Powiydz że po szpilu w Podgoricy dowołeś Budocnosti jakiekolwiek szanse na awans patrzonc na ich graScypion pisze:Ino ze patrzac na nasza forma w meczach z metalurgiem i victoria trudno wierzyc, ze naroz eksplodujemy forma.
[LE Q3 REWANŻ] Viktoria Pilzno = Ruch Chorzów, 9.8.12; 20:00
-
moRi95
- Wspiera "Wielki Ruch"

- Kontakt:
Re: [LE Q3 REWANŻ] Viktoria Pilzno = Ruch Chorzów, 9.8.12; 2
- jurek
- Wspiera "Wielki Ruch"

- Kontakt:
spore, grali lepij niz Sląsk, mieli sporo sytuacji a wynik byl fest niesprawiedliwy. Ruch zas w szpilu z pepikami sie murowoł a sytuacji jak na lekarstwo
-
Roni2580
dokładnie, jak miałbym porównywać to do meczu PP z Wisłą w zeszłym sezonie w 1 meczu to my zdecydowanie lepsi w drugim oni mogli z nami wygrać więcej niż 3:1jurek pisze:spore, grali lepij niz Sląsk, mieli sporo sytuacji a wynik byl fest niesprawiedliwy. Ruch zas w szpilu z pepikami sie murowoł a sytuacji jak na lekarstwo
-
bielszowice
- Kontakt:
Trzeba sie dobrze zaprezentowc- 1 nowa umowa z firma Węglokoks 2 nowe kontakty z dzialaczami sredniego klubu europejskiego - sparnigi pierwszych druzyn , 2 wymiana myśli szkolenowej.Jestem ciekawy ciekawy czy zaryzykujemy i czy trener postawi na litwina Mindaugasa Panka w środku pola lub czy zagramy w typowym wyjazdowym ustawieniu z dwoma defensywnymi zawodnikami w srodku pola Straka Malina . Z jednej strony ten układ na wyjazdach zdawał doskonale egzamin a z drugiej wynik meczu determinuje taktykę.
-
jedeme
- Kontakt:
Hello guys,
I´ve read some of your comments regarding tickets on Viktoria Plzeň website.
The tickets for this match are sold out, but I think there is a possibility to buy some from Viktoria fans before the match. There has been a special ticket action for the season ticket owners - I think they could have some spare tickets and will be trying to sell them cheap before the match.
Otherwise, you can watch the live stream:
http://www.ustream.tv/channel/fc-viktoria-plzen
Good luck!
Plzeň fan.
I´ve read some of your comments regarding tickets on Viktoria Plzeň website.
The tickets for this match are sold out, but I think there is a possibility to buy some from Viktoria fans before the match. There has been a special ticket action for the season ticket owners - I think they could have some spare tickets and will be trying to sell them cheap before the match.
Otherwise, you can watch the live stream:
http://www.ustream.tv/channel/fc-viktoria-plzen
Good luck!
Plzeň fan.
-
Witek46
- Kontakt:
Widzę, że Straka kontuzjowany, czyli przeszedł w drugi z dwóch stanów, w których jest od dwóch sezonów. Pierwszy stan to wracanie do formy po kontuzji, przy czym pełni formy nie osiąga, gdyż następuje stan drugi czyli kontuzja. Mam nadzieję, że już od jutra Panka zacznie regularnie pokazywać się w I składzie.
Kontuzja Sultesa też ciągnie się bez końca. Najpierw był to "niegroźny uraz" a potem okazało się "wadą fabryczną". Niewłaściwie leczona kontuzja sprzed lat utrudnia mu grę. Oby nie przesiedział u nas na ławie większości kontraktu.
Kontuzja Sultesa też ciągnie się bez końca. Najpierw był to "niegroźny uraz" a potem okazało się "wadą fabryczną". Niewłaściwie leczona kontuzja sprzed lat utrudnia mu grę. Oby nie przesiedział u nas na ławie większości kontraktu.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
-
black88
- Kontakt:
trener bojowo nastawiony do rewanzu, motywacja moze byc kluczowa w tym meczu 2:0 to wynik do osiagniecia
http://www.polskapilka.net/aktualnosci/ ... ie-oddamy/
http://www.polskapilka.net/aktualnosci/ ... ie-oddamy/
-
scaneRboy
- Kontakt:
po tym pierwszym meczu zastanawiam się czy nasi przypadkiem się nie zesrali przed meczem? Podobnie jak na Łazienkowskiej czy w finale PP. Chodzi mi o to, żeby zagrali tak, jak potrafią, bez jakiś dziwnych obciążeń pętających nogi...
Nie wiem, czy sa w stanie wygrać i awansować, ale na pewno są w stanie grać duzo, dużo lepiej.
Nie wiem, czy sa w stanie wygrać i awansować, ale na pewno są w stanie grać duzo, dużo lepiej.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- Rickenn10
- Kontakt:
scaneRboy pisze:po tym pierwszym meczu zastanawiam się czy nasi przypadkiem się nie zesrali przed meczem? Podobnie jak na Łazienkowskiej czy w finale PP. Chodzi mi o to, żeby zagrali tak, jak potrafią, bez jakiś dziwnych obciążeń pętających nogi...
podpisuje sie pod tym zawsze jak jest mecz ''wazny'' albo od ktorego wiele zalezy nasi zaczynaja grac jak banda dzieciakow na placu a jak presjii nie ma i jest wiecej luzu to wtedy idzie wszystko jak po sznurku (przynajmniej w wiekszosci przypadkow) bedzie okropnie ciezko ale ja tam wierze w sensacje wiemy jedno napewno zwyciestwo bedzie na trybunach oby jeszcze pilkarze dolozyli swoje ! Stac ich na to ! Tym bardziej ze Viktoria dzisiaj jakies oslabienia
-
robotrix
- Kontakt:
Mecz oprócz steemu podanego wcześnij można zoboczyć na kanale Slovak Spost TV
-
robotrix
- Kontakt:
Pesković - Djokić, Stawarczyk, Sadlok, Szyndrowski - Zieńczuk, Malinowski, Lisowski, Panka - Jankowski, Piech
Panka na skrzidle??? niy kapuja... Chyba że na skrzidle Jankes i gromy 4-5-1??
Panka na skrzidle??? niy kapuja... Chyba że na skrzidle Jankes i gromy 4-5-1??
- Kirek
- Kontakt:
4-5-1 na stówe.
Edit: Albo "Barcelońskie" 4-3-3
Edit: Albo "Barcelońskie" 4-3-3
Ostatnio zmieniony 9 sie 2012, o 19:19 przez Kirek, łącznie zmieniany 2 razy.
- 19krz20
- Kontakt:
nasi juz jada ciekawe czy wszyscy wlejza oby ja
- pyti96
- Kontakt:
Masz link żeby na tym kanale oglądać ???robotrix pisze:Mecz oprócz steemu podanego wcześnij można zoboczyć na kanale Slovak Spost TV
'' Nie liczy sie odleglosc liczy sie fanatyzm '' FC DzieRzoniow
- pyti96
- Kontakt:
Alee jest ten mecz na necie do obejrzenia z tego kanału ?
'' Nie liczy sie odleglosc liczy sie fanatyzm '' FC DzieRzoniow