sparingi i przygotowania lato 2012
- ZYGa91
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: sparingi i przygotowania lato 2012
Według mnie racja jest po stronie Ruchu, chcieliśmy grać sparing z Piastem Gliwice, a przyjechał autokar, w którym Piast Gliwice reprezentowali tylko sztab szkoleniowy i (może) jakiś działacz, a reszta to nieznająca się grupa zawodników.
jestem faszystą każdy to wie
przecież wyborcza wciąż tak pisze
mam swe poglądy, więc jestem cham
w tym widzą problem, że myślę sam
przecież wyborcza wciąż tak pisze
mam swe poglądy, więc jestem cham
w tym widzą problem, że myślę sam
-
- Kontakt:
wojt pisze: (...) czy te jaja nie powiększyły się w ostatnich tygodniach z wiadomych powodów. Mam nadzieję że nie.
to samo pomyślałem, ale ja z kolei mam nadzieje że TAK.
Uważam, że na Łazienkowskiej i w Kielcach właśnie tego zabrakło najbardziej.
ps. z tego powodu uważam, że Waldi nie jest (JESZCZE) gotowy na kadre z czysto merytorycznego punktu widzenia
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Dla mnie tutaj najważniejszym i słusznym argumentem Fornalika było to, że jak przyjeżdżają tacy piłkarze na testy, to chcą się pokazać na 100% i mogli naszym nieźle kości porachować.
Bo przecież nie chodzi tylko o to, że to byli jacyś przypadkowi (słabi) gracze. Grywaliśmy już z dużo słabszymi drużynami i był OK
Nikt nie robił problemów. Zdecydowanie dobra decyzja Klubu / trenera .
Bo przecież nie chodzi tylko o to, że to byli jacyś przypadkowi (słabi) gracze. Grywaliśmy już z dużo słabszymi drużynami i był OK

SEMPER FIDELIS - ZAWSZE WIERNY
-
- Kontakt:
z brakiem jakichkolwiek założeń taktycznych, tylko każdy ciągnie w swoją strone zeby się załapać na kontrakt..zero pożytku do analizy gry drużyny, jak 11 wszystkich testowanych to co oni mogą jako "drużyna" pokazać poza indywidaulnymi zagraniami. moim zdaniem o to właśnie chodziło w tym wszystkim.adamas pisze:Dla mnie tutaj najważniejszym i słusznym argumentem Fornalika było to, że jak przyjeżdżają tacy piłkarze na testy, to chcą się pokazać na 100% i mogli naszym nieźle kości porachować.
Bo przecież nie chodzi tylko o to, że to byli jacyś przypadkowi (słabi) gracze. Grywaliśmy już z dużo słabszymi drużynami i był OKNikt nie robił problemów. Zdecydowanie dobra decyzja Klubu / trenera .
-
- Kontakt:
Zrozumiałem, to są przekonujące argumenty. Przyjmuję do wiadomości.viperR pisze:z brakiem jakichkolwiek założeń taktycznych, tylko każdy ciągnie w swoją strone zeby się załapać na kontrakt..zero pożytku do analizy gry drużyny, jak 11 wszystkich testowanych to co oni mogą jako "drużyna" pokazać poza indywidaulnymi zagraniami. moim zdaniem o to właśnie chodziło w tym wszystkim.adamas pisze:Dla mnie tutaj najważniejszym i słusznym argumentem Fornalika było to, że jak przyjeżdżają tacy piłkarze na testy, to chcą się pokazać na 100% i mogli naszym nieźle kości porachować.
Bo przecież nie chodzi tylko o to, że to byli jacyś przypadkowi (słabi) gracze. Grywaliśmy już z dużo słabszymi drużynami i był OKNikt nie robił problemów. Zdecydowanie dobra decyzja Klubu / trenera .
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
- 19r20
- Kontakt:
ok jutro gramy z Karpatami Lwów jak oni dotychczasgrali swoje sparingi, ma ktoś zestawienie?
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wygrali 3-1 ze Slaskiem i 1-0 z Cracovia 

- jurek
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Banik - Karpaty 0:1
Ślask Wrocław - Karpaty 1:3
Cracovia - Karpaty 0:1
Ślask Wrocław - Karpaty 1:3
Cracovia - Karpaty 0:1
- czoRny
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wroca jeszcze do tego
,,Wiceprezes Piasta, Jarosław Kołodziejczyk jest oburzony odwołaniem wtorkowego sparingu przez "Niebieskich". - To było skandalem i wyrazem niskiej etyki zawodowej pokazanej wobec tysiąca czy dwóch tysięcy kibiców, którzy przyszli obejrzeć to spotkanie - uważa."
rozumia,ze za wystawieniei, niy informujonc wczesnij o tym zodnego, grupy przypadkowych pilkarzy,kierzy widziec sie mieli piyrszy i ostatni roz na boisku i kierzy z Piastym niy majomi i niy bydom miec nic wspolnego ,przed tymi dwoma tysioncami kibicow co przyszli obejrzec druzyna co awansowala do Ekstraklasy to dzialacze Gliwickiego Klubu Sportowego Piast Gliwice S.A wykazali sie swoim szczytem etyki zawodowej i powinni dostac Nagroda Fair Play?
,,Wiceprezes Piasta, Jarosław Kołodziejczyk jest oburzony odwołaniem wtorkowego sparingu przez "Niebieskich". - To było skandalem i wyrazem niskiej etyki zawodowej pokazanej wobec tysiąca czy dwóch tysięcy kibiców, którzy przyszli obejrzeć to spotkanie - uważa."
rozumia,ze za wystawieniei, niy informujonc wczesnij o tym zodnego, grupy przypadkowych pilkarzy,kierzy widziec sie mieli piyrszy i ostatni roz na boisku i kierzy z Piastym niy majomi i niy bydom miec nic wspolnego ,przed tymi dwoma tysioncami kibicow co przyszli obejrzec druzyna co awansowala do Ekstraklasy to dzialacze Gliwickiego Klubu Sportowego Piast Gliwice S.A wykazali sie swoim szczytem etyki zawodowej i powinni dostac Nagroda Fair Play?

19.11.1947-24.10.2012 R.I.P
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
-
- Kontakt:
A jak by my zamowili sparing z realem za 2 mln zlotych a przyjezdzo ich mlodziezowka to by bylo fair?
-
- Kontakt:
dejcie już z tym spokój było minęło nikt nie jest bez winy, bo szczerze to można patrzeć na to zarówno z jednej jak i drugiej strony i obie strony mają swoje argumenty po co to ciągnąć.
-
- Kontakt:
O ktorej gracie wkoncu z Karpatami?
-
- Kontakt:
18Rafalski3 pisze:O ktorej gracie wkoncu z Karpatami?
-
- Kontakt:
O widza na LIVE że już przigotowane do karpat, mom nadzieja że materiał filmowy tyż bydzie? 

-
- Kontakt:
Lepiej sie przejechać do Wodzisławia i widzieć spaRing na żywo .
.
może to być ostatni sparing Waldka w Ruchu ...
fajna pogoda , piątek !
Do zobaczenia w Wodzisławiu. pyRsk

może to być ostatni sparing Waldka w Ruchu ...
fajna pogoda , piątek !
Do zobaczenia w Wodzisławiu. pyRsk