[LE Q3 REWANŻ] Viktoria Pilzno = Ruch Chorzów, 9.8.12; 20:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
#eire#
Kontakt:

Re: [LE Q3 REWANŻ] Viktoria Pilzno = Ruch Chorzów, 9.8.12; 2

#151 Post autor: #eire# » 9 sie 2012, o 21:21

Ci co byli albo oglądali transmisja

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#152 Post autor: Ozor » 9 sie 2012, o 21:22

#eire# pisze:co za płaczki na tym forum
wygraliśmy ten mecz KIBICOWSKO
w końcu Ruch to MY
No ja ale trzeba mieć komu kibicować a to wyglada jak by nas panny reprezentowały

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

Awatar użytkownika
Zip
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#153 Post autor: Zip » 9 sie 2012, o 21:23

E tam, a my dalej swoje - Niebiescy nic się nie stało... :/ dramat, "piłkarze" powinni dostać solidną porcję gwizdów. A mieli tam nie jechać na wycieczkę
In Siemian We Trust

#eire#
Kontakt:

#154 Post autor: #eire# » 9 sie 2012, o 21:23

Ozor pisze:
w końcu Ruch to MY
No ja ale trzeba mieć komu kibicować a to wyglada jak by nas panny reprezentowały

napisałem że RUCH to my kibice a nie nasi grajkowie

Fanatyk z Rudy
Kontakt:

#155 Post autor: Fanatyk z Rudy » 9 sie 2012, o 21:24

za to na trybunach NIEBIESKIE PIERDOLNIECIE :)
Litość to zbrodnia NISZCZ KSG

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#156 Post autor: Ozor » 9 sie 2012, o 21:26

#eire# pisze:
Ozor pisze:
w końcu Ruch to MY

napisałem że Ruch to my kibice a nie nasi grajkowie
Ruchu bez piłkarzy a właściwie tego co sie nazywa piłkarzami niestety by nie było chyba ze powstanie sekcja szachowa

teamdox
Kontakt:

#157 Post autor: teamdox » 9 sie 2012, o 21:28

Niestety, dla polskich sportowców nie liczy się chwała i chęć rozwijania się lecz kasa.. Oni mają to gdzieś, nawet taki Ecik czy Piech się z nas śmieją, bo trzepią kasiorę a my zaśpiewamy, że nic się nie stało..

19aRtuR20
Kontakt:

#158 Post autor: 19aRtuR20 » 9 sie 2012, o 21:29

zas tak ku*** nie smuccie sam... moze ten wynik je wk***iajacy, ta nieporadnosc... ale wszyscy to walkuja jako to polsko liga jest...
cudow oczekiwaliscie? jo moze po cichu miolch nadzieje na jakis cufal na poczatku szpilu (jakis wolny, rog czy jakos szmata) i by sie Viktorii moze cieplo zrobilo

narzekac bydzie szlo jak tak Ruch bydzie grac podobnie w lidze (a raczej jak przeciwnicy byda z nami tak robic)...
my dosc niespodziewanie (no bo my ku*** nawet kandydatem do spadku byli) zdobyli medal Mistrzostw Polski, i te puchary to nagroda

nie wiem czy sie spodziewaliscie jakiejs rownej rywalizacji (obiektywnie, bo wiadomo, ze seRce moze rozne rzeczy sugerowac) z druzyna, ktora grala w LM, jest od kilku sezonow budowano sukcesywnie, a w naszej kadrze graja Stawarczyk, Szyndrowski, czy stary Zienczuk i Malinowski (nikogo nie mom zamiaru obrazic, ale polsko liga, a europejskie puchary to calkiem inno bajka...)

potraktujcie ten mecz jako nauka i nagroda... dla wszystkich, do pilkarzy, dzialaczy, a do tych co pojechali do Czech i Macedonii

sie posluchejcie ten doping...

ps. a narzekanie na zarobki... to wezcie pod uwaga to, ze to caly rynek w polsce jest zepsuty przez takiego JW co placil za nic... w Ruchu i tak praktycznie najmni placa w ekstraklasie, tak wiec sie cieszcie, ze w Ruchu graja... to nie czasy kaj momy wychowankow, ktorzy graja bo kochaja Ruch... juz nawet w kadrze nie momy Grzybka
pod wzgledem finansowym, tzn. wynagrodzen pilkarzy to Ruch jest jedna z najmadrzej oplacanych druzyn w Polsce... zreszta sie zoboczcie wykres w Deloitte

bolesław śmiały
Kontakt:

#159 Post autor: bolesław śmiały » 9 sie 2012, o 21:32

chaos i spustoszenie pepiki masakrujom brak pomysłu na gra

olo55
Kontakt:

#160 Post autor: olo55 » 9 sie 2012, o 21:32

Peskovic,Szyndrowski,Lisowski,Jankowski TRAGEDIA,nie ma sie co wk***iać,w lidze bydzie lepiej jak Fornalik zrobi trocha zmian w składzie,bo niektóre gwiazdeczki myślą że są nie do ruszenia

