruch ,pojechali reprezyntowac Ślonsk obsrali sie w galoty i to niy piyrwszy roz tak sie niy godzi idzie przegrac ale po walce a tu boł walkower od poczontku .
U mie za tako robota fałszywyj pocieszajoncyj godki niy bydzie.
Jak majom trocha honoru to wiedzom co majom robic bo jo ich widzioł bardzij o stołki w Silesii walczyc jak dzisioj w tym szpilu :mad:
:ok: :ok: :ok:
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.

http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280

arcio
Kontakt:

#210 Post autor: arcio » 9 sie 2012, o 22:32

jak tam czytam i czytam te wypowiedzi to tylko jedna dotyczyła trenera
zespół kompletnie źle ustawiony i źle zmotywowany, bez wizji
Lisowski na prawej? co on tam robił?
bramkarza po pierwszym meczu trzeba było odstawić i dać mu przemyśleć bramkę na 0-2
Zieńczuk to obecnie nie jest typ skrzydłowego tylko rozgrywającego i dając go na lewą stronę automatycznie go blokujemy!
dlaczego? on 90% akci ścina do środka, a jak gra na lewej to idzie na prawą nogę którą ma tylko do wsiadania do tramwaju
obrona? nie będę komentować...
atak - bez wsparcia pomocy mogą iść na grzyby i tak nic nie wywalczą a jak cufalem wywalczą to z 6 m nie trafiają do pustej bramki

ogólnie pokazali nam jak się gra obecnie nowocześnie i szybko
a my zostaliśmy frajerami kolejki LE
nigdy nie jest za późno

Zablokowany