19aRtuR20 pisze:w ogole po co obrazac przeciwnika, jeszcze takiego...
niy wymagej za duzo
w nicku mo liczba lot 1+2+3
19aRtuR20 pisze:w ogole po co obrazac przeciwnika, jeszcze takiego...
Roni2580 pisze:już tak nie pierdolcie, gdyby było 7 tysięcy biletów po 30 zł to by zeszły. a te 4 tyś nie zejdą bo nikt nie zapłaci 120 zł czy 90 zł żeby mecz obejrzeć.Na meczu z Metalugiem pełna nie była jedynie trybuna! Zero pojęcia o marketingu, ma nasz zarząd a szkoda, wystarczyło ten mecz rozegrać w Gliwicach zrobić bilety po 20 zł, i spokojnie stawilibyśmy się tam w liczbie 7-8 tysięcy (razem z goścmi). Jeśli dodamy do tego, że na pewno pikniki z Gliwic chętnie taki mecz by zobaczyli, wyszłoby, że stadion mógłby być pełen.OnlyRuch pisze:Skoro nie umiemy zapelnic 4 kobli to raczej nie dobro cena.Rumcajs pisze:jak dla mnie to jest super cena dla uczniów .....a 30 zł a LE to cena ok przy ilosci dostepnych miejscMaRko22 pisze:Karnet szkolny na cały sezon + mecze PP oraz zniżka w sklepie klubowym = 62 złOnlyRuch pisze:5 zł to mosz chleb ,wiec do niektorych to moze byc duzo.Eidem pisze:ee tam gadacie za drrogo i tak dalej ile nie zrobicie dla swego klubu jak by byla cena biletow miedzy 25 a 125 to rozumiem a jest ino o 5 zl wiecej:)ludzie zkumajmy:)
Bilet na el. LE 30zł
Dosyć duża ta różnica, ale nie zmienia to faktu, że kazdy powinen być na meczu.
Mtslisz ze SS tak szybko zapelnimy?,marketing kuleje w klubie a dodatkowo wokol pelno druzyn ma kiery nasz kochanu Gornu Slask jest podzielony,nojpiyrw cza miec druzyna,kiero bydzie grala co sezon o majstra,promocje do kibicow i znizki,godosz czy podobala mu sie atmosfera na meczu z metalurgiym,a jo zapytom czy podobala ci sie atmosfera na SS np w meczu z Piastym czy LKS-em? pozdRoRoni2580 pisze:ja do Cichej nic nie mam ale jak będzie pełna. Byłeś na meczu z Metalurgiem? Podobała Ci się atmosfera? Bo mnie nie.Eidem pisze:jo wos nie kumam ja wole lazic na cicha 6 niz kajs indziej jezdzic
ja pisze o Gliwicach a Ty mi ze SŚ wyjeżdżasz.blue blood pisze:Mtslisz ze SS tak szybko zapelnimy?,marketing kuleje w klubie a dodatkowo wokol pelno druzyn ma kiery nasz kochanu Gornu Slask jest podzielony,nojpiyrw cza miec druzyna,kiero bydzie grala co sezon o majstra,promocje do kibicow i znizki,godosz czy podobala mu sie atmosfera na meczu z metalurgiym,a jo zapytom czy podobala ci sie atmosfera na SS np w meczu z Piastym czy LKS-em? pozdRoRoni2580 pisze:ja do Cichej nic nie mam ale jak będzie pełna. Byłeś na meczu z Metalurgiem? Podobała Ci się atmosfera? Bo mnie nie.Eidem pisze:jo wos nie kumam ja wole lazic na cicha 6 niz kajs indziej jezdzic
Jo by nie pisoł, że marketing kuleje... on poprosyu leży i kwiczyblue blood pisze:Mtslisz ze SS tak szybko zapelnimy?,marketing kuleje w klubie a dodatkowo wokol pelno druzyn ma kiery nasz kochanu Gornu Slask jest podzielony,nojpiyrw cza miec druzyna,kiero bydzie grala co sezon o majstra,promocje do kibicow i znizki,godosz czy podobala mu sie atmosfera na meczu z metalurgiym,a jo zapytom czy podobala ci sie atmosfera na SS np w meczu z Piastym czy LKS-em? pozdRoRoni2580 pisze:ja do Cichej nic nie mam ale jak będzie pełna. Byłeś na meczu z Metalurgiem? Podobała Ci się atmosfera? Bo mnie nie.Eidem pisze:jo wos nie kumam ja wole lazic na cicha 6 niz kajs indziej jezdzic
stoi przy kasie i liczyjabolgo pisze: Skąd takie info, że sprzedano tylko 1k biletów?
Użytkownicy przeglądający to forum: arcio, Google Adsense [Bot], myciochojec, NG1920, nołnejm, Rickenn10, scaneRboy i 53 gości