Czy ja coś przegapiłem, najważniejsze ogniwo straciliśmy ? Chyba nie masz na myśli naszego ex kapitana którego Sadlok według mnie przewyższa w każdym aspekcie gry, i to już pokazał w meczu z Metalurgiem.jabolgo pisze:Myśmy już w tym okienku stracili najważniejsze ogniwo więc może z tym Arkiem Piechem jednak poczekać.
Okienko transferowe lato 2012
-
- Kontakt:
Re: Okienko transferowe lato 2012
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Waldemar Fornalik.
Baszczynski jedzie na zgrupowanie Polonii, wiec jego juz mozna sobie darowac.
Baszczynski jedzie na zgrupowanie Polonii, wiec jego juz mozna sobie darowac.
-
- Kontakt:
Nic nowego. Darować Go sobie mogliśmy od początku.HKSADIK pisze:Baszczynski jedzie na zgrupowanie Polonii, wiec jego juz mozna sobie darowac.

-
- Kontakt:
Widać piłkarz Kaszczyński woli kaskę od piłki. Musi jednak Kaszczyński wiedzieć, że kaskę od Króla, to on na swoim koncie zbaczy (jeśli w ogóle) to po wyrokach sądowych.HKSADIK pisze: Baszczynski jedzie na zgrupowanie Polonii, wiec jego juz mozna sobie darowac.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
-
- Kontakt:
Jego cyrk, jego malpy. Widac Marcin lubi takie ryzyko. Powalczyc o tego Barana z PB i to nam wystarczy.Witek46 pisze:Widać piłkarz Kaszczyński woli kaskę od piłki. Musi jednak Kaszczyński wiedzieć, że kaskę od Króla, to on na swoim koncie zbaczy (jeśli w ogóle) to po wyrokach sądowych.HKSADIK pisze: Baszczynski jedzie na zgrupowanie Polonii, wiec jego juz mozna sobie darowac.
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
-
Czasem nie moga wyjść ze zdumienia czytając to forum. Piech nic nie gro ino dostawio nogi lub kepa? To my chyba inne szpile oglądomy? Trudno, jest demokracja, ustrój gupców.
-
Gucio też nic nie groł, ino proste sytyacje wykorzystywoł?
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Baszczynskiego niebieskie serce wyszło
nie że mi szkoda raczej potwierdza to co myslałem
najpierw PLN potem dalej
niech i tak będzie powodzenia 

-
- Kontakt:
A co byś zrobił jak mosz z kimś kontrakt i byś mioł stracic pare set tys zl ?Ozor pisze:Baszczynskiego niebieskie serce wyszłonie że mi szkoda raczej potwierdza to co myslałem
najpierw PLN potem dalej
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nie miał bym niebieskiego serca proste 

- praptak
"... osoby bardziej inteligentne piją częściej i w większych ilościach..."
-
- Kontakt:
Są rzeczy droższe o PLN ,sam dobrze wież o tym bo pewnie masz chodź by jedną rzecz , osobę której byś za nic w świecie nie sprzedał nie oddał. Tak samo widać że Pan B. ma za przeproszeniem w du*** Ruch.Sadlok umiał do nas przejść....chonw90 pisze:A co byś zrobił jak mosz z kimś kontrakt i byś mioł stracic pare set tys zl ?Ozor pisze:Baszczynskiego niebieskie serce wyszłonie że mi szkoda raczej potwierdza to co myslałem
najpierw PLN potem dalej
-
- Kontakt:
Mati jak dorosniesz to pewne sprawy zrozumisz a na razie dychej przed nauką w gimnazjum
-
- Kontakt:
Nigdy nie wiadomo kiedy te pieniadze beda potrzebne nie daj boże by po karierze piłkarskiej niemiał pracy ( nie rozchodzi mi sie z jakiego powodu w zyciu rożnie bywo) to każdy grosz jest na waga złota w pewnym wieku trzeba myśleć przyszłościowo jak nie sobie to o potomstwu ...Mati12 pisze:Są rzeczy droższe o PLN ,sam dobrze wież o tym bo pewnie masz chodź by jedną rzecz , osobę której byś za nic w świecie nie sprzedał nie oddał. Tak samo widać że Pan B. ma za przeproszeniem w du*** Ruch.Sadlok umiał do nas przejść....chonw90 pisze:A co byś zrobił jak mosz z kimś kontrakt i byś mioł stracic pare set tys zl ?Ozor pisze:Baszczynskiego niebieskie serce wyszłonie że mi szkoda raczej potwierdza to co myslałem
najpierw PLN potem dalej
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
A tak swoja droga to pilkarzom po zakończeniu kariery rece odpadaja? Czy tez sami przyznaja sie do kompletnego debilizmu i spolecznej dysfunckji i zyciowego kalectwa, kere uniemowliwia im dalsze zarobkowanie? Ze jedyne co potrafia to kopac bal? Zeby jeszcze robili to na zawodowym poziomie... co weryfikuja rokrocznie europejskie puchary...