#eire#
Kontakt:

#161 Post autor: #eire# » 9 sie 2012, o 21:34

19aRtuR20 pisze:zas tak ku*** nie smuccie sam... moze ten wynik je wk***iajacy, ta nieporadnosc... ale wszyscy to walkuja jako to polsko liga jest...
cudow oczekiwaliscie? jo moze po cichu miolch nadzieje na jakis cufal na poczatku szpilu (jakis wolny, rog czy jakos szmata) i by sie Viktorii moze cieplo zrobilo

narzekac bydzie szlo jak tak Ruch bydzie grac podobnie w lidze (a raczej jak przeciwnicy byda z nami tak robic)...
my dosc niespodziewanie (no bo my ku*** nawet kandydatem do spadku byli) zdobyli medal Mistrzostw Polski, i te puchary to nagroda

nie wiem czy sie spodziewaliscie jakiejs rownej rywalizacji (obiektywnie, bo wiadomo, ze seRce moze rozne rzeczy sugerowac) z druzyna, ktora grala w LM, jest od kilku sezonow budowano sukcesywnie, a w naszej kadrze graja Stawarczyk, Szyndrowski, czy stary Zienczuk i Malinowski (nikogo nie mom zamiaru obrazic, ale polsko liga, a europejskie puchary to calkiem inno bajka...)

potraktujcie ten mecz jako nauka i nagroda... dla wszystkich, do pilkarzy, dzialaczy, a do tych co pojechali do Czech i Macedonii

sie posluchejcie ten doping...

ps. a narzekanie na zarobki... to wezcie pod uwaga to, ze to caly rynek w polsce jest zepsuty przez takiego JW co placil za nic... w Ruchu i tak praktycznie najmni placa w ekstraklasie, tak wiec sie cieszcie, ze w Ruchu graja... to nie czasy kaj momy wychowankow, ktorzy graja bo kochaja Ruch... juz nawet w kadrze nie momy Grzybka
pod wzgledem finansowym, tzn. wynagrodzen pilkarzy to Ruch jest jedna z najmadrzej oplacanych druzyn w Polsce... zreszta sie zoboczcie wykres w Deloitte

sama prowda
Milan z nimi zremisowoł to kaj nom do tych drużyn

19gorek20
Kontakt:

#162 Post autor: 19gorek20 » 9 sie 2012, o 21:35

eskovic,Szyndrowski,Lisowski,Jankowski TRAGEDIA,nie ma sie co wk***iać,w lidze bydzie lepiej jak Fornalik zrobi trocha zmian w składzie,bo niektóre gwiazdeczki myślą że są nie do ruszenia

ku*** mac skoncz pi***olic upatrzyls zes sie kilku graczy ktorzy zawsze w przypadku przegranej sa CHUJOWI to powiedz mi jak wedlug ciebie zagrol Piech czy Sadlok ?

FredyKruger
Kontakt:

#163 Post autor: FredyKruger » 9 sie 2012, o 21:38

Lysy pisze:Zoboczycie jaki CYRK bydzie w lidze. Już w najbliższym czasie odpadomy z PP a potym walka o utrzymanie i I liga:) przynajmniej dostoniemy licencja. No i powolna wyprzedaż grajków do KP Król Wa-wa.
Nie chca filozofować i nie chcioł żech krakać ale do mnie T.Fornalik to nieporozumienie stulecia w Ruchu.
Też jestem zdania, iz Smagor powinien wstrzymać sie z podpisaniem kontraktu dla T. Fornalika
Misiu, jeden z drugim!! W XXI wieku liczy się kasa, tylko kasa i jeszcze raz kasa! Historię, tradycję, honor można sobie między bajki włożyć! Przestańcie pisać, że ten jest nasz, ten jest gorol, ten czarny lub zółty, bo się kompromitujecie.

przemo79
Kontakt:

#164 Post autor: przemo79 » 9 sie 2012, o 21:39

Lysy pisze:Zoboczycie jaki CYRK bydzie w lidze. Już w najbliższym czasie odpadomy z PP a potym walka o utrzymanie i I liga:) przynajmniej dostoniemy licencja. No i powolna wyprzedaż grajków do KP Król Wa-wa.
Nie chca filozofować i nie chcioł żech krakać ale do mnie T.Fornalik to nieporozumienie stulecia w Ruchu.
ciebie się jużnie do czyta marudo pier***ono najpierw ich nosisz na rękach bo zrobili coś niemożliwego w tych warunkach a teroz narzekorz jak staro baba !!!

Dżem
Kontakt:

#165 Post autor: Dżem » 9 sie 2012, o 21:40

Ja teraz każdy mądry, a ciekawe co będziecie ćwierkać jak Ruch będzie kosił wszystkich w lidze. Chorągiewki pieprzone.

Zablokowany