Skoro nie umiemy zapelnic 4 kobli to raczej nie dobro cena.Rumcajs pisze:jak dla mnie to jest super cena dla uczniów .....a 30 zł a LE to cena ok przy ilosci dostepnych miejscMaRko22 pisze:Karnet szkolny na cały sezon + mecze PP oraz zniżka w sklepie klubowym = 62 złOnlyRuch pisze:5 zł to mosz chleb ,wiec do niektorych to moze byc duzo.Eidem pisze:ee tam gadacie za drrogo i tak dalej ile nie zrobicie dla swego klubu jak by byla cena biletow miedzy 25 a 125 to rozumiem a jest ino o 5 zl wiecej:)ludzie zkumajmy:)
Bilet na el. LE 30zł
Dosyć duża ta różnica, ale nie zmienia to faktu, że kazdy powinen być na meczu.
[LE Q3 1mecz] Ruch Chorzów - Viktoria Pilzno, 2.08.12; 19:00
-
- Kontakt:
Re: [LE Q3 1mecz] Ruch Chorzów - Viktoria Pilzno, 2.08.12; 1
-
już tak nie pierdolcie, gdyby było 7 tysięcy biletów po 30 zł to by zeszły. a te 4 tyś nie zejdą bo nikt nie zapłaci 120 zł czy 90 zł żeby mecz obejrzeć.Na meczu z Metalugiem pełna nie była jedynie trybuna! Zero pojęcia o marketingu, ma nasz zarząd a szkoda, wystarczyło ten mecz rozegrać w Gliwicach zrobić bilety po 20 zł, i spokojnie stawilibyśmy się tam w liczbie 7-8 tysięcy (razem z goścmi). Jeśli dodamy do tego, że na pewno pikniki z Gliwic chętnie taki mecz by zobaczyli, wyszłoby, że stadion mógłby być pełen.OnlyRuch pisze:Skoro nie umiemy zapelnic 4 kobli to raczej nie dobro cena.Rumcajs pisze:jak dla mnie to jest super cena dla uczniów .....a 30 zł a LE to cena ok przy ilosci dostepnych miejscMaRko22 pisze:Karnet szkolny na cały sezon + mecze PP oraz zniżka w sklepie klubowym = 62 złOnlyRuch pisze:5 zł to mosz chleb ,wiec do niektorych to moze byc duzo.Eidem pisze:ee tam gadacie za drrogo i tak dalej ile nie zrobicie dla swego klubu jak by byla cena biletow miedzy 25 a 125 to rozumiem a jest ino o 5 zl wiecej:)ludzie zkumajmy:)
Bilet na el. LE 30zł
Dosyć duża ta różnica, ale nie zmienia to faktu, że kazdy powinen być na meczu.
- ch-R
Roni2580- nic tylko przyjąć sie do marketingu , zresztą chyba kogoś tam potrzebują info na oficjalnej.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
- Kontakt:
Roni a ty wolisz jesc w domu czy u sasiada?
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
nigdy nie jest za późno
-
Głupie porównanie, ale jak chcesz już jechać metaforami to "dom tam gdzie serce Twoje" a sercem Ruchu są jego kibice.arcio pisze:Roni a ty wolisz jesc w domu czy u sasiada?
Już bardziej poważnie, my sie dziwimy, że nie chcą nas transmitować, i ja się im nie dziwie, co to za atrakcja pokazywać pusty stadion (bo tak wygląda nasz, w TV) skoro można pokazywać Lecha, Legie lub Wisłę. Druga sprawa, że taki mecz powinien być PROMOCJĄ klubu, jak promować klub, skoro biletów nie starczy nawet dla tych, którzy i tak chcieliby przyjść (mówię o tych normalnych za 30 zł). Kolejna sprawa, to doping, przy 4 tyś ludzi brzmimy jak ŁKS Łódź albo GKS Bełchatów, a nasi piłkarze, w takim meczu, gdzie nie są faworytem wsparcia potrzebują bardzo. To wszystko można byłoby, mieć w Gliwicach, warto w takie coś zainwestować, nawet gdyby zyski były o te 10 000-20 000 zł mniejsze, niż w przypadku rozgrywania meczu na Cichej, ale co ja tam wiem, lepiej grać na rozlatującym się trupie bo ktoś ma zbyt wiele honoru, żeby grać gdzie indziej.
- 19flasteR20
- Kontakt:
Jo juz ni umia sie doczekac tego SS ku..ale bydzie NIebieskie Pi..dolniecie !!

Ruch Autonomii Gůrnygo Ślůnska

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Sory za wulgaryzm poniżej, ale myśla, że czasami najlepiej to po prostu to trzeba ostrymi słowami krótko napisać zamiast robić nie wiadomo jakie opisy,
a więc parafrazując trocha tekst powyżej jak już będzie ten SS to znając życie to dopiero będzie
nie Niebieskie Pi*rdolnięcie, a Niebieskie Pi*rdolenie
o frekwencji na forum.
dziękuje.
a więc parafrazując trocha tekst powyżej jak już będzie ten SS to znając życie to dopiero będzie
nie Niebieskie Pi*rdolnięcie, a Niebieskie Pi*rdolenie
o frekwencji na forum.
dziękuje.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
jo wos nie kumam ja wole lazic na cicha 6 niz kajs indziej jezdzic
-
ja do Cichej nic nie mam ale jak będzie pełna. Byłeś na meczu z Metalurgiem? Podobała Ci się atmosfera? Bo mnie nie.Eidem pisze:jo wos nie kumam ja wole lazic na cicha 6 niz kajs indziej jezdzic
-
- Kontakt:
No mi też nie ale nie co płakać:)Roni2580 pisze:ja do Cichej nic nie mam ale jak będzie pełna. Byłeś na meczu z Metalurgiem? Podobała Ci się atmosfera? Bo mnie nie.Eidem pisze:jo wos nie kumam ja wole lazic na cicha 6 niz kajs indziej jezdzic
-
- Kontakt:
Ja mam mieszane uczucia...z jednej strony... myśla że ich nie przejdziemy z drugiej to serce by sie radowało jakbysmy dalej grali a moim marzeniem jest faza grupowa LE może mecz z Atletico by był
)Nic pozostaje wiaRa :)Arek Piech i jadymy dalej:)

-
- Kontakt:
Wczoraj zech przez neta kupowoł bilet i wolnych miejsc od koloru do wyboru!! Jak narazie słabo idzie!
Polska,Polska ,Polska bez Ślonska
[img]http://www.xif.pl/podpis/podpisy/grzyb.jpg[/img]
[img]http://www.xif.pl/podpis/podpisy/grzyb.jpg[/img]
- damianx123
- Kontakt:
Viktoria to juz 2 x lepszy Rywal niż jakies 9ówno z Macedoni . ale ARek im pokaze klase mam nadzieje 

-
- Kontakt:
Tylko po co w słowie gówno odwracać G? Nie zniżajmy się do koleżanek zza miedzy.damianx123 pisze:Viktoria to juz 2 x lepszy Rywal niż jakies 9ówno z Macedoni . ale ARek im pokaze klase mam nadzieje

-
- Kontakt:
w ogole po co obrazac przeciwnika, jeszcze takiego...