[LE Q3 1mecz] Ruch Chorzów - Viktoria Pilzno, 2.08.12; 19:00
- 19flasteR20
- Kontakt:
Re: [LE Q3 1mecz] Ruch Chorzów - Viktoria Pilzno, 2.08.12; 1
A jo bieRa zawsze "symboliczny i ulubiony" szalik co przynosi szczynscie. Jeronie, ale sie zrobilo komicznie.

Ostatnio zmieniony 1 sie 2012, o 23:23 przez 19flasteR20, łącznie zmieniany 1 raz.
Ruch Autonomii Gůrnygo Ślůnska

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]
- praptak
remis biera w ciemno ...te szwedy przypomniały mi Polski fusbal to dno
"... osoby bardziej inteligentne piją częściej i w większych ilościach..."
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Tak to wyglado...Pavlique pisze:Jo biera siostrzyńc ów i zowdy jak łoni som to Ruch wygrowo
http://erpegis.files.wordpress.com/2010 ... donald.jpg

-
- Kontakt:
Scypion pisze:scaneRboy pisze:ja niestety meczu nie zobacze. Z wielkim trudem udalo mi się wyjechac z dzieckiem na wakacje. Na meczu bedzie kumpel. na pocieszenie mam tylko to, ze od wielu lat, gdy zdarzala się podobna sytuacja Ruch zawsze wysoko wygrywał (tzn cztery razy).
to juz wiemy kto zostanie w doma w decydujacych o MP meczach
zapomnij... jak wróce idę jak zawsze po karnet... ale bez obaw... w decydujących meczach wezme magiczny słoniol od mojej sąsiadki

"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jedyn niy jedzie na szpil, drugi biere siostrzyńców, trzeci biere symboliczny szalik a do tego dochodzi magiczny słoniol sasiadki
Przy takich atutach to jo sie nie boja ani o LE ani o Ekstraklasa
Jo jutro wezma nowo koszulka i zmienia ubudowa telefonu na niebiesko wiync nic ino wygrac

Przy takich atutach to jo sie nie boja ani o LE ani o Ekstraklasa

Jo jutro wezma nowo koszulka i zmienia ubudowa telefonu na niebiesko wiync nic ino wygrac

-
- Kontakt:
PyRsk! Jo od zawsze kupuja przez neta i niy bylo problymow...a na Metal nagle przy rymontach i ogrniczonej widowni problym z wejsciem... Wezcie sie lepij te kartki na wungiel...
PyRsk!
PyRsk!
-
- Kontakt:
jo mom nadzieja, ze te tyn szpil pokozol jak mistrz Polski jest slaby, czyli Slask, a nie polsko pilkapraptak pisze:remis biera w ciemno ...te szwedy przypomniały mi Polski fusbal to dno
nie zebych godol, ze polsko liga jest mocno, ale mecz meczowi nie rowny... przeciwnik przeciwnikowi nierowny
bo np. my sa lepsi od Man.City, bo Lech ich kiedys ogrol w czwortek, a my klupli Lecha w niedziela
a Slask zrobil tak szczerze 'antytransfery' (i nie mom tu na mysli obrazac Grodzickiego, ale wymiana np. Celebana na Grodzickiego, czy wzmacnianie sie Kowalczykiem i Patejukiem to niestety, abo stety sa takie transfery...) tera doszedl Jodlowiec, ale juz jest za pozno jesli mowa o pucharach
-
Wytłumaczcie mi o co tu idzie.
Somy V-cemajstrem. Po świetnym sezonie.
Drużyna gro całkiem dobrze.
I przy ograniczonej widowni do 4k z bardzo fajnym przeciwnikiem w europejskich pucharach w dzień szpilu tikety som w kasach?
Mom nadzieja, że przynajmniej w Pilżnie bedzie niebiesko! Akurat o to żech jest spokojny.
Ale o co idzie, ludzie NIE CHOM ŁAZIĆ NA SZPILE U SIEBIE, CZY CO?
Somy V-cemajstrem. Po świetnym sezonie.
Drużyna gro całkiem dobrze.
I przy ograniczonej widowni do 4k z bardzo fajnym przeciwnikiem w europejskich pucharach w dzień szpilu tikety som w kasach?
Mom nadzieja, że przynajmniej w Pilżnie bedzie niebiesko! Akurat o to żech jest spokojny.
Ale o co idzie, ludzie NIE CHOM ŁAZIĆ NA SZPILE U SIEBIE, CZY CO?
-
Ja sie załatwiało 3 ostatnie szpile (patrz Dutkiewicz) to momy takiego majstra jak widać!19aRtuR20 pisze:jo mom nadzieja, ze te tyn szpil pokozol jak mistrz Polski jest slaby, czyli Slask, a nie polsko pilkapraptak pisze:remis biera w ciemno ...te szwedy przypomniały mi Polski fusbal to dno
nie zebych godol, ze polsko liga jest mocno, ale mecz meczowi nie rowny... przeciwnik przeciwnikowi nierowny
bo np. my sa lepsi od Man.City, bo Lech ich kiedys ogrol w czwortek, a my klupli Lecha w niedziela
a Slask zrobil tak szczerze 'antytransfery' (i nie mom tu na mysli obrazac Grodzickiego, ale wymiana np. Celebana na Grodzickiego, czy wzmacnianie sie Kowalczykiem i Patejukiem to niestety, abo stety sa takie transfery...) tera doszedl Jodlowiec, ale juz jest za pozno jesli mowa o pucharach
Śląsk Wrocław w 2012 roku NIE ZAGROŁ ŻODNEGO DOBREGO SZPILU Z DOBROM EKIPOM!
-
Czy tylko mnie wk***ia pewność siebie, tego trenera Viktorii? Niech on ze swojej drużyny nie robi już nie wiadomo czego, bo w obecnym składzie jest na poziomie Lecha Poznań czy Wisły a oba ta teamy dostały od nas w ostatniej rundzie wp***dol na Cichej.
- _BiADACZ_
- Kontakt:
Jakby Oni grali z wymagającym przeciwnikiem, oby pewność siebie go zgubiła. 

"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie potraktują nas do końca powaznie i dostaną dziś bombki
IV runda nasza!

IV runda nasza!
Miłość jest najwyższą siłą wszechświata, to ona wprawia w RUCH
- Ujek1
- Kontakt:
Kurde, transmitują to gdzieś...?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie.
Juz nie moge doczekac sie tego meczu, szykuje sie dobre widowisko. Tak jak wczesniej pisalem, trzeba uwazac, bo w ofensywie sa bardzo grozni. Ofesnywni boczni obroncy, bardzo dobry srodek pola z Kolarem na czele. Licze na swietna wspolprace Jankowskiego z Piechem i zodybycie bramki(bramek?), przy tym nic nie tracac
Juz nie moge doczekac sie tego meczu, szykuje sie dobre widowisko. Tak jak wczesniej pisalem, trzeba uwazac, bo w ofensywie sa bardzo grozni. Ofesnywni boczni obroncy, bardzo dobry srodek pola z Kolarem na czele. Licze na swietna wspolprace Jankowskiego z Piechem i zodybycie bramki(bramek?), przy tym nic nie tracac

-
łostało jesce 300 tiketów , gańba