Europejskie Puchary 2012/2013

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Witek46
Kontakt:

Re: Europejskie Puchary 2012/2013

#511 Post autor: Witek46 » 20 lip 2012, o 19:22

robotrix pisze:Dużo godki że w tyj victorii tyla reprezyntantów ale czym tu sie podniecać... od rusków dostali oklep, z grekami przifarcili, a z polokami to ani niy komyntuja bo to chopcy u nos z placu by poloczków rozjechali... ;)
To bydom pewnie 2 wyrównane szpile z nerwówkom...
No i będą grać z Polokami. :suchy:
Panowie, kibic jest kibic, to jasne, ale trochę obiektywizmu też nie zaszkodzi. Po pierwsze najpierw musimy awansować do 3 rundy (Czesi też). A jak już awansujemy, to w meczu z nimi z całą pewnością, to oni będą faworytem. To, że trzeba wierzyć w naszych, to chyba oczywiste ale nie zaczynajmy od niedoceniania rywala.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo

Lukas89
Kontakt:

#512 Post autor: Lukas89 » 20 lip 2012, o 20:06

Mówicie, że w Victorii jest tylko reprezentantów Czech.. Selekcjonerem Polski jest Pan Waldek, to się wyrównamy z Nimi ;) :rotfl:

a tak poważnie, dobrze,że ten Pilar i przede wszystkim Jiraćek odeszli - bo ich gra na Euro mi się za***iście podobała..

No ale kto wie kogo oni tam jeszcze mają, tak jak wspomnieliście Limbersky, Rajtoral, też klasa reprezentacyjna..
Ostatnio zmieniony 20 lip 2012, o 20:09 przez Lukas89, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#513 Post autor: Mirek » 20 lip 2012, o 20:09

Rewanż Legii będzie na orange sport, jak awansują to następna runda też.

Tomasz
Kontakt:

#514 Post autor: Tomasz » 20 lip 2012, o 20:35

a czy jo godom ze te Tesco jest złe? wyglondo z zewnatrz jak tesco, a to że my momy hasiok niy znaczy ze nie moga czegos napisac...w innym poscie juz żech pisoł, że mie takie e stadio na 15 - 20 z opcjom rozbudowy pasuje, nie biercie tego tak personalnie. A nasz potyncjalny rywal z Pilzna... to bedzie ciezki orzech do zgryzienia..... ale do ogarnyncia ... w zasiegu... licza na awans do fazy grupowej....ale momy najgorsze opcje do losowanie bo somy najnizej rozstawieni. w nastympny rundzie po pilznie bydzie jakis bardzo ciezki rywal. Jeden plus tego Pilzna to jest taki ze tam pieronsko dobre piwo majom
Ruch Ruch HKS!

Awatar użytkownika
Radzion-ków

#515 Post autor: Radzion-ków » 20 lip 2012, o 20:48

Do Pilzna blisko, i to chyba największy plus, bo to wyjazd jak na Lechia ;)
Kogo trzeba wyrzucić z Rady Miejskiej

Marek Dudek (Wspólny Chorzów)
Romuald Fojcik (WCh)
Halina Hiltawska (WCh)
Marek Kopel (WCh)
Tomasz Krawczyk (WCh)
Joachim Otte (WCh)
Tomasz Piecuch (WCh)
Bożena Pietrzyk (WCh)
Mariola Roleder (WCh)
Ryszard Sadłoń (WCh)
Marian Salwiczek (WCh)
Adam Trzebińczyk (WCh)
Henryk Wieczorek (WCh)

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#516 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 20 lip 2012, o 21:39

Z taką obroną co mamy aktualnie to będą bęcki , i chyba lepiej zagrac 3 środkowymi obrońcami a w ataku sam Piech ale najpierw przejdźmy tych macedończyków a później się bedziemy martwić

arcio
Kontakt:

#517 Post autor: arcio » 20 lip 2012, o 21:41

19_kRzysiek_20 pisze:Z taką obroną co mamy aktualnie to będą bęcki , i chyba lepiej zagrac 3 środkowymi obrońcami a w ataku sam Piech ale najpierw przejdźmy tych macedończyków a później się bedziemy martwić
ty masz takie pojęcie o taktyce jak ja o inżynierii kwantowej :wstyd:
nigdy nie jest za późno

Fanatyk z Rudy
Kontakt:

#518 Post autor: Fanatyk z Rudy » 20 lip 2012, o 21:59

Moim zdaniem rywal z czech na poziomie Austri Wieden a co nom Austria zrobila na boisku kozdy wie ...
Litość to zbrodnia NISZCZ KSG

pedro-sbl
Kontakt:

#519 Post autor: pedro-sbl » 20 lip 2012, o 22:07

Jo tam wierza w nosz manszaft. Momy dobrych fusbalerow, dobrze fizycznie wyglondomy, momy trocha czasu jeszcze na lepsze zgranie. Takze niy widza powodu co by niy wymagac uod naszego manszaftu awansu do play offow.

