Okienko transferowe lato 2012
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Okienko transferowe lato 2012
Przy odrobinie szczęścia z lepszą ekipą niz podczas ostatnij przygody z LE(a tako jest) mogymy trocha grosza skubnąć z LE, wtedy przedłużyć kontrakt z Arkiem i sprzedać go za pół roku za lepsze pieniądze. Kluczem jest faza grupowo. TO być albo niy Arka w Ruchu
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
-
- Kontakt:
Ciekawe, bo ja dziś przeczytałem, że oferta jest ale na poziomie 750 tys. euro, a Ruch chce "zaledwie" 2 mln euro i daje wtedy Piechowi wolną rękę.MateoOo pisze:Aż trzy kluby 1.Bundesligi interesują się Arkadiuszem Piechem!
Oferty stoją mniej więcej na poziomie 2 500 000 €. Miejmy nadzieje, że zanim cokolwiek Arek z Ruchem pokonają dla nas Viktorię Pilzno!
Z Fb...
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
-
- Kontakt:
AdiC pisze:Przy odrobinie szczęścia z lepszą ekipą niz podczas ostatnij przygody z LE(a tako jest) mogymy trocha grosza skubnąć z LE, wtedy przedłużyć kontrakt z Arkiem i sprzedać go za pół roku za lepsze pieniądze. Kluczem jest faza grupowo. TO być albo niy Arka w Ruchu
jak skubniemy troche grosza i cos tam osiagniemy to nie bedzie tematu sprzedazy Piecha

przestanmy pieprz*c bo jutro we fakcie albo inszym onecie beda krzyczeli o trzech gigantach bundesligi w kolejce po Arka

albo ze Piech wstrzymuje sie z podpisem do konca eliminacji

cała Polska jest niebieska
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
w sparingu dyskopolo niy groł Baszczu, czyżby sie coś jednak szykowało?
AdiC
-
- Kontakt:
Juz widze jak mistrz basni tysiaca i jednej nocy - Krol placi mu 80 tys zl miesiecznie.Urwac sie chce napewno.Pytanie kto mu wyplaci naleznosci.Ciekawe czy to juz problem Krola czy ciagle Jozka.De facto powinno sie kupowac klub z wszystkimi jego zobowiazaniami.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
-
- Kontakt:
Raczej już koniec okienka do nos. Może jakiś młody talent?. A co do Arka,,, on strzelo ale on w pierony marnuje...wczorajszy mecz kolejny roz pokozoł, że to Jankes robi 99% roboty a dostawić noga to moze i Kusiwk, a moze mu sie udo wiynyc? za 2mln Euro niech idzie, niy zatrzymomy go u nos, jo by sie na Jankesa nastawiol ino ze legionista:(
Ruch Ruch HKS!
- jabolgo
- Kontakt:
Myśmy już w tym okienku stracili najważniejsze ogniwo więc może z tym Arkiem Piechem jednak poczekać.
Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
-
- Kontakt:
Jak człowiek slyszy tych łapczywych menadżerów to go szlak trafio. Co to za hasło że Ruchu nie stać na podpisanie nowego kontratku z Arkiem ? Powiedzioł tak no wjy że jak trafi sie transfer do innego klubu to on zarobi na tym niemałe pieniądze.
-
- Kontakt:
Trocha, wg mnie, dziwno ocena naszych napastników, a szczególnie Arka Piecha. W ciągu tygodnia dwie głowy i jedna noga. No ale kożdy widzi to co chce, zresztą jo tyż.Tomasz pisze:Raczej już koniec okienka do nos. Może jakiś młody talent?. A co do Arka,,, on strzelo ale on w pierony marnuje...wczorajszy mecz kolejny roz pokozoł, że to Jankes robi 99% roboty a dostawić noga to moze i Kusiwk, a moze mu sie udo wiynyc? za 2mln Euro niech idzie, niy zatrzymomy go u nos, jo by sie na Jankesa nastawiol ino ze legionista:(
-
Równie dobrze można napisać, że w pierwszym meczu zmarnował 2 sety (dobitka po karnym i strzał z główki w słupek) a w drugim jedną? (ta akcja jankesa i wyłożenie mu piłki). Trzeba wziąć poprawkę na to, że graliśmy z naprawdę słabym zespołem, a faktem jest, że akurat Arek jest nieskutecznym napastnikiem, aczkolwiek nadrabiający ilością stwarzanych sytuacji.stan01 pisze:Trocha, wg mnie, dziwno ocena naszych napastników, a szczególnie Arka Piecha. W ciągu tygodnia dwie głowy i jedna noga. No ale kożdy widzi to co chce, zresztą jo tyż.Tomasz pisze:Raczej już koniec okienka do nos. Może jakiś młody talent?. A co do Arka,,, on strzelo ale on w pierony marnuje...wczorajszy mecz kolejny roz pokozoł, że to Jankes robi 99% roboty a dostawić noga to moze i Kusiwk, a moze mu sie udo wiynyc? za 2mln Euro niech idzie, niy zatrzymomy go u nos, jo by sie na Jankesa nastawiol ino ze legionista:(
-
- Kontakt:
''Marcin Baszczyński jest kontuzjowany, ale nie wiadomo, czy i on nie odejdzie, bo zarabia zbyt dużo jak na finansowe możliwości klubu z Kowniktorskiej. W poniedziałek ma wrócić do treningów.''AdiC pisze:w sparingu dyskopolo niy groł Baszczu, czyżby sie coś jednak szykowało?
sport.pl
bardzo mozliwe, ze odejdzie, bo Dwaliszwili byl za drogi dla Polonii, a chyba nie zarobiol duzo wiecej od Baszczynskiego... (przeciez jak budzet tego klubu bydzie niby 15mln to nie wydaja na jednego pilkarza prawie miliona - a Polonia duzo straci np. na transmisjach, bo Polonia Krola to juz nie druzyna Polonia Wojciechowskiego, naszpikowano gwiazdami, ktoro miala walczyc o majstra)
-
- Kontakt:
osiemnastoletni Hubert Otręba blisko RuchuTomasz pisze:Raczej już koniec okienka do nos. Może jakiś młody talent?. A co do Arka,,, on strzelo ale on w pierony marnuje...wczorajszy mecz kolejny roz pokozoł, że to Jankes robi 99% roboty a dostawić noga to moze i Kusiwk, a moze mu sie udo wiynyc? za 2mln Euro niech idzie, niy zatrzymomy go u nos, jo by sie na Jankesa nastawiol ino ze legionista:(
http://dwadozera.pl/3126/Otreba-blisko- ... orzow.html
- praptak
"... osoby bardziej inteligentne piją częściej i w większych ilościach..."
- SODA
co do tematu ..myślę że trzeba linię obrony wzmocnić
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
-
- Kontakt:
Baszczyński albo Baran i można zamknąć kadrę. Doszło kilku młodych z ME i całkiem ciekawie to wszystko wygląda.