Stroje
-
- Kontakt:
Re: Stroje
koszulki od dzisiaj mozna kupowac w klubie ale jest ich tylko 5 sztuki kosztuja 189 zlotych a dla posiadaczy karnetow na zezon 2012\2013 10 procent taniej
-
- Kontakt:
Wiesz może kiedy bedzie szersze zatowarowanie??przemek.72 pisze:koszulki od dzisiaj mozna kupowac w klubie ale jest ich tylko 5 sztuki kosztuja 189 zlotych a dla posiadaczy karnetow na zezon 2012\2013 10 procent taniej
MŁODZI TRENUJCIE!!!
-
a Ty masz 14 lat, że podoba Ci się to co najdroższe, najnowsze a nie to co zwyczajnie ładne. Nie interesuje mnie to, czy stroje są sprzed roku czy sprzed 4 lat, stroje korony i tego middlesbrough są okropne. Po za tym jaką masz pewność, że to adidas nas olał a nie klub sam zadecydował, że chce takie a nie inne stroje? Może dostał kilka modeli do wyboru w tym taki jak ma Korona a wybrał ten konkretny bo najlepiej im pasował? Tymbardziej, że ciuchy trenerów, są już z najnowszej kolekcji, bo takie same miały drużyny na EURO. Stroje Ruchu z wyglądu są ładne i gdy będą bardziej dopasowane będą się ładnie prezentować.dodominico1 pisze:Mieliście coś do strojów korony a Middlesbrough czołowy klub Championship ma dokładnie ten sam model:
Stroje są z tego rocznej kolekcji.
Ostatnio zmieniony 10 lip 2012, o 11:21 przez Roni2580, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
zgadzom sie z ronim
- Radvan138
- Kontakt:
przeciez te stroje wygladaja jak z lokna na placdodominico1 pisze:Mieliście coś do strojów korony a Middlesbrough czołowy klub Championship ma dokładnie ten sam model:
Stroje są z tego rocznej kolekcji.

co z tego ze sa najnowszej kolekcji? jak wylazi nowe auto, telefon, tv itp itd to tez musisz to miec? niewazne ze sa ch***we z wygladu, wazne sa sa z nowej kolekcji. mi sie fest podobaja nasze stroje. lepsze napewno od tych z lotto
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Napewno dostali kilka kompletów do wyboru ale to że wybrali nie najlepiej nie tylko ja widzę są tańsze, nowsze i ładniejsze stroje z nowszej kolekcji. A te stroje Middlesbrough są tańsze od tych Ruchu. Czytaj posty a nie wmawiasz mi coś czego nie napisałem. I wasze za***iście za***iste komentowanie odnoście się do postu na tej samej stronie i muście wklejać zdjęcie które zajmuje cały ekran.Roni2580 pisze:a Ty masz 14 lat, że podoba Ci się to co najdroższe, najnowsze a nie to co zwyczajnie ładne. Nie interesuje mnie to, czy stroje są sprzed roku czy sprzed 4 lat, stroje korony i tego middlesbrough są okropne. Po za tym jaką masz pewność, że to adidas nas olał a nie klub sam zadecydował, że chce takie a nie inne stroje? Może dostał kilka modeli do wyboru w tym taki jak ma Korona a wybrał ten konkretny bo najlepiej im pasował? Tymbardziej, że ciuchy trenerów, są już z najnowszej kolekcji, bo takie same miały drużyny na EURO. Stroje Ruchu z wyglądu są ładne i gdy będą bardziej dopasowane będą się ładnie prezentować.
-
- Kontakt:
bylrm dzisiaj w klubie i sa dostepne treningowe dwa rodzaje za 99 zlotych meczowe niebieskie i biale za 169zlotych ipolowki biale z czarnymi wstawkami niebieskie z bialymi wstawkami za 149 zlotych dla posiadaczy karnetow 10 procent zniszki wszyskie rozmiary dostepne
-
- Kontakt:
169 PLN za koszulkę która w detalu kosztuje 83 to drogo jeśli niema na niej loga sponsora.
- dominiq44
- Kontakt:
zaś nie przesadzajmy, że drogo. Chyba wiadomo, że Klub musi mieć na tym zysk.dodominico1 pisze:169 PLN za koszulkę która w detalu kosztuje 83 to drogo jeśli niema na niej loga sponsora.
Jak myślisz, że drogo to proszę bardzo:
http://shop.fcbayern.de/de/101/1/-fc-ba ... ot_Away--/
koszulka rezerwowa Bayernu - 60 EUR
https://www.s04-shop.de/Artikel/195/20690/Heim-Trikot
koszulka Schalke 04 - 80 EUR
http://www.chelseamegastore.com/stores/ ... pid=118574
koszulka Chelsea London - 56 EUR
no to nasza nawet bez reklamy sponsora wychodzi 40 EUR więc chyba w miarę normalnie i przyzwoicie?
wir sind blau & weiss
- SW1920
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Maly jak tak na to patrzec to bysmy musieli miec stroje z tesco albo biedronki chcieli wszyscy dobro zagraniczno firma wiec beda tez takie ceny i proponuje temat zamknanc az nie bedzie prezentacji koszulek meczowych bo bardzo meczacy ten temat tutaj sie robi
- Radvan138
- Kontakt:
Miej chalnia i szpirowac. Takich ciuchow nie kupuje sie co tydzienMaly1920 pisze:Dominiq44 a teraz se porównej zarobki Angielskie i Niemieckie do Polskich
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
- Kontakt:
Chodzi o to żeby przynajmniej wstawili logo Węglokoksu w cenie koszulki bo nie chce mi się wierzyć że klub płaci za koszulkę u Adaśka tyle co my w sklepie. Jeśli my płacimy w KrakSport 83PLN, to klub pewnie z 50 u producenta. Koszulka meczowa Korony Kielce z zeszłego sezonu kosztuje 49PLN, to jest przecena. Koszulka wyjazdowa Ruchu z sezonu 11/12 kosztuje 150 PLN, z tego co słyszałem nówka 170PLN.
- dominiq44
- Kontakt:
jako szefowo marketingu takie promocjedodominico1 pisze:Chodzi o to żeby przynajmniej wstawili logo Węglokoksu w cenie koszulki bo nie chce mi się wierzyć że klub płaci za koszulkę u Adaśka tyle co my w sklepie. Jeśli my płacimy w KrakSport 83PLN, to klub pewnie z 50 u producenta. Koszulka meczowa Korony Kielce z zeszłego sezonu kosztuje 49PLN, to jest przecena. Koszulka wyjazdowa Ruchu z sezonu 11/12 kosztuje 150 PLN, z tego co słyszałem nówka 170PLN.

wir sind blau & weiss