To co bylo w szpilach je niyporownywalne z obecnom naszom sytuacjom.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.

http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#520 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 20 lip 2012, o 22:44

arcio pisze:
19_kRzysiek_20 pisze:Z taką obroną co mamy aktualnie to będą bęcki , i chyba lepiej zagrac 3 środkowymi obrońcami a w ataku sam Piech ale najpierw przejdźmy tych macedończyków a później się bedziemy martwić
no to nieźle , trzeba było uważać w szkole a nie mieć pretensji. Moge załatwić Ci korki myśle że 3-4 lekcje i będziesz śmigał z tą fizyką a Nobel jest twój filozofie

arcio
Kontakt:

#521 Post autor: arcio » 20 lip 2012, o 23:20

19_kRzysiek_20 pisze:
arcio pisze:
no to nieźle , trzeba było uważać w szkole a nie mieć pretensji. Moge załatwić Ci korki myśle że 3-4 lekcje i będziesz śmigał z tą fizyką a Nobel jest twój filozofie
po prostu nie filozofuj - widziałeś kiedyś żebyśmy grali 3 środkowymi obrońcami?
czytając takie posty przypomina mi się chyba Wójcik na Wembley gdzie repra grał bez napadziora w zestawieniu 1-7-3-0
Ostatnio zmieniony 20 lip 2012, o 23:26 przez arcio, łącznie zmieniany 1 raz.
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
Czemps
Kontakt:

#522 Post autor: Czemps » 20 lip 2012, o 23:20

Mozna sie jeszcze zapisac na wyjazd do Macedoni!!

Zapisy w sobote czyli jutro od 10 do 14 to samo w niedziele od 10 do 14 w sklepie NIEBIESCY na batorym!

zostalo 18 biletow na autokar w cenie 20 euro plus 300 zl za przejazd!! , i ok 50 biletow na przejazd samochodowy w cenie 30 euro (cena ta jest zwiekszona poniewaz udalo sie zalatwic 50 dodatkowych biletow na sektory vip wlasnie w tej cenie ) - ale poprzedzam pytania wejdziemy na nasz sektor!!
Obrazek

niebieskifanatyk
Kontakt:

#523 Post autor: niebieskifanatyk » 21 lip 2012, o 01:05

arcio pisze:
19_kRzysiek_20 pisze:
arcio pisze:
po prostu nie filozofuj - widziałeś kiedyś żebyśmy grali 3 środkowymi obrońcami?
czytając takie posty przypomina mi się chyba Wójcik na Wembley gdzie repra grał bez napadziora w zestawieniu 1-7-3-0
To, że obrona jest naszą najsłabszą formacją, szczególnie jej lewa strona (Szyndrowski) to fakt, ale ustalanie taktyki zostaw Tomkowi i nie wypisuj głupot :)

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#524 Post autor: heli » 21 lip 2012, o 01:43

niebieskifanatyk pisze:
arcio pisze:
19_kRzysiek_20 pisze:
arcio pisze:
To, że obrona jest naszą najsłabszą formacją, szczególnie jej lewa strona (Szyndrowski) to fakt, ale ustalanie taktyki zostaw Tomkowi i nie wypisuj głupot :)
:szok:
ciekawa uwaga, szczególnie, że najwięcej baboli się przytrafio w środku lub z prawej strony obrony, owszem Skuter może nie mo takiej siły ofensywnej, ale na jakiej podstawie ktoś widzi, że to najsłabszy obrońca to powiem szczerze jakoś nie wiem.
Nawet co do zdania, że obrona najsłabszą formacją to patrząc jak gromy bez środka pomocy praktycznie trocha dziwne zdanie
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

niebieskifanatyk
Kontakt:

#525 Post autor: niebieskifanatyk » 21 lip 2012, o 02:18

heli pisze:
niebieskifanatyk pisze:
arcio pisze:
19_kRzysiek_20 pisze:
arcio pisze:
:szok:
ciekawa uwaga, szczególnie, że najwięcej baboli się przytrafio w środku lub z prawej strony obrony, owszem Skuter może nie mo takiej siły ofensywnej, ale na jakiej podstawie ktoś widzi, że to najsłabszy obrońca to powiem szczerze jakoś nie wiem.
Nawet co do zdania, że obrona najsłabszą formacją to patrząc jak gromy bez środka pomocy praktycznie trocha dziwne zdanie

Szyndrowski ma już swój wiek i lepszy nie będzie, w ofensywie ciężko mu idzie, techniką nie grzeszy, często przytrafiają mu się kiksy i słabe mecze. Patrząc na nasz skład lewa obrona to jest słaby punkt, ale jak wiadomo ciężko jest znaleźć dobrego lewego obrońcę tym bardziej za darmo lub niewielką kasę.. Ostatnio był testowany ten Czech, ale cienki był niestety. Co do tego, że nie mamy środka pomocy się nie zgadzam. Po dojściu Panki, środek pomocy wygląda przyzwoicie. Malinowski mimo, że to już końcówka to trzyma swój solidny poziom, Straka ostatnio owszem jest cieniem piłkarza sprzed 2,3 sezonów, ale może w końcu się przebudzi, Panka powinien wskoczyć do podstawowej 11 i dla mnie to nasz środkowy pomocnik nr 1, Starzyński również co raz odważniej puka do bram pierwszej 11 i kto wie czy lada moment do niej nie wskoczy. Oczywiście jest jeszcze Lisowski :hyhy: więc rywalizacja w środku pomocy jest, do tego na środku może grać jeszcze Sadlok , więc w Twoim stwierdzeniu, że nie mamy środka pomocy w ogóle nie widzę sensu. Co do defensywy przydałby się Baszczu i obrona zyskała by na tym dużo, no ale z nim to już jest telenowela.

ODPOWIEDZ