Okienko transferowe lato 2012
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Okienko transferowe lato 2012
powiem szczerze jestem rozczarowany postawa Baszczynskiego. Ok z jednej strony ma prawo tak postepowac, podpisal kontrakt kasa mu sie nalezy nie ma to tamto i jak najbardziej ma do tego prawo. Ale z drugiej czlowiek chyba musi miec jakies ambicje sportowe, ostatnia lata jego gry w pilke, wiec powinien to czynic bardziej dla przyjemnosci niz zarobku tym bardziej, ze grajac w Wisle i Grecji dorobil sie juz kokosow. Ustawil na reszte zycia. Troche mi to przypomina Strąka, gorawskiego u zaboli, nie chca go a on na sile chce zostac zeby tylko kase dostawac. Tyle ze on calosci i tak nie dostanie, bedzie sie ciagal z nimi po sadach potem i nic nie wywalczy. Komornika ktory niby bedzie sciagal kase z klubu, a tak naprawde co chwile beda toczyc sie rozprawy i jedyne co sie wywalczy to grosze. Wiem co mowie bo znam taki przypadek w pewnym I ligowym klubie i to ciagnie sie od 3 lat. Dlatego ja na miejscu Baszcza wolalbym pograc jeszcze troche w pilke, moze mniej zarobic i to niekoniecznie u nas (w sumie po tych cyrkach nawet nie chcialbym by u nas gral, bo widac ze mu tylko na kasie zalezy, a to moze w pewnym momencie psuc atomosfere) ale gdziekolwiek. Po zakonczeniu kariery na bank znajdzie zatrudnienie jako jakis manager badz trener, trener mlodziezy. Zasadnicze pytanie grasz w pilke bo to kochasz i przy okazji zarabiasz, czy grasz w pilke, albo jestes w pilce bo nie grasz tylko dla kasy.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
pazerni tak czasem mają, nie żałuja go wcale
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
- Lutz
- Kontakt:
Dyć jymu to je szajs egal czy gro , kaj gro, bele bela stan konta sie zgodzoł.gerhat pisze:pazerni tak czasem mają, nie żałuja go wcale
- SODA
ale piłkarsko na pewno by się przydał
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ale ma niebieskie serce?SODA pisze:ale piłkarsko na pewno by się przydał
Pozwolę sobie odpowiedziec na własne pytanie
Nie ma ! Serce niebieskie masz Ty i Ja i kilka tysięcy ludzi wspierający ten klub od kilkunastu, kilkudziesięciu ,kilku lat nie tacy jak ten pon

Ostatnio zmieniony 4 sie 2012, o 23:56 przez Ozor, łącznie zmieniany 1 raz.
- SODA
i tu Ozor ..Ozor pisze:ale ma niebieskie serce?SODA pisze:ale piłkarsko na pewno by się przydał

WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Śoda piłkarsko to przydałby się nawet w starych czasach Dziekanowski czy Kucharski oraz w obecnych Peszko i Małecki. Na szczęście nie tylko to decyduje.
-
- Kontakt:
Skończmy z Baszczyńskim. Od początku było wiadomo [ja wiedziałem] , że nie przyjdzie.
Na "koniec kariery" niech idzie do Wisły.
Na "koniec kariery" niech idzie do Wisły.

-
- Kontakt:
może by tak poszukać jakigoś bramkarza w lidze czeskiej bo z tymi co teraz momy to chyba majstra nie bydzie, albo sprawdzić możliwość sprowadzenia Skaby z legii bo tam i tak ława grzeje
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
po co szukać bramkarza, jak mamy w kadrze młodego uzdolnionego, myślę, że jak tak dalej będzie to Kamiński wkrótce stanie między słupkami 

slask.sport.plRuch wypatrzył utalentowanego, 22-letniego bramkarza, w barwach Wisły Płock. Na Cichej nie mogą się wychowanka KS Łomianki nachwalić. Działacze przewidują, że już wiosną Kamiński może być pierwszym bramkarzem niebieskich.
My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...
-
- Kontakt:
Z bramkarzmi dziwnie w tym sezonie mamyPePe[19R20] pisze:po co szukać bramkarza, jak mamy w kadrze młodego uzdolnionego, myślę, że jak tak dalej będzie to Kamiński wkrótce stanie między słupkami
slask.sport.plRuch wypatrzył utalentowanego, 22-letniego bramkarza, w barwach Wisły Płock. Na Cichej nie mogą się wychowanka KS Łomianki nachwalić. Działacze przewidują, że już wiosną Kamiński może być pierwszym bramkarzem niebieskich.

Peskovic, Perdijic, Kaminski i Matras?
Osobiście wypożyczyłbym jednego z dwójki Peskovic / Perdijic - oboje są na poziomie Polskiej Ekstraklasy.

-
- Kontakt:
chyba jedyno madro decyzja zwiazano z pilkarzami wypozyczonymi do GKS... Lesik zamiast sie ogrywac w 1. lidze kaj miejsce miol dosc pewne miejsce w skladzie, to go wypozyczyli zas do drugiej ligi....Bartłomiej Babiarz ponownie w GKS-ie Tychy
GKS Tychy wypożyczył z Ruchu Chorzów na kolejny rok Bartłomieja Babiarza.
- Dokumenty zostały podpisane przez wszystkie zainteresowane strony, dlatego oficjalnie można powiedzieć, że Babiarz w trwających już rozgrywkach będzie grał w tyskiej drużynie - informuje Rafał Oprzondek, kierownik sekcji piłki nożnej.
źródło: GKS Tychy
-
- Kontakt:
dzisiejszy mecz potwierdził na 200% tezę że lewego obrońcy nie mamy
co można jeszcze wywnioskować?
prawego obrońcy też nie mamy a najgorsze jest to, ze nie mamy w ogóle środka
jak w Sadloka można wierzyć że się odbuduje (obecnie jest kompletnie bez formy) to Stawarczyk... nie dobijam wiec przemilczę
co więcej - nie mamy jak widać skrzydeł a zwłaszcza prawego!
Lisowski na prawej pomocy? przecież myśmy grali w dziesiątkę! mogli tam Stawarczyka dać - efekt byłby taki sam
jak mają napastnicy coś strzelić jak nikt im nie podaje? z drugiej strony formy Jankowskiego... a nie jej brak jest straszny
co można jeszcze wywnioskować?
prawego obrońcy też nie mamy a najgorsze jest to, ze nie mamy w ogóle środka
jak w Sadloka można wierzyć że się odbuduje (obecnie jest kompletnie bez formy) to Stawarczyk... nie dobijam wiec przemilczę
co więcej - nie mamy jak widać skrzydeł a zwłaszcza prawego!
Lisowski na prawej pomocy? przecież myśmy grali w dziesiątkę! mogli tam Stawarczyka dać - efekt byłby taki sam
jak mają napastnicy coś strzelić jak nikt im nie podaje? z drugiej strony formy Jankowskiego... a nie jej brak jest straszny

nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
o nim zapomniałem 
niech broni Kamiński - nic lepszego nie wymyślimy

niech broni Kamiński - nic lepszego nie wymyślimy
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